Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , Dragonmom είπε:

Αχ αλήθεια δεν ξέρω, νιώθω μόνο άγχος! Κ πονάκια περιόδου! Κορίτσια μου μακάρι να είναι ένας μήνας γεμάτος μπεμπακια! Από τη μια λέω δεν μπορεί θα πέτυχε, από την άλλη λέω μπα… 

Κ εγώ έτσι λέω .. θέλω να ελπίζω αλλά μέχρι να το δω θα σκάσω!!! Το πρωί θα πας ;;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Εγω ρώτησα τον ενδοκρινολόγο και σήμερα μου ήρθαν οι fertilimax & ovamax. Είναι λίγο ακριβές αλλα ελπιζω να κάνουν δουλίτσα. Εγω παραδόξως δεν έχω τέτοια κακά παραδείγματα συμπεριφοράς να αναφερω. Να το πούμε και αυτό ότι υπάρχουν και διακριτικοί άνθρωποι. Πρέπει να βάζουμε τα όρια μας είτε σε συγγενείς είτε σε αγνώστους.

Αυτες τις βιταμινες μπορουμε να τις παρουμε γενικα για να ενισχυσουμε τον οργανισμο και την ποιοτητα των ωαριων; εννοω χωρις να υπαρχουν επιβεβαιωμενα θεματα..γενικα εχω ενα αγχος με αυτο το θεμα και θελω να ετοιμασω τον οργανισμο μου. Μονο βιταμινη d παιρνω τωρα.

πρίν από 33 λεπτά , Ririii88 είπε:

Γιατί ξεκίνησα την διέγερση 2/02 όποτε είχε πει ο γιατρός μου πως καλύτερα να αποφεύγουμε τις επαφές … έτσι κ αλλοως ανά μια μέρα πήγαινα για υπέρηχο δεν ήθελα να έχω έρθει σε επαφή γιατί νομίζω φαίνεται κιόλας .. 😂😂

Εμένα δεν μου είπε κάτι! Λες να μην κάνει? Άσε που εγω δεν έχω κάθε δύο μέρες υπέρηχο. Τώρα ξεκίνησα Σάββατο θα με δει αύριο και λογικά μετά από τέσσερις μέρες πάλι! Και να φαίνεται τι να κάνω, δεν φτάνει που τον τελευταίο χρόνο ο γιατρός το βλέπει πιο συχνά απ' τον άντρα μου!!

• Χαχα 2

πρίν από 16 λεπτά , Dragonmom είπε:

Αχ αλήθεια δεν ξέρω, νιώθω μόνο άγχος! Κ πονάκια περιόδου! Κορίτσια μου μακάρι να είναι ένας μήνας γεμάτος μπεμπακια! Από τη μια λέω δεν μπορεί θα πέτυχε, από την άλλη λέω μπα… 

Γιατί να μην πέτυχε;;; Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να σκεφτείς θετικά. Ότι έγινε, έγινε...

Εγώ μέχρι και περίπου την 9η εβδομάδα δεν είχα κανένα σύμπτωμα.. μόνο το πρησμένο στήθος. Άλλες δεν έχουν πρησμένο στήθος και έχουν πονάκια.. Άλλες δεν έχουν τίποτα και άλλες έχουν πολλά. Με τόσα φάρμακα μάτια μου..τι περιμένεις; 

Όσο για τον ένα μήνα @Dragonmomκαι@Ririii88 που σας φάνηκε πολύ...εγώ απλά γελάω.. κάπου στα μέσα Δεκέμβρη ήταν η τελευταία φορά και κατά πάσα πιθανότητα (βάσει οδηγιών της γιατρού) θα ξαναγίνει μετά την λοχεία...  🙈🙉🙊

πρίν από 14 λεπτά , Orchid88 είπε:

Γιατί να μην πέτυχε;;; Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να σκεφτείς θετικά. Ότι έγινε, έγινε...

Εγώ μέχρι και περίπου την 9η εβδομάδα δεν είχα κανένα σύμπτωμα.. μόνο το πρησμένο στήθος. Άλλες δεν έχουν πρησμένο στήθος και έχουν πονάκια.. Άλλες δεν έχουν τίποτα και άλλες έχουν πολλά. Με τόσα φάρμακα μάτια μου..τι περιμένεις; 

Όσο για τον ένα μήνα @Dragonmomκαι@Ririii88 που σας φάνηκε πολύ...εγώ απλά γελάω.. κάπου στα μέσα Δεκέμβρη ήταν η τελευταία φορά και κατά πάσα πιθανότητα (βάσει οδηγιών της γιατρού) θα ξαναγίνει μετά την λοχεία...  🙈🙉🙊

Όχι ρε συ μην απογοητευεσαι! Στον τέταρτο πέμπτο μήνα θα σ αφήσει πιστεύω!!! Χαλαρά όπως τις ταινίες που παίζει μουσική έχουν κεριά και είναι σε σλοου μοσιον, κάπως έτσι!!!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Αυτες τις βιταμινες μπορουμε να τις παρουμε γενικα για να ενισχυσουμε τον οργανισμο και την ποιοτητα των ωαριων; εννοω χωρις να υπαρχουν επιβεβαιωμενα θεματα..γενικα εχω ενα αγχος με αυτο το θεμα και θελω να ετοιμασω τον οργανισμο μου. Μονο βιταμινη d παιρνω τωρα.

Καλο είναι να συμβουλευτείς ένα γιατρό πριν τις πάρεις. Στη fertilimax έχει dhea που είναι μια ορμόνη. Κατά τ αλλα μόνο βιταμίνες περιέχουν. 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

έχεις κάνει ενδιάμεσα εξετάσεις prg και Ε2; Αν η προγεστερονη είναι καλή δεν μπορείς να αδιαθετήσεις όποτε μπορεί να είναι και καλά αυτά τα πονάκια.

Οχι δεν μου είχε πει να κάνω.. Την ημέρα της ετ ήταν 33...με ποναει πολυ η κοιλιά μου όλο το μεσημέρι.. Και είναι 23 ημέρα του κυκλου.. Καμια φορα αδιαθετω και τοσο γιατί έχω 25 κυκλο!! Έχω πια απογοητευτεί τελείως.. Εσυ έκανες και ενδιάμεσα εξετάσεις;

πρίν από 17 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλο είναι να συμβουλευτείς ένα γιατρό πριν τις πάρεις. Στη fertilimax έχει dhea που είναι μια ορμόνη. Κατά τ αλλα μόνο βιταμίνες περιέχουν. 

Σ ευχαριστω πολυ! 

πρίν από 49 λεπτά , Dragonmom είπε:

Πολυ πολυ πολυ καλη επιτυχία!!! Ευχομαι να παρουμε μεγάλη χαρά!!! 

πρίν από 32 λεπτά , Orchid88 είπε:

Εμάς η τελευταία φορά μας ήταν τον Σεπτέμβριο!!!! Αυτό και τίποτα άλλο!! Όταν ξανά γίνει πιστευω θα συστήθουμε πρωτα🤣🤣

• Χαχα 6

πρίν από 24 λεπτά , piglet είπε:

Οχι δεν μου είχε πει να κάνω.. Την ημέρα της ετ ήταν 33...με ποναει πολυ η κοιλιά μου όλο το μεσημέρι.. Και είναι 23 ημέρα του κυκλου.. Καμια φορα αδιαθετω και τοσο γιατί έχω 25 κυκλο!! Έχω πια απογοητευτεί τελείως.. Εσυ έκανες και ενδιάμεσα εξετάσεις;

Ναι με βάζει και κάνω 5 μέρες μετά την ετ αλλά δεν έκανα εκείνη τη μέρα. Δεν είμαι ειδική αλλά δεν φαινεται πολυ χαμηλή η prg οποτε πιστεύω πως δεν θα αδιαθετήσεις. Τώρα τι να πω βρε κορίτσια, όλες τρωγόμαστε με τα ρούχα μας τετοιες μερες αλλά κάνουμε κακό στον εαυτό μας όταν απογοητευόμαστε προκαταβολικά. Το λέω για να το ακούσω και εγώ!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, dreamteam είπε:

Εγώ αυτές τις μέρες χαίρομαι το αντράκι μου που δεν έχουμε το άγχος!! Και φοβάμαι ότι μετά την έμβρυο μεταφορά θα μας το κόψουν και είμαστε και λιγο ότι να ναι οταν έλεγε ο γιατρός κάθε μέρα δεν θέλαμε να δούμε ο ένας τον άλλον. Μη μας πει τώρα δεν μπορείτε όλη την ώρα με τριγυρνάει σαν τον ποντικό!!! Έχουμε δυόμιση χρόνια να είμαστε τόσο χαλαροί!!!

Να τον χαρείς κορίτσι μου τώρα που μπορεις!!!Γιατι μετά γιόκ!!!Αλλα για καλό σκοπό!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , Σποράκι είπε:

Ναι με βάζει και κάνω 5 μέρες μετά την ετ αλλά δεν έκανα εκείνη τη μέρα. Δεν είμαι ειδική αλλά δεν φαινεται πολυ χαμηλή η prg οποτε πιστεύω πως δεν θα αδιαθετήσεις. Τώρα τι να πω βρε κορίτσια, όλες τρωγόμαστε με τα ρούχα μας τετοιες μερες αλλά κάνουμε κακό στον εαυτό μας όταν απογοητευόμαστε προκαταβολικά. Το λέω για να το ακούσω και εγώ!!!

Δεν λεω να αδιάθετησω τώρα γιατί λογικά κρατάνε τα τόσα φάρμακα.. Αλλά δεν μου φαίνεται να έχω και ελπίδες... Θα κάνεις χοριακη στις 14 ημέρες ή λίγο πιο νωρίς;;

1 hour ago, dreamteam είπε:

Εμένα δεν μου είπε κάτι! Λες να μην κάνει? Άσε που εγω δεν έχω κάθε δύο μέρες υπέρηχο. Τώρα ξεκίνησα Σάββατο θα με δει αύριο και λογικά μετά από τέσσερις μέρες πάλι! Και να φαίνεται τι να κάνω, δεν φτάνει που τον τελευταίο χρόνο ο γιατρός το βλέπει πιο συχνά απ' τον άντρα μου!!

Αυτό ισχύει …. 🤣🤣🤣🤣

• Χαχα 1

πρίν από 11 λεπτά , piglet είπε:

Δεν λεω να αδιάθετησω τώρα γιατί λογικά κρατάνε τα τόσα φάρμακα.. Αλλά δεν μου φαίνεται να έχω και ελπίδες... Θα κάνεις χοριακη στις 14 ημέρες ή λίγο πιο νωρίς;;

Στις 14 ακριβώς, θα σκέφτομαι σαν έγκυος μέχρι την τελευταία μέρα. Κοίτα έχω τα πάνω μου και τα κάτω μου αλλά δυστυχώς έτσι πάει αυτό. Ενθουσιασμός μέχρι την ετ και μετά άγχος και απογοήτευση. Ας ελπίσουμε σε τριψηφια νούμερα κορίτσια, ο Θεός είναι μεγάλος!!!

• Μου αρέσει 5

πρίν από 13 λεπτά , piglet είπε:

Αχ ποσό σε νιώθω .. 🥲

1 hour ago, Orchid88 είπε:

Κοριτσάκι μου ας πάνε καλά τα πράγματα και χαλάλι .. 👼🏼

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...