Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , Ririii88 είπε:

Κ εγώ ακριβώς αυτό νιώθω … 8η μέρα ετ … εγώ δεν έχω κάνει αυτές τις εξετάσεις !! Αυτό σημαίνει πως αν έχουμε καλή προγεστερονη κ δεν μπορούμε να αδιαθετήσουμε δεν έχουμε κ τα συμπτώματα της σιχαμένης;; 🙄

Δεν παίρνω όρκο για τα συμπτώματα τα οποία όπως ξέρουμε είναι ίδια είτε είσαι έγκυος είτε περιμενεις περίοδο αλλά σίγουρα με υψηλή προγεστερονη περίοδος δύσκολα θα έρθει. Πρέπει να κόψεις τα φάρμακα και μετά από 3-4 μέρες εμφανίζεται!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 14 λεπτά , Σποράκι είπε:

Δεν παίρνω όρκο για τα συμπτώματα τα οποία όπως ξέρουμε είναι ίδια είτε είσαι έγκυος είτε περιμενεις περίοδο αλλά σίγουρα με υψηλή προγεστερονη περίοδος δύσκολα θα έρθει. Πρέπει να κόψεις τα φάρμακα και μετά από 3-4 μέρες εμφανίζεται!

Δυο μέρες ακόμα κ θα φάμε την κρυάδα .. 🥺

πρίν από 20 λεπτά , Arriel_83 είπε:

Α σαλπιγγες εννοούσες; Ή δεν το διάβασα σωστά ή δεν το κατάλαβα σωστά. Πάντως, η αληθεια ειναι, ότι οι βιταμίνες αυτές όντως βοηθούν μετά τους 3 μήνες, όπως έγινε με την φίλη σου. 

πρίν από 20 λεπτά , Arriel_83 είπε:

Α σαλπιγγες εννοούσες; Ή δεν το διάβασα σωστά ή δεν το κατάλαβα σωστά. Πάντως, η αληθεια ειναι, ότι οι βιταμίνες αυτές όντως βοηθούν μετά τους 3 μήνες, όπως έγινε με την φίλη σου. 

Ωοθήκες έγραψα, σάλπιγγες εννοούσα ! Τα έκανα μπιιιπ !!!  Σχωρατε με 😣

• Χαχα 1

πρίν από 18 λεπτά , Ririii88 είπε:

Όχι καλε, θετικά σκεφτόμαστε, γιατί να φας κρυάδα; Να δω τι θα λέω την άλλη εβδομάδα!

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Ririii88 είπε:

Δεν θα φας κρυάδα!!! Θα πετάς!!! Εδώ θα είμαστε και θα γελάμε και θα σε κοροϊδεύουμε!!! 💜💜💜

• Μου αρέσει 2

πρίν από 19 λεπτά , Σποράκι είπε:

Όχι καλε, θετικά σκεφτόμαστε, γιατί να φας κρυάδα; Να δω τι θα λέω την άλλη εβδομάδα!

Γιατί δεν νιώθω τίποτα μόνο πόνος περιόδου !!!!κ προφανώς νύστα από την προγεστερονη .. 😴

πρίν από 18 λεπτά , dreamteam είπε:

Δεν θα φας κρυάδα!!! Θα πετάς!!! Εδώ θα είμαστε και θα γελάμε και θα σε κοροϊδεύουμε!!! 💜💜💜

Αχαχαχαα μακάρι καλή μου … μακάρι να με κοροϊδεύετε .. ελπίζω να είσαι γουρλου!!! 🥰

• Μου αρέσει 2

Εγώ αυτές τις μέρες χαίρομαι το αντράκι μου που δεν έχουμε το άγχος!! Και φοβάμαι ότι μετά την έμβρυο μεταφορά θα μας το κόψουν και είμαστε και λιγο ότι να ναι οταν έλεγε ο γιατρός κάθε μέρα δεν θέλαμε να δούμε ο ένας τον άλλον. Μη μας πει τώρα δεν μπορείτε όλη την ώρα με τριγυρνάει σαν τον ποντικό!!! Έχουμε δυόμιση χρόνια να είμαστε τόσο χαλαροί!!!

• Χαχα 2

3 ώρες πρίν, λουκουμαδακι είπε:

Μη σε πάρω και στο λαιμό μου αλλά το 2017 άνοιγε με το ΑΜΚΑ. Μπορεί να έχει αλλάξει τώρα αλλά μου φαίνεται περίεργο γιατί αφήνει κενά αν πχ δεν προχωρήσεις σε ωοληψία σταματήσεις γιατί είναι κακός κύκλος; Πάει με την ημερομηνία της πρώτης ένεσης; Είναι λίγο αμφίβολο το 4μηνο έτσι. Εμένα γράφει πρώτη ωοληψία Γενάρη τελευταία Απρίλη και τα πήρα Μάιο γιατί είχε περάσει το 4μηνο από τον Δεκέμβριο. Κάνε μια ερώτηση στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ μπορεί να είμαι λάθος πλέον και άλλα να ισχύουν όντως και να δίνω λάθος πληροφορία. 

Και εγω  2 φορές φάρμακα το 2021 και το 2022 ελεγξανε να έχει περάσει 4μηνο από την ωοληψια. Ήταν πολύ σαφής σε αυτό η υπάλληλος και το είδε από την έκθεση προηγούμενων προσπαθειών που πηρα από τον γιατρό.

πρίν από 22 λεπτά , dreamteam είπε:

Εγώ αυτές τις μέρες χαίρομαι το αντράκι μου που δεν έχουμε το άγχος!! Και φοβάμαι ότι μετά την έμβρυο μεταφορά θα μας το κόψουν και είμαστε και λιγο ότι να ναι οταν έλεγε ο γιατρός κάθε μέρα δεν θέλαμε να δούμε ο ένας τον άλλον. Μη μας πει τώρα δεν μπορείτε όλη την ώρα με τριγυρνάει σαν τον ποντικό!!! Έχουμε δυόμιση χρόνια να είμαστε τόσο χαλαροί!!!

Ποσό σε καταλαβαίνω .. κ εμείς τώρα κοντά ένα μήνα δεν μπορούμε .. 🥴

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , Nels είπε:

Και εγω  2 φορές φάρμακα το 2021 και το 2022 ελεγξανε να έχει περάσει 4μηνο από την ωοληψια. Ήταν πολύ σαφής σε αυτό η υπάλληλος και το είδε από την έκθεση προηγούμενων προσπαθειών που πηρα από τον γιατρό.

Δεν ξέρω παιδιά εγώ και φίλη που ρώτησα τα ίδια με εμένα λέει και στον ΕΟΠΥΥ που είδα λέει ημερομηνία έναρξης πρώτης προσπάθειας θεωρείται η ημερομηνία παραλαβής και σε πάει στο διπλανό κουτάκι για την δεύτερη προσπάθεια και λέει 4 μήνες μετά την ημερομηνία έναρξης. Είναι στο pdf του ΕΟΠΥΥ. Κάτι παραπάνω δεν γνωρίζω. 

Κράτα το

πρίν από 20 λεπτά , Ririii88 είπε:

Ποσό σε καταλαβαίνω .. κ εμείς τώρα κοντά ένα μήνα δεν μπορούμε .. 🥴

Ένα μήνα?!?! Γιατι τόσο πολύ? 

πρίν από 18 λεπτά , λουκουμαδακι είπε:

Δεν ξέρω παιδιά εγώ και φίλη που ρώτησα τα ίδια με εμένα λέει και στον ΕΟΠΥΥ που είδα λέει ημερομηνία έναρξης πρώτης προσπάθειας θεωρείται η ημερομηνία παραλαβής και σε πάει στο διπλανό κουτάκι για την δεύτερη προσπάθεια και λέει 4 μήνες μετά την ημερομηνία έναρξης. Είναι στο pdf του ΕΟΠΥΥ. Κάτι παραπάνω δεν γνωρίζω. 

Εμένα πάντως που εγκρίθηκα για σπερπατεγχυση γράφει ημερομηνία πρώτης προσπάθειας υπολοζεται η ημέρα της ωοληψιας. Βγάλτε άκρη!

πρίν από 20 λεπτά , dreamteam είπε:

Εμένα πάντως που εγκρίθηκα για σπερπατεγχυση γράφει ημερομηνία πρώτης προσπάθειας υπολοζεται η ημέρα της ωοληψιας. Βγάλτε άκρη!

Στο κέντρο τραβούσαν τα μαλλιά τους

πρίν από 21 λεπτά , λουκουμαδακι είπε:

Τι να πω, εμένα μου είπε ξεκαθαρα ότι η ημερομηνια προσπάθειας είναι αυτή της ωοληψιας. Θέλουν να είναι σίγουροι ότι δε θα επιβαρυνθεί ξανα η γυναίκα με ορμόνες σε λιγότερο από 4 μήνες, αυτό είναι που τους νοιάζει, οχι ποτέ σου δώσανε τα φάρμακα. Και εφόσον θέλουν το εντυπο προηγούμενων προσπαθειών, λογικό ως προσπαθεια να εννοούν την ωοληψια. Τώρα να τους δίνουν σε κάθε ΕΟΠΠΥ άλλες οδηγίες δε θα μου φαινόταν και απίθανο στην Ελλαδαρα μας, εγώ συγκεκριμένα μιλάω για τον ΕΟΠΠΥ στο Μαρούσι.

πρίν από 27 λεπτά , dreamteam είπε:

Στο κέντρο τραβούσαν τα μαλλιά τους

Γιατί ξεκίνησα την διέγερση 2/02 όποτε είχε πει ο γιατρός μου πως καλύτερα να αποφεύγουμε τις επαφές … έτσι κ αλλοως ανά μια μέρα πήγαινα για υπέρηχο δεν ήθελα να έχω έρθει σε επαφή γιατί νομίζω φαίνεται κιόλας .. 😂😂

• Χαχα 1

1 hour ago, Ririii88 είπε:

Ας ευχηθούμε στην @Dragonmom πολύ πολύ πολύ καλή επιτυχία κ ας της στείλουμε άπειρη μπεμπεδοσκονη 🎇👶🏻 

Αλήθεια  νιώθεις τίποτα ;;; 

Αχ αλήθεια δεν ξέρω, νιώθω μόνο άγχος! Κ πονάκια περιόδου! Κορίτσια μου μακάρι να είναι ένας μήνας γεμάτος μπεμπακια! Από τη μια λέω δεν μπορεί θα πέτυχε, από την άλλη λέω μπα… 

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...