Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Νομίζω πρέπει να ηρεμήσουν λίγο οι ωοθήκες από την ωοληψια…

Η δικη μου το μόνο κόλλημα που έχει είναι να κλείνω τα παντζουρια το βράδυ 😂 ευτυχώς είμαι πολύ τυχερή και με έχει σε κόρη της. Πάει να ξεπεράσει τα όρια καμία φορα αλλα τη βάζω στη θέση της. Καμία φορα αν το κανεις και με χιούμορ είναι πιο εύκολο 

Εν τω μεταξύ δεν είναι κακιά,είναι  ανακατωστρα και αναπαράγει τις μπούρδες με τις οποίες μεγάλωσε και επίσης αν της δώσεις θάρρος,θα σε καβαλήσει.Οπως είπες και εσύ,πρεπει να βάζουμε.όρια.

Πάντως και η μάνα μου δίνει κάτι συμβουλές ο,τι να ναι. Μια μέρα είχε πει να βάλω λίγη ζαχαριτσα στη θηλή για να θηλάζει το μωρό πιο ευχάριστα. Δεν ήξερα αν πρέπει να γελάσω η να κλάψω όταν μου το είπε. Της λέω: Μήπως να βάλω λίγη μαρμελάδα φράουλα στο βυζί,που είναι και πιο ωραία?  Τι.να πω..το.μονο σίγουρο ειναι ότι από θαύμα ζω

πρίν από 14 λεπτά , vasoula88 είπε:

Αλήθεια τώρα;;;Μα είναι δυνατόν;;; Το 2023;; Κάποιο έλεος! Έξαλλη έγινα! Μάλλον πρέπει να εκτιμήσω γονείς κ πεθερικά! Πολλά χρόνια μαζί με τον άντρα μου, ποτέ δεν ρώτησαν τι, πως κ ποτέ! Εννοείται δεν γνωρίζουν τπτ για την εξωσωματική κ για ολα τα θέματα που προέκυψαν, επειδή εμείς δεν θέλαμε έξτρα ερωτήσεις κ άγχος, αποφασίσαμε να το περάσουμε οι δυο μας, αλλά γενικα προφανώς κ το σκέφτονται κ το περιμένουν αλλά καμία αναφορά στο θέμα!

Καλά άμα πω στην πεθερά μου ότι το μωρό μας το κάναμε με εξωσωματική,παίζει να αρχίσει να ψάχνει πίσω απ' το σβέρκο της μπέμπας μήπως έχει κάνα barcode 

• Χαχα 14

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 26 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,η πεθερά μου σ'αυτά είναι πρωταθλήτρια. Στην κουνιάδα μου έλεγε ότι για 40μερες.δεν κάνει να :

Κόψεις+βάψεις νύχια και μαλλιά,να μην πέφτει σαμπουάν στο στήθος,να μην ξυριζεσαι,να μην κάνεις αποτρίχωση,να μην βγάζεις μουστάκι,να μην βάζεις ενυδατικη+ αποσμητικο και να μην απλώνεις ρούχα δίχως να βάζεις μαντήλι στη μούρη. Με λίγα λόγια,να γίνει η άλλη σαν βρώμικη βελετζα. Έξαιρετικες συμβουλές 👌Σε μένα επειδή ξέρει ότι θα φάει σιχτιρι,μου είχε πει απλα να πινω πολύ νερό επειδή θηλάζω Εννοείται πινω νερό της λέω,δεν θέλω να αφυδατωθω και να γίνω κάκτος

Έκλαψα με τη Βελέντζα να'σαι καλά :lol:

• Χαχα 1

Κράτα το

πρίν από 13 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Εν τω μεταξύ δεν είναι κακιά,είναι  ανακατωστρα και αναπαράγει τις μπούρδες με τις οποίες μεγάλωσε και επίσης αν της δώσεις θάρρος,θα σε καβαλήσει.Οπως είπες και εσύ,πρεπει να βάζουμε.όρια.

Πάντως και η μάνα μου δίνει κάτι συμβουλές ο,τι να ναι. Μια μέρα είχε πει να βάλω λίγη ζαχαριτσα στη θηλή για να θηλάζει το μωρό πιο ευχάριστα. Δεν ήξερα αν πρέπει να γελάσω η να κλάψω όταν μου το είπε. Της λέω: Μήπως να βάλω λίγη μαρμελάδα φράουλα στο βυζί,που είναι και πιο ωραία?  Τι.να πω..το.μονο σίγουρο ειναι ότι από θαύμα ζω

Καλά άμα πω στην πεθερά μου ότι το μωρό μας το κάναμε με εξωσωματική,παίζει να αρχίσει να ψάχνει πίσω απ' το σβέρκο της μπέμπας μήπως έχει κάνα barcode 

😂😂😂 μας’ αρέσει πολύ το χιούμορ σου!!

• Χαχα 1

πρίν από 23 λεπτά , dreamteam είπε:

Εγώ θα πηγαίνω εκεί αλλά είμαστε και μια ώρα απόσταση και το κάνουμε σαν βόλτα!!! Άσε που ο γιατρός μου θέλει να το παρακολουθεί αυτός γιατί όταν κάναμε πρόκληση με femara ότι να ναι νούμερα του έλεγαν τα δικά μας τα τζιμανια εδώ! Αλλά αν το έχετε βρει σε συνεννόηση με τους δύο γιατρούς είσαι πολύ τυχερή γλιτώνεις τα πήγαινε έλα. Σε ποιο κέντρο είσαι Θεσσαλονίκη αν επιτρέπεται?

Ήμουν στο Embr**lab...τώρα διανύω την 13η εβδομάδα ❤️

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Orchid88 είπε:

Ήμουν στο Embr**lab...τώρα διανύω την 13η εβδομάδα ❤️

Κι εγώ εκεί είμαι!!! Μπράβο κορίτσι να πάνε όλα καλά εύχομαι!!! Άντε και στα δικά μας οι λευτερες!!!!

πρίν από 24 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μου βγήκε ο καφές απ' τα ρουθούνια!!!! 😂😂😂😂

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

1 hour ago, Βάσω91 said:

Στην πρώτη προσπάθεια βάλαμε έμβρυα 2 ημερών στη δεύτερη 3 ημερών...τώρα προσπαθήσαμε να τα βράσουμε στο στάδιο της  βλαστοκυστης...έχω λίγο απελπιστει ελπίζω να δουλέψει ο φυσικός...αν τον κάνω σε αυτόν τον μήνα θα είναι ακόμα επηρεασμένα τα ωάρια από τις ορμόνες; Γιατί το έχω κ αυτό ένα άγχος 

Σε ευχαριστώ πολύ θα τις δοκιμάσω!! Εύχομαι ότι καλύτερο κ σε εσάς!! Υπομονή κ επιμονή 

Σχετικά με τις βιταμίνες, ότι σου είπε η @TaxAgg (αν και διαφωνώ με τον όρο "πρόωρη γήρανση". Δεν υπάρχει αυτό και το έχει εξηγήσει σε ένα μακροσκελές κείμενο εδώ :) ) 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 44 λεπτά , dreamteam είπε:

Κι εγώ εκεί είμαι!!! Μπράβο κορίτσι να πάνε όλα καλά εύχομαι!!! Άντε και στα δικά μας οι λευτερες!!!!

Μου βγήκε ο καφές απ' τα ρουθούνια!!!! 😂😂😂😂

2 ώρες πρίν, TaxAgg είπε:

Πραγματικά ! Δεν ξέρω πως κρατιέμαι ! Αλλά επειδή είμαστε ήδη 3χρ παντρεμένοι κ έχουμε ακούσει άπειρα, δεν ξέρω ποσό θα κρατιέμαι ! Συν του ότι κοντά έναν χρόνο πριν κ μετά το χειρουργείο κιρσοκιλης π έκανε ο άντρας μου πονούσε δεν είχαμε καν επαφές και άκουγες άντε τι κάνετε δεν δουλεύεις τα βραδυα του έλεγαν ; Τι ψυχολογία είχε κ αυτός ! 

όλα θα πάνε καλά !!!!!! Θετική σκέψη !!!!! Το μόνο που  περνάει από το χέρι σου αυτή την στιγμή είναι η σκέψη σου ! Έχεις σίγουρα κ την δίκη μας ! Και για εσένα και για όλες ! 

Σ ευχαριστώ παρα παρα πολυ!! Με στεναχωρεί που ποναω κεντρικά λες και θα αδιάθετησω από ώρα σε ώρα.. Το ειχα και την άλλη φορά που δεν πετυχε.. 

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , piglet είπε:

Σ ευχαριστώ παρα παρα πολυ!! Με στεναχωρεί που ποναω κεντρικά λες και θα αδιάθετησω από ώρα σε ώρα.. Το ειχα και την άλλη φορά που δεν πετυχε.. 

έχεις κάνει ενδιάμεσα εξετάσεις prg και Ε2; Αν η προγεστερονη είναι καλή δεν μπορείς να αδιαθετήσεις όποτε μπορεί να είναι και καλά αυτά τα πονάκια.

πρίν από 38 λεπτά , Arriel_83 είπε:

Σχετικά με τις βιταμίνες, ότι σου είπε η @TaxAgg (αν και διαφωνώ με τον όρο "πρόωρη γήρανση". Δεν υπάρχει αυτό και το έχει εξηγήσει σε ένα μακροσκελές κείμενο εδώ :) ) 

Πρόωρα γερασμένες σάλπιγγες της είχαν πει, έμπαινε στην εμμηνόπαυση ! Περαιτέρω πράγματα ή ακριβώς τον ιατρικό όρο δεν τον γνωρίζω κ εγώ, έγραψα αυτό που κατάλαβα από την ίδια. Όντως μπορεί να το διατύπωσα λάθος 🫣

πρίν από 28 λεπτά , Σποράκι είπε:

έχεις κάνει ενδιάμεσα εξετάσεις prg και Ε2; Αν η προγεστερονη είναι καλή δεν μπορείς να αδιαθετήσεις όποτε μπορεί να είναι και καλά αυτά τα πονάκια.

Κ εγώ ακριβώς αυτό νιώθω … 8η μέρα ετ … εγώ δεν έχω κάνει αυτές τις εξετάσεις !! Αυτό σημαίνει πως αν έχουμε καλή προγεστερονη κ δεν μπορούμε να αδιαθετήσουμε δεν έχουμε κ τα συμπτώματα της σιχαμένης;; 🙄

15 minutes ago, TaxAgg said:

Πρόωρα γερασμένες σάλπιγγες της είχαν πει, έμπαινε στην εμμηνόπαυση ! Περαιτέρω πράγματα ή ακριβώς τον ιατρικό όρο δεν τον γνωρίζω κ εγώ, έγραψα αυτό που κατάλαβα από την ίδια. Όντως μπορεί να το διατύπωσα λάθος 🫣

Α σαλπιγγες εννοούσες; Ή δεν το διάβασα σωστά ή δεν το κατάλαβα σωστά. Πάντως, η αληθεια ειναι, ότι οι βιταμίνες αυτές όντως βοηθούν μετά τους 3 μήνες, όπως έγινε με την φίλη σου. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...