Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , dreamteam είπε:

Μου χει δώσει η πεθερά μου αγκαλιά 4 ημερών μωρό μόλις μπήκα σπίτι με το μπουφάν χωρίς να έχω πλυθεί για να "κολλήσω"!!! Και η κούνια μου (δικό της το μωρό) κουλ γελούσε!!! Εγώ θα είχα πάθει υστερία!

Κουνιάδα 

Μεχρι να σαραντησει το μωρό δεν πρέπει να το αγγίζει κανένας εκτός από τους γονείς και αυτή το έπιασε και στο εδωσε?Για να κολλήσεις?Τι είναι το μωρό μαντάμ(την πεθερά σου εννοώ), ανεμοβλογιά? Πω μιλάμε το διαβάζω ξανά και θέλω να δώσω μπουνιά στην οθόνη,αλλά λυπάμαι τα λεφτά που θα δώσω στο σέρβις. Ε την παλαβιαρα 😡

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 28 λεπτά , dreamteam είπε:

Μου χει δώσει η πεθερά μου αγκαλιά 4 ημερών μωρό μόλις μπήκα σπίτι με το μπουφάν χωρίς να έχω πλυθεί για να "κολλήσω"!!! Και η κούνια μου (δικό της το μωρό) κουλ γελούσε!!! Εγώ θα είχα πάθει υστερία!

Κουνιάδα 

Ε ναι !!! Γνωστός τρόπος της ιατρικής !! Αν ακουμπήσεις μωρό κολλάς !! Σαν τν κορωνοιο ένα πράγμα !!

Πέραν της Πλακας όμως πως γίνεται όλες λίγο πολύ να έχουμε παρόμοια παραδείγματα Ε ;!!! 
Όλα αυτά όμως πρέπει να είναι παράδειγματα να ΜΗΝ κάνουμε τα παιδάκια μας έτσι ! (Όταν έρθει η ώρα μας !!)

• Χαχα 1

2 ώρες πρίν, Arriel_83 είπε:

Είναι κομματάκι τσιμπημένος αλλά έχω δει χειρότερα ποσοστά να φέρνουν παιδιά. Όσο για το ότι φταίνε τα ωάριά σου, μην δίνεις σημασία. Πάντα εκεί το ρίχνουν. Επίσης, κάτι που δεν προχώρησε το εργαστήριο δεν σημαίνει ότι μέσα σου, στο φυσικό περιβάλλον, δεν θα προχωρούσε. Δοκίμασε με τροποποιημένους φυσικούς οπως σου είπαν (να τα μαζεύεις λίγα λίγα δηλαδή) και με γονιμοποιημένα ωάρια 3 ημερών. 

Αυτό θα ζητήσω από το γιατρό.... παίρνει καμία βιταμίνες για τα ωάρια έχετε να προτείνετε κάτι; Ο γιατρός Μ λείπει στο εξωτερικό κ θα έρθει στις 6/3 κ εγώ αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω κάτι για τον οργανισμό μ να τον βοηθήσω όσο μπορώ κ θέλω να ξεκινήσω βιταμίνες 

πρίν από 14 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μεχρι να σαραντησει το μωρό δεν πρέπει να το αγγίζει κανένας εκτός από τους γονείς και αυτή το έπιασε και στο εδωσε?Για να κολλήσεις?Τι είναι το μωρό μαντάμ(την πεθερά σου εννοώ), ανεμοβλογιά? Πω μιλάμε το διαβάζω ξανά και θέλω να δώσω μπουνιά στην οθόνη,αλλά λυπάμαι τα λεφτά που θα δώσω στο σέρβις. Ε την παλαβιαρα 😡

Ας έρθει με το καλό το μπουμπούκι μου και θα τη στρώσω καλά!! Αυτά που ήξερε θα τα ξεχάσει!!!! Πηγαινοερχόταν στο σπίτι με το νεογέννητο!!! Του γιου της από φωτογραφία θα το βλέπει το πρώτο δίμηνο.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

πρίν από 11 λεπτά , Βάσω91 είπε:

Αυτό θα ζητήσω από το γιατρό.... παίρνει καμία βιταμίνες για τα ωάρια έχετε να προτείνετε κάτι; Ο γιατρός Μ λείπει στο εξωτερικό κ θα έρθει στις 6/3 κ εγώ αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω κάτι για τον οργανισμό μ να τον βοηθήσω όσο μπορώ κ θέλω να ξεκινήσω βιταμίνες 

Ξερω από γνωστή μου με πρόωρα γερασμένες ωοθήκες, όταν έκανε θεραπεία για να καταψύξει ότι έχει, της είχε δώσει της AMS τις fertilimax & ovamax. 
μετα το 3μηνο ενώ είχε το θέμα επιασε φυσιολογικά. Είναι τσιμπημένες αλλά έχω διαβάσει τα καλύτερα, τις πήρα κ εγώ για ένα διάστημα που όμως δεν έπαιρνε τις αντίστοιχες και ο άντρας μου που εκεί εστιάζει το πρόβλημα μας, μορφολογία κ προώθητικη κίνηση σπέρματος. Είχα ωστόσο μια βιοχημική τον Δεκέμβριο (είχα σταματήσει τις βιταμίνες ήδη δυο μήνες πριν κ τις πήρα για 2μιση μήνες)

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , dreamteam είπε:

Ας έρθει με το καλό το μπουμπούκι μου και θα τη στρώσω καλά!! Αυτά που ήξερε θα τα ξεχάσει!!!! Πηγαινοερχόταν στο σπίτι με το νεογέννητο!!! Του γιου της από φωτογραφία θα το βλέπει το πρώτο δίμηνο.

Και πολύ καλά θα κάνεις ❤️ Και ακόμα καλύτερα στον τρίτο μήνα,έτσι ώστε να κάνει και το δεύτερο εμβόλιο. Είναι τρομερά επικίνδυνες οι αγκαλιές και τα φιλιά με τόσο μικρά μωράκια,αλλά είναι ορισμένες που δεν παίρνουν από λόγια,οπότε εκεί αρχίζεις τα καντήλια. Η δικιά μου η πεθερά τα έκανε αυτά στην κουνιάδα μου,πήγε στο σπίτι της με το που γέννησε και της επαιρνε το παιδι απ τα χέρια ! Σε μένα δεν τόλμησε,γιατί και εγώ και ο άντρας μου της είχαμε πει ότι δεν θα το ακουμπήσει μέχρι να γίνει τριών μηνών. Καταλαβε ότι δεν την παίρνει και ησύχασε.Με το καλό κορίτσι μου να φουσκώσει η κοιλίτσα και να κρατήσεις το μπεμπακι σου αγκαλιά ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 2

Εγω ρώτησα τον ενδοκρινολόγο και σήμερα μου ήρθαν οι fertilimax & ovamax. Είναι λίγο ακριβές αλλα ελπιζω να κάνουν δουλίτσα. Εγω παραδόξως δεν έχω τέτοια κακά παραδείγματα συμπεριφοράς να αναφερω. Να το πούμε και αυτό ότι υπάρχουν και διακριτικοί άνθρωποι. Πρέπει να βάζουμε τα όρια μας είτε σε συγγενείς είτε σε αγνώστους.

• Μου αρέσει 4

πρίν από 13 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγω ρώτησα τον ενδοκρινολόγο και σήμερα μου ήρθαν οι fertilimax & ovamax. Είναι λίγο ακριβές αλλα ελπιζω να κάνουν δουλίτσα. Εγω παραδόξως δεν έχω τέτοια κακά παραδείγματα συμπεριφοράς να αναφερω. Να το πούμε και αυτό ότι υπάρχουν και διακριτικοί άνθρωποι. Πρέπει να βάζουμε τα όρια μας είτε σε συγγενείς είτε σε αγνώστους.

Στείλε μου καλέ κάνα δυο νορμάλ να σου στείλω τρεις τρελούς. Έχουμε πολλούς εμείς δεν θα μας λείψουν!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

2 ώρες πρίν, Arriel_83 είπε:

Είναι κομματάκι τσιμπημένος αλλά έχω δει χειρότερα ποσοστά να φέρνουν παιδιά. Όσο για το ότι φταίνε τα ωάριά σου, μην δίνεις σημασία. Πάντα εκεί το ρίχνουν. Επίσης, κάτι που δεν προχώρησε το εργαστήριο δεν σημαίνει ότι μέσα σου, στο φυσικό περιβάλλον, δεν θα προχωρούσε. Δοκίμασε με τροποποιημένους φυσικούς οπως σου είπαν (να τα μαζεύεις λίγα λίγα δηλαδή) και με γονιμοποιημένα ωάρια 3 ημερών. 

Στην πρώτη προσπάθεια βάλαμε έμβρυα 2 ημερών στη δεύτερη 3 ημερών...τώρα προσπαθήσαμε να τα βράσουμε στο στάδιο της  βλαστοκυστης...έχω λίγο απελπιστει ελπίζω να δουλέψει ο φυσικός...αν τον κάνω σε αυτόν τον μήνα θα είναι ακόμα επηρεασμένα τα ωάρια από τις ορμόνες; Γιατί το έχω κ αυτό ένα άγχος 

πρίν από 22 λεπτά , TaxAgg είπε:

Ξερω από γνωστή μου με πρόωρα γερασμένες ωοθήκες, όταν έκανε θεραπεία για να καταψύξει ότι έχει, της είχε δώσει της AMS τις fertilimax & ovamax. 
μετα το 3μηνο ενώ είχε το θέμα επιασε φυσιολογικά. Είναι τσιμπημένες αλλά έχω διαβάσει τα καλύτερα, τις πήρα κ εγώ για ένα διάστημα που όμως δεν έπαιρνε τις αντίστοιχες και ο άντρας μου που εκεί εστιάζει το πρόβλημα μας, μορφολογία κ προώθητικη κίνηση σπέρματος. Είχα ωστόσο μια βιοχημική τον Δεκέμβριο (είχα σταματήσει τις βιταμίνες ήδη δυο μήνες πριν κ τις πήρα για 2μιση μήνες)

Σε ευχαριστώ πολύ θα τις δοκιμάσω!! Εύχομαι ότι καλύτερο κ σε εσάς!! Υπομονή κ επιμονή 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 18 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Τυχερή είσαι,η πεθερά μου σ'αυτά είναι πρωταθλήτρια. Στην κουνιάδα μου έλεγε ότι για 40μερες.δεν κάνει να :

Κόψεις+βάψεις νύχια και μαλλιά,να μην πέφτει σαμπουάν στο στήθος,να μην ξυριζεσαι,να μην κάνεις αποτρίχωση,να μην βγάζεις μουστάκι,να μην βάζεις ενυδατικη+ αποσμητικο και να μην απλώνεις ρούχα δίχως να βάζεις μαντήλι στη μούρη. Με λίγα λόγια,να γίνει η άλλη σαν βρώμικη βελετζα. Έξαιρετικες συμβουλές 👌Σε μένα επειδή ξέρει ότι θα φάει σιχτιρι,μου είχε πει απλα να πινω πολύ νερό επειδή θηλάζω Εννοείται πινω νερό της λέω,δεν θέλω να αφυδατωθω και να γίνω κάκτος

• Χαχα 13

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Dragonmom είπε:

Σημειώνω ότι ο γιατρός μου που είναι σε αυτό το κέντρο εξωσωματικής μπορεί μονο 10 με 11 το πρωί να δει, κ το ωράριο μ είναι πρωινό..

Και εγώ επειδή μένω εκτός Θεσ/νίκης που είναι το κέντρο, έκανα την παρακολούθηση στην γυναικολόγο μου στην πόλη μου. Όταν μου έλεγαν έλεγχο π.χ στις 01/03, έκανα υπέρηχο στις 28/02 το βράδυ και τις αιματολογικές το πρωί της 01/03. Δεν υπάρχει θέμα σε αυτό

πρίν από 15 λεπτά , Βάσω91 είπε:

Στην πρώτη προσπάθεια βάλαμε έμβρυα 2 ημερών στη δεύτερη 3 ημερών...τώρα προσπαθήσαμε να τα βράσουμε στο στάδιο της  βλαστοκυστης...έχω λίγο απελπιστει ελπίζω να δουλέψει ο φυσικός...αν τον κάνω σε αυτόν τον μήνα θα είναι ακόμα επηρεασμένα τα ωάρια από τις ορμόνες; Γιατί το έχω κ αυτό ένα άγχος 

Σε ευχαριστώ πολύ θα τις δοκιμάσω!! Εύχομαι ότι καλύτερο κ σε εσάς!! Υπομονή κ επιμονή 

Νομίζω πρέπει να ηρεμήσουν λίγο οι ωοθήκες από την ωοληψια…

πρίν από 13 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,η πεθερά μου σ'αυτά είναι πρωταθλήτρια. Στην κουνιάδα μου έλεγε ότι για 40μερες.δεν κάνει να :

Κόψεις+βάψεις νύχια και μαλλιά,να μην πέφτει σαμπουάν στο στήθος,να μην ξυριζεσαι,να μην κάνεις αποτρίχωση,να μην βγάζεις μουστάκι,να μην βάζεις ενυδατικη+ αποσμητικο και να μην απλώνεις ρούχα δίχως να βάζεις μαντήλι στη μούρη. Με λίγα λόγια,να γίνει η άλλη σαν βρώμικη βελετζα. Έξαιρετικες συμβουλές 👌Σε μένα επειδή ξέρει ότι θα φάει σιχτιρι,μου είχε πει απλα να πινω πολύ νερό επειδή θηλάζω Εννοείται πινω νερό της λέω,δεν θέλω να αφυδατωθω και να γίνω κάκτος

Η δικη μου το μόνο κόλλημα που έχει είναι να κλείνω τα παντζουρια το βράδυ 😂 ευτυχώς είμαι πολύ τυχερή και με έχει σε κόρη της. Πάει να ξεπεράσει τα όρια καμία φορα αλλα τη βάζω στη θέση της. Καμία φορα αν το κανεις και με χιούμορ είναι πιο εύκολο 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Orchid88 είπε:

Και εγώ επειδή μένω εκτός Θεσ/νίκης που είναι το κέντρο, έκανα την παρακολούθηση στην γυναικολόγο μου στην πόλη μου. Όταν μου έλεγαν έλεγχο π.χ στις 01/03, έκανα υπέρηχο στις 28/02 το βράδυ και τις αιματολογικές το πρωί της 01/03. Δεν υπάρχει θέμα σε αυτό

Εγώ θα πηγαίνω εκεί αλλά είμαστε και μια ώρα απόσταση και το κάνουμε σαν βόλτα!!! Άσε που ο γιατρός μου θέλει να το παρακολουθεί αυτός γιατί όταν κάναμε πρόκληση με femara ότι να ναι νούμερα του έλεγαν τα δικά μας τα τζιμανια εδώ! Αλλά αν το έχετε βρει σε συνεννόηση με τους δύο γιατρούς είσαι πολύ τυχερή γλιτώνεις τα πήγαινε έλα. Σε ποιο κέντρο είσαι Θεσσαλονίκη αν επιτρέπεται?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αλήθεια τώρα;;;Μα είναι δυνατόν;;; Το 2023;; Κάποιο έλεος! Έξαλλη έγινα! Μάλλον πρέπει να εκτιμήσω γονείς κ πεθερικά! Πολλά χρόνια μαζί με τον άντρα μου, ποτέ δεν ρώτησαν τι, πως κ ποτέ! Εννοείται δεν γνωρίζουν τπτ για την εξωσωματική κ για ολα τα θέματα που προέκυψαν, επειδή εμείς δεν θέλαμε έξτρα ερωτήσεις κ άγχος, αποφασίσαμε να το περάσουμε οι δυο μας, αλλά γενικα προφανώς κ το σκέφτονται κ το περιμένουν αλλά καμία αναφορά στο θέμα!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...