Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Επίσης!!! Είμαστε στην φάση που είμαστε με τον άντρα μου (πρώτη προσπάθεια ετ κτλ κτλ) θελουμε σαν τρελοί ένα μωράκι, η ψυχολογία μια φορά έτσι μια αλλιώς, προσπαθούμε κ κανονικά που μας έχει φέρει λίγο εκνευρισμό αυτό το κάθε δυο μέρες επαφή οοοοτι κ αν γίνεται κτλ κτλ 

Πάμε την Παρακευή σε ένα πάρτυ του φροντιστηρίου της ανιψιάς μας κ είναι εκεί μια τρελιαρα μαμά με ένα μωράκι μηνών μέσα σε ένα μαγαζί φουλ ήχο κτλ κτλ αλλά κομπλέ πολύ χαρά ! Ψιλό περπατάει αυτό, όλο έρχεται προς το μέρος μας ! Κάποια στιγμή μας πλησιάζει η κοπέλα μας λέει μέλι έχετε κ έρχεται η μικρή ; Εσείς ποσά έχετε μας λέει ; Κανένα της λέω ! Ποσό χρ είσαι μ λέει ; 34 της λέω ! Και έκπληκτη μ λέει καλά κ τι κάνετε ; Εγώ είμαι 32 και έχω 4! Τι κάνει ο άντρας σου μου λέει ; (Δίπλα μ εκείνος εννοείται κ της απαντάει εεεε θελουμε) το είχα έδω να της απαντήσω ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ! Θες να μ δώσεις ένα απ τα δικά σου; Μήπως ένιωθε ! 
Μα καλά ! Βαλτές είναι ρε γμτ ;

• Χαχα 1
  • Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια, θέλω να μου συστήσετε μέσω πμ κάποιον ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής στην Αθήνα που ξέρετε και εμπιστεύεστε. Αυτός που μου σύστησαν από το κέντρο εξωσωματικής έχει πρώτο διαθέσιμο ραντεβού τον Ιούλιο λέει!!! 

πρίν από 22 λεπτά , Ninaki- είπε:

Καλησπέρα,σήμερα έχω ραντεβού με τον γιατρό να δούμε πώς είναι το ενδομήτριο. Είναι η δεύτερη φορά που έχω ξεκινήσει διαδικασίες για εμβρυομεταφορα και το άγχος Μ είναι πολύ πολύ μεγαλύτερο από την προηγούμενη,νιώθω ότι θα σπάσει η καρδιά μου 

Καλημέρα @Ninaki-, στην ίδια φάση βρίσκομαι κ εγώ…δεύτερη ετ..δεύτερος υπέρηχος σήμερα! Το ενδομητριο έφτασε 9,καλό είναι τώρα αυτό; Περιμένω κ τις αιματολογικές κ μετά οδηγίες! υποθέτω από βδομάδα θα κάνουμε την ετ αν ολα πάνε καλά!! 
Κοριτσια περιμένουμε ευχάριστα από όλες!!!

• Μου αρέσει 5

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Τίποτα και εγώ από συμπτώματα, μόνο το στήθος που είναι πρησμένο πριν την εμφύτευση. Αχ κορίτσι μακάρι να έχουμε φουλ επιτυχία να πάρει φωτιά το φόρουμ (αλλά όπως καταλαβαίνεται με ζώνουν τα φίδια)

εχω τόσο ανάγκη να ακουσω θετικά αποτελέσματα από τα κορίτσια αυριο και μεθαυριο.. Σαν να κολλάει η ζωή σου σε αυτή τη δυσκολία που λέγεται υπογονιμότητα και δεν μπορείς να ευχαριστηθείς τίποτα αμα δεν πας παρακατω... 

• Μου αρέσει 3
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 21 λεπτά , TaxAgg είπε:

Επίσης!!! Είμαστε στην φάση που είμαστε με τον άντρα μου (πρώτη προσπάθεια ετ κτλ κτλ) θελουμε σαν τρελοί ένα μωράκι, η ψυχολογία μια φορά έτσι μια αλλιώς, προσπαθούμε κ κανονικά που μας έχει φέρει λίγο εκνευρισμό αυτό το κάθε δυο μέρες επαφή οοοοτι κ αν γίνεται κτλ κτλ 

Πάμε την Παρακευή σε ένα πάρτυ του φροντιστηρίου της ανιψιάς μας κ είναι εκεί μια τρελιαρα μαμά με ένα μωράκι μηνών μέσα σε ένα μαγαζί φουλ ήχο κτλ κτλ αλλά κομπλέ πολύ χαρά ! Ψιλό περπατάει αυτό, όλο έρχεται προς το μέρος μας ! Κάποια στιγμή μας πλησιάζει η κοπέλα μας λέει μέλι έχετε κ έρχεται η μικρή ; Εσείς ποσά έχετε μας λέει ; Κανένα της λέω ! Ποσό χρ είσαι μ λέει ; 34 της λέω ! Και έκπληκτη μ λέει καλά κ τι κάνετε ; Εγώ είμαι 32 και έχω 4! Τι κάνει ο άντρας σου μου λέει ; (Δίπλα μ εκείνος εννοείται κ της απαντάει εεεε θελουμε) το είχα έδω να της απαντήσω ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ! Θες να μ δώσεις ένα απ τα δικά σου; Μήπως ένιωθε ! 

Το πιο εκνευριστηκο είναι αυτό ;; Κ τι κάνετε ;; Άντε βάλτε μπρος .. κανένας δεν μπορεί να καταλάβει τον γολγοθά σου .. κ η διακριτικότητα στην ελλαδιτσα μας είναι τρομερή … 🥴

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Ririii88 είπε:

Το πιο εκνευριστηκο είναι αυτό ;; Κ τι κάνετε ;; Άντε βάλτε μπρος .. κανένας δεν μπορεί να καταλάβει τον γολγοθά σου .. κ η διακριτικότητα στην ελλαδιτσα μας είναι τρομερή … 🥴

Πραγματικά ! Δεν ξέρω πως κρατιέμαι ! Αλλά επειδή είμαστε ήδη 3χρ παντρεμένοι κ έχουμε ακούσει άπειρα, δεν ξέρω ποσό θα κρατιέμαι ! Συν του ότι κοντά έναν χρόνο πριν κ μετά το χειρουργείο κιρσοκιλης π έκανε ο άντρας μου πονούσε δεν είχαμε καν επαφές και άκουγες άντε τι κάνετε δεν δουλεύεις τα βραδυα του έλεγαν ; Τι ψυχολογία είχε κ αυτός ! 

πρίν από 22 λεπτά , piglet είπε:

εχω τόσο ανάγκη να ακουσω θετικά αποτελέσματα από τα κορίτσια αυριο και μεθαυριο.. Σαν να κολλάει η ζωή σου σε αυτή τη δυσκολία που λέγεται υπογονιμότητα και δεν μπορείς να ευχαριστηθείς τίποτα αμα δεν πας παρακατω... 

όλα θα πάνε καλά !!!!!! Θετική σκέψη !!!!! Το μόνο που  περνάει από το χέρι σου αυτή την στιγμή είναι η σκέψη σου ! Έχεις σίγουρα κ την δίκη μας ! Και για εσένα και για όλες ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , TaxAgg είπε:

Εγώ να ξέρεις πιστεύω ότι ο Θεός έχει κοντέρ βλακείας, μετράει κι αν σπάει λέει σ' αυτούς θα δώσω παιδιά!!! Πολλές φορές έχω κοιταχτει με τον άντρα μου μπροστά σε τέτοια σκηνικά. Αλλά μετά γελάμε μόνοι μας. Από την άλλη σκέψου αν οι συγκεκριμένοι περνούσαν τα δικά μας δε θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν!!! Η γιαγιά μου λέει τα γκαβα τα πουλιά τα χτίζει ο θεός φωλιά! Τώρα γιατί ξεσκίζει τα υπόλοιπα που βλέπουν αυτό είναι άλλο θέμα!!!

• Μου αρέσει 6

πρίν από 14 λεπτά , dreamteam είπε:

Εγώ να ξέρεις πιστεύω ότι ο Θεός έχει κοντέρ βλακείας, μετράει κι αν σπάει λέει σ' αυτούς θα δώσω παιδιά!!! Πολλές φορές έχω κοιταχτει με τον άντρα μου μπροστά σε τέτοια σκηνικά. Αλλά μετά γελάμε μόνοι μας. Από την άλλη σκέψου αν οι συγκεκριμένοι περνούσαν τα δικά μας δε θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν!!! Η γιαγιά μου λέει τα γκαβα τα πουλιά τα χτίζει ο θεός φωλιά! Τώρα γιατί ξεσκίζει τα υπόλοιπα που βλέπουν αυτό είναι άλλο θέμα!!!

Καλά σίγουρα μετά από όσα ακούς γελάς ! Εδώ τα ακούμε από δικούς μας ανθρώπους ! Αδέρφια κτλ ! Αγχώνεστε γι αυτό δεν έρχεται ! Χαχαχα ναι μωρέ γιαυτο ! Αγχώνομαι επίτηδες για να μην έρθει (το έχω απαντήσει) και προχθές στο σκηνικό γελούσαμε, αλλά μπορεί αν εκείνη την ημέρα δεν ήταν καλή η ψυχολογία μας να μας επηρέαζε ! 
τα παιδιά είναι ευλογία σε κάθε περίπτωση, τώρα γιατί σε κάποιους έρχονται ακόμα κ αν δεν επιθυμούν κ σε κάποιους δεν έρχονται όσο κ αν το θέλουν δυστυχώς δεν ξέρουμε κ δεν θα μάθουμε ! Εμείς προσήλωση στον στόχο μας κ ότι είναι να γίνει θα γίνει.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , TaxAgg είπε:

Πραγματικά ! Δεν ξέρω πως κρατιέμαι ! Αλλά επειδή είμαστε ήδη 3χρ παντρεμένοι κ έχουμε ακούσει άπειρα, δεν ξέρω ποσό θα κρατιέμαι ! Συν του ότι κοντά έναν χρόνο πριν κ μετά το χειρουργείο κιρσοκιλης π έκανε ο άντρας μου πονούσε δεν είχαμε καν επαφές και άκουγες άντε τι κάνετε δεν δουλεύεις τα βραδυα του έλεγαν ; Τι ψυχολογία είχε κ αυτός ! 

όλα θα πάνε καλά !!!!!! Θετική σκέψη !!!!! Το μόνο που  περνάει από το χέρι σου αυτή την στιγμή είναι η σκέψη σου ! Έχεις σίγουρα κ την δίκη μας ! Και για εσένα και για όλες ! 

Εγώ τις προάλλες δεν κρατήθηκα .. κ λέω εντάξει για κάποιους είναι πιο εύκολα για κάποιους όχι … εκεί δεν το συνέχισε αλλά νομίζω κ εγώ με το ύφος μου δεν άφησα περιθώρια ..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Ririii88 είπε:

Εγώ τις προάλλες δεν κρατήθηκα .. κ λέω εντάξει για κάποιους είναι πιο εύκολα για κάποιους όχι … εκεί δεν το συνέχισε αλλά νομίζω κ εγώ με το ύφος μου δεν άφησα περιθώρια ..

Μου χει δώσει η πεθερά μου αγκαλιά 4 ημερών μωρό μόλις μπήκα σπίτι με το μπουφάν χωρίς να έχω πλυθεί για να "κολλήσω"!!! Και η κούνια μου (δικό της το μωρό) κουλ γελούσε!!! Εγώ θα είχα πάθει υστερία!

πρίν από 10 λεπτά , dreamteam είπε:

Μου χει δώσει η πεθερά μου αγκαλιά 4 ημερών μωρό μόλις μπήκα σπίτι με το μπουφάν χωρίς να έχω πλυθεί για να "κολλήσω"!!! Και η κούνια μου (δικό της το μωρό) κουλ γελούσε!!! Εγώ θα είχα πάθει υστερία!

Κουνιάδα 

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , dreamteam είπε:

Κουνιάδα 

Ναι νομίζουν ότι κάποια πράγματα είναι αστεία … αλλά δεν μπορεί κανένας να καταλάβει ποσό μας πληγώνουν .. 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 15 λεπτά , Ririii88 είπε:
πρίν από 19 λεπτά , Tintin είπε:

Εμένα κορίτσια ο άνδρας μου οποτε ακούμε τέτοιες παρεμβάσεις -συμβουλές παιρνει ενα θλιμμένο ύφος και τους απαντάει πολύ σοβαρά " δεν μου κανει κουκου" 

Ε μα έτσι θέλουν !!! 

2 ώρες πρίν, MarGe2022 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! 

@λουκουμαδακι Κάτσε μπερδεύτηκα. Αυτό δεν είναι το ίδιο με αυτό που νομίζω εγώ και που μου είπε η @Neverstop. Εγώ τα φάρμακα τα πήρα Σεπτέμβριο αλλά ωοληψία έκανα Φλεβάρη. Στο χαρτί λένε 4 μήνες από την ωοληψία. Άρα εγώ δικαιούμαι πάλι φάρμακα από αυτούς τον Ιούνιο. Απλά η ερώτηση μου ήταν αν εγώ μπορώ να κάνω τον Μάιο ωοληψία με φάρμακα αγορασμένα από δικά μου έξοδα και να πάω τον Ιούνιο να πάρω τα νέα φάρμακα για την τρίτη μου προσπάθεια (πχ τον Σεπτέμβρη). Λογικά αυτοί δεν ξέρουν τι μεσολαβεί ενδιάμεσα, με βάση αυτά που μου είπε και η @Neverstop

Καλημέρα και καλώς ήρθες. 🙂 Ενδοκρινολόγος αναπαραγωγής σε έχει δει;

Άντε κορίτσια, να έχετε όλες τεράστιες χοριακές, να μας μπει ο Μάρτιος καλά και να φύγει ο παλιοΦλεβάρης! ❤️ 

Και Καλή Σαρακοστή σε όλες μας!!!!!!

Καλησπέρα ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!! Σε ενδοκρινολόγο έχω πάει έχω υποθυρεοειδισμό αλλά είναι ρυθμισμένος ...παίρνω και χαπάκι και η γιατρός μ είχε πει ότι δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να ξεκινήσω τέτοιου είδους διαδικασίες και ότι ξαναμιλάμε όταν μείνω έγκυος για να το αυξήσουμε αν χρειαστεί...σε ειδικό δεν έχω πάει 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...