Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

On 2/26/2023 at 7:36 PM, Neverstop said:

Τέσσερις μήνες από την ωοληψια που χρησιμοποιησες τα φάρμακα της επιτροπής.. Το τι κάνεις ενδιάμεσα δεν χρειάζεται να το μάθουν 😉

Σε ευχαριστώ πολύ! 

22 hours ago, λουκουμαδακι said:

4 μήνες από την ημερομηνία που πήρες τα πρώτα απλά θέλουν έκθεση ότι τα χρησιμοποίησες. Εγώ τα είχα πάρει Δεκέμβριο, τελευταία ωοληψία Απρίλη και Μάη κανονικά πήρα ξανά. Το σύστημα τους βγάζει πότε στα "χρέωσαν" στο ΑΜΚΑ πρώτη φορά. Ανοίγει ξανά ένα τετράμηνο μετά. 

Αυτό το βάρος το είχα σε όλες μου τις εγκυμοσύνες! Εύχομαι να είναι καλό σημάδι και σε σένα! :)

@λουκουμαδακι Κάτσε μπερδεύτηκα. Αυτό δεν είναι το ίδιο με αυτό που νομίζω εγώ και που μου είπε η @Neverstop. Εγώ τα φάρμακα τα πήρα Σεπτέμβριο αλλά ωοληψία έκανα Φλεβάρη. Στο χαρτί λένε 4 μήνες από την ωοληψία. Άρα εγώ δικαιούμαι πάλι φάρμακα από αυτούς τον Ιούνιο. Απλά η ερώτηση μου ήταν αν εγώ μπορώ να κάνω τον Μάιο ωοληψία με φάρμακα αγορασμένα από δικά μου έξοδα και να πάω τον Ιούνιο να πάρω τα νέα φάρμακα για την τρίτη μου προσπάθεια (πχ τον Σεπτέμβρη). Λογικά αυτοί δεν ξέρουν τι μεσολαβεί ενδιάμεσα, με βάση αυτά που μου είπε και η @Neverstop

18 hours ago, Βάσω91 said:

Καλησπέρα και από εμένα!! Δεν ξέρω αν μπορώ να εκφράσω τις απορίες μ εδώ η αν πρέπει να ανοίξω καινούργιο θέμα...οπότε αν κάνω κάτι λάθος με συγχωρείτε!!! Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση τα φάρμακα της εξωσωματικής να επηρεάζουν την ποιότητα των ωαρίων;; Είμαι 32 με καλή αμη...στην πλάτη μ 3 ωοληψιες..η τελευταία τώρα με 21 ωάρια γονιμοποιηθηκαν τα δέκα την δεύτερη μέρα εμηναν τα 3 κ σμρ με ενημέρωσαν ότι δεν προχώρησε κανένα σε στάδιο βλαστοκυστης. Αυτά επιγραμματικά. Έχω απογοητευτεί και δεν ξέρω τι φταίει . Ξεκινήσαμε εξωσωματική λόγω ολιγοσπερμιας και καταλήξαμε στο ότι δεν έχω ποιοτικά ωάρια... αύριο θα μιλήσω με το γιατρό να δω τι θα μ πει απλά ήθελα κ τη γνώμη σας!!

Καλημέρα και καλώς ήρθες. 🙂 Ενδοκρινολόγος αναπαραγωγής σε έχει δει;

1 hour ago, Ririii88 said:

Μας εύχομαι να μπει καλά ο μήνας αύριο !!!!! Σε όλες μας !!!! Κάνε την αρχή @Dragonmom

Άντε κορίτσια, να έχετε όλες τεράστιες χοριακές, να μας μπει ο Μάρτιος καλά και να φύγει ο παλιοΦλεβάρης! ❤️ 

Και Καλή Σαρακοστή σε όλες μας!!!!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

15 hours ago, Βάσω91 said:

17%

Είναι κομματάκι τσιμπημένος αλλά έχω δει χειρότερα ποσοστά να φέρνουν παιδιά. Όσο για το ότι φταίνε τα ωάριά σου, μην δίνεις σημασία. Πάντα εκεί το ρίχνουν. Επίσης, κάτι που δεν προχώρησε το εργαστήριο δεν σημαίνει ότι μέσα σου, στο φυσικό περιβάλλον, δεν θα προχωρούσε. Δοκίμασε με τροποποιημένους φυσικούς οπως σου είπαν (να τα μαζεύεις λίγα λίγα δηλαδή) και με γονιμοποιημένα ωάρια 3 ημερών. 

πρίν από 47 λεπτά , MarGe2022 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! 

@λουκουμαδακι Κάτσε μπερδεύτηκα. Αυτό δεν είναι το ίδιο με αυτό που νομίζω εγώ και που μου είπε η @Neverstop. Εγώ τα φάρμακα τα πήρα Σεπτέμβριο αλλά ωοληψία έκανα Φλεβάρη. Στο χαρτί λένε 4 μήνες από την ωοληψία. Άρα εγώ δικαιούμαι πάλι φάρμακα από αυτούς τον Ιούνιο. Απλά η ερώτηση μου ήταν αν εγώ μπορώ να κάνω τον Μάιο ωοληψία με φάρμακα αγορασμένα από δικά μου έξοδα και να πάω τον Ιούνιο να πάρω τα νέα φάρμακα για την τρίτη μου προσπάθεια (πχ τον Σεπτέμβρη). Λογικά αυτοί δεν ξέρουν τι μεσολαβεί ενδιάμεσα, με βάση αυτά που μου είπε και η @Neverstop

Άντε κορίτσια, να έχετε όλες τεράστιες χοριακές, να μας μπει ο Μάρτιος καλά και να φύγει ο παλιοΦλεβάρης! ❤️ 

4 μήνες από την ωοληψια είναι, σίγουρο αυτό, γιατί έχασα φάρμακα και το είχα ψάξει πολύ τότε. Θέλουν έκθεση προηγούμενης προσπάθειας όπου φαίνεται ότι χρησιμοποιησες εκείνες τις μονάδες. Το τι κάνεις από μόνη σου δεν τους αφορά. 

Καλή σαρακοστή! 

• Μου αρέσει 1

Καλέ μέλλουσες μαναδες τι απαισιοδοξία είναι αυτή πρωί πρωί!!! Μη τη συζητάτε την περίοδο τέτοιες ώρες (απεταξαμην)!! Καλημέρα σε όλες τις αγχωμενες κορασίδες!!! Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλες και Παρασκευή να γιορτάζουμε δύο εγκυμοσύνες!!! Θετική σκέψη και χαμόγελα τώρα!!! Μ αρέσει που το παίζω το τρελό πρόβατο και θα φάω καμιά σφαλιάρα αύριο στον υπέρηχο εγώ η αισιόδοξη και θα με μαζεύετε!!!

• Μου αρέσει 7

57 minutes ago, Neverstop said:

4 μήνες από την ωοληψια είναι, σίγουρο αυτό, γιατί έχασα φάρμακα και το είχα ψάξει πολύ τότε. Θέλουν έκθεση προηγούμενης προσπάθειας όπου φαίνεται ότι χρησιμοποιησες εκείνες τις μονάδες. Το τι κάνεις από μόνη σου δεν τους αφορά. 

Καλή σαρακοστή! 

Ναι την έχω την έκθεση! Ευχαριστώ πολύ!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια !! Καλή Σαρακοστή να έχουμε !!! 
Εύχομαι θετικές χοριακές στα κορίτσια που περιμένουν αύριο !!!! (Και σε όλες όσες, μπορεί να τα διαβάζουν αλλά να μην γράφουν !)

Θετική σκέψη κ ενεργεία είμαστε όλες μαζί σας !!! 
♥️🤸‍♀️

• Μου αρέσει 6

πρίν από 18 λεπτά , dreamteam είπε:

Καλέ μέλλουσες μαναδες τι απαισιοδοξία είναι αυτή πρωί πρωί!!! Μη τη συζητάτε την περίοδο τέτοιες ώρες (απεταξαμην)!! Καλημέρα σε όλες τις αγχωμενες κορασίδες!!! Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλες και Παρασκευή να γιορτάζουμε δύο εγκυμοσύνες!!! Θετική σκέψη και χαμόγελα τώρα!!! Μ αρέσει που το παίζω το τρελό πρόβατο και θα φάω καμιά σφαλιάρα αύριο στον υπέρηχο εγώ η αισιόδοξη και θα με μαζεύετε!!!

Καλημέρα !!!!! Μακάρι να είναι σούπερ ο μήνας αυτός για όλες μας. !!  Και να μας πεις για έδειξε ο υπέρηχος. 🧚🏼‍♂️

πρίν από 12 λεπτά , TaxAgg είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Καλή Σαρακοστή να έχουμε !!! 
Εύχομαι θετικές χοριακές στα κορίτσια που περιμένουν αύριο !!!! (Και σε όλες όσες, μπορεί να τα διαβάζουν αλλά να μην γράφουν !)

Θετική σκέψη κ ενεργεία είμαστε όλες μαζί σας !!! 
♥️🤸‍♀️

Καλημέρα !!!! Σ ευχαριστούμε πολύ !!! Εσυ σε τι φάση είσαι ; Π

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , dreamteam είπε:

Τι υπέρηχο έχεις;  Χαχα από αισιοδοξία άλλο τίποτα! Επίσης ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με τα ραντεβού παρακολούθησης ενδομητρίου (εμενα ήταν με κατεψυγμένα όποτε είχα αυτό μόνο)τι κάνετε με τη δουλεια;; Εγώ έκανα αυτά τα 4-5 ραντεβού στο ιατρείο του γιατρού απόγευμα μην πω κ βράδυ, γιατί τι να έλεγα στη δουλεια; Ότι πρέπει να λείψω 1 ώρα 4 -5 φορές μες στον μήνα; Είναι κάτι που με αγχώνει κ με ζορίζει πολύ, από τη στιγμή που δεν το έχω πει για προφανείς λόγους.. θα ήθελα τη γνώμη σας 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα,σήμερα έχω ραντεβού με τον γιατρό να δούμε πώς είναι το ενδομήτριο. Είναι η δεύτερη φορά που έχω ξεκινήσει διαδικασίες για εμβρυομεταφορα και το άγχος Μ είναι πολύ πολύ μεγαλύτερο από την προηγούμενη,νιώθω ότι θα σπάσει η καρδιά μου 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Dragonmom είπε:

Τι υπέρηχο έχεις;  Χαχα από αισιοδοξία άλλο τίποτα! Επίσης ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με τα ραντεβού παρακολούθησης ενδομητρίου (εμενα ήταν με κατεψυγμένα όποτε είχα αυτό μόνο)τι κάνετε με τη δουλεια;; Εγώ έκανα αυτά τα 4-5 ραντεβού στο ιατρείο του γιατρού απόγευμα μην πω κ βράδυ, γιατί τι να έλεγα στη δουλεια; Ότι πρέπει να λείψω 1 ώρα 4 -5 φορές μες στον μήνα; Είναι κάτι που με αγχώνει κ με ζορίζει πολύ, από τη στιγμή που δεν το έχω πει για προφανείς λόγους.. θα ήθελα τη γνώμη σας 

Σημειώνω ότι ο γιατρός μου που είναι σε αυτό το κέντρο εξωσωματικής μπορεί μονο 10 με 11 το πρωί να δει, κ το ωράριο μ είναι πρωινό..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Ninaki- είπε:

Καλησπέρα,σήμερα έχω ραντεβού με τον γιατρό να δούμε πώς είναι το ενδομήτριο. Είναι η δεύτερη φορά που έχω ξεκινήσει διαδικασίες για εμβρυομεταφορα και το άγχος Μ είναι πολύ πολύ μεγαλύτερο από την προηγούμενη,νιώθω ότι θα σπάσει η καρδιά μου 

Καλή επιτυχία, ένα παχύ παχύ ενδομήτριο ευχομαι. Το άγχος απόλυτα λογικό!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Ninaki- είπε:

Με το καλό Νινακι.. ένα θα σου πω εμενα ήταν η τεταρτη προσπάθεια, καθώς στην φάση της ωοληψιας έπαθα σοβαρή υπερδιέγερση, τη δεύτερη είχαμε πάει φυσικά κ έκανα ωορρηξία πιο πριν, κ την Τρίτη κόλλησα Covid 5 μέρες πριν την ετ.. μην φοβάσαι τίποτα, όλα θα γίνουν την σωστή στιγμή..

Το άγχος απόλυτα λογικό, με το καλό ένα παχύ παχύ ενδομήτριο!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Dragonmom είπε:

Πρώτο υπέρηχο μετά από τέσσερις μέρες meriofert! Εν τω μεταξύ πριν να τα ξεκινήσω υπέρηχο δεν κάναμε μόνο αιματολογικές! Δεν ξέρω τι ακριβώς βλέπουν σε αυτόν τον υπέρηχο πόσα ωάρια έχεις? Γιατί δεν μου περισσεύουν κιόλας!!!

πρίν από 21 λεπτά , Ririii88 είπε:

Καλημέρα !!!!! Μακάρι να είναι σούπερ ο μήνας αυτός για όλες μας. !!  Και να μας πεις για έδειξε ο υπέρηχος. 🧚🏼‍♂️

Καλημέρα !!!! Σ ευχαριστούμε πολύ !!! Εσυ σε τι φάση είσαι ; Π

Εγώ λογικά στις 13/03 περνάω επιτροπή για πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής !!! Δεν έχω ιδέα τι με περιμένει 😬 

πρώτη φορά στην ζωή μου η προηγούμενη περίοδος μου ήρθε στις 20 μέρες (έχω κύκλο 25-28 ημερών) και αυτόν τον μήνα είμαι στην 17 μέρα κ έχω ελαφριές κράμπες περιόδου ! Και σκέφτομαι αν μ έρθει πάλι τόσο νωρίς να πάρω τον γιατρό τηλ μην με έχει βρει τπτ άλλο ! Αλλά όλες οι εξετάσεις ήταν μια χαρά ! Λογικά είναι από το άγχος μου ! ( δάσκαλε που δίδασκες) 🤣

1 ώρα πρίν, MarGe2022 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! 

Μη σε πάρω και στο λαιμό μου αλλά το 2017 άνοιγε με το ΑΜΚΑ. Μπορεί να έχει αλλάξει τώρα αλλά μου φαίνεται περίεργο γιατί αφήνει κενά αν πχ δεν προχωρήσεις σε ωοληψία σταματήσεις γιατί είναι κακός κύκλος; Πάει με την ημερομηνία της πρώτης ένεσης; Είναι λίγο αμφίβολο το 4μηνο έτσι. Εμένα γράφει πρώτη ωοληψία Γενάρη τελευταία Απρίλη και τα πήρα Μάιο γιατί είχε περάσει το 4μηνο από τον Δεκέμβριο. Κάνε μια ερώτηση στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ μπορεί να είμαι λάθος πλέον και άλλα να ισχύουν όντως και να δίνω λάθος πληροφορία. 

• Ευχαριστώ 1

Κράτα το

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...