Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

10 minutes ago, Ririii88 said:

Σ ευχαριστούμε κατερινακι .. ας σκάσω για δυο μέρες ακόμα .. 🥴

Υπομονή!! Ξέρω ειναι πολύ δύσκολη αυτή η περίοδος, δεν μπορείς να σκεφτείς οτιδήποτε άλλο, το άγχος βαράει κόκκινο και ο χρόνος περνάει βασανίστηκα αργά 

11 minutes ago, Ririii88 said:

Και ήμουνα τόσο αισιόδοξη .. μέχρι σταμάτησε να πονάει το στήθος .. 🤣🤣🤣

Τα συμπτώματα πάντως λένε οτι πάνε κ έρχονται 😏

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 22 λεπτά , Ririii88 είπε:

Έκανα την ετ Δευτέρα άρα Πέμπτη πάω για χοριακη σωστά ;; Τα εγκεφαλικά μου κύτταρα έχουν καεί από όλα αυτά που παίρνω ..  

Μπερδεύτηκα με την @Dragonmom!! Αααα στη σειρά κορίτσια όλο χαρές θα έχουμε!!! Άντε με το καλό!!! Ε ναι αφού έχεις χοριακη Πέμπτη, τρίτη ή Τετάρτη κάνε ένα τεστ. Παιδιά όντως στα εξωτερικά ξεκινάνε από τέταρτη μέρα τα τέστ και βλέπουν πόσο σκουραίνει η γραμμή αν μέρα! 

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, dreamteam είπε:

Μπερδεύτηκα με την @Dragonmom!! Αααα στη σειρά κορίτσια όλο χαρές θα έχουμε!!! Άντε με το καλό!!! Ε ναι αφού έχεις χοριακη Πέμπτη, τρίτη ή Τετάρτη κάνε ένα τεστ. Παιδιά όντως στα εξωτερικά ξεκινάνε από τέταρτη μέρα τα τέστ και βλέπουν πόσο σκουραίνει η γραμμή αν μέρα! 

Χαχα καλημέρα κορίτσια! Αυτό το πράγμα από τα χαράματα σηκώνομαι όλες αυτές τις ημέρες(και για τα χάπια και από αγωνία)! Ναι εμενα μου ειπαν Τετάρτη, όποτε 1 μέρα έμεινε.. Να σας πω το σκέφτηκα να πάρω τεστ, αλλά λέω άσε, χοριακη. Ότι είναι να γίνει θα γίνει.. Αυτό που με αγχώνει είναι ότι θα με πάρουν τηλέφωνο για το αποτέλεσμα και θα είμαι στη δουλεια κ δεν ξέρω πως θα το διαχειριστώ!!!

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, dreamteam είπε:

η ανυπομονησία έχει βαρέσει κόκκινο .. 🙄

Σήμερα είναι καμμία κοπέλα για χοριακη να μας δώσει δύναμη ;;;;

πρίν από 36 λεπτά , Dragonmom είπε:

Χαχα καλημέρα κορίτσια! Αυτό το πράγμα από τα χαράματα σηκώνομαι όλες αυτές τις ημέρες(και για τα χάπια και από αγωνία)! Ναι εμενα μου ειπαν Τετάρτη, όποτε 1 μέρα έμεινε.. Να σας πω το σκέφτηκα να πάρω τεστ, αλλά λέω άσε, χοριακη. Ότι είναι να γίνει θα γίνει.. Αυτό που με αγχώνει είναι ότι θα με πάρουν τηλέφωνο για το αποτέλεσμα και θα είμαι στη δουλεια κ δεν ξέρω πως θα το διαχειριστώ!!!

Καλημέρα! Χαράματα όλες. Το ίδιο πρόβλημα με τη δουλειά θα έχω και εγώ και σκέφτομαι να πάω πολύ πρωί στο κέντρο και να ζητήσω να τις έχω πριν πάω γραφείο (πάω μεσημέρι). Μήπως να τους πεις να σε πάρουν απόγευμα ή να πας εσυ όταν τελειώσεις να τα πάρεις. Πολύ καλή επιτυχία!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Σποράκι είπε:

Καλημέρα! Χαράματα όλες. Το ίδιο πρόβλημα με τη δουλειά θα έχω και εγώ και σκέφτομαι να πάω πολύ πρωί στο κέντρο και να ζητήσω να τις έχω πριν πάω γραφείο (πάω μεσημέρι). Μήπως να τους πεις να σε πάρουν απόγευμα ή να πας εσυ όταν τελειώσεις να τα πάρεις. Πολύ καλή επιτυχία!!!

Ναι δεν ξέρω, μέχρι που μου λέει ο άντρας μου θες να πάρουν εμενα;! Αλλά δεν μπορώ, θέλω να το γνωρίζω πρώτη! Καλή επιτυχία σε όλες μας!

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Dragonmom είπε:

Καλημέρα κορίτσι !!!! Δεν μπορείς να τους πεις να σου το στείλουν με email ;;; 

Καλημέρα κορίτσια !!! Να κάνω άλλη μια ερώτηση ;;;; Σας τα έχω πρήξει το ξέρω .. παίζει να μας έρθει περίοδος με τόσα χάπια που παίρνουμε ;;;; Σήμερα ή αύριο είναι η μέρα που είναι να αδιαθετήσω με βάση το ημερολόγιο .. κ την νιώθω την ρημάδα να κατεβαίνει .. 

πρίν από 37 λεπτά , Ririii88 είπε:

Καλημέρα κορίτσι !!!! Δεν μπορείς να τους πεις να σου το στείλουν με email ;;; 

Καλημέρα κορίτσι μου! Είπα να πάω στο κέντρο της εξωσωματικής κ η μαία του γιατρού, μου είπε θα με πάρει ώστε να μ δώσει κ τις ανάλογες οδηγίες αφενός κ αφετέρου γιατί έχουμε αναπτύξει κ μια φιλική σχέση κ θέλει ν με πάρει ν μ πει τα ευχάριστα λέει :ρ Τι να πω, θα δω πως θα ξημερώσει αύριο.. Εσυ με mail λες;

πρίν από 15 λεπτά , Ririii88 είπε:

Καλημέρα κορίτσια !!! Να κάνω άλλη μια ερώτηση ;;;; Σας τα έχω πρήξει το ξέρω .. παίζει να μας έρθει περίοδος με τόσα χάπια που παίρνουμε ;;;; Σήμερα ή αύριο είναι η μέρα που είναι να αδιαθετήσω με βάση το ημερολόγιο .. κ την νιώθω την ρημάδα να κατεβαίνει .. 

και εγώ έτσι ένιωθα Ririi χαμηλά πίεση κ σαν να έρχεται! Αλλά σήμερα τίποτα! Εχθές είχα λυσσάξει να κοιτάω το σερβιέτακι μου

πρίν από 10 λεπτά , Dragonmom είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Είπα να πάω στο κέντρο της εξωσωματικής κ η μαία του γιατρού, μου είπε θα με πάρει ώστε να μ δώσει κ τις ανάλογες οδηγίες αφενός κ αφετέρου γιατί έχουμε αναπτύξει κ μια φιλική σχέση κ θέλει ν με πάρει ν μ πει τα ευχάριστα λέει :ρ Τι να πω, θα δω πως θα ξημερώσει αύριο.. Εσυ με mail λες;

Εγώ ναι με εμαιλ θα τους πω .. δεν θα πάω στο κέντρο εγώ .. θα πάω με ένα κοντα μου κ θα πάρω την μαία μου να της πω τα… δυσάρεστα μάλλον .. 🥺

πρίν από 12 λεπτά , Dragonmom είπε:

και εγώ έτσι ένιωθα Ririi χαμηλά πίεση κ σαν να έρχεται! Αλλά σήμερα τίποτα! Εχθές είχα λυσσάξει να κοιτάω το σερβιέτακι μου

Ναι κ εγώ όλη την ώρα τρέχω τουαλέτα και το μόνο που έχω είναι άσπρα κομμάτια από την κρέμα .. 🤮

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

38 minutes ago, Ririii88 said:

Καλημέρα! Ναι, μπορεί να σου έρθει περίοδος αν δεν γίνεται καλή απορρόφηση της προγεστερόνης. Αν δεν εισαι έγκυος και δεν εχεις και υψηλά επίπεδα προγεστερονης, ο οργανισμός το αντιλαμβάνεται σαν κανονικό κύκλο και έρχεται η περίοδος στην ωρα της. Παρόλα αυτα πόνους περιόδου αλλά και αίμα μπορεις να εχεις και με θετική χοριακή. 

eardp2.png

Καλημέρα κορίτσια!! Άρα περιμενουμε δυο χοριακες αυριο και μεθαυριο και μια δική μου και της @Σποράκι την άλλη βδομάδα!! Συνεχίζω και εγώ χωρίς κανένα συμπτωμα θετικό.. Ίσα ίσα τα υγρά αυτά τα διαφανή που έχω είναι όπως όταν αδιαθετω!! 

πρίν από 17 λεπτά , piglet είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Άρα περιμενουμε δυο χοριακες αυριο και μεθαυριο και μια δική μου και της @Σποράκι την άλλη βδομάδα!! Συνεχίζω και εγώ χωρίς κανένα συμπτωμα θετικό.. Ίσα ίσα τα υγρά αυτά τα διαφανή που έχω είναι όπως όταν αδιαθετω!! 

Μας εύχομαι να μπει καλά ο μήνας αύριο !!!!! Σε όλες μας !!!! Κάνε την αρχή @Dragonmom

• Μου αρέσει 3

10 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Μου κάνει πράγματι μεγάλη εντύπωση όλο αυτο. Έχεις παρει 2η γνώμη απο κάποιον άλλον γιατρό; Σε ποιο κέντρο εισαι αλήθεια;

Καλημέρα!! Έχω αλλάξει κέντρο.Την τελευταία ωοληψία που έγινε την Τετάρτη την έκανα στο embryogenesis. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω όνομα γιατρού... θεωρείται ένας από τους καλύτερους..όσο τουλάχιστον διάβαζα σε forum και  άρθρα 

1 hour ago, piglet είπε:

Τίποτα και εγώ από συμπτώματα, μόνο το στήθος που είναι πρησμένο πριν την εμφύτευση. Αχ κορίτσι μακάρι να έχουμε φουλ επιτυχία να πάρει φωτιά το φόρουμ (αλλά όπως καταλαβαίνεται με ζώνουν τα φίδια)

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...