Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 13 λεπτά , Σποράκι είπε:

Εγώ δεν το έχω ακούσει όποτε ότι και να πω λάθος θα είναι 😆

Και από την άλλη λέω τι είναι δυο μέρες !!! Θα περάσουν … ίσως πάρω ένα τεστ από φαρμακείο κ το κάνω Τετάρτη .. τι λέτε ;

πρίν από 12 λεπτά , Ririii88 είπε:

Και από την άλλη λέω τι είναι δυο μέρες !!! Θα περάσουν … ίσως πάρω ένα τεστ από φαρμακείο κ το κάνω Τετάρτη .. τι λέτε ;

Εγώ βλέπω ότι δεν κρατιέσαι! Πραγματικά εγώ τρέμω εκείνη τη μέρα και εσυ βιάζεσαι. Όπως είπα και πριν δεν είμαι φαν στα τεστ αλλά αν έτσι νιώσεις καλύτερα καντο να έχεις μια εικόνα!

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Σποράκι είπε:

Εγώ βλέπω ότι δεν κρατιέσαι! Πραγματικά εγώ τρέμω εκείνη τη μέρα και εσυ βιάζεσαι. Όπως είπα και πριν δεν είμαι φαν στα τεστ αλλά αν έτσι νιώσεις καλύτερα καντο να έχεις μια εικόνα!

Ξέρεις τι ;;; Θέλω να ξέρω να στεναχωρηθώ να κλάψω κ να πάω στην επόμενη .. αλλά να ξέρω ..  

πρίν από 10 λεπτά , Ririii88 είπε:

Ξέρεις τι ;;; Θέλω να ξέρω να στεναχωρηθώ να κλάψω κ να πάω στην επόμενη .. αλλά να ξέρω ..  

εσένα ποτέ είναι ;

πρίν από 25 λεπτά , Ririii88 είπε:

Αν δεν έχεις στο σπίτι και θεωρείς ότι θα σε αγχώσει περισσότερο μην κάνεις. Αν δεν κρατιέσαι πάρε και κάνε ένα αύριο. Τετάρτη έτσι κι αλλιώς έχεις χοριακη 

40 minutes ago, dreamteam said:

Κορίτσια τα φώτα σας οι υπόλοιπες!!

Οχι καλε, δεν δείχνει. Πιο πολυ θα σε μπερδέψει το τεστ ωορρηξιας το οποίο βγάζει πάντα έστω και αχνή γραμμή γιατί lh έχουμε πάντα στον οργανισμό μας. @Ririii88 Αν θες τοσο πολυ κάνε ένα τεστ early ή πήγαινε μια μερα νωρίτερα για χοριακή να μην εχεις και αμφιβολία, δεν θα αλλάξει κατι. 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

πρίν από 23 λεπτά , Ririii88 είπε:

εσένα ποτέ είναι ;

Εγώ είμαι την άλλη Πέμπτη, έχω μέλλον ακόμα αλλά θα έχω σκάσει μέχρι τότε 🤪

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , dreamteam είπε:

Αν δεν έχεις στο σπίτι και θεωρείς ότι θα σε αγχώσει περισσότερο μην κάνεις. Αν δεν κρατιέσαι πάρε και κάνε ένα αύριο. Τετάρτη έτσι κι αλλιώς έχεις χοριακη 

Έκανα την ετ Δευτέρα άρα Πέμπτη πάω για χοριακη σωστά ;; Τα εγκεφαλικά μου κύτταρα έχουν καεί από όλα αυτά που παίρνω ..  

Διαφημίσεις

Και για να ειμαι ακριβής, το έψαξα λίγο. Κάποιοι υποστηρίζουν οτι λόγω μεγάλων επιπέδων των ορμονών στην εγκυμοσυνη τα τεστ ωορρηξιας “μπερδεύονται” και μπορει να δείξουν θετικό αποτέλεσμα ομως σε καμία περίπτωση δεν θεωρούνται αξιόπιστα

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 13 λεπτά , Ririii88 είπε:

Έκανα την ετ Δευτέρα άρα Πέμπτη πάω για χοριακη σωστά ;; Τα εγκεφαλικά μου κύτταρα έχουν καεί από όλα αυτά που παίρνω ..  

Με βλαστοκυστες μια χαρά τα υπολογίζεις! 

πρίν από 11 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Και για να ειμαι ακριβής, το έψαξα λίγο. Κάποιοι υποστηρίζουν οτι λόγω μεγάλων επιπέδων των ορμονών στην εγκυμοσυνη τα τεστ ωορρηξιας “μπερδεύονται” και μπορει να δείξουν θετικό αποτέλεσμα ομως σε καμία περίπτωση δεν θεωρούνται αξιόπιστα

Σ ευχαριστούμε κατερινακι .. ας σκάσω για δυο μέρες ακόμα .. 🥴

1 hour ago, Βάσω91 said:

Δύο μέρες πριν την ωοληψία έκανα εξέταση και βγήκε 9000... μέχρι κ την ημέρα της ωοληψιας ο γιατρός ήταν πολύ θετικός και κ έδινε πάνω από 60% πιθανότητες επιτυχίας θεωρώντας ότι είμαστε"εύκολη" περίπτωση. Αλλά εγω δεν το πίστεψα ήμουν προσγειωμένη γτ ήξερα από τις προηγούμενες φορές ότι κάτι δεν πάει καλά κ ας φαίνονται όλα καλά...όταν κ ανέβαζαν το γκοναλ ρωτούσα αν επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων κ Μ έλεγαν όχι ...ελπίζω να μπορούμε να κάνουμε κάτι αν όντως δεν έχω ποιοτικά ωάρια. Αυτό το σενάριο με τρομάζει γτ ξέρω ότι δεν μπορείς να κάνεις κ πολλά αν έτσι βγαίνουν από τον οργανισμό σου

Κάθε ωοληψία με 25-30 ωάρια δεν είχα ποτέ πάνω από δέκα ώριμα που μετά την γονιμοποίηση από ότι φάνηκε στο αποτέλεσμα  δεν επιζούσε κανένα 

Μου κάνει πράγματι μεγάλη εντύπωση όλο αυτο. Έχεις παρει 2η γνώμη απο κάποιον άλλον γιατρό; Σε ποιο κέντρο εισαι αλήθεια;

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...