Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Είσαι Αμερικανάκι εσύ σαν την @Angot 😛 Έτσι κάνουν στην Αμερική. Απο την 3η-4η μέρα κάνουν κάθε μέρα τεστ μέχρι την χοριακή 

Χαχαχχα ε ναι ρε παιδιά τουλάχιστον βλέπεις τι γίνεται!! Και το χαστούκι δεν είναι τόσο μεγάλο και η χαρά μετά είναι συγκρατημένη γιατί πιστεύω ότι στην εξωσωματική παιδιά συγκρατημένη είναι πάντα η χαρά!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 28 λεπτά , Βάσω91 είπε:

Την πρώτη φορά πήρα puregon έκανα 30 ωάρια γονιμοποιηθηκαν τα έξι βάλαμε τα δύο δεύτερης ημέρας αλλά δεν έμεινα έγκυος...την δεύτερη φορά έκανα έμβρυο μεταφορά (ο γιατρός Μ έβαλε 3  που δεν επιτρέπεται αλλά τρ καταλαβαίνω τον λόγο.  Δεν ήταν καλά) και τα υπόλοιπα δεν επέζησαν από την απόψυξη...μετά έκανα διέγερση με μενοπουρ με 26 ωάρια που πάλι δεν είχε αποτέλεσμα  (αυτές οι προσπάθειες με μακρύ πρωτόκολλο) και τρ έκανα πρωτόκολλο ανταγωνιστών με γκοναλ κ σμρ με πήραν από το εργοστάσιο ότι δεν προχωρούν σε βλαστοκυστες.. τα τρία γονιμοποιημένα 

Σίγουρα τα ποσοστά ωαρίων με τις γονιμοποιησεις που έχεις δεν είναι πολύ καλά. Με όσα έχετε κάνει για το σπερμα σας είπαν ότι είναι οκ τώρα;;; Ξέρεις πόσα ήταν τα ώριμα ωαρια; Επισης τι ποιότητα εμβρύων σου έδωσαν πριν την ετ; 

πρίν από 10 λεπτά , dreamteam είπε:

Χαχαχχα ε ναι ρε παιδιά τουλάχιστον βλέπεις τι γίνεται!! Και το χαστούκι δεν είναι τόσο μεγάλο και η χαρά μετά είναι συγκρατημένη γιατί πιστεύω ότι στην εξωσωματική παιδιά συγκρατημένη είναι πάντα η χαρά!!

Μπα με τίποτα. Την πρώτη φορά είχα κάνει τεστ και η απογοήτευση τεράστια, άσε που μετά σου μπαίνουν και αμφιβολίες μήπως δεν έδειξε κλπ. Μια και καλή ψυχρολουσία αυτή τη φορά 😅

• Χαχα 1

πρίν από 16 λεπτά , Ririii88 είπε:

Το σκέφτηκα και εγώ αλλά είναι νωρίς ακόμα .. γιατί είσαι μακρυά ακόμα ; Σε τι φάση είσαι ;

Τρίτη μέρα διέγερση με βραχύ. Τετάρτη πρώτο υπέρηχο. Αλλά το πάω συντηρητικά ένα βήμα τη φορά. Να δω ότι λειτουργει το σύστημα και μετά τα υπόλοιπα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Πόσο βγήκε ο κατακερματισμός;

17%

πρίν από 18 λεπτά , Σποράκι είπε:

Σίγουρα τα ποσοστά ωαρίων με τις γονιμοποιησεις που έχεις δεν είναι πολύ καλά. Με όσα έχετε κάνει για το σπερμα σας είπαν ότι είναι οκ τώρα;;; Ξέρεις πόσα ήταν τα ώριμα ωαρια; Επισης τι ποιότητα εμβρύων σου έδωσαν πριν την ετ; 

Ναι μας είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα με το σπέρμα για την διαδικασία της εξωσωματικής...αυτή τη φορά από τα 21 ώριμα ήταν τα δέκα....από τις εκθέσεις προσπαθειών είχα την πρώτη Grade 1 kai Grade 2 και τις υπόλοιπες δύο Grade 2 k Grade 3 κάτι άλλο δεν ξέρω...τώρα άλλαξα κέντρο κ προσπάθησα για βλαστοκυστες για πρώτη φορά 

Μπα με τίποτα. Την πρώτη φορά είχα κάνει τεστ και η απογοήτευση τεράστια, άσε που μετά σου μπαίνουν και αμφιβολίες μήπως δεν έδειξε κλπ. Μια και καλή ψυχρολουσία αυτή τη φορά 😅

πρίν από 25 λεπτά , Σποράκι είπε:

Σκέφτομαι να πω στον γιατρό για φυσικό κύκλο. Να δω πως είναι τα ωάρια μ χωρίς φάρμακα....θέλω να το κάνω σύντομα...δεν αντέχω άλλη αποτυχία ούτε έχω ούτε ο άνδρας μ δυστυχώς!! Μας πονάει κ μας φθείρει κάθε αποτυχία όλο κ πιο πολύ 

😅

pan widget

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Βάσω91 είπε:

17%

Οκ! Σίγουρα θέλει υπομονή και ίσως ένα ελαφρύ πρωτόκολλο για λιγότερα ωαρια. Θα δεις τι θα σου πει και ο γιατρός σου, μήπως πας με τροποποιημένο φυσικό (αφού δεν έχεις θέμα ποσότητας) και μπορεί να έχεις πολύ καλύτερη ποιότητα.

33 minutes ago, Βάσω91 said:

17%

Δεν είναι πολύ, μια χαρά είναι. Κι εσύ μικρή εισαι, περίεργο που δεν πάνε καλά οι γονιμοποιήσεις σας. Πόσες μονάδες παίρνεις στις διεγέρσεις σου;

eardp2.png

πρίν από 29 λεπτά , Σποράκι είπε:

Οκ! Σίγουρα θέλει υπομονή και ίσως ένα ελαφρύ πρωτόκολλο για λιγότερα ωαρια. Θα δεις τι θα σου πει και ο γιατρός σου, μήπως πας με τροποποιημένο φυσικό (αφού δεν έχεις θέμα ποσότητας) και μπορεί να έχεις πολύ καλύτερη ποιότητα.

Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι ο τροποποιημένος φυσικός κύκλος άλλα μακάρι τι να πω!!! Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!!! Εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου όλες να έχουμε ένα μωράκι στην αγκαλιά μας σύντομα γιατί όχι και δύο!!!

πρίν από 19 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Δεν είναι πολύ, μια χαρά είναι. Κι εσύ μικρή εισαι, περίεργο που δεν πάνε καλά οι γονιμοποιήσεις σας. Πόσες μονάδες παίρνεις στις διεγέρσεις σου;

Την πρώτη με puregon 175 και τώρα με gonal ξεκίνησα με 150 με πήγε με 175 κ φτάσαμε μέχρι 250 δεν ξέρω γιατί...η οιστραδιόλη μ έφτασε 9000

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 10 λεπτά , Βάσω91 είπε:

Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι ο τροποποιημένος φυσικός κύκλος άλλα μακάρι τι να πω!!! Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!!! Εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου όλες να έχουμε ένα μωράκι στην αγκαλιά μας σύντομα γιατί όχι και δύο!!!

Παίρνεις χαπάκια για 5 μέρες (φεμαρα, κλομιφεν, σεπραφαρ) και κατεβάζεις λίγα ωαρια (μεχρι 3-4 το πολύ συνήθως). Είναι παρά πολύ ήπιο και μπορείς να το κανείς άμεσα, δεν χρειάζεται να περιμένεις πολύ λόγω της διέγερσης. Όπως και να χει θα ακούσεις τι θα σου προτείνει ο γιατρός, σίγουρα θα σου δώσει και βιταμίνες αν δεν παίρνεις. Ευχομαι τα καλύτερα και σύντομα μανούλα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Σποράκι είπε:

Παίρνεις χαπάκια για 5 μέρες (φεμαρα, κλομιφεν, σεπραφαρ) και κατεβάζεις λίγα ωαρια (μεχρι 3-4 το πολύ συνήθως). Είναι παρά πολύ ήπιο και μπορείς να το κανείς άμεσα, δεν χρειάζεται να περιμένεις πολύ λόγω της διέγερσης. Όπως και να χει θα ακούσεις τι θα σου προτείνει ο γιατρός, σίγουρα θα σου δώσει και βιταμίνες αν δεν παίρνεις. Ευχομαι τα καλύτερα και σύντομα μανούλα!

Αυτό θα ήθελα τώρα τότε για να δω πως είναι τα ωάρια μου χωρίς πολλές ορμόνες. Μακάρι να είναι η λύση που ψάχνω!!! Σε ευχαριστώ πολύ και σε εσένα εύχομαι το ίδιο σύντομα!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

34 minutes ago, Βάσω91 said:

Την πρώτη με puregon 175 και τώρα με gonal ξεκίνησα με 150 με πήγε με 175 κ φτάσαμε μέχρι 250 δεν ξέρω γιατί...η οιστραδιόλη μ έφτασε 9000

Άρα ξεκινάς με ήπια διέγερση. Μετά ομως γιατί σου αυξάνει την δόση; Η Ε2 σου πράγματι ανέβηκε υπερβολικά πολύ για 26 ώαρια. Στο λεω γιατί κι εγώ 26 ώριμα πήρα και έφτασε 5.400. Τελευταία μέτρηση είχες κάνει πριν την ovitrelle, σωστά;

eardp2.png

πρίν από 30 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Άρα ξεκινάς με ήπια διέγερση. Μετά ομως γιατί σου αυξάνει την δόση; Η Ε2 σου πράγματι ανέβηκε υπερβολικά πολύ για 26 ώαρια. Στο λεω γιατί κι εγώ 26 ώριμα πήρα και έφτασε 5.400. Τελευταία μέτρηση είχες κάνει πριν την ovitrelle, σωστά;

Δύο μέρες πριν την ωοληψία έκανα εξέταση και βγήκε 9000... μέχρι κ την ημέρα της ωοληψιας ο γιατρός ήταν πολύ θετικός και κ έδινε πάνω από 60% πιθανότητες επιτυχίας θεωρώντας ότι είμαστε"εύκολη" περίπτωση. Αλλά εγω δεν το πίστεψα ήμουν προσγειωμένη γτ ήξερα από τις προηγούμενες φορές ότι κάτι δεν πάει καλά κ ας φαίνονται όλα καλά...όταν κ ανέβαζαν το γκοναλ ρωτούσα αν επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων κ Μ έλεγαν όχι ...ελπίζω να μπορούμε να κάνουμε κάτι αν όντως δεν έχω ποιοτικά ωάρια. Αυτό το σενάριο με τρομάζει γτ ξέρω ότι δεν μπορείς να κάνεις κ πολλά αν έτσι βγαίνουν από τον οργανισμό σου

πρίν από 10 λεπτά , Βάσω91 είπε:

Δύο μέρες πριν την ωοληψία έκανα εξέταση και βγήκε 9000... μέχρι κ την ημέρα της ωοληψιας ο γιατρός ήταν πολύ θετικός και κ έδινε πάνω από 60% πιθανότητες επιτυχίας θεωρώντας ότι είμαστε"εύκολη" περίπτωση. Αλλά εγω δεν το πίστεψα ήμουν προσγειωμένη γτ ήξερα από τις προηγούμενες φορές ότι κάτι δεν πάει καλά κ ας φαίνονται όλα καλά...όταν κ ανέβαζαν το γκοναλ ρωτούσα αν επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων κ Μ έλεγαν όχι ...ελπίζω να μπορούμε να κάνουμε κάτι αν όντως δεν έχω ποιοτικά ωάρια. Αυτό το σενάριο με τρομάζει γτ ξέρω ότι δεν μπορείς να κάνεις κ πολλά αν έτσι βγαίνουν από τον οργανισμό σου

Κάθε ωοληψία με 25-30 ωάρια δεν είχα ποτέ πάνω από δέκα ώριμα που μετά την γονιμοποίηση από ότι φάνηκε στο αποτέλεσμα  δεν επιζούσε κανένα 

1 ώρα πρίν, dreamteam είπε:

Τρίτη μέρα διέγερση με βραχύ. Τετάρτη πρώτο υπέρηχο. Αλλά το πάω συντηρητικά ένα βήμα τη φορά. Να δω ότι λειτουργει το σύστημα και μετά τα υπόλοιπα!

Καλά κανείς κ εμένα σιγά σιγά με πήγε ο γιατρός μου .. 

2 ώρες πρίν, dreamteam είπε:

Έχω τεστ ωορρηξίας , λες να κάνω κανένα αύριο το πρωί ;;;  🥴

• Χαχα 1

πρίν από 42 λεπτά , Ririii88 είπε:

Καλά κανείς κ εμένα σιγά σιγά με πήγε ο γιατρός μου .. 

Έχω τεστ ωορρηξίας , λες να κάνω κανένα αύριο το πρωί ;;;  🥴

Τι να σου δείξει παιδί μου το τεστ ωορρηξίας?!? Δείχνουν κι αυτά? Τρέλανε με τώρα!!! 

πρίν από 11 λεπτά , dreamteam είπε:

Τι να σου δείξει παιδί μου το τεστ ωορρηξίας?!? Δείχνουν κι αυτά? Τρέλανε με τώρα!!! 

Κάτι τέτοιο έχω διαβάσει αλλά δεν είμαι κ σίγουρη … 🤣🤣🤣🤣

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...