Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμένα!! Δεν ξέρω αν μπορώ να εκφράσω τις απορίες μ εδώ η αν πρέπει να ανοίξω καινούργιο θέμα...οπότε αν κάνω κάτι λάθος με συγχωρείτε!!! Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση τα φάρμακα της εξωσωματικής να επηρεάζουν την ποιότητα των ωαρίων;; Είμαι 32 με καλή αμη...στην πλάτη μ 3 ωοληψιες..η τελευταία τώρα με 21 ωάρια γονιμοποιηθηκαν τα δέκα την δεύτερη μέρα εμηναν τα 3 κ σμρ με ενημέρωσαν ότι δεν προχώρησε κανένα σε στάδιο βλαστοκυστης. Αυτά επιγραμματικά. Έχω απογοητευτεί και δεν ξέρω τι φταίει . Ξεκινήσαμε εξωσωματική λόγω ολιγοσπερμιας και καταλήξαμε στο ότι δεν έχω ποιοτικά ωάρια... αύριο θα μιλήσω με το γιατρό να δω τι θα μ πει απλά ήθελα κ τη γνώμη σας!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1 hour ago, anna.k είπε:

Εγω τα καταφερα.Ηταν η 3η ετ. Την προηγούμενη βδομάδα εκανα χοριακη.Παντα υπάρχει το αγχος μηπως παει κατο στραβά.Αλλα κι εγω προσπαθήσω να σκεφτομαι θετικα!!!

Ευχομαι να πανε ολα πολυ πολυ καλα!!!να ακους από δω και περα μόνο ευχάριστα νέα!! 

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, Λουμ είπε:

Γεια σας κοριτσια! Καλη επιτυχεια σε ολες μας. Πρωτη φορα γραφω σε καποιο φορουμ 😊 Και εγω πρωτη φορα για εξωσωματικη. Ειμαι 39 ετων και δωσαμε πριν μια εβδομαδα τον φακελο με τα χαρτια στην επιτροπη. Λογικα το Μαρτιο δεν θα προλαβουμε να αρχισουμε το προτοκολο μεχρι να βγει η αποφαση της Επιτροπης και να παρουμε τα φαρμακα, περιμενω την περιοδο αρχες του μηνα (αν ολα καλα βεβαια, και δεν εχω  καθυστερηση για καποιο λογο) και το βλεπω για τον Απριλιο.

Καλη αρχη και καλη επιτυχια 🙂!

Καλή Σαρακοστή κορίτσια μου! Ελπίζω να περάσατε καλά και να ξεχαστήκατε έστω λίγο.
Καλή επιτυχία στα κορίτσια που περιμένουν αποτελέσματα σύντομα! 🧡

• Μου αρέσει 7

eardp2.png

πρίν από 27 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλή Σαρακοστή κορίτσια μου! Ελπίζω να περάσατε καλά και να ξεχαστήκατε έστω λίγο.

Σ ευχαριστουμε πολυ Κατερίνα!! Ο, τι καλύτερο και σε σενα!!! Καλη Σαρακοστη!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Georgiakou είπε:

Καλησπέρα κορίτσι!Σου εύχομαι μια τεράστια χοριακη!Εμενα δεν μου πρήστηκε το στήθος και περιμένω δίδυμα(αν όλα πάνε καλά).Ούτε θερμοκρασία αυξημένη ειχα!Οποτε υπομονή μέχρι την χοριακη σου!!🍼🍼🍼🍼🍼

Σ ευχαριστώ πολυυυυυυυ…. 

με το καλο τα παιδάκια σου και Να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη !!!! 👼🏼👼🏼

3 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Όλα τα σημάδια που μπορεί να έχουμε ή όχι είναι από τα φάρμακα. Ο οργανισμός συμπεριφέρεται σα να είσαι έγκυος αλλά με τόσα που παίρνουμε δεν μπορούμε να έχουμε καθαρή εικόνα. Όποτε μην ψάχνεις, μπορεί να μη νιώθεις τίποτα και να δεις μια ωραιότατη χοριακή και το αντίθετο!

Ναι έχεις δίκιο και μακάρι να είναι όπως τα λες.. κ μήνας να φέρει τεράστιες χοριακες !! 

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Ευχαριστούμε πολύ Κατερίνα !!!! Καλή Σαρακοστή !!! 🧚🏼‍♂️

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Βάσω91 είπε:

Καλησπέρα και από εμένα!! Δεν ξέρω αν μπορώ να εκφράσω τις απορίες μ εδώ η αν πρέπει να ανοίξω καινούργιο θέμα...οπότε αν κάνω κάτι λάθος με συγχωρείτε!!! Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση τα φάρμακα της εξωσωματικής να επηρεάζουν την ποιότητα των ωαρίων;; Είμαι 32 με καλή αμη...στην πλάτη μ 3 ωοληψιες..η τελευταία τώρα με 21 ωάρια γονιμοποιηθηκαν τα δέκα την δεύτερη μέρα εμηναν τα 3 κ σμρ με ενημέρωσαν ότι δεν προχώρησε κανένα σε στάδιο βλαστοκυστης. Αυτά επιγραμματικά. Έχω απογοητευτεί και δεν ξέρω τι φταίει . Ξεκινήσαμε εξωσωματική λόγω ολιγοσπερμιας και καταλήξαμε στο ότι δεν έχω ποιοτικά ωάρια... αύριο θα μιλήσω με το γιατρό να δω τι θα μ πει απλά ήθελα κ τη γνώμη σας!!

Δεν το γνωρίζω αυτό ακριβώς που ρωτάς αλλά αναρωτιέμαι μήπως δεν έχει να κάνει με την ποιότητα των ωαρίων σου αλλά με το σπέρμα? Από μορφολογία και κινητικότητα πως είστε? Γιατί λες ολιγοσπερμια αρα είναι απλά λίγα και καλά? Κατακερματισμό κάνατε? Ο γιατρός σου είπε ότι δεν προχώρησαν εξαιτίας των ωαρίων?

Έχουμε ολιγοσπερμια και τερατοσπερμια. Αυτη τη φορά είχαμε 17 εκατομμύρια σπερματοζωάρια και κάναμε fragmentation έχουμε κάνει όλες τις εξετάσεις για το σπέρμα.Στο προηγούμενο κέντρο που έκανα δύο ωοληψιες κ μια έμβρυο μεταφορά με κατεψυγμένα μας είπαν ότι παρατηρήθηκε αλλοίωση του ωαρίου όταν έγινε η γονιμοποίηση. Εγώ από την πλευρά μ έχω καλές εξετάσεις με φυσιολογικές lh d σιδήρο κ ότι αλλού κ έχουν πει τουλάχιστον να κάνω. ..αλλά ανεβάζω πολύ οιστραδιόλη κατά την διάρκεια της διέγερσης γι'αυτό είπαμε τώρα με τον καινούργιο γιατρό ότι η έμβρυο μεταφορά θα γίνει τον άλλον μήνα για να ηρεμήσει ο οργανισμός μ αλλά δυστυχώς δεν έχω έμβρυα 

5 ώρες πρίν, Ririii88 είπε:

Θα προσπαθήσω πραγματικά .. 🥺

Μην το σκέφτεσαι κορίτσι μου. Εγώ που δεν έχω πετύχει ποτέ εγκυμοσύνη, σε κάθε κύκλο πριν την περίοδο την μια φορά πρήζεται και πονάει και την άλλη τίποτα! Γενικά με το στήθος μου δεν τα χω βρει να καταλαβαίνω τα σημάδια του. Αλλά νομίζω ότι από όλα τα φάρμακα δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με συμπτώματα. Προσπάθησε να είσαι κουλ έτσι κι αλλιώς τώρα ότι έγινε έγινε!! Πότε έχεις χοριακη?

πρίν από 30 λεπτά , Βάσω91 είπε:

Έχουμε ολιγοσπερμια και τερατοσπερμια. Αυτη τη φορά είχαμε 17 εκατομμύρια σπερματοζωάρια και κάναμε fragmentation έχουμε κάνει όλες τις εξετάσεις για το σπέρμα.Στο προηγούμενο κέντρο που έκανα δύο ωοληψιες κ μια έμβρυο μεταφορά με κατεψυγμένα μας είπαν ότι παρατηρήθηκε αλλοίωση του ωαρίου όταν έγινε η γονιμοποίηση. Εγώ από την πλευρά μ έχω καλές εξετάσεις με φυσιολογικές lh d σιδήρο κ ότι αλλού κ έχουν πει τουλάχιστον να κάνω. ..αλλά ανεβάζω πολύ οιστραδιόλη κατά την διάρκεια της διέγερσης γι'αυτό είπαμε τώρα με τον καινούργιο γιατρό ότι η έμβρυο μεταφορά θα γίνει τον άλλον μήνα για να ηρεμήσει ο οργανισμός μ αλλά δυστυχώς δεν έχω έμβρυα 

Άλλαξες πρωτόκολλο ή φάρμακα στις διεγέρσεις? Μήπως δεν σου ταιριάζει κάποιο από τα φάρμακα?

πρίν από 18 λεπτά , dreamteam είπε:

Μην το σκέφτεσαι κορίτσι μου. Εγώ που δεν έχω πετύχει ποτέ εγκυμοσύνη, σε κάθε κύκλο πριν την περίοδο την μια φορά πρήζεται και πονάει και την άλλη τίποτα! Γενικά με το στήθος μου δεν τα χω βρει να καταλαβαίνω τα σημάδια του. Αλλά νομίζω ότι από όλα τα φάρμακα δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με συμπτώματα. Προσπάθησε να είσαι κουλ έτσι κι αλλιώς τώρα ότι έγινε έγινε!! Πότε έχεις χοριακη?

Άλλαξες πρωτόκολλο ή φάρμακα στις διεγέρσεις? Μήπως δεν σου ταιριάζει κάποιο από τα φάρμακα?

Την Πέμπτη έχω την χοριακη .. την 10η μέρα μου είπε ο γιατρός .. κ δεν περνάνε οι μέρες .. 😝

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , dreamteam είπε:

Την πρώτη φορά πήρα puregon έκανα 30 ωάρια γονιμοποιηθηκαν τα έξι βάλαμε τα δύο δεύτερης ημέρας αλλά δεν έμεινα έγκυος...την δεύτερη φορά έκανα έμβρυο μεταφορά (ο γιατρός Μ έβαλε 3  που δεν επιτρέπεται αλλά τρ καταλαβαίνω τον λόγο.  Δεν ήταν καλά) και τα υπόλοιπα δεν επέζησαν από την απόψυξη...μετά έκανα διέγερση με μενοπουρ με 26 ωάρια που πάλι δεν είχε αποτέλεσμα  (αυτές οι προσπάθειες με μακρύ πρωτόκολλο) και τρ έκανα πρωτόκολλο ανταγωνιστών με γκοναλ κ σμρ με πήραν από το εργοστάσιο ότι δεν προχωρούν σε βλαστοκυστες.. τα τρία γονιμοποιημένα 

πρίν από 19 λεπτά , Ririii88 είπε:

Την Πέμπτη έχω την χοριακη .. την 10η μέρα μου είπε ο γιατρός .. κ δεν περνάνε οι μέρες .. 😝

Εγώ κορίτσια όταν με το καλό γιατί είμαι μακρυά ακόμα θα πάρω τεστακια κάθε μέρα θα κάνω κι από ένα να ξέρω πού βαδίζω!!! Δεν μπορώ αυτό το άγνωστο είναι μεγάλο βασανιστήριο. 

12 minutes ago, dreamteam said:

Εγώ κορίτσια όταν με το καλό γιατί είμαι μακρυά ακόμα θα πάρω τεστακια κάθε μέρα θα κάνω κι από ένα να ξέρω πού βαδίζω!!! Δεν μπορώ αυτό το άγνωστο είναι μεγάλο βασανιστήριο. 

Είσαι Αμερικανάκι εσύ σαν την @Angot 😛 Έτσι κάνουν στην Αμερική. Απο την 3η-4η μέρα κάνουν κάθε μέρα τεστ μέχρι την χοριακή 

• Χαχα 3

eardp2.png

πρίν από 13 λεπτά , dreamteam είπε:

Το σκέφτηκα και εγώ αλλά είναι νωρίς ακόμα .. γιατί είσαι μακρυά ακόμα ; Σε τι φάση είσαι ;

53 minutes ago, Βάσω91 said:

Πόσο βγήκε ο κατακερματισμός;

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...