Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Ririii88 είπε:

Εμένα ήταν τούμπανο μέχρι κ εχθές .. σήμερα τίποτα .. η απογοήτευση είναι τρομερή .. 

σου εύχομαι ότι καλύτερο και σύντομα να κρατήσεις αγκαλιά το μωράκι σου !!!! 😍

Θα σου ελεγα να μη δινεις σημασια σε αυτο! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 15 λεπτά , Ririii88 είπε:

Εμένα ήταν τούμπανο μέχρι κ εχθές .. σήμερα τίποτα .. η απογοήτευση είναι τρομερή .. 

σου εύχομαι ότι καλύτερο και σύντομα να κρατήσεις αγκαλιά το μωράκι σου !!!! 😍

Πολλά κορίτσια έγκυες εδώ αναφέρουν ότι το στήθος μια πρήζεται και μια ξεπρηζεται. Μην απογοητεύεσαι, χαλιόμαστε χωρίς λόγο, σε καταλαβαίνω βέβαια!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , Σποράκι είπε:

Πολλά κορίτσια έγκυες εδώ αναφέρουν ότι το στήθος μια πρήζεται και μια ξεπρηζεται. Μην απογοητεύεσαι, χαλιόμαστε χωρίς λόγο, σε καταλαβαίνω βέβαια!

Γλυκό μου σποράκι μακάρι .. με πήρε πολύ από κάτω .. 🥺

πρίν από 40 λεπτά , Ririii88 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα! Είμαι στην 7 μέρα ετ με 2 βλαστοκυστες και σημερα το πρωί ξύπνησα και το στήθος μου τζίφος δεν πονάει πια.. όπως σε κάθε κύκλο πριν αδιαθετήσω 1 μέρα πριν  .. λέτε να σημαίνει ότι δεν πετύχαμε τίποτα;;; Έχει καμμία παρόμοια εμπειρία και να πέτυχε εγκυμοσύνη ;;; 

Μπα κ εγω τίποτα, ούτε στην προηγούμενη εγκυμοσύνη όμως, όποτε δεν είναι δείγμα, μην ανησυχείς 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Ririii88 είπε:

Γλυκό μου σποράκι μακάρι .. με πήρε πολύ από κάτω .. 🥺

Μωρε σε νιώθουμε όλες, κάθε μέρα κάτι ψάχνουμε αλλά ξέρουμε ότι στην εξωσωματική δεν ισχύουν αυτά.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Dragonmom είπε:

Μπα κ εγω τίποτα, ούτε στην προηγούμενη εγκυμοσύνη όμως, όποτε δεν είναι δείγμα, μην ανησυχείς 

Εμένα σκέψου πριστηκε μετά την ωοληψια κ πονούσε .. κ σήμερα ξυπνάω και καθόλου πόνος .. γιατί γενικά δεν είχα τίποτα πάρα μόνο ένα βραδυ την 4 μέρα ετ είχα έντονους πόνους περιόδου .. κ το μόνο που μου είχε μείνει να ελπίζω ήταν ο πόνος στο στήθος .. 

πρίν από 11 λεπτά , Σποράκι είπε:

Μωρε σε νιώθουμε όλες, κάθε μέρα κάτι ψάχνουμε αλλά ξέρουμε ότι στην εξωσωματική δεν ισχύουν αυτά.

Α ναι ;;; Αυτό δεν το ήξερα .. τι εννοείς ; Είναι η πρώτη μου προσπάθεια και δεν γνωρίζω κ πολλά ! 

Καλή Σαρακοστή σε όλες με υγεία!!Εγώ 6η μέρα από την ετ και νιώθω κάποιες φορές πονο στην μια ωοθήκη.. Το στήθος ουτε πρησμενο ουτε πονεμενο.. Φοβάμαι ότι παλι δεν θα έχει γίνει τίποτα.. 

1 ώρα πρίν, dreamteam είπε:

Καλή σαρακοστή κορίτσια μου!!! Να περάσετε όλες υπέροχα!! @Dragonmomκοριτσάρα σήμερα το καντηλακι μου άναψε βασικά για σένα, όλα θα πάνε καλά. Χαλάρωσε μη σκέφτεσαι συμπτώματα και γενικά μη σκέφτεσαι τίποτα!!! Δύο μέρες είναι θα περάσουν!!!

❤️❤️❤️

πρίν από 52 λεπτά , anna.k είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου, μη νιωθεις απογοήτευση.

Εγω πριν απο καθε περιοδο ειχα απιστευτα πρησμένο στήθος και τωρα που ειχα θετικο αποτελέσματα δεν εχω τιποτα.

Υπομονή λίγες μερες ακομα! 

Πόσο ενθαρρυντική η περιπτωση σου.. Αυτή η αναμονή σε αρρωσταίνει... Μια ελπίζεις, μια εγκαταλείπεις... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Ririii88 είπε:

Εμένα σκέψου πριστηκε μετά την ωοληψια κ πονούσε .. κ σήμερα ξυπνάω και καθόλου πόνος .. γιατί γενικά δεν είχα τίποτα πάρα μόνο ένα βραδυ την 4 μέρα ετ είχα έντονους πόνους περιόδου .. κ το μόνο που μου είχε μείνει να ελπίζω ήταν ο πόνος στο στήθος .. 

Α ναι ;;; Αυτό δεν το ήξερα .. τι εννοείς ; Είναι η πρώτη μου προσπάθεια και δεν γνωρίζω κ πολλά ! 

Όλα τα σημάδια που μπορεί να έχουμε ή όχι είναι από τα φάρμακα. Ο οργανισμός συμπεριφέρεται σα να είσαι έγκυος αλλά με τόσα που παίρνουμε δεν μπορούμε να έχουμε καθαρή εικόνα. Όποτε μην ψάχνεις, μπορεί να μη νιώθεις τίποτα και να δεις μια ωραιότατη χοριακή και το αντίθετο!

πρίν από 11 λεπτά , piglet είπε:

Πόσο ενθαρρυντική η περιπτωση σου.. Αυτή η αναμονή σε αρρωσταίνει... Μια ελπίζεις, μια εγκαταλείπεις... 

Ετσι ειναι!! Αλλα πρεπει να εχουμε οσο μπορουμε θετικη σκεψη!! Δεν γινεται αλλιως! Θα καταρευσουμε!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , anna.k είπε:

Ετσι ειναι!! Αλλα πρεπει να εχουμε οσο μπορουμε θετικη σκεψη!! Δεν γινεται αλλιως! Θα καταρευσουμε!

Τις πρωτες μέρες ξεκινάω καλα!! Δυναμικά.. Μετά βλέπω ότι δεν νιώθω τίποτα ή ότι νιώθω κάτι πονους όπως την προηγούμενη φορά που δεν πετυχε και αρχίσω την πτωση!! Εσυ τα κατάφερες έτσι δεν είναι;;

πρίν από 42 λεπτά , piglet είπε:

Τις πρωτες μέρες ξεκινάω καλα!! Δυναμικά.. Μετά βλέπω ότι δεν νιώθω τίποτα ή ότι νιώθω κάτι πονους όπως την προηγούμενη φορά που δεν πετυχε και αρχίσω την πτωση!! Εσυ τα κατάφερες έτσι δεν είναι;;

Εγω τα καταφερα.Ηταν η 3η ετ. Την προηγούμενη βδομάδα εκανα χοριακη.Παντα υπάρχει το αγχος μηπως παει κατο στραβά.Αλλα κι εγω προσπαθήσω να σκεφτομαι θετικα!!!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Ririii88 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα! Είμαι στην 7 μέρα ετ με 2 βλαστοκυστες και σημερα το πρωί ξύπνησα και το στήθος μου τζίφος δεν πονάει πια.. όπως σε κάθε κύκλο πριν αδιαθετήσω 1 μέρα πριν  .. λέτε να σημαίνει ότι δεν πετύχαμε τίποτα;;; Έχει καμμία παρόμοια εμπειρία και να πέτυχε εγκυμοσύνη ;;; 

Καλησπέρα κορίτσι!Σου εύχομαι μια τεράστια χοριακη!Εμενα δεν μου πρήστηκε το στήθος και περιμένω δίδυμα(αν όλα πάνε καλά).Ούτε θερμοκρασία αυξημένη ειχα!Οποτε υπομονή μέχρι την χοριακη σου!!🍼🍼🍼🍼🍼

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...