Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 56 λεπτά , Miss_Pineapple είπε:

Καλώς σας βρήκα! 😊 Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και σου εύχομαι κι εσένα ολόψυχα πολύ καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου! Ίσως με τρελαίνει που αυτή τη στιγμή θεωρητικά δεν υπάρχει κάποιος εμφανής λόγος. Όσο για την ηλικία το ξέρω ότι παίζει ρόλο ή ότι θα παίξει στο μέλλον, απλά αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι με έχει προδώσει γιατί δε με έχει βοηθήσει…

Πολλές κοπέλες που μπαίνουν σε αυτή τη δοκιμασία δεν ξέρουν τον λόγο που δεν τα έχουν καταφέρει φυσικά και δεν τον μαθαίνουν πάντα (λεγόμενη και ως ανεξήγητη υπογονιμότητα). Τώρα όμως ξεκινάς κάτι νεο, με καλές συνθήκες και θελουμε αισιοδοξία!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

12 ώρες πρίν, Miss_Pineapple είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Σας παρακολουθώ εδώ και ένα χρόνο και τώρα βρήκα το θάρρος να γράψω κι εγώ. Καταρχάς να ευχηθώ σε όλες πολύ καλή επιτυχία και πολύ καλά αποτελέσματα σε οποίο στάδιο και αν βρίσκεστε!!! Την επόμενη βδομάδα αν πάνε όλα καλά ξεκινάμε την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής με βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστή και είμαι αρκετά αγχωμένη και φοβισμένη. Προσπαθούμε για 24 κύκλους με μηδενικό θετικό αποτέλεσμα (έχω φτάσει σε σημείο να λέω καλύτερα να είχα μια βιοχημική!!! Άσχημο…). Είμαι 30 και ο σύζυγος 37 και πάμε σε εξωσωματική γιατί έχω χαμηλή ΑΜΗ (4,2 ή 1,86) με μια ωοθήκη και μια σάλπιγγα (είχα καρκίνο στα 17 που έκανε έκανε όγκο στην ωοθήκη μου, την αφαίρεσα και προχώρησα σε χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες). Το σπέρμα φαίνεται άριστο από τα σπερμοδιαγραμματα και τις καλλιέργειες. Όταν ξεκινήσαμε τις προσπάθειες ήμουν αρκετά χαλαρή γιατί οι γιατροί μου έλεγαν ότι οι εξετάσεις μου ήταν όλες άριστες και η χαμηλή ΑΜΗ ή η μια ωοθήκη δεν επηρεάζουν τη γονιμότητα, παρόλα αυτά περνούσαν οι μήνες και δεν άλλαζε τίποτα… Εγώ τώρα δεν ξεκινάω με την καλύτερη ψυχολογία… Νιώθω ότι έχω περάσει ήδη αρκετά και μετά διαβάζω τι έχει περάσει η κάθε μια από εσάς και μετά λέω δεν έχω περάσει τίποτα και νιώθω τύψεις.. Ταυτόχρονα 4 άτομα από τον πολύ κοντινό μου κύκλο είναι έγκυες κι εγώ φοβάμαι ότι είμαι απίστευτα μακριά από αυτό. Έχω ακούσει όλα τα κλισέ ότι είμαι μικρή, ότι αγχώνομαι και γι αυτό δεν έρχεται κλπ. Επίσης, νιώθω περίεργα και με το γιατρό.. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και πήγα συστημένη αλλά  δεν είναι αρκετά ομιλητικός και επεξηγηματικός κι εγώ λειτουργώ καλύτερα όταν έχω όλες τις πληροφορίες. Φοβάμαι ότι έχει γίνει απίστευτη ζημιά στο σώμα μου από όλες τις θεραπείες και ότι δεν θα έχω θετικό αποτέλεσμα… 

Καλώς ήρθες και από μένα!!οπως έχω ξαναπεί η καθεμία έχει την ιστορία της και είμαστε εδώ για να συγκρινόμαστε ποια έχει περάσει χειρότερα και έχει υποφέρει ποιο πολύ. Ο καθένας αυτά που περνά, αυτα έχει να διαχειριστεί! Και εσυ αντικείμενα εχεις περάσει δύσκολα από μικρή και λυπάμαι πολύ γι αυτό. Είναι πολύ λογικό να νιώθεις λίγο χαμένη τώρα στην αρχή. Είναι τόση πολύ η πληροφορία. Πάντως και εμενα ο γιατρός μου δεν είναι καθολου επεξηγηματικός αλλα σιγά σιγά άρχισα καο εγω να ρωτάω πιο πολλά. Αλλα τον εμπιστεύομαι και πιστεύω οτι ξερει τι κάνει και ίσως αυτό είναι το σημαντικότερο. Όλους μας βασανίζει αυτό το γιατί αλλα δυστυχώς δεν παίρνουμε πάντα απάντηση. Μόνο μαζεύουμε όσο κουράγιο μπορούμε και παλεύουμε!σου ευχομαι πολύ καλη επιτυχία!να πάνε όλα καλά και σύντομα να γίνεις μανούλα!

πρίν από 10 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλώς ήρθες και από μένα!!οπως έχω ξαναπεί η καθεμία έχει την ιστορία της και είμαστε εδώ για να συγκρινόμαστε ποια έχει περάσει χειρότερα και έχει υποφέρει ποιο πολύ. Ο καθένας αυτά που περνά, αυτα έχει να διαχειριστεί! Και εσυ αντικείμενα εχεις περάσει δύσκολα από μικρή και λυπάμαι πολύ γι αυτό. Είναι πολύ λογικό να νιώθεις λίγο χαμένη τώρα στην αρχή. Είναι τόση πολύ η πληροφορία. Πάντως και εμενα ο γιατρός μου δεν είναι καθολου επεξηγηματικός αλλα σιγά σιγά άρχισα καο εγω να ρωτάω πιο πολλά. Αλλα τον εμπιστεύομαι και πιστεύω οτι ξερει τι κάνει και ίσως αυτό είναι το σημαντικότερο. Όλους μας βασανίζει αυτό το γιατί αλλα δυστυχώς δεν παίρνουμε πάντα απάντηση. Μόνο μαζεύουμε όσο κουράγιο μπορούμε και παλεύουμε!σου ευχομαι πολύ καλη επιτυχία!να πάνε όλα καλά και σύντομα να γίνεις μανούλα!

*Δεν είμαστε δω για να συγκρινόμαστε 

• Μου αρέσει 1

Ευχαριστώ @dreamteam ! Και εγώ 300 μονάδες έχω οπότε θα πρέπει να κάνω την διαδικασία που λες! Θα τα μπουρδουκλώσω από το άγχος μου, είμαι σίγουρη 🤪 Τράβα βιντεάκι, κάνε step by step post, χανόμαστε! 

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι: εγώ την 1η ωοληψία τώρα τον Φλεβάρη την έκανα με διέγερση με φάρμακα που πήρα έχοντας περάσει επιτροπή τον περασμένο Σεπτέμβρη. Τώρα που η προσπάθεια απέτυχε και η επιτροπή θέλει 4 μήνες απόσταση (δηλ Ιούνιο) για να μου εγκρίνει νέα φάρμακα, ΑΝ εγώ κάνω στους 3 μήνες (Μάιο) νέα διέγερση με φάρμακα που έχω πάρει με δικά μου έξοδα, μπορώ να πάω στην επιτροπή τον Ιούνιο να πάρω τα φάρμακα έτσι ώστε να τα έχω για την Τρίτη προσπάθεια (πχ Σεπτέμβριο); Δηλ αυτοί μετράνε τους 4 μήνες από την μέρα που έκανες την τελευταία προσπάθεια με φάρμακα από την επιτροπή ή τους 4 μήνες από οποιαδήποτε ωοληψία και αν έχεις κάνει, ακόμα και αν αυτή έχει γίνει με δικό σου κόστος;

Αααα και για να μην ξεχνιόμαστε, ελπίζω να καρνιβαλίζεστε σήμερα, να γελάσει λίγο το χειλάκι μας! 😘

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, MarGe2022 είπε:

Ευχαριστώ @dreamteam ! Και εγώ 300 μονάδες έχω οπότε θα πρέπει να κάνω την διαδικασία που λες! Θα τα μπουρδουκλώσω από το άγχος μου, είμαι σίγουρη 🤪 Τράβα βιντεάκι, κάνε step by step post, χανόμαστε! 

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι: εγώ την 1η ωοληψία τώρα τον Φλεβάρη την έκανα με διέγερση με φάρμακα που πήρα έχοντας περάσει επιτροπή τον περασμένο Σεπτέμβρη. Τώρα που η προσπάθεια απέτυχε και η επιτροπή θέλει 4 μήνες απόσταση (δηλ Ιούνιο) για να μου εγκρίνει νέα φάρμακα, ΑΝ εγώ κάνω στους 3 μήνες (Μάιο) νέα διέγερση με φάρμακα που έχω πάρει με δικά μου έξοδα, μπορώ να πάω στην επιτροπή τον Ιούνιο να πάρω τα φάρμακα έτσι ώστε να τα έχω για την Τρίτη προσπάθεια (πχ Σεπτέμβριο); Δηλ αυτοί μετράνε τους 4 μήνες από την μέρα που έκανες την τελευταία προσπάθεια με φάρμακα από την επιτροπή ή τους 4 μήνες από οποιαδήποτε ωοληψία και αν έχεις κάνει, ακόμα και αν αυτή έχει γίνει με δικό σου κόστος;

Αααα και για να μην ξεχνιόμαστε, ελπίζω να καρνιβαλίζεστε σήμερα, να γελάσει λίγο το χειλάκι μας! 😘

Τέσσερις μήνες από την ωοληψια που χρησιμοποιησες τα φάρμακα της επιτροπής.. Το τι κάνεις ενδιάμεσα δεν χρειάζεται να το μάθουν 😉

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, MarGe2022 είπε:

Έχει βιντεάκια στο youtube από σχεδόν όλα τα κέντρα. Τις πρώτες φορές θα κάνεις κάνα τέταρτο μίξεις. Εγώ τις κάνω 9μιση και ξεκινάω από τις και 10. Το πιο δύσκολο για μένα είναι τραβήξω το υγρό πίσω γιατί μου γεμίζει φισαλιδες. Παίρνουμε γνώσεις όχι αστεία!!! Τετάρτη πάω για υπέρηχο να δούμε τι γίνεται. Ναι ελπίζω να περάσατε όλες καλά σήμερα!! Εμείς δεν κάναμε κάτι γιατί συνήθως καρναβαλιζομαστε καλά και 9μιση το βράδυ ακόμα θα πίναμε οπότε φέτος πήγαμε συντηρητικά!! Αλλά του χρόνου θα παρατήσω το ζουζούνι στη μάνα μου που με έχει πρήξει για εγγόνι και θα χορεύω στην Ξάνθη τρία μερόνυχτα!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια! Καλη επιτυχεια σε ολες μας. Πρωτη φορα γραφω σε καποιο φορουμ 😊 Και εγω πρωτη φορα για εξωσωματικη. Ειμαι 39 ετων και δωσαμε πριν μια εβδομαδα τον φακελο με τα χαρτια στην επιτροπη. Λογικα το Μαρτιο δεν θα προλαβουμε να αρχισουμε το προτοκολο μεχρι να βγει η αποφαση της Επιτροπης και να παρουμε τα φαρμακα, περιμενω την περιοδο αρχες του μηνα (αν ολα καλα βεβαια, και δεν εχω  καθυστερηση για καποιο λογο) και το βλεπω για τον Απριλιο.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 2

Καλή Σαρακοστή κορίτσια μου, ας πάμε να δούμε κάνα χαρταετό να ξεχαστεί το μυαλό! Είμαι 2 μέρες πριν την χοριακη και έχω ένα βάρος κάτω χαμηλά μαζί με ψιλοπονακια, από τη μια τρομοκρατούμαι ότι θα δω περίοδο, από την άλλη λέω μπορεί ν μην είναι κ τίποτα..αυτό το μυαλό την περίοδο της αναμονής, παίζει περίεργα παιχνίδια! 

• Μου αρέσει 7

πρίν από 58 λεπτά , Dragonmom είπε:

Καλή Σαρακοστή κορίτσια μου, ας πάμε να δούμε κάνα χαρταετό να ξεχαστεί το μυαλό! Είμαι 2 μέρες πριν την χοριακη και έχω ένα βάρος κάτω χαμηλά μαζί με ψιλοπονακια, από τη μια τρομοκρατούμαι ότι θα δω περίοδο, από την άλλη λέω μπορεί ν μην είναι κ τίποτα..αυτό το μυαλό την περίοδο της αναμονής, παίζει περίεργα παιχνίδια! 

Εγώ αυτά τα σημάδια τα βλέπω πολύ θετικά. Καλή Σαρακοστή και καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!!!

18 ώρες πρίν, MarGe2022 είπε:

4 μήνες από την ημερομηνία που πήρες τα πρώτα απλά θέλουν έκθεση ότι τα χρησιμοποίησες. Εγώ τα είχα πάρει Δεκέμβριο, τελευταία ωοληψία Απρίλη και Μάη κανονικά πήρα ξανά. Το σύστημα τους βγάζει πότε στα "χρέωσαν" στο ΑΜΚΑ πρώτη φορά. Ανοίγει ξανά ένα τετράμηνο μετά. 

1 ώρα πρίν, Dragonmom είπε:

Αυτό το βάρος το είχα σε όλες μου τις εγκυμοσύνες! Εύχομαι να είναι καλό σημάδι και σε σένα! :)

• Μου αρέσει 1

Κράτα το

1 ώρα πρίν, Dragonmom είπε:

Καλή σαρακοστή κορίτσια μου!!! Να περάσετε όλες υπέροχα!! @Dragonmomκοριτσάρα σήμερα το καντηλακι μου άναψε βασικά για σένα, όλα θα πάνε καλά. Χαλάρωσε μη σκέφτεσαι συμπτώματα και γενικά μη σκέφτεσαι τίποτα!!! Δύο μέρες είναι θα περάσουν!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα και Καλή Σαρακοστή!

Λοιπόν πήραμε την έγκριση από την επιτροπή και την Τρίτη έχουμε ραντεβού στο κέντρο για να φτιάξουμε το πλάνο. Στην καλλιέργεια του συζύγου βρέθηκε ecoli με αποτέλεσμα να επηρεάζει το σπέρμα, τερατοσπερμια βασικά. Ο ουρολόγος μας είπε ότι το σπέρμα είναι μια χαρά και να προχωρήσουμε με κλασσική εξωσωματική.

Εμείς είμαστε κάπως μπερδεμενοι στο τι θα κάνουμε. Σκεφτήκαμε να ρωτήσουμε αν υπάρχει καλη ανταπόκριση σε ωάρια αν γίνεται να κάνουμε και τα δύο, κλασσική και μικρογονιμοποιηση. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα ή να πάμε στην μικρογονιμοποιηση κατευθειαν;

2 ώρες πρίν, Dragonmom είπε:

Καλη Σαρακοστή σε ολες!

Αυτα τα ειχα κι εγω. Εύχομαι με την καρδια μου να εχεις κι εσυ θετικα αποτελέσματα και μια τεράστια χοριακη!!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου καλησπέρα! Είμαι στην 7 μέρα ετ με 2 βλαστοκυστες και σημερα το πρωί ξύπνησα και το στήθος μου τζίφος δεν πονάει πια.. όπως σε κάθε κύκλο πριν αδιαθετήσω 1 μέρα πριν  .. λέτε να σημαίνει ότι δεν πετύχαμε τίποτα;;; Έχει καμμία παρόμοια εμπειρία και να πέτυχε εγκυμοσύνη ;;; 

πρίν από 11 λεπτά , Ririii88 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα! Είμαι στην 7 μέρα ετ με 2 βλαστοκυστες και σημερα το πρωί ξύπνησα και το στήθος μου τζίφος δεν πονάει πια.. όπως σε κάθε κύκλο πριν αδιαθετήσω 1 μέρα πριν  .. λέτε να σημαίνει ότι δεν πετύχαμε τίποτα;;; Έχει καμμία παρόμοια εμπειρία και να πέτυχε εγκυμοσύνη ;;; 

Καλησπέρα κορίτσι μου, μη νιωθεις απογοήτευση.

Εγω πριν απο καθε περιοδο ειχα απιστευτα πρησμένο στήθος και τωρα που ειχα θετικο αποτελέσματα δεν εχω τιποτα.

Υπομονή λίγες μερες ακομα! 

πρίν από 11 λεπτά , anna.k είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου, μη νιωθεις απογοήτευση.

Εγω πριν απο καθε περιοδο ειχα απιστευτα πρησμένο στήθος και τωρα που ειχα θετικο αποτελέσματα δεν εχω τιποτα.

Υπομονή λίγες μερες ακομα! 

Εμένα ήταν τούμπανο μέχρι κ εχθές .. σήμερα τίποτα .. η απογοήτευση είναι τρομερή .. 

σου εύχομαι ότι καλύτερο και σύντομα να κρατήσεις αγκαλιά το μωράκι σου !!!! 😍

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...