Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Chris_V είπε:

Κοριτσι μου καλό να μην αφήσεις τπτ στο γιατρό αν δεν είσαι σίγουρη για αυτόν. Δυστυχώς οι γιατροί από οτι εχω καταλάβει σπανίως είναι σωστοί επιστήμονες και άνθρωποι. 
Οι περισσότεροι μας θεωρούν ή εύκολο χρήμα γιατί είμαστε πιεσμένες λόγω ηλικίας και μας οδηγούν σε βεβιασμένες και αρκετές φορές λανθασμένες αποφάσεις με απανωτές διεγέρσεις και μεταφορές ή λόγω νεαρής ηλικίας όπως εσυ μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και σίγουρη επιτυχία όποτε πάνε και λίγο τυφλοσούρτη.

Στα λεω εγώ που εμπιστεύτηκα τον 1ο, έπαθα, έμαθα, και αυτή η κακή εμπειρία δεν με άφησε να ειμαι ήρεμη στη 2η προσπαθεια με άλλον γιατρό,  που  είναι ένας άξιος επιστήμονας που θέλει μόνο γερο παιδάκι και όχι θετική χοριακη.  
Αυτο μου λέει συνεχεια.
Εσυ ξέρεις και εσυ θα αποφασίσεις πως θα λειτουργήσεις. 
Δεν ειμαι ειδικός για τις ορμόνες, έχεις όμως το δικό μου προφίλ με FSH και LH όταν ξεκίνησα τη διεγερση (13 και 7 αντίστοιχα) 
Πηγε  καλά μπορώ να πω για την ηλικία μου και το προφίλ μου (ΑΜΗ 0.33 πριν από 1 χρόνο ) γιατί έκανα 2 άριστες βλαστοκυστες που έδωσαν τη 2η αποβολη. Θεωρω ότι με την ηλικία που έχεις θα είναι σιγουρα  και καλύτερης ποιότητας εμβρυακια. 
Εχουμε και εμείς θέμα με το σπερμα, να το δείτε καλά. Εμάς το θεώρησαν υπεύθυνο για την 2η αποβολη μου.

Τι υπάρχει από πίσω και ένας νέος άνθρωπος δεν δίνει ένα καλό σπερμοδιαγραμμα;  Εμείς βρήκαμε κιρσοκηλη, γιατί μέχρι τότε μας είχαν, Ελα μωρε ενταξει, θα πάρει βιταμινες, θα κάνει διατροφή και λίγο σπορ και θα βελτιωθεί..αθλητής ο δικός μου εντωμεταξυ με ματσα και πράσινο τσάι κάθε πρωι, χαμπάρι ο 1ος εξωσωματικός. 
Τη 2η φορα ο γιατρός μας ειπε από την αρχή ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, δεν λύνεται, θα έχει τρομερα σκαμπανεβάσματα με τις φυσιολογικές μορφές και τον αριθμό και την ημέρα της ωοληψιας πέσαμε σε πολύ πολύ άσχημο σπερμα. Βαλαμε μετά 3 δείγματα καλύτερης ποιότητας κατάψυξη, μετά και απο βελονισμό αλλά…)
Τωρα τουλάχιστον ξέρουμε οτι αν δεν δούμε καλό σπερμα δεν κάνουμε τπτ γιατί μάλλον αυτό κλωτσάει. 

Τον εμπιστεύομαι τον γιατρό αλλά είμαι σίγουρη ότι ποντάρει στην ηλικία. Είναι τόσο καινούργια όλα αυτά και με αγχωνουν όλα. Για αρχή αυτό που θέλω είναι πάει καλά η διέγερση κι αργότερα η γονιμοποίηση. Πιστεύω ότι αν έχω έναν καλό αριθμό για δύο τρεις έμβρυο μεταφορές θα χαλαρώσω. Όσο για το σπέρμα πραγματικά πας στα τυφλά εμείς το μόνο που έχουμε είναι κατακερματισμό και σπερμοδιαγραμμα που είναι όλα φυσιολογικά εκτός από τη μορφολογία. Από την άλλη σκέφτομαι κοπελιά μπήκες στο χορό θα χορέψεις τώρα κάτσε να δούμε τι θα δούμε κι αν δεν πάει καλά αλλάζεις τακτική. Ο δικός μου εν τω μεταξύ σίγουρος ότι θα πάει καλά και η εξωσωματική είναι η λύση. Αν πάμε κουβά θα έχω να τον μαζεύω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σας κορίτσια!!!! Θέλω την γνώμη σας. Όταν έχουμε μια αποτυχημένη εξωσωματική με το Ιατρό μας, τι κάνουμε;; συνεχίζουμε με τον ίδιο η πάμε σε άλλων;;; Θα ήθελα να μου πουν κορίτσια που είχαν αποτυχημένες προσπάθειες τι έκαναν συνέχισαν με τον ίδιο η όχι;; Είμαι σε αδιέξοδο δεν ξέρω τι να κάνω.

πρίν από 15 λεπτά , Anna G είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια!!!! Θέλω την γνώμη σας. Όταν έχουμε μια αποτυχημένη εξωσωματική με το Ιατρό μας, τι κάνουμε;; συνεχίζουμε με τον ίδιο η πάμε σε άλλων;;; Θα ήθελα να μου πουν κορίτσια που είχαν αποτυχημένες προσπάθειες τι έκαναν συνέχισαν με τον ίδιο η όχι;; Είμαι σε αδιέξοδο δεν ξέρω τι να κάνω.

Δεν φταίνε πάντα οι γιατροί για τις αποτυχίες. Το θέμα είναι εσυ αν ένιωσες ότι σε πρόσεξε και πως θα χειριστεί την επόμενη προσπάθεια. Εγώ δεν άλλαξα αλλά μετά την αποτυχία αμέσως μου πρότεινε πιο ειδικές εξετάσεις πριν προχωρήσουμε στην επόμενη. Εσυ μόνο ξέρεις αν είσαι ευχαριστημένη από το γιατρό σου και αν τον εμπιστεύεσαι!

• Μου αρέσει 2

Καλό απόγευμα κορίτσια μου!!

Σας γράφω γιατί έχω απογοητευτεί λίγο.

Έκανα τη τρίτη και τελευταία μου σπερματεγχυση τη Πέμπτη στις 23/02 και επερνα femara, altermon και ovitrelle.

Από εκείνη την ημέρα έχω περίεργα πονακια σα κράμπες και σαν πόνοι περιόδου.

Έχω απογοητευτεί γιατί είναι πολύ νωρίς για περίοδο.

Δεν μου έδωσε κάτι άλλο ο γιατρός είπε δεν χρειάζεται, ούτε προγεστερόνη.

Αυτοί οι πόνοι λέτε να είναι από την χάπια και την ovitrelle?

Ευχαριστώ πολύ!!!!

4 ώρες πρίν, dreamteam είπε:

Τον εμπιστεύομαι τον γιατρό αλλά είμαι σίγουρη ότι ποντάρει στην ηλικία. Είναι τόσο καινούργια όλα αυτά και με αγχωνουν όλα. Για αρχή αυτό που θέλω είναι πάει καλά η διέγερση κι αργότερα η γονιμοποίηση. Πιστεύω ότι αν έχω έναν καλό αριθμό για δύο τρεις έμβρυο μεταφορές θα χαλαρώσω. Όσο για το σπέρμα πραγματικά πας στα τυφλά εμείς το μόνο που έχουμε είναι κατακερματισμό και σπερμοδιαγραμμα που είναι όλα φυσιολογικά εκτός από τη μορφολογία. Από την άλλη σκέφτομαι κοπελιά μπήκες στο χορό θα χορέψεις τώρα κάτσε να δούμε τι θα δούμε κι αν δεν πάει καλά αλλάζεις τακτική. Ο δικός μου εν τω μεταξύ σίγουρος ότι θα πάει καλά και η εξωσωματική είναι η λύση. Αν πάμε κουβά θα έχω να τον μαζεύω!!!

Δείτε και οξειδωτικο στρες οπωσδήποτε πριν ξεκινήσετε. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Anna G είπε:

Εγώ άλλαξα.. Γιατί δεν με υποστήριξε καθόλου μετά την αποτυχία.. Και δεν ηθελα ουτε τηλ να τον ξανά παρω.. Έδωσα 900€ και μετέφερα τα έμβρυα σε άλλη πολη και αλλού γιατρό.. Ο άλλος γιατρός σε πεντε λεπτα μου είπε και το προβλημα μας.. Με πειραξε που ο πρωτος είπε κατευθείαν:χρωμοσωμικες ανωμαλίες και αντε γεια.. 

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, Anna G είπε:

Καλησπέρα. Εγω έχω κάνει 2 εξωσωματικές με τον ίδιο γιατρό. Η πρώτη πέτυχε και ειχα τον ίδιο γιατρό στην εγκυμοσύνη μέχρι τον 7ο μήνα που έχασα το μωράκι λογω ενός συνδρόμου. Η δεύτερη εξωσωματική απέτυχε και δεν έχω ούτε κρυοσυντηρησει βλαστοκυστες. Άρχισα να αμφιβάλω για τον γιατρό και πήγα να παρω μια δεύτερη γνώμη σε άλλον ο οποίος συμφωνούσε με τον γιατρό μου οποτε αποφάσισα να μείνω στον γιατρό μου. 

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια καλησπέρα! Σας παρακολουθώ εδώ και ένα χρόνο και τώρα βρήκα το θάρρος να γράψω κι εγώ. Καταρχάς να ευχηθώ σε όλες πολύ καλή επιτυχία και πολύ καλά αποτελέσματα σε οποίο στάδιο και αν βρίσκεστε!!! Την επόμενη βδομάδα αν πάνε όλα καλά ξεκινάμε την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής με βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστή και είμαι αρκετά αγχωμένη και φοβισμένη. Προσπαθούμε για 24 κύκλους με μηδενικό θετικό αποτέλεσμα (έχω φτάσει σε σημείο να λέω καλύτερα να είχα μια βιοχημική!!! Άσχημο…). Είμαι 30 και ο σύζυγος 37 και πάμε σε εξωσωματική γιατί έχω χαμηλή ΑΜΗ (4,2 ή 1,86) με μια ωοθήκη και μια σάλπιγγα (είχα καρκίνο στα 17 που έκανε έκανε όγκο στην ωοθήκη μου, την αφαίρεσα και προχώρησα σε χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες). Το σπέρμα φαίνεται άριστο από τα σπερμοδιαγραμματα και τις καλλιέργειες. Όταν ξεκινήσαμε τις προσπάθειες ήμουν αρκετά χαλαρή γιατί οι γιατροί μου έλεγαν ότι οι εξετάσεις μου ήταν όλες άριστες και η χαμηλή ΑΜΗ ή η μια ωοθήκη δεν επηρεάζουν τη γονιμότητα, παρόλα αυτά περνούσαν οι μήνες και δεν άλλαζε τίποτα… Εγώ τώρα δεν ξεκινάω με την καλύτερη ψυχολογία… Νιώθω ότι έχω περάσει ήδη αρκετά και μετά διαβάζω τι έχει περάσει η κάθε μια από εσάς και μετά λέω δεν έχω περάσει τίποτα και νιώθω τύψεις.. Ταυτόχρονα 4 άτομα από τον πολύ κοντινό μου κύκλο είναι έγκυες κι εγώ φοβάμαι ότι είμαι απίστευτα μακριά από αυτό. Έχω ακούσει όλα τα κλισέ ότι είμαι μικρή, ότι αγχώνομαι και γι αυτό δεν έρχεται κλπ. Επίσης, νιώθω περίεργα και με το γιατρό.. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και πήγα συστημένη αλλά  δεν είναι αρκετά ομιλητικός και επεξηγηματικός κι εγώ λειτουργώ καλύτερα όταν έχω όλες τις πληροφορίες. Φοβάμαι ότι έχει γίνει απίστευτη ζημιά στο σώμα μου από όλες τις θεραπείες και ότι δεν θα έχω θετικό αποτέλεσμα… 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 22 λεπτά , Miss_Pineapple είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Σας παρακολουθώ εδώ και ένα χρόνο και τώρα βρήκα το θάρρος να γράψω κι εγώ. Καταρχάς να ευχηθώ σε όλες πολύ καλή επιτυχία και πολύ καλά αποτελέσματα σε οποίο στάδιο και αν βρίσκεστε!!! Την επόμενη βδομάδα αν πάνε όλα καλά ξεκινάμε την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής με βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστή και είμαι αρκετά αγχωμένη και φοβισμένη. Προσπαθούμε για 24 κύκλους με μηδενικό θετικό αποτέλεσμα (έχω φτάσει σε σημείο να λέω καλύτερα να είχα μια βιοχημική!!! Άσχημο…). Είμαι 30 και ο σύζυγος 37 και πάμε σε εξωσωματική γιατί έχω χαμηλή ΑΜΗ (4,2 ή 1,86) με μια ωοθήκη και μια σάλπιγγα (είχα καρκίνο στα 17 που έκανε έκανε όγκο στην ωοθήκη μου, την αφαίρεσα και προχώρησα σε χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες). Το σπέρμα φαίνεται άριστο από τα σπερμοδιαγραμματα και τις καλλιέργειες. Όταν ξεκινήσαμε τις προσπάθειες ήμουν αρκετά χαλαρή γιατί οι γιατροί μου έλεγαν ότι οι εξετάσεις μου ήταν όλες άριστες και η χαμηλή ΑΜΗ ή η μια ωοθήκη δεν επηρεάζουν τη γονιμότητα, παρόλα αυτά περνούσαν οι μήνες και δεν άλλαζε τίποτα… Εγώ τώρα δεν ξεκινάω με την καλύτερη ψυχολογία… Νιώθω ότι έχω περάσει ήδη αρκετά και μετά διαβάζω τι έχει περάσει η κάθε μια από εσάς και μετά λέω δεν έχω περάσει τίποτα και νιώθω τύψεις.. Ταυτόχρονα 4 άτομα από τον πολύ κοντινό μου κύκλο είναι έγκυες κι εγώ φοβάμαι ότι είμαι απίστευτα μακριά από αυτό. Έχω ακούσει όλα τα κλισέ ότι είμαι μικρή, ότι αγχώνομαι και γι αυτό δεν έρχεται κλπ. Επίσης, νιώθω περίεργα και με το γιατρό.. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και πήγα συστημένη αλλά  δεν είναι αρκετά ομιλητικός και επεξηγηματικός κι εγώ λειτουργώ καλύτερα όταν έχω όλες τις πληροφορίες. Φοβάμαι ότι έχει γίνει απίστευτη ζημιά στο σώμα μου από όλες τις θεραπείες και ότι δεν θα έχω θετικό αποτέλεσμα… 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! Καταρχήν πάνω από την υγεία μας δεν είναι τίποτα και είναι απίστευτο να λες ότι έχεις περάσει λίγα σε σχέση με άλλες κοπέλες  όταν στα 17 σου έχεις ζήσει τέτοια περιπέτεια. Το να γίνουμε μητέρες είναι κάτι που θελουμε όλες εδώ με όλη μας την ψυχή αλλά η επιστήμη έχει πολλές λύσεις και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα τα καταφέρουμε. Η υγεία όμως είναι πάνω από όλα. Αυτό που σου είπαν για την ΑΜΗ και την μια ωοθηκη ισχύει, αν και μας σοκάρει όταν το μαθαίνουμε, όντως δεν σε καθιστά υπογονιμη. Ο λόγος που δεν έχει έρθει ακόμα το μωρό είναι άγνωστος, μπορεί κάποιο μικρόβιο, μπορεί το timing, πολλά μπορεί. Θα σου πω ότι ούτε ο δικός μου γιατρός λέει πολλά αλλά πλέον δεν με νοιάζει, θέλω μόνο να ξέρει τι κάνει. Αν όμως εσένα σε ενοχλεί θα πρέπει να βρεις έναν άνθρωπο που θα σου δίνει αυτό που θες.  Η ηλικία σου δεν είναι κλισέ, είναι ένα πολύ καλό χαρτί σου. Καλή αρχή στην προσπάθεια σου, εύχομαι και πιστεύω να πάνε όλα καλά!!!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 55 λεπτά , Miss_Pineapple είπε:

Και εγώ λειτουργώ καλυτερα αν ξέρω όλες τις πληροφοριες και αυτό είναι κάτι που μπορείς να το πεις στο γιατρό σου. ίσως σε καταλάβει και γίνει πιο επεξηγηματικός... Έχουμε σχεδόν ίδια ηλικία και ΑΜΗ.. Έχεις περασει το πιο δυσκολο πραγμα, είσαι πραγματικη ηρωίδα!! Θα σου ευχηθώ πολυ καλη επιτυχία και όλα να πανε περίφημα!! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Miss_Pineapple είπε:

Κορίτσι γλυκό είσαι το παράδειγμα που σκέφτομαι πολλές φορές όταν απογοητεύομαι.. έχεις παλέψει για πολύ σημαντικά πράγματα και ήδη έχεις βγει νικήτρια, οπότε θα νικήσεις και σε αυτό!!! Εγώ ξεκίνησα σήμερα θα είμαστε μαζί πάνω κάτω!!! Σκέψου θετικά και πάμε να γίνουμε μανουλες!!! Κι εγώ σήμερα το πρωί έκλαιγα, δεν ξέρω γιατί με έπιασε το παράπονο κι ο φόβος. Μετά ήρθε το αγόρι μου και μου είπε πάμε γερά ρε είσαι παλικάρι, πάμε για πίτσα!!! Η αλήθεια είναι ότι θαυμάζω τους άντρες για τον τρόπο που σκέφτονται ή μάλλον που δεν σκέφτονται χαχαχαχχαα!!! Και μιλα με τον γιατρό για ότι βλακεία σου ρθει. Εγώ πάνω στην πλάκα του είπα ότι είμαι κοντά στην χρεοκοπία κι επειδή δεν έχω λεφτά για ψυχολογο θα τα ακούει αυτός, μαζεύω ερωτήσεις και τις ξεφουρνιζω όταν τον βλέπω.

• Μου αρέσει 2

7 hours ago, dreamteam said:

Κορίτσι γλυκό είσαι το παράδειγμα που σκέφτομαι πολλές φορές όταν απογοητεύομαι.. έχεις παλέψει για πολύ σημαντικά πράγματα και ήδη έχεις βγει νικήτρια, οπότε θα νικήσεις και σε αυτό!!! Εγώ ξεκίνησα σήμερα θα είμαστε μαζί πάνω κάτω!!! Σκέψου θετικά και πάμε να γίνουμε μανουλες!!! Κι εγώ σήμερα το πρωί έκλαιγα, δεν ξέρω γιατί με έπιασε το παράπονο κι ο φόβος. Μετά ήρθε το αγόρι μου και μου είπε πάμε γερά ρε είσαι παλικάρι, πάμε για πίτσα!!! Η αλήθεια είναι ότι θαυμάζω τους άντρες για τον τρόπο που σκέφτονται ή μάλλον που δεν σκέφτονται χαχαχαχχαα!!! Και μιλα με τον γιατρό για ότι βλακεία σου ρθει. Εγώ πάνω στην πλάκα του είπα ότι είμαι κοντά στην χρεοκοπία κι επειδή δεν έχω λεφτά για ψυχολογο θα τα ακούει αυτός, μαζεύω ερωτήσεις και τις ξεφουρνιζω όταν τον βλέπω.

Ευχαριστώ πολύ για τη δύναμη!!! Πολύ πολύ καλή επιτυχία, κουράγιο και δύναμη στην προσπάθεια σου!!!! Εύχομαι τον Μάρτιο να έχουμε ευχάριστα νέα και οι δύο!!! ❤️ Όσο για το γιατρό μόλις πάω για τον πρώτο υπέρηχο που θα έχω ξαπλώσει στο ντιβάνι του Φρόιντ θα τα ακούσει!!! 

8 hours ago, piglet said:

Και εγώ λειτουργώ καλυτερα αν ξέρω όλες τις πληροφοριες και αυτό είναι κάτι που μπορείς να το πεις στο γιατρό σου. ίσως σε καταλάβει και γίνει πιο επεξηγηματικός... Έχουμε σχεδόν ίδια ηλικία και ΑΜΗ.. Έχεις περασει το πιο δυσκολο πραγμα, είσαι πραγματικη ηρωίδα!! Θα σου ευχηθώ πολυ καλη επιτυχία και όλα να πανε περίφημα!! 

Να είσαι καλά!!! Σου εύχομαι και σε σένα πολύ καλή επιτυχία!!! Το έχω ζητήσει και μου είπε ότι θα το πηγαίνουμε βήμα βήμα τη φορά. Ίσως δεν ήθελε να μου δώσει πληροφορίες που μπορεί να αλλάξουν (π.χ προβλέπω να έχουμε 10 ωράρια).

• Μου αρέσει 1

On 24/2/2023 at 10:34 ΠΜ, MarGe2022 είπε:

Καταλαβαίνω πλέον από πρώτο χέρι την απογοήτευση σου... Γιατρός δεν είμαι για να σε συμβουλεύσω, αλλά αν είχε αποδώσει το μακρύ ίσως να πρέπει να το ξαναπροσπαθήσεις... σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία! ❤️

Καλημέρα - ευχαριστούμε για αυτήν την πληροφορία, θα το συζητήσω αυτό με τον ενδοκρινολόγο! ❤️

Καλώς ήρθες και σου εύχομαι καλή επιτυχία! 

Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!! Να μου πεις πως θα είναι οι meriofert από ευκολία χορήγησης/πόνο γιατί αυτές μου έδωσε και μένα για την επόμενη προσπάθεια.

Ξεκίνησα εχθές meriofert. Δεν με πόνεσαν ούτε με δυσκόλεψαν. Το μόνο που με ζορισε είναι το κοκτέιλ γιατί έχω 300 μονάδες οπότε ρίξε διαλύτη στη σκόνη, κουνά τραβά, ξανάριξε στην άλλη σκόνη ξανά κουνά ξανά τραβά άδειασε αέρα. Κατά τα άλλα ένα πολύ ελαφρύ τσούξιμο την ώρα που έμπαινε το υγρό αλλά μπορεί να ήταν κι απ' τον φόβο μου!! 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

9 hours ago, Σποράκι said:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! Καταρχήν πάνω από την υγεία μας δεν είναι τίποτα και είναι απίστευτο να λες ότι έχεις περάσει λίγα σε σχέση με άλλες κοπέλες  όταν στα 17 σου έχεις ζήσει τέτοια περιπέτεια. Το να γίνουμε μητέρες είναι κάτι που θελουμε όλες εδώ με όλη μας την ψυχή αλλά η επιστήμη έχει πολλές λύσεις και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα τα καταφέρουμε. Η υγεία όμως είναι πάνω από όλα. Αυτό που σου είπαν για την ΑΜΗ και την μια ωοθηκη ισχύει, αν και μας σοκάρει όταν το μαθαίνουμε, όντως δεν σε καθιστά υπογονιμη. Ο λόγος που δεν έχει έρθει ακόμα το μωρό είναι άγνωστος, μπορεί κάποιο μικρόβιο, μπορεί το timing, πολλά μπορεί. Θα σου πω ότι ούτε ο δικός μου γιατρός λέει πολλά αλλά πλέον δεν με νοιάζει, θέλω μόνο να ξέρει τι κάνει. Αν όμως εσένα σε ενοχλεί θα πρέπει να βρεις έναν άνθρωπο που θα σου δίνει αυτό που θες.  Η ηλικία σου δεν είναι κλισέ, είναι ένα πολύ καλό χαρτί σου. Καλή αρχή στην προσπάθεια σου, εύχομαι και πιστεύω να πάνε όλα καλά!!!

Καλώς σας βρήκα! 😊 Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και σου εύχομαι κι εσένα ολόψυχα πολύ καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου! Ίσως με τρελαίνει που αυτή τη στιγμή θεωρητικά δεν υπάρχει κάποιος εμφανής λόγος. Όσο για την ηλικία το ξέρω ότι παίζει ρόλο ή ότι θα παίξει στο μέλλον, απλά αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι με έχει προδώσει γιατί δε με έχει βοηθήσει…

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...