Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1 ώρα πρίν, Dragonmom είπε:

Δευτέρα έκανα την εμβρυομεταφορα, 1/03 κάνω χοριακη 

1/03!! Άντε να δούμε! 

Άντε κορίτσια, να γεμίσουμε το φόρουμ τριψηφια νούμερα 😄

πρίν από 33 λεπτά , vasoula88 είπε:

Καλημέρα κοριτσια!!!  Καλη επιτυχία σε όσες βρίσκονται σε φάση αναμονής!! Μετά τον προηγούμενο κύκλο που δεν πάχαινε το ενδομητριο…ξεκίνησα προετοιμασία σε αυτόν! Σήμερα 8η μέρα και πρώτος υπέρηχος και έχει φτάσει 8!! Χάρη φυσικά στις συμβουλές της @kateriiina25!!! 🥰🥰🙏🙏

Άντε με το καλό, αυτός να είναι ο μήνας σου. Σούπερ το ενδομήτριο!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Σποράκι είπε:

Άντε κορίτσια, να γεμίσουμε το φόρουμ τριψηφια νούμερα 😄

Άντε με το καλό, αυτός να είναι ο μήνας σου. Σούπερ το ενδομήτριο!

Μακάρι μακάρι!!! Την προηγούμενη είχε κολλήσει στο 6,5!!!! 20μερες έπαιρνα cyclacur κ τπτ!!!

1 ώρα πρίν, dreamteam είπε:

Θα κάνεις την καλύτερη αρχή για όλες είμαι σίγουρη!!!!! 🌈

Μακάρι κορίτσια μου ο Μάρτιος να είναι  υπέροχος για όλες μας, είτε με μεγάλες χοριακες, είτε με παχιά ωραία ενδομήτρια, είτε με πολλα ωράρια κ βλαστοκυστες, είτε με εγκρίσεις από επιτροπές!

• Μου αρέσει 13

Διαφημίσεις

On 23/2/2023 at 12:33 ΜΜ, Ele@n είπε:

@MarGe2022 στα ίδια χαμένα κι εγώ...

Έκανα διέγερση με βραχύ τον Γενάρη, πήγε χάλια και σε ποιότητα και σε ποσότητα. Τώρα έκανα σε φυσικό με serpafar και πάλι δεν...

Εμένα η απορία μου είναι στα 43 θα είχε αξία να ξαναδοκιμάσω μετά το Πάσχα με μακρύ; Το είχα κάνει όταν ήμουν 38 και είχε πάει εξαιρετικά. 

Επίσης ο βελονισμός αποδίδει άμεσα; Σκέφτομαι να κλείσω ραντεβού ήδη από εβδομάδα...

Και άλλη μία απορία σε όσες έχουν δοκιμάσει prp. Αξίζει τον κόπο; 

Καλησπέρα! Και εγώ 43 με ένα παιδάκι 3 ετών μετά απο δύο εξωσωματικές. Προσπαθούσα φυσιολογικά στα 38 και 39 μου και δεν έμεινα ποτέ έγκυος χωρίς να έχει βρεθεί κάποιο πρόβλημα. Η γνωστή ανεξήγητη υπογονιμότητα… Μετά το παιδί δεν προσπαθούσα καν, δεν ένοιωθα έτοιμη. Μετά το καλοκαίρι αρχίσαμε τις ελεύθερες επαφές αν και θεωρούσα ότι πλέον θα ήταν αδύνατη μια εγκυμοσύνη. Και συνέβη το αδιανοητο μέσα στους τελευταίους 5 μήνες έμεινα δυο φορές φυσιολογικά έγκυος μια παλλίνδρομη τον Σεπτέμβρη την οποία πήρα χαμπάρι μετά απο 15 μέρες καθυστέρηση αφου δεν το θεωρούσα καν δυνατό και μια βιοχημική τώρα. Μου φαίνεται απίστευτο αλλά τελικά όλα γίνονται στη ζωή. Ο εξωσωματικός μου ήταν ρεαλιστής μου είπε ότι σε αυτήν την ηλικία ενα στα δεκαπέντε εμβρυα θα μπορέσει να γεννηθεί τα άλλα θα έχουν χρωμοσωμικές ανωμαλίες. Το θέμα μου και εμένα είναι αν αξίζει να προσπαθήσω και πόσο καιρό θα μου πάρει να μαζέψω έμβρυα που οπωσδήποτε θα πρέπει να σταλούν για προεμφυτευτικό έλεγχο. Από την άλλη οι πρόσφατες φυσικές εγκυμοσύνες μου ξύπνησαν πάλι την ελπίδα ότι το ακατόρθωτο συμβαίνει.. Το εξαιρετικά περίεργο είναι το πως στα 38 και 39 που προσπαθουσα και ήμουνα σε άριστη φυσικη κατάσταση χωρίς κανένα πρόβλημα με καθημερινές επαφές δεν έμενα έγκυος και τώρα που δεν εχω χάσει καν τα κιλά της εγκυμοσύνης, είμαι συνέχεια κουρασμένη σηκώνω ενα τρίχρονο όλη μερα και οι επαφές ειναι  αραιές και χωρίς προγραμματισμό να μένω έγκυος έστω και με αποβολές… Ήθελα απλά κάπου να πω τους προβληματισμούς μου σου εύχομαι κάθε επιτυχία καθώς και σε όλα τα κορίτσια. Είναι απίστευτος ο δεσμός που υπάρχει μεταξύ μας χωρίς να γνωριζόμαστε!

• Μου αρέσει 12

1 hour ago, vasoula88 said:

Καλημέρα κοριτσια!!!  Καλη επιτυχία σε όσες βρίσκονται σε φάση αναμονής!! Μετά τον προηγούμενο κύκλο που δεν πάχαινε το ενδομητριο…ξεκίνησα προετοιμασία σε αυτόν! Σήμερα 8η μέρα και πρώτος υπέρηχος και έχει φτάσει 8!! Χάρη φυσικά στις συμβουλές της @kateriiina25!!! 🥰🥰🙏🙏

Ελαα να παχαίνουν τα ενδομήτριααα!!! Τέλεια πάει μπράβο!  🥳

• Μου αρέσει 5

eardp2.png

πρίν από 38 λεπτά , Pakotini είπε:

Καλησπέρα! Και εγώ 43 με ένα παιδάκι 3 ετών μετά απο δύο εξωσωματικές. Προσπαθούσα φυσιολογικά στα 38 και 39 μου και δεν έμεινα ποτέ έγκυος χωρίς να έχει βρεθεί κάποιο πρόβλημα. Η γνωστή ανεξήγητη υπογονιμότητα… Μετά το παιδί δεν προσπαθούσα καν, δεν ένοιωθα έτοιμη. Μετά το καλοκαίρι αρχίσαμε τις ελεύθερες επαφές αν και θεωρούσα ότι πλέον θα ήταν αδύνατη μια εγκυμοσύνη. Και συνέβη το αδιανοητο μέσα στους τελευταίους 5 μήνες έμεινα δυο φορές φυσιολογικά έγκυος μια παλλίνδρομη τον Σεπτέμβρη την οποία πήρα χαμπάρι μετά απο 15 μέρες καθυστέρηση αφου δεν το θεωρούσα καν δυνατό και μια βιοχημική τώρα. Μου φαίνεται απίστευτο αλλά τελικά όλα γίνονται στη ζωή. Ο εξωσωματικός μου ήταν ρεαλιστής μου είπε ότι σε αυτήν την ηλικία ενα στα δεκαπέντε εμβρυα θα μπορέσει να γεννηθεί τα άλλα θα έχουν χρωμοσωμικές ανωμαλίες. Το θέμα μου και εμένα είναι αν αξίζει να προσπαθήσω και πόσο καιρό θα μου πάρει να μαζέψω έμβρυα που οπωσδήποτε θα πρέπει να σταλούν για προεμφυτευτικό έλεγχο. Από την άλλη οι πρόσφατες φυσικές εγκυμοσύνες μου ξύπνησαν πάλι την ελπίδα ότι το ακατόρθωτο συμβαίνει.. Το εξαιρετικά περίεργο είναι το πως στα 38 και 39 που προσπαθουσα και ήμουνα σε άριστη φυσικη κατάσταση χωρίς κανένα πρόβλημα με καθημερινές επαφές δεν έμενα έγκυος και τώρα που δεν εχω χάσει καν τα κιλά της εγκυμοσύνης, είμαι συνέχεια κουρασμένη σηκώνω ενα τρίχρονο όλη μερα και οι επαφές ειναι  αραιές και χωρίς προγραμματισμό να μένω έγκυος έστω και με αποβολές… Ήθελα απλά κάπου να πω τους προβληματισμούς μου σου εύχομαι κάθε επιτυχία καθώς και σε όλα τα κορίτσια. Είναι απίστευτος ο δεσμός που υπάρχει μεταξύ μας χωρίς να γνωριζόμαστε!

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις ♥️🙏🏼 δίνει απίστευτο κουράγιο η ιστορία σου και επιβεβαιώνεται λίγο το «όταν το βγάλεις από το μυαλό σου, έρχεται» το θέμα είναι πως βγαίνει !!!

παντα όμως ότι είναι να γίνει, γίνεται ! 

καλη επιτυχία σε όλες !!! Πολλές θετικες χοριακες να γεμίσει το φόρουμ !!

• Μου αρέσει 1

On 11/2/2023 at 11:28 ΠΜ, Stella0985 είπε:

Καλησπέρα, 

Καλή αρχή σου εύχομαι και καλή επιτυχία! Ίσως μπορώ να βοηθήσω με την δική μου εμπειρία μέχρι τώρα.Είμαι 37 χρόνων και ζω στο εξωτερικό. Εδώ σε μια κλινική της χώρας που μένω ξεκινησα τον κύκλο της  εξωσωματικής στις 4/1 με ένα χαπακι που ρυθμίζει την περίοδο λόγω ασταθούς περιόδου ( μεγάλοι κύκλοι 35-40 μέρες). Στις 20/1 με το που μου ήρθε η περίοδος ξεκίνησα τις ενέσεις που θα με βοηθήσουν στην παραγωγή περισσότερων του 1 ωάριου.Δεν είχα κάποια παρενέργεια από τις ενέσεις εκτός από υπνηλια και παροδικό κνησμό στην περιοχή που τις έκανα. 27/1 και 30/1 είχα ραντεβού στην κλινική για ενδοκολπικο υπέρηχο των ωοθηκών για να δουν τον αριθμό των ωαρίων αλλά και το μέγεθος. Η μια ωοθήκη είχε περισσότερα ωάρια από την άλλη αλλά αυτό δεν παίζει κανένα ρολο. Στο τέλος αυτό που μετράει είναι να έχεις ώριμα ωάρια που να είναι κατάλληλα για ωοληψια. Η γιατρός έκρινε ότι έχω αρκετά ώριμα ωάρια σε καλό μέγεθος και μου ζήτησε το ίδιο βράδυ να κάνω την ένεση ovitrelle η οποία προκαλεί την ωορρηξία σε 36 ώρες. 1/2 έγινε η ωοληψια ακριβώς 36 ώρες μετά έγινε η ωοληψια. Συνολικά πήραν 14 ωάρια από τα οποία τα 13 ήταν ώριμα. Η ωοληψια σαν διαδικασία κράτησε 20 λεπτά και γίνεται με αναισθησία,οπότε δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Την ίδια ώρα ο σύζυγος έδωσε το σπέρμα του. Όταν ξύπνησα  από την αναισθησία είχα μια μικρή αιμορραγία που κράτησε μέχρι το απόγευμα εκείνης της ημέρας.Αυτο είναι απολύτως φυσιολογικό γιατί τραυματίζονται οι ωοθήκες από την ωοληψια.Επισης είχα πόνους περιόδου για τις επόμενες 2 ημέρες. Στο διάστημα αυτό οι γιατροί σε ενημερώνουν καθημερινά για την εξέλιξη των εμβρύων. Εμένα από τα 14 ωάρια που πήραν, ήταν ώριμα τα 13 από αυτά γονιμοποιηθηκαν επιτυχώς τα 10. Μέχρι την 5η μέρα που έγινε η έμβρυομεταφορα τα κατάφεραν τελικά 3 έμβρυα. Στις 6/2 έγινε η έμβρυομεταφορα. Η διαδικασία κράτησε 15 λεπτά και η αίσθηση είναι σαν να κάνεις τεστ Παπ. Με έναν καθετήρα σου βάζουν το ωάριο/ωάρια. Δε χρειάζεται αναισθησία και μπορείς αμέσως να πας σπίτι σου. Ο γιατρός μου συνέστησε να μην σηκώνω βάρη, να ξεκουράζομαι αλλά όχι να μενω όλη μέρα στο κρεβάτι και να κάνω ήπιες δραστηριότητες όπως περπάτημα. Να σημειώσω εδώ ότι  μου έβαλαν ένα έμβρυο λόγω της ανατομίας της μήτρας μου (μήτρα σε σχήμα καρδιάς). Τα άλλα δύο έμβρυα κρυοσυντηρηθηκαν. Δύο εβδομάδες μετά από την έμβρυομεταφορα γίνεται η εξέταση αίματος για να δουν την τιμή της χοριακης και να μάθεις αν είσαι έγκυος. Σε αυτό το διάστημα των δύο εβδομάδων κάνω ενέσεις προγεστερόνης για να βοηθήσουν το έμβρυο να εμφυτευτει στην μήτρα.Εγώ είμαι σε αυτή τη φάση της αναμονης. Γενικά μιλώντας για την εξωσωματική ως διαδικασία, μου φάνηκε λιγότερο επίπονη από όσο περίμενα. Οι ενέσεις είναι κάτι που συνηθίζεται και από ένα σημείο και μετά γίνεται ρουτίνα και το λέω εγώ που έτρεμα τις ενέσεις και τώρα μπορώ να τις κάνω μόνη μου. Από παρενέργειες εγώ είχα πρήξιμο αρκετό λόγω της κατακράτησης υγρών και υπνηλία. Η διάθεση μου ήταν πολύ καλή χωρίς σκαμπανεβάσματα. Άγχος φυσικά υπάρχει μέχρι να μάθεις το αποτέλεσμα αλλά από τη στιγμή που έχεις κάνει όλη τη διαδικασία κατά γράμμα δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο,μόνο να περιμένεις. Αυτή ήταν η δική μου εμπειρία εξωσωματικής σε κλινική του εξωτερικού. Αν έχεις κάποια απορία στείλε μου μύνημα.Ευχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά. Καλή επιτυχία σε όλες μας! 💜

Γεια σας κορίτσια μου…είχα καιρό να μπω…τελικά τι έγινε είχαμε καλό αποτέλεσμα….😊 εγώ τώρα περιμένω να αδιαθετήσω και πάω μετά δ ξέρω ποτέ για εξωσωματική…μου έδωσαν και πήρα μπόλικα φάρμακα γ όταν έρθει η στιγμή  (cyclacur χάπια και υποθέτω,ptolutex, azibactron και salospir. Μακάρι σε ολες να γίνει πραγματικότητα η μητρότητα…

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

7 hours ago, Neverstop said:

Ναι, να κάνεις υπέρηχο στους επόμενους κύκλους για να το διαπιστώσεις. Πολύ σημαντικός είναι κι ο δεύτερος υπέρηχος γιατί από τα μεγέθη φαίνεται αν μεγαλώνουν μαζί, που ναι και το ιδανικό. Κάποιοι γιατροί δίνουν αντισυλληπτικα στον προηγούμενο κύκλο, για να πετύχουν αυτό με τα ισομεγεθη ωοθυλακια. Δεν ξέρω αν βοηθά όντως. Όπως και να έχει, δεν χρειάζεται βιασύνη, μόνο έλεγχος και καθοδήγηση. 

Σε ευχαριστώ. Ναι θα κάνω υπέρηχο. Θα πάω και τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Δεύτερο υπέρηχο δεν θα μπορώ να κάνω γιατί δεν θα παίρνω φάρμακα διέγερσης όμως… 

Αυτό με τα διαφορετικά μεγέθη είναι όντως σημαντικό γιατί ο γιατρός μου είπε ότι δεν είχαν εμφανιστεί όλα τα ωοθυλάκια από την αρχή και κατά συνέπεια δεν μεγάλωναν όλα με τον ίδιο ρυθμό. Ενώ με το μακρύ πρωτόκολλο μου είπε αυτό το ρυθμίζουμε, γιατί σου κάνει πρώτα καταστολή κ μετά διέγερση για να αρχίσουν να μεγαλώνουν όλα μαζί.
Τότε ίσως να είναι για καλό που μου πρότεινε το μακρύ πρωτόκολλο. Με αυτά που μου είπες, κάπως ξεδιαλύθηκε στο μυαλό μου το γιατί μου το πρότεινε. 

4 hours ago, Chris_V said:

Απλά εγώ δεν αποκρίνομαι καλά, 1-2 παίρνω στην ωοληψια, και τόσα ωοθηλακια εχω. Εσυ έκανες 9!!!! Φτου φτου! 
Κακό πάντως δε νομίζω να κανει. Απλά για να καταλάβουμε και εμείς καλύτερα αν παίζει ρόλο και στην ποιότητα. 
Δεν εχω αποφασίσει ακόμη τι να κανω. 
ειμαι ανάμεσα στο να κανω μια ακόμη διεγερση και να τα παρατήσω ή να πιάσω φυσικούς.

Κοστος για φυσικούς εχω πάρει τιμές απο 400 μέχρι 700€ που τα πληρώνεις εφόσον πάρουν το ωάριο. Χωριά η ετ μετά 
Περιμένω να κλεισω τρίμηνο από την απόξεση.
Και να πω την αλήθεια μετά από τόσους μήνες αυτή η περίοδος χωρις το άγχος της εξωσωματικής μου άρεσε και εχω αρχίσει να σκέφτομαι ποσό αξίζει τελικά όλη αυτή η ταλαιπωρία και η πλύση εγκεφάλου, που επι μήνες συζητήσαμε στο σπιτι μόνο για ωάρια και σπερματοζωάρια και οποιαδήποτε απόφαση για προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, κρίνεται από την εξωσωματική και το στάδιο της.
Είχα αλλάξει σαν άνθρωπος και σαν γυναίκα. 

Όποτε παίζει να κανω ακόμη μια προσπάθεια με διεγερση και τέλος. 
Υπαρχουν τοσες  ψυχούλες που χρειάζονται μια αγκαλιά στις δομές και τα ιδρύματα. 

Όπως όλες μας εδώ, έχεις δείξει τρομερό κουράγιο και δύναμη και παρά τις αναποδιές συνεχίζεις και συνεχίζουμε. Κάνε ότι σου λέει η καρδιά σου, γιατί μόνο εσύ ξέρεις τι ψυχικά, σωματικά και οικονομικά αποθέματα έχεις. Καταλαβαίνω πάντως απόλυτα αυτό που λες, γιατί κ εμείς παρόλο που έχουμε μόνο λίγους μήνες που ξεκινήσαμε, οι κουβέντες περιστρέφονται γύρω από αυτό το θέμα. Αναπόφευκτα. «Με πήρε ο γιατρός μου είπε εκείνο», «έκλεισα ραντεβού για εκείνο», «βγήκε η εξέταση από εκείνο», «και τώρα τι κάνουμε;», «μην κλείσω συνάντηση το πρωί της Τρίτης γιατί μάλλον θα συμπέσει με τον υπέρηχο». Και ούτω καθ εξής. Και κάπου χανόμαστε σε όλο αυτό. Συν την ψυχολογία που ανεβοκατεβαίνει σαν ασανσέρ. Αλλά θα τα καταφέρουμε - θα γίνει ότι είναι καλύτερο για την καθεμιά μας. ❤️ 

• Μου αρέσει 3

18 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Απλά εγώ δεν αποκρίνομαι καλά, 1-2 παίρνω στην ωοληψια, και τόσα ωοθηλακια εχω. Εσυ έκανες 9!!!! Φτου φτου! 
Κακό πάντως δε νομίζω να κανει. Απλά για να καταλάβουμε και εμείς καλύτερα αν παίζει ρόλο και στην ποιότητα. 
Δεν εχω αποφασίσει ακόμη τι να κανω. 
ειμαι ανάμεσα στο να κανω μια ακόμη διεγερση και να τα παρατήσω ή να πιάσω φυσικούς.

Κοστος για φυσικούς εχω πάρει τιμές απο 400 μέχρι 700€ που τα πληρώνεις εφόσον πάρουν το ωάριο. Χωριά η ετ μετά 
Περιμένω να κλεισω τρίμηνο από την απόξεση.
Και να πω την αλήθεια μετά από τόσους μήνες αυτή η περίοδος χωρις το άγχος της εξωσωματικής μου άρεσε και εχω αρχίσει να σκέφτομαι ποσό αξίζει τελικά όλη αυτή η ταλαιπωρία και η πλύση εγκεφάλου, που επι μήνες συζητήσαμε στο σπιτι μόνο για ωάρια και σπερματοζωάρια και οποιαδήποτε απόφαση για προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, κρίνεται από την εξωσωματική και το στάδιο της.
Είχα αλλάξει σαν άνθρωπος και σαν γυναίκα. 

Όποτε παίζει να κανω ακόμη μια προσπάθεια με διεγερση και τέλος. 
Υπαρχουν τοσες  ψυχούλες που χρειάζονται μια αγκαλιά στις δομές και τα ιδρύματα. 

Για μένα είναι πολύ σωστό αυτό που λες και πολύ σημαντικό να καταλαβαίνουμε που είναι τα όρια μας! Εγώ να φανταστείς το σκέφτηκα πριν καν να ξεκινήσω, μετά είπα αξίζει να προσπαθήσω απλά αυτές τις μέρες σκέφτομαι πολύ αν τώρα τελειώνουν τα βάσανα μας ή τώρα αρχίζουν και μπαίνω σε έναν δρόμο που δεν ξέρω που θα με βγάλει κι αν μπορώ να το αντέξω! Και εμείς σαν ζευγάρι έχουμε αλλάξει πολύ, κυρίως έχω αλλάξει εγώ και ομολογώ ότι αυτή η αλλαγή δεν μου αρέσει! Μακάρι να μας βγει σε καλό σε όλες μας και να τα θυμόμαστε σαν μια γλυκιά ανάμνηση!

On 23/2/2023 at 1:57 ΜΜ, dreamteam είπε:

Γεια σε όλα τα υπέροχα κορίτσια!!! Σας παρακολουθώ τα δύο τελευταία χρόνια (όσα δηλαδή προσπαθώ για μωράκι και τρώω τα μούτρα μου) και θέλω πραγματικά να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω για αυτή τη στήριξη και τη βοήθεια που δίνετε η μία στην άλλη. Στα γρήγορα το δικό μου στόρι τέλος του 2020 ξεκινήσαμε ελεύθερες επαφές (υποτίθεται χαλαρά), καλοκαίρι του 2021 αρχισα να το ψάχνω το θέμα, βρήκαμε μόνο χαμηλή ΑΜΗ 1,50 (εγώ τότε 27), όλα τα υπόλοιπα νορμάλ, φλεβάρη του 22 κάνω σαλπιγγογραφία βγαίνει καλή και μου ξανακάνουν ΑΜΗ στο κέντρο που τη βγάζουν 1,05, κάνω και δύο προσπάθειες με femara τζίφος και Νοέμβρη του 22 υστεροσκόπηση κι αυτή καθαρή. Λέω δεν την παλεύω άλλο φλερτάρω με την κατάθλιψη πάμε για εξωσωματική. Ούτε σπερματέγχυση ήθελα κατευθείαν στα βαθιά. μέχρι να κάνουμε τα χαρτιά για την επιτροπή κάνουμε σπερμοδιάγραμμα στο κέντρο και βγαίνει μορφολογία 1% φυσιολογική. Δίνουν βιταμίνες στο αντράκι μου κι αποφασίζουμε φλεβάρη να πάμε για εξωσωματική γιατί με αυτό το σπέρμα μου είπαν οτι θα είναι δύσκολη η φυσική σύλληψη. Σήμερα λοιπόν που μιλάμε έκανα τις ορμονικές και μόλις έλαβα αποτελέσματα Ε2 22,94 FSH 14.26 LH 12.27 PRG 0.40. Δεν έχω ιδέα αν είναι καλές, λογικά θα με πάρει τηλ ο γιατρός. Σε γενικές γραμμές αυτά! Και καλή μας επιτυχία!!!! Μέχρι να το βρω με το φόρουμ συγχωρέστε με θα γράφω λίγο όπου να ναι!!!!

Κορίτσια επειδή σήμερα ξύπνησα λίγο αγχωμενη για τις ορμονικές που έκανα κι εμένα μου φάνηκαν ανεβασμένες. Fsh πχ τον Νοέμβριο είχα 12 και τώρα 14 και lh είχα 7 και τώρα 12 και παρόλαυτα με ξεκινάει κανονικά διέγερση. Πείτε μου όσες έχετε εμπειρία ανησυχώ άδικα? Να το αφήσω στο γιατρό και να κάνω ότι μου πει χωρίς να το ψάχνω?!?

42 minutes ago, dreamteam said:

Κορίτσια επειδή σήμερα ξύπνησα λίγο αγχωμενη για τις ορμονικές που έκανα κι εμένα μου φάνηκαν ανεβασμένες. Fsh πχ τον Νοέμβριο είχα 12 και τώρα 14 και lh είχα 7 και τώρα 12 και παρόλαυτα με ξεκινάει κανονικά διέγερση. Πείτε μου όσες έχετε εμπειρία ανησυχώ άδικα? Να το αφήσω στο γιατρό και να κάνω ότι μου πει χωρίς να το ψάχνω?!?

Καλημέρα! Νομίζω η FSH είναι λίγο υψηλή αλλά μέσα στα όρια για διέγερση. Για την lh ξερω οτι όσο πιο κοντα ειναι στην Fsh τοσο πιο καλά. Πιστευω καλά κάνει που σε προχωράει αλλα ας πουν και άλλες κοπέλες με αντίστοιχες τιμές

eardp2.png

2 ώρες πρίν, dreamteam είπε:

Για μένα είναι πολύ σωστό αυτό που λες και πολύ σημαντικό να καταλαβαίνουμε που είναι τα όρια μας! Εγώ να φανταστείς το σκέφτηκα πριν καν να ξεκινήσω, μετά είπα αξίζει να προσπαθήσω απλά αυτές τις μέρες σκέφτομαι πολύ αν τώρα τελειώνουν τα βάσανα μας ή τώρα αρχίζουν και μπαίνω σε έναν δρόμο που δεν ξέρω που θα με βγάλει κι αν μπορώ να το αντέξω! Και εμείς σαν ζευγάρι έχουμε αλλάξει πολύ, κυρίως έχω αλλάξει εγώ και ομολογώ ότι αυτή η αλλαγή δεν μου αρέσει! Μακάρι να μας βγει σε καλό σε όλες μας και να τα θυμόμαστε σαν μια γλυκιά ανάμνηση!

Κοριτσι μου καλό να μην αφήσεις τπτ στο γιατρό αν δεν είσαι σίγουρη για αυτόν. Δυστυχώς οι γιατροί από οτι εχω καταλάβει σπανίως είναι σωστοί επιστήμονες και άνθρωποι. 
Οι περισσότεροι μας θεωρούν ή εύκολο χρήμα γιατί είμαστε πιεσμένες λόγω ηλικίας και μας οδηγούν σε βεβιασμένες και αρκετές φορές λανθασμένες αποφάσεις με απανωτές διεγέρσεις και μεταφορές ή λόγω νεαρής ηλικίας όπως εσυ μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και σίγουρη επιτυχία όποτε πάνε και λίγο τυφλοσούρτη.

Στα λεω εγώ που εμπιστεύτηκα τον 1ο, έπαθα, έμαθα, και αυτή η κακή εμπειρία δεν με άφησε να ειμαι ήρεμη στη 2η προσπαθεια με άλλον γιατρό,  που  είναι ένας άξιος επιστήμονας που θέλει μόνο γερο παιδάκι και όχι θετική χοριακη.  
Αυτο μου λέει συνεχεια.
Εσυ ξέρεις και εσυ θα αποφασίσεις πως θα λειτουργήσεις. 
Δεν ειμαι ειδικός για τις ορμόνες, έχεις όμως το δικό μου προφίλ με FSH και LH όταν ξεκίνησα τη διεγερση (13 και 7 αντίστοιχα) 
Πηγε  καλά μπορώ να πω για την ηλικία μου και το προφίλ μου (ΑΜΗ 0.33 πριν από 1 χρόνο ) γιατί έκανα 2 άριστες βλαστοκυστες που έδωσαν τη 2η αποβολη. Θεωρω ότι με την ηλικία που έχεις θα είναι σιγουρα  και καλύτερης ποιότητας εμβρυακια. 
Εχουμε και εμείς θέμα με το σπερμα, να το δείτε καλά. Εμάς το θεώρησαν υπεύθυνο για την 2η αποβολη μου.

Τι υπάρχει από πίσω και ένας νέος άνθρωπος δεν δίνει ένα καλό σπερμοδιαγραμμα;  Εμείς βρήκαμε κιρσοκηλη, γιατί μέχρι τότε μας είχαν, Ελα μωρε ενταξει, θα πάρει βιταμινες, θα κάνει διατροφή και λίγο σπορ και θα βελτιωθεί..αθλητής ο δικός μου εντωμεταξυ με ματσα και πράσινο τσάι κάθε πρωι, χαμπάρι ο 1ος εξωσωματικός. 
Τη 2η φορα ο γιατρός μας ειπε από την αρχή ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, δεν λύνεται, θα έχει τρομερα σκαμπανεβάσματα με τις φυσιολογικές μορφές και τον αριθμό και την ημέρα της ωοληψιας πέσαμε σε πολύ πολύ άσχημο σπερμα. Βαλαμε μετά 3 δείγματα καλύτερης ποιότητας κατάψυξη, μετά και απο βελονισμό αλλά…)
Τωρα τουλάχιστον ξέρουμε οτι αν δεν δούμε καλό σπερμα δεν κάνουμε τπτ γιατί μάλλον αυτό κλωτσάει. 

• Μου αρέσει 1

23 ώρες πρίν, Pakotini είπε:

Λένε πως όταν μείνεις μια φορά έγκυος το σώμα ξυπνάει αυτόν τον μηχανισμό που πχ μέχρι τα 40 σου στην προκειμένη ήταν σε λήθαργο κι επίσης μετά το σώμα θυμάται κι είναι πολύ πιο εύκολο να ξανά μείνεις. Αυτά έχω διαβάσει δηλαδή! Όπως και να έχει σου εύχομαι πολύ καλή επιτυχία για την συνέχεια και να απολαμβάνεις κάθε μέρα το πολύτιμο μωράκι που έχεις ήδη στην αγκαλιά σου!

Κορίτσια μου εγώ 40 ετών πλέον ενώ είχα πει ότι θα τα παρατούσα κάνω διέγερση για 3η φορά. Χθες 7η μέρα με meriofert είχα Ε2 907. Πώς σας φαίνεται;; Παλεύω να κρατηθώ αισιόδοξη καθώς από τις δύο προηγούμενες διεγέρσεις παρ’ ότι πήραμε 9 και 5 βλαστοκύστες αντίστοιχα, δυστυχώς μετά από προεμφυτευτικό δεν βρέθηκε καμία γερή..Δεν μπορώ να ξεπεράσω αυτό το γιατί; Γιατί να είναι όλα τόσο δύσκολα; Η ΑΜΗ μου στην τελευταία μέτρηση 10.2pol

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...