Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

On 21/2/2023 at 4:41 ΜΜ, Ririii88 είπε:

Καλή επιτυχία γλυκιά μου !!!! Εύχομαι ναι τεράστια χοριακη!!!!! Λογικά θα κάνουμε την ίδια μέρα.. 😇

Καλησπέρα κορίτσι μου ! Εγώ έκανα εχθές και η οδηγία που είχα ήταν πως δυο πρώτες μέρες καλο είναι να μείνεις χαλαρή και ξαπλωμένη . Μετά αναλόγως την δουλειά σου .. εμένα είναι δουλειά γραφειου όποτε δεν έχει ορθοστασία κ σωματική κούραση όποτε μου είπε πως μπορώ να πάω κανονικά. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!!

Οι μέρες περνάνε βασανιστικά αργά νομίζω μέχρι την χοριακη!! Που δουλεύω κιόλας και πάλι δεν περνάει! Ψάχνω για συμπτώματα, εκτός από πονοκεφάλους κ κάτι ψιλόπονακια τίποτα! Αυτά είπα να τα μοιράστω με εσάς κορίτσια 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

23 minutes ago, Dragonmom said:

Οι μέρες περνάνε βασανιστικά αργά νομίζω μέχρι την χοριακη!! Που δουλεύω κιόλας και πάλι δεν περνάει! Ψάχνω για συμπτώματα, εκτός από πονοκεφάλους κ κάτι ψιλόπονακια τίποτα! Αυτά είπα να τα μοιράστω με εσάς κορίτσια 

Είναι καλά σημάδια πάντως και τα δύο. Σε ποια μέρα είσαι;

eardp2.png

23 hours ago, Neverstop said:

Καλημερα! Θεωρώ πως ο γιατρός σωστά σε κατευθύνει. Διαφωνώ μόνο στο να κάνεις νέα διέγερση τόσο κοντά.. Επίσης αν δεν κάνεις κι άλλη προσπάθεια δεν μπορείς να ξέρεις αν απλά έπεσες σε κακό κύκλο και δεν φταίει κάτι άλλο.. Την οβιτρελ μπορεί να τη δοκιμάσει μία ώρα νωρίτερα πχ να την κάνεις ή να κάνεις μαζί κι arvekap, υπάρχουν διάφορες λύσεις. 

Το μακρύ δεν το έχω δοκιμάσει αλλά ξέρω πως σε γυναίκες που δεν πήγε καλά το βραχυ έκανε θαύματα. Κρατά περισσότερες ημέρες καθώς πριν ξεκινήσεις τη μενοπουρ κάνεις ενέσεις arvekap. Επίσης εμένα η μενοπουρ μου έκατσε χάλια, δεν ξέρω γιατί.. 

Δοκίμασε, αν έχετε την οικονομική δυνατότητα, να παίρνεις το ωαριο του μήνα ώσπου να φτάσει η ώρα να πάρεις τα φάρμακα. Κρίμα να τα πληρώνεις! 

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Αυτό με το αν ήταν ένας κακός κύκλος ή όχι με βασανίζει πολύ σαν ερώτημα. Όταν πήγα στον 1ο υπέρηχο την 2η μέρα της περιόδου (το βράδυ θα ξεκινούσα για 1η φορά gonal), μου είχαν βρει μόνο 3 καταβολές και γενικώς μου είχαν πει ότι τα πράγματα ήταν πολύ ήρεμα... είχα απογοητευτεί εκείνη την ημέρα. Τελικά βέβαια άρχισαν να εμφανίζονται και άλλα μετά, και πήραμε τα 7 ωάρια τελικά.

Σκέφτηκα λοιπόν μήπως να πάω όσο περιμένω την επόμενη διέγερση, να μου κάνουν έναν υπέρηχο την 2η μέρα κάθε περιόδου, να δούμε τι εικόνα θα έχω τότε. Αν πχ τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο εμφανιστούν 5 καταβολές, τότε ίσως ο Φλεβάρης να ήταν ένας κακός μήνας. Θα με ηρεμούσε πολύ να ξέρω. Πιστεύετε έχει νόημα; 

23 hours ago, Arriel_83 said:

Καλά όλα τ' άλλα, την dhea δεν την καταλαβαίνω. Παν και δίνουν έτσι χάπια (αυτό είναι προ-ορμόνη). Η dhea θέλει 3 μήνες για να λειτουργήσει (όπως και όλες οι βιταμίνες).

Όσο με την AMH, please μην ασχολείσαι. Ούτε με την ηλικία. Η ποιότητα μετράει και όχι η ποσότητα. Εγώ 40 και έμεινα έγκυος. Μήπως να κάνεις μία παύση; Εγω θυμάμαι, όταν έκανα απανωτά κύκλους με διάφορα κοκτέιλς, πήγαινε η φάση από το κακό στο χειρότερο. 

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Να ρωτήσω λίγο, τι εννοείς προ-ορμόνη; Τι υποτίθεται ότι κάνει; που υποτίθεται ότι θα με βοηθήσει; Νομίζω μου είπαν ότι θα βοηθήσει με τα ωάρια και ότι θέλει οπωσδήποτε ένα μήνα για να λειτουργήσει. Μου έχουν δώσει 1 πρωί, 1 μεσημέρι και 1 βράδυ, των 25mg. 

Ήταν η 1η μου διέγερση, οπότε δεν έχω δοκιμάσει πολλά "κοκτέιλς"...μόνο το βραχύ πρωτόκολλο. 

23 hours ago, silvy22 said:

εγω που εχω δοκιμασει πολλα πρωτόκολλα και πολλά σχήματα, στην τελευταία διέγερση με μακρύ πρωτόκολλο και 2πλη οβιτρελ πήγαμε πολύ καλα, το μακρυ πρωτοκολλο θεωρείτε το 'χρυσο' πρωτόκολλο, επίσης σε περίπτωση που υπάρχει ενδομητρίωση λειτουργεί πολύ καλύτερα, εγω ειμαι υπερ να το δοκιμάσεις, αλλα να αφησεισ 2-3 κύκλους

το αρνητικό ειναι οτι πρεπει να οπλιστείς με υπομονή, συνηθως ξεκινανε με αντισυλληπτικα, μετα αρβεκαπ ενα μηνα θα σου πάρει αυτο, μετρήσεις και μετα ξεκινάς το πρωτόκολλο της διέγερσης, οτι θες με ρωτάς

σε ευχαριστώ πολύ, μου δίνεις κουράγιο! Δεν μου είπαν κάτι για αντισυλληπτικά, μου έδωσαν το πρωτόκολλο το οποίο λέει ότι ξεκινάω την 19η μέρα του κύκλου (έχοντας κάνει έναν υπέρηχο) με αρβεκάπ

22 hours ago, dec-e said:

Εγώ στα 33 μου έτη με αμη 1,5 έκανα 2 διέγερσεις, με διαφορά 8 μηνών. Στην πρώτη έκανα βραχυ με menopur και στη 2η μακρύ με fostimon (με άλλο γιατρό). Οι ορμόνες ήταν περίπου ίδιες όσο αφορά πόνο κλπ, δεν πονεσα λιγότερο με κάποια. Είχα πολύ καλύτερα αποτελέσματα με το μακρύ, με το οποίο αν και πήραμε λιγότερα ωάρια είχαμε πολλές περισσότερες βλαστοκύστες σε ποσοστό. Οπότε είναι και τι θα σου ταιριάξει, ίσως και κάποιος κύκλος να είναι καλύτερος από άλλον, παίζει ρόλο κ το σπέρμα, είναι πολλοί οι παράγοντες 

σε ευχαριστώ πολύ! Τώρα που το είπες αυτό, δεν το είχα δει καλά - δεν μου έδωσαν menopur, meriofert 300iu μου είπαν! Δηλαδή μακρύ πρωτόκολλο με arvekap & meriofert! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 53 λεπτά , Dragonmom είπε:

Προσπάθησε να βρεις κάτι να απασχολεί το μυαλό σου. Βγες βόλτες, περιποιήσου τον εαυτό σου, μίλα με φίλους για άσχετα θέματα. Εγώ έχω πάρει κάτι παζλ για εκείνες τις μέρες κι ο θεός βοηθός!!! Δεν έμειναν πολλές μέρες!!!!

22 hours ago, Chris_V said:

Καλημέρα και από Εμενα. Δεν ξέρω αν το μακρύ πρωτόκολλο βοηθάει στην ποιότητα, σιγουρα όμως βοηθάει στον αριθμό των ωαρίων που θα κανεις. 
Σε γενικές γραμμές μάλλον δεν θα κανείς διεγερση με μακρύ τον Απρίλιο γιατί τα περισσότερα κέντρα είναι κλειστά λόγω Πάσχα κάποιες μέρες και δεδομένου ότι διαρκεί και περισσότερες μέρες είναι πιθανόν να πέσεις στο κλείσιμο. 
Ειμαι και εγώ για μακρύ όποτε υπολογίζω μετά το Πάσχα, γιατί περιμένω να αδιαθετήσω περίπου τέλη Μαρτίου. 
Η επιτροπη για να δώσει φάρμακα πρέπει να έχει περάσει τετράμηνο. 
Τελος, η γνώμη μου είναι ότι εφόσον είχες θέμα με την ποιότητα να δώσεις χρόνο στο σώμα σου, μια διεγερση στα καπάκια δεν ξέρω αν είναι ότι καλύτερο για το σώμα σου και εσένα.

Επισης οποιοδήποτε βοήθημα τύπου βιταμινες και DHEA θελει περίπου ένα τρίμηνο να δεις αποτελέσματα.
Επισης DHEA γιατί;;; Είναι προ-ορμονη που κρατάει χαμηλά την FSH για καλύτερη απόκριση στη διεγερση. Τουλάχιστον Εμενα αυτό μου ειπε ο γιατρός. 
Εμενα μου την έχουν προτείνει γιατί μετά τη βιοχημική είχα FSH 25 και μου την έριξε στο 12 για να κανω πάλι διεγερση. Και πάντα εχω 2-3 ωοθηλακια όποτε παίρνω 1-2 ωάρια βέβαια ώριμα καλής ποιότητας κλπ κλπ. Εσένα γιατί; Στο εξηγησε; 

Αν αντέχεις σωματικά και οικονομικά κάνε τους φυσικούς σου μέχρι να κανείς το μακρύ πρωτόκολλο και εντωμεταξυ παίρνεις και τις βιταμινες σου, το βλέπεις με τον ενδοκρινολόγο. 

Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Μπερδεύτηκα λίγο - αν η DHEA είναι για να κρατάει χαμηλά την FSH για καλύτερη απόκριση στη διέγερση...αυτό δεν θέλουμε; 

Μωρέ μου το εξήγησε, αλλά μέσα σε όλα όσα είπαμε δεν θυμάμαι τι μου είπε ακριβώς. 

Να σε ρωτήσω κάτι, εσύ κάνεις φυσικούς; πόσο σου στοιχίζει, αν επιτρέπεται; αν θες στείλε μου προσωπικό μήνυμα. 

Διαφημίσεις

18 ώρες πρίν, ED83 είπε:

θυμάσαι σε ποια κατηγορία είναι η βλαστοκυστη που πέτυχε? με το καλό, να σας πάνε όλα καλα

Εάν δεν κάνω λάθος ήταν 3ΒΒ, σ' ευχαριστώ πολύ!

• Μου αρέσει 1

22 hours ago, Ele@n said:

@MarGe2022 στα ίδια χαμένα κι εγώ...

Έκανα διέγερση με βραχύ τον Γενάρη, πήγε χάλια και σε ποιότητα και σε ποσότητα. Τώρα έκανα σε φυσικό με serpafar και πάλι δεν...

Εμένα η απορία μου είναι στα 43 θα είχε αξία να ξαναδοκιμάσω μετά το Πάσχα με μακρύ; Το είχα κάνει όταν ήμουν 38 και είχε πάει εξαιρετικά. 

Επίσης ο βελονισμός αποδίδει άμεσα; Σκέφτομαι να κλείσω ραντεβού ήδη από εβδομάδα...

Και άλλη μία απορία σε όσες έχουν δοκιμάσει prp. Αξίζει τον κόπο; 

Καταλαβαίνω πλέον από πρώτο χέρι την απογοήτευση σου... Γιατρός δεν είμαι για να σε συμβουλεύσω, αλλά αν είχε αποδώσει το μακρύ ίσως να πρέπει να το ξαναπροσπαθήσεις... σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία! ❤️

21 hours ago, Tintin said:

Εγώ πήρα τα fertilimax περίπου για 3 μηνες πριν την εξωσωματική μου.. Το αποτέλεσμα ηταν πολύ καλό( 9 έμβρυα Αα). Τις συγκεκριμένες βιταμίνες τις συστήνουν κ σε κοπέλες που προσπαθούν κ φυσιολογικά.. Το κοστος είναι 80€, Ισως βοηθήσουν..

Καλημέρα - ευχαριστούμε για αυτήν την πληροφορία, θα το συζητήσω αυτό με τον ενδοκρινολόγο! ❤️

20 hours ago, dreamteam said:

Γεια σε όλα τα υπέροχα κορίτσια!!! Σας παρακολουθώ τα δύο τελευταία χρόνια (όσα δηλαδή προσπαθώ για μωράκι και τρώω τα μούτρα μου) και θέλω πραγματικά να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω για αυτή τη στήριξη και τη βοήθεια που δίνετε η μία στην άλλη. Στα γρήγορα το δικό μου στόρι τέλος του 2020 ξεκινήσαμε ελεύθερες επαφές (υποτίθεται χαλαρά), καλοκαίρι του 2021 αρχισα να το ψάχνω το θέμα, βρήκαμε μόνο χαμηλή ΑΜΗ 1,50 (εγώ τότε 27), όλα τα υπόλοιπα νορμάλ, φλεβάρη του 22 κάνω σαλπιγγογραφία βγαίνει καλή και μου ξανακάνουν ΑΜΗ στο κέντρο που τη βγάζουν 1,05, κάνω και δύο προσπάθειες με femara τζίφος και Νοέμβρη του 22 υστεροσκόπηση κι αυτή καθαρή. Λέω δεν την παλεύω άλλο φλερτάρω με την κατάθλιψη πάμε για εξωσωματική. Ούτε σπερματέγχυση ήθελα κατευθείαν στα βαθιά. μέχρι να κάνουμε τα χαρτιά για την επιτροπή κάνουμε σπερμοδιάγραμμα στο κέντρο και βγαίνει μορφολογία 1% φυσιολογική. Δίνουν βιταμίνες στο αντράκι μου κι αποφασίζουμε φλεβάρη να πάμε για εξωσωματική γιατί με αυτό το σπέρμα μου είπαν οτι θα είναι δύσκολη η φυσική σύλληψη. Σήμερα λοιπόν που μιλάμε έκανα τις ορμονικές και μόλις έλαβα αποτελέσματα Ε2 22,94 FSH 14.26 LH 12.27 PRG 0.40. Δεν έχω ιδέα αν είναι καλές, λογικά θα με πάρει τηλ ο γιατρός. Σε γενικές γραμμές αυτά! Και καλή μας επιτυχία!!!! Μέχρι να το βρω με το φόρουμ συγχωρέστε με θα γράφω λίγο όπου να ναι!!!!

Καλώς ήρθες και σου εύχομαι καλή επιτυχία! 

19 hours ago, dreamteam said:

Μόλις έμαθα ότι ξεκινάω το Σάββατο με meriofert 300 μονάδες!! Τις κοιτάω με κοιτάνε! Σάββατο θα είμαι σε ημιλιποθυμη κατάσταση Κυριακή τα ίδια λογικά από Δευτέρα θα είμαι πιο κουλ! Για στατινες κι εγώ έχω ακούσει ότι δε βοηθάνε την κατάσταση. Κορίτσια εμένα ο δικός μου παίρνει κάτι φυτικά arichol jump λέγονται για την χοληστερίνη. Αρχές Μαρτίου θα κάνει εξετάσεις να δούμε αν έπεσε.

Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!! Να μου πεις πως θα είναι οι meriofert από ευκολία χορήγησης/πόνο γιατί αυτές μου έδωσε και μένα για την επόμενη προσπάθεια.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Dragonmom είπε:

Αχχχχχ αστα κ εγώ δουλεύω αλλά το μυαλό άλλου !!! Εγώ σήμερα την νύχτα πονούσα παρά πολύ στην κοιλιά μου .. δεν ξέρω τι να θεωρήσω .. ποτέ είναι η χοριακη σου ;;

πρίν από 33 λεπτά , MarGe2022 είπε:

Καταλαβαίνω πλέον από πρώτο χέρι την απογοήτευση σου... Γιατρός δεν είμαι για να σε συμβουλεύσω, αλλά αν είχε αποδώσει το μακρύ ίσως να πρέπει να το ξαναπροσπαθήσεις... σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία! ❤️

Καλημέρα - ευχαριστούμε για αυτήν την πληροφορία, θα το συζητήσω αυτό με τον ενδοκρινολόγο! ❤️

Καλώς ήρθες και σου εύχομαι καλή επιτυχία! 

Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!! Να μου πεις πως θα είναι οι meriofert από ευκολία χορήγησης/πόνο γιατί αυτές μου έδωσε και μένα για την επόμενη προσπάθεια.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και να είσαι αισιόδοξη, θα βρεθεί σίγουρα το κατάλληλο κοκτέιλ που θα δουλέψει σε σένα!!! Ναι ναι Σάββατο βράδυ θα σου έχω review. Εμένα με είχαν για gonal αλλα η επιτροπή της Θεσσαλονίκης θεώρησε οτι πρέπει να κάνω πρώτα δύο σπερματεγχύσεις με meriofert 150, οπότε θα κάνω και τις μίξεις μου για να ετοιμάσω μία των 300. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Είναι καλά σημάδια πάντως και τα δύο. Σε ποια μέρα είσαι;

Δευτέρα έκανα την εμβρυομεταφορα, 1/03 κάνω χοριακη 

πρίν από 18 λεπτά , Ririii88 είπε:

Αχχχχχ αστα κ εγώ δουλεύω αλλά το μυαλό άλλου !!! Εγώ σήμερα την νύχτα πονούσα παρά πολύ στην κοιλιά μου .. δεν ξέρω τι να θεωρήσω .. ποτέ είναι η χοριακη σου ;;

1/03!! Άντε να δούμε! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

1 hour ago, MarGe2022 είπε:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Αυτό με το αν ήταν ένας κακός κύκλος ή όχι με βασανίζει πολύ σαν ερώτημα. Όταν πήγα στον 1ο υπέρηχο την 2η μέρα της περιόδου (το βράδυ θα ξεκινούσα για 1η φορά gonal), μου είχαν βρει μόνο 3 καταβολές και γενικώς μου είχαν πει ότι τα πράγματα ήταν πολύ ήρεμα... είχα απογοητευτεί εκείνη την ημέρα. Τελικά βέβαια άρχισαν να εμφανίζονται και άλλα μετά, και πήραμε τα 7 ωάρια τελικά.

Σκέφτηκα λοιπόν μήπως να πάω όσο περιμένω την επόμενη διέγερση, να μου κάνουν έναν υπέρηχο την 2η μέρα κάθε περιόδου, να δούμε τι εικόνα θα έχω τότε. Αν πχ τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο εμφανιστούν 5 καταβολές, τότε ίσως ο Φλεβάρης να ήταν ένας κακός μήνας. Θα με ηρεμούσε πολύ να ξέρω. Πιστεύετε έχει νόημα; 

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Να ρωτήσω λίγο, τι εννοείς προ-ορμόνη; Τι υποτίθεται ότι κάνει; που υποτίθεται ότι θα με βοηθήσει; Νομίζω μου είπαν ότι θα βοηθήσει με τα ωάρια και ότι θέλει οπωσδήποτε ένα μήνα για να λειτουργήσει. Μου έχουν δώσει 1 πρωί, 1 μεσημέρι και 1 βράδυ, των 25mg. 

Ήταν η 1η μου διέγερση, οπότε δεν έχω δοκιμάσει πολλά "κοκτέιλς"...μόνο το βραχύ πρωτόκολλο. 

σε ευχαριστώ πολύ, μου δίνεις κουράγιο! Δεν μου είπαν κάτι για αντισυλληπτικά, μου έδωσαν το πρωτόκολλο το οποίο λέει ότι ξεκινάω την 19η μέρα του κύκλου (έχοντας κάνει έναν υπέρηχο) με αρβεκάπ

σε ευχαριστώ πολύ! Τώρα που το είπες αυτό, δεν το είχα δει καλά - δεν μου έδωσαν menopur, meriofert 300iu μου είπαν! Δηλαδή μακρύ πρωτόκολλο με arvekap & meriofert! 

Ναι, να κάνεις υπέρηχο στους επόμενους κύκλους για να το διαπιστώσεις. Πολύ σημαντικός είναι κι ο δεύτερος υπέρηχος γιατί από τα μεγέθη φαίνεται αν μεγαλώνουν μαζί, που ναι και το ιδανικό. Κάποιοι γιατροί δίνουν αντισυλληπτικα στον προηγούμενο κύκλο, για να πετύχουν αυτό με τα ισομεγεθη ωοθυλακια. Δεν ξέρω αν βοηθά όντως. Όπως και να έχει, δεν χρειάζεται βιασύνη, μόνο έλεγχος και καθοδήγηση. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, MarGe2022 said:

H dhea είναι μία προ-ορμόνη. Στον άνδρα μετατρέπεται καθαρά σε τεστοστερόνη, στην γυναίκα μετατρέπεται αρχικά σε τεστοστερόνη (την οποία θέλουμε για να ξεκινήσει η ωρίμανση των ωοθηλακίων) και εν συνεχεία σε οιστρογόνα (τα οποία θέλουμε για να ολοκληρωθεί η ωρίμανση ωοθηλακίου και ωαρίου). Και σίγουρα 3 μήνες για να δεις αποτέλεσμα. 

Εγώ την πήρα, γιατί όπως είπα, δεν είχα ωορρήξιες και άρα δεν μπορούσαμε να βγάλουμε ωάριο στην ωοληψία. Είχα θέμα με περίοδο, εξάψεις κτλ κτλ. Και μετά τους 3 μήνες όλα έγιναν ρολόι. Λένε, ότι ναι διορθώνει την fsh, αλλά εγώ δεν την μέτρησα ποτέ όσο έκανα την θεραπεια. Ο γιατρός δεν ασχολήθηκε. Είπε, όσο έχουμε καλό ενδομήτριο έχουμε και καλό ωάριο γιατί αυτά τα δύο συνδέονται. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 35 λεπτά , Dragonmom είπε:

Δευτέρα έκανα την εμβρυομεταφορα, 1/03 κάνω χοριακη 

1/03!! Άντε να δούμε! 

Θα κάνεις την καλύτερη αρχή για όλες είμαι σίγουρη!!!!! 🌈

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...