Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

20 ώρες πρίν, Nels είπε:

Επειδή και εμένα ο άντρας μου έχει κιρσοκηλη και πολύ κακό σπερμα (του δικού σου είναι ονειρεμένο μπροστά στο δικό του, μιλάμε για αριθμό κάτω από 500χιλ, κινητικότητα 10% η μεσαία και 90%καθόλου κινηση, μορφολογια μετά βίας 1% και κατακερματισμο που ευτυχώς μειωθηκε, οξειδωτικο στρες δε μπορούσαμε καν να κάνουμε έλεγχο λογω της μικρής ποσότητας σπερμστοζωαριων) θα ήθελα να σου δώσω λίγο κουραγιο και να σου πω οτι με ένα τρίμηνο βιταμινών διορθωνεται αρκετά το σπερμα αλλά να εφαρμόσετε και το εξής tip: ο άντρας σου την ημέρα της ωοληψιας να δώσει και δεύτερο δείγμα με απόσταση 2 ωρων το πολύ και να χρησιμοποιηθει αυτό στη γονιμοποίηση. Και τις 2 φορες που το έκανε αυτό ο δικος μου το δεύτερο δείγμα ήταν μακράν καλύτερο από το πρώτο, κυρίως σε κινητικότητα και μορφολογια,  απ ότι κατάλαβα όσο πιο λιγη ώρα μεινει το σπερμα στους όρχεις όπου λογω της κιρσοκηλης ζεσταίνεται και καταστρεφεται, τόσο καλύτερα.

Επίσης είχαμε πολύ καλο ποσοστο σε βλαστοκυστες, σχεδόν όλα τα γονιμοποιημενα ωαρια φτάσανε σε βλαστοκυστες παρολη την ηλικία μου (42). Οπότε μην απογοητευεσαι, θα τα καταφέρετε με αγωγή. Θα σου πρότεινα να παίρνει και έξτρα Q10 400mg την ημέρα που ειναι αντιοξειδωτικο.

Έχετε εξετασει και το ενδεχομενο επέμβασης κιρσοκηλης? Γιατί απ ότι καταλαβαίνω απο τις ορμόνες σου είσαι μικρή οποτε εχετε χρόνο, ξέρω περιπτώσεις που μετά από επέμβαση έμειναν φυσιολογικα εγγυες. 

Να είσαι καλά Nels για το κουράγιο που μου δίνεις, όπως και όλες σας κορίτσια, ειλικρινά έχουν ανοίξει τα μάτια μου με όσα γράφετε εδώ και μόνο από εσάς παίρνω κουράγιο και θέλω σιγά σιγά να αρχίσω να δίνω και εγώ στις πιο καινούριες. 

Μόλις παρήγγειλα q10, διάβασα κιόλας ότι η ουμπικινόλη είναι ανώτερη της ουμπικινόνης και παρήγγειλα την πρώτη. Ο καημένος παίρνει ένα σκασμό χάπια. 

Κορίτσια, σε όσες έχουν θέμα με το σπέρμα και οι άντρες τους παίρνουν στατίνες για τη χοληστερίνη, να σας πω ότι είχαμε ρωτήσει τον υπερτασιολόγο του άντρα μου αν κάνουν ζημιά και είπε όχι. Σε διάφορα site κυρίως αμερικάνικα, λένε ότι η στατίνη παρεμποδίζει τη σύνθεση του q10 στον οργανισμό.. Τη δεύτερη φορά που πήγαμε στον υπερτασιολόγο, μας λέει ε δεν πειράζει, ας τις σταματήσουμε τις στατίνες ένα διάστημα αν και οι μελέτες δεν βγάζουν βέβαιο αποτέλεσματα σχετικά με την επίπτωση στο σπέρμα αλλά οκ τις σταματάμε. Και τις σταμάτησε πριν 2-3 εβδομάδες. Όταν άκουσε ο ανδρολόγος τις προάλλες για στατίνες, μόνο που δεν πήδηξε, είπε ότι όντως κάνουν ζημιά στην κυτταρική δομή και να τις παρατήσει οπωσδήποτε όσο προσπαθούμε για παιδί. 

Για επέμβαση κιρσοκήλης έχει μιλήσει ο ανδρολόγος αλλά σαν ύστατη λύση και μάλλον δεν θα πάμε προς τα εκεί λόγω ηλικίας του άντρα μου (49 στα 50), μας είπε και ο ανδρολόγος ότι τα ποσοστά επιτυχίας δεν είναι τρομερά, ο δε γυναικολόγος μου σχεδόν μας το "απαγόρευσε" γιατί έχει δει άλλες περιπτώσεις ασθενών να χειροτερεύουν.

Είμαι 36, αν και είχαμε πριν πολλά χρόνια φυσική σύλληψη (δεν είχε καλή κατάληξη), όταν αρχίσαμε να προσπαθούμε πριν από ~2,5 χρόνια, δεν μας έκανε τη χάρη να εμφανιστεί ούτε μια μέρα καθυστέρησης περιόδου. 

Σ' ευχαριστώ και πάλι για τις πληροφορίες, κρατάω και αυτό για τη δεύτερη εκσπερμάτιση που λες για την ημέρα της ωοληψίας. Σε ποιό στάδιο είστε εσείς;

1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

ευχαριστω πολύ!εμεις ξεκινήσαμε τώρα και βασιλικό πολτό. Τα profertil παίρνει εμένα! Και εγω φωνάζω για τα φρούτα χαχα

έχω διαβάσει πολλά θετικά για τα Profertil, εμένα παίρνει alpha fertil προς το παρόν.. Δείχνουν ότι τον βοηθάνε. Με τις υγείες μας !!! :)

2 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

στην υπογονιμοτητα γενικότερα, ποιοτικότερα ωάρια, ισορροπεί τον οργανισμό και τις ορμόνες , για την IVF μου είπε οτι αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας κατά 15%

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι για βελονισμό αν μπορώ silvy?.. Μιλάμε μόνο για τη γυναίκα ή για τον άνδρα; Βοηθάει και στους δύο; Και τί ακριβώς κάνουμε, πάμε σε έναν (ελπίζουμε καλό) βελονιστή και λέμε ότι θέλουμε βελονισμό για γονιμότητα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 25 λεπτά , xristinakarr είπε:

Να είσαι καλά Nels για το κουράγιο που μου δίνεις, όπως και όλες σας κορίτσια, ειλικρινά έχουν ανοίξει τα μάτια μου με όσα γράφετε εδώ και μόνο από εσάς παίρνω κουράγιο και θέλω σιγά σιγά να αρχίσω να δίνω και εγώ στις πιο καινούριες. 

Μόλις παρήγγειλα q10, διάβασα κιόλας ότι η ουμπικινόλη είναι ανώτερη της ουμπικινόνης και παρήγγειλα την πρώτη. Ο καημένος παίρνει ένα σκασμό χάπια. 

Κορίτσια, σε όσες έχουν θέμα με το σπέρμα και οι άντρες τους παίρνουν στατίνες για τη χοληστερίνη, να σας πω ότι είχαμε ρωτήσει τον υπερτασιολόγο του άντρα μου αν κάνουν ζημιά και είπε όχι. Σε διάφορα site κυρίως αμερικάνικα, λένε ότι η στατίνη παρεμποδίζει τη σύνθεση του q10 στον οργανισμό.. Τη δεύτερη φορά που πήγαμε στον υπερτασιολόγο, μας λέει ε δεν πειράζει, ας τις σταματήσουμε τις στατίνες ένα διάστημα αν και οι μελέτες δεν βγάζουν βέβαιο αποτέλεσματα σχετικά με την επίπτωση στο σπέρμα αλλά οκ τις σταματάμε. Και τις σταμάτησε πριν 2-3 εβδομάδες. Όταν άκουσε ο ανδρολόγος τις προάλλες για στατίνες, μόνο που δεν πήδηξε, είπε ότι όντως κάνουν ζημιά στην κυτταρική δομή και να τις παρατήσει οπωσδήποτε όσο προσπαθούμε για παιδί. 

Για επέμβαση κιρσοκήλης έχει μιλήσει ο ανδρολόγος αλλά σαν ύστατη λύση και μάλλον δεν θα πάμε προς τα εκεί λόγω ηλικίας του άντρα μου (49 στα 50), μας είπε και ο ανδρολόγος ότι τα ποσοστά επιτυχίας δεν είναι τρομερά, ο δε γυναικολόγος μου σχεδόν μας το "απαγόρευσε" γιατί έχει δει άλλες περιπτώσεις ασθενών να χειροτερεύουν.

Είμαι 36, αν και είχαμε πριν πολλά χρόνια φυσική σύλληψη, όταν αρχίσαμε να προσπαθούμε πριν από ~2,5 χρόνια, δεν μας έκανε τη χάρη να εμφανιστεί ούτε μια μέρα καθυστέρησης περιόδου. 

Σ' ευχαριστώ και πάλι για τις πληροφορίες, κρατάω και αυτό για τη δεύτερη εκσπερμάτιση που λες για την ημέρα της ωοληψίας. Σε ποιό στάδιο είστε εσείς;

έχω διαβάσει πολλά θετικά για τα Profertil, εμένα παίρνει alpha fertil προς το παρόν.. Δείχνουν ότι τον βοηθάνε. Με τις υγείες μας !!! :)

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι για βελονισμό αν μπορώ silvy?.. Μιλάμε μόνο για τη γυναίκα ή για τον άνδρα; Βοηθάει και στους δύο; Και τί ακριβώς κάνουμε, πάμε σε έναν (ελπίζουμε καλό) βελονιστή και λέμε ότι θέλουμε βελονισμό για γονιμότητα;

Λογικά θα βοηθάει και του άντρες αν υπάρχει πρόβλημα, στην περίπτωσή μας έκανα μόνο εγώ, ναι πας και λες το πρόβλημά σου, εγώ έκανα με ρευματάκια κ σκέτες βελόνες, καλό θα ήταν να πάς κάπου με σύσταση

πρίν από 23 λεπτά , silvy22 είπε:

Λογικά θα βοηθάει και του άντρες αν υπάρχει πρόβλημα, στην περίπτωσή μας έκανα μόνο εγώ, ναι πας και λες το πρόβλημά σου, εγώ έκανα με ρευματάκια κ σκέτες βελόνες, καλό θα ήταν να πάς κάπου με σύσταση

Να είσαι καλά silvy, σ΄ευχαριστώ. 

Κορίτσια αν κάποια γνωρίζει κάποιον καλό βελονιστή για Θεσσαλονίκη, αν μπορεί ας μου στείλει ένα πμ... Σας ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 39 λεπτά , xristinakarr είπε:

Είμαι 36, αν και είχαμε πριν πολλά χρόνια φυσική σύλληψη, όταν αρχίσαμε να προσπαθούμε πριν από ~2,5 χρόνια, δεν μας έκανε τη χάρη να εμφανιστεί ούτε μια μέρα καθυστέρησης περιόδου. 

Την προηγ φορα είχαν βοηθήσει τα profertil κυρίως ως προς την ποσότητα και λίγο ως προς τη μορφολογία (πολύ λίγο όμως). Ελπιζω να κάνουν και τώρα τη δουλειά τους που ξαναχαλασε! Τι βόμβα πέταξες με τις στατινες;; Παίρνει και ο δικός μου άντρας!! Έστειλα τώρα τον ενδοκρινολόγο να τον ρωτήσω που είναι και ειδικός αναπαραγωγής. Θα σας πω! 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου ήθελα να σας ρωτήσω, υπάρχει κάποια κοπέλα με παιδάκι έως 6 ετών που θα ήθελε να συμμετάσχει σε μία έρευνα της unicef? Έχει να κάνει με τον τροπο αναζήτησης των γονέων για πληροφορίες που αφορούν την ανάπτυξη του παιδιού. Θα διαρκέσει 1 με 1,5 ώρα και γίνεται είτε διαδικτυακά είτε δια ζώσης. Θα πάρετε και κάποια δωράκια στο τέλος. Ένα παιδικό βιβλίο, ένα  παγούρι, ένα σημειωματάριο, ένα τετράδιο, ένα μπρελόκ, μια τσάντα πάνινη κι ένα στιλό. 

Αν κάποια ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ 🧡

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Την προηγ φορα είχαν βοηθήσει τα profertil κυρίως ως προς την ποσότητα και λίγο ως προς τη μορφολογία (πολύ λίγο όμως). Ελπιζω να κάνουν και τώρα τη δουλειά τους που ξαναχαλασε! Τι βόμβα πέταξες με τις στατινες;; Παίρνει και ο δικός μου άντρας!! Έστειλα τώρα τον ενδοκρινολόγο να τον ρωτήσω που είναι και ειδικός αναπαραγωγής. Θα σας πω! 

Και ως προς τον κατακερματισμό βοήθησε φουλ 

πρίν από 40 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Αυτό με τις στατίνες με προβληματίζει καιρό, πέρα και από το θέματα του σπέρματος, έχει ενοχοποιηθεί και για άλλα η λήψη στατινών, από τη μια (προφανώς) κάνουν καλό, από την άλλη δημιουργούν άλλα κρυφά θέματα. Π.χ. ο δικός μου έχει κάτι μυαλγίες στις γάμπες, μέχρι και σε αγγειολόγο πήγαμε και δεν βρήκε τίποτα, και διαβάζω ότι είναι πιθανό να φταίνε οι στατίνες. Οπότε θεωρώ ότι μια παύση από τη λήψη δεν θα βλάψει. Φυσικά ο γιατρός είπε να προσέχει παραπάνω τη διατροφή του όσο δεν τις παίρνει και προσπαθώ να τον βάλω σε μια σειρά.. Αν και ξαναλέω, για το σπέρμα οι απόψεις διίστανται, αλλά ο ανδρολόγος μας είπε όχι στατίνες. Ο δικός μου παίρνει inegy και κάτι είπε επίσης  (ο ανδρολόγος πάλι) ότι το συγκεκριμένο είναι και πολύ δραστικό.

Φτιάχνεις το ένα χαλάει το άλλο, τι κατάσταση !

Κρατάω και αυτό για τα profertil & τη βελτίωση του κατακερματισμού, αν δεν βοηθήσει αυτό που παίρνει τώρα, μήπως και μας πει να το γυρίσουμε σε αυτά.. 

• Μου αρέσει 1

Μόλις έμαθα ότι ξεκινάω το Σάββατο με meriofert 300 μονάδες!! Τις κοιτάω με κοιτάνε! Σάββατο θα είμαι σε ημιλιποθυμη κατάσταση Κυριακή τα ίδια λογικά από Δευτέρα θα είμαι πιο κουλ! Για στατινες κι εγώ έχω ακούσει ότι δε βοηθάνε την κατάσταση. Κορίτσια εμένα ο δικός μου παίρνει κάτι φυτικά arichol jump λέγονται για την χοληστερίνη. Αρχές Μαρτίου θα κάνει εξετάσεις να δούμε αν έπεσε.

• Μου αρέσει 5

πρίν από 14 λεπτά , dreamteam είπε:

Μόλις έμαθα ότι ξεκινάω το Σάββατο με meriofert 300 μονάδες!! Τις κοιτάω με κοιτάνε! Σάββατο θα είμαι σε ημιλιποθυμη κατάσταση Κυριακή τα ίδια λογικά από Δευτέρα θα είμαι πιο κουλ! Για στατινες κι εγώ έχω ακούσει ότι δε βοηθάνε την κατάσταση. Κορίτσια εμένα ο δικός μου παίρνει κάτι φυτικά arichol jump λέγονται για την χοληστερίνη. Αρχές Μαρτίου θα κάνει εξετάσεις να δούμε αν έπεσε.

Καλή αρχή!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! 

Εχω ένα κουτί profertil για άντρες των 180 καψουλων που λήγει τον Ιούνιο του 2023!! Εχουν χρησιμοποιηθεί μόνο 8 χάπια!Δίνεται σε πολύ οικονομική τιμή!Όποια κοπέλα ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ. Μένω επαρχία!!

πρίν από 22 λεπτά , dreamteam είπε:

Και σε σένα Χριστίνα εύχομαι καλή ευκολία με τα χαρτιά!!! Μαζεύεις για επιτροπή έτσι δεν είναι?

Να ' σαι καλά! Ναι, τα στέλνω από εβδομάδα και ταυτόχρονα κάνουμε όσες αλλαγές-βελτιώσεις μπορούμε, μήπως και ξεκινήσουμε μετά τον Μάιο την προσπάθεια. 🤞

πρίν από 17 λεπτά , xristinakarr είπε:

Να ' σαι καλά! Ναι, τα στέλνω από εβδομάδα και ταυτόχρονα κάνουμε όσες αλλαγές-βελτιώσεις μπορούμε, μήπως και ξεκινήσουμε μετά τον Μάιο την προσπάθεια. 🤞

Τέλεια!!!! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έρθει πριν τον Μάιο!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, dreamteam είπε:

Καλή αρχηηηηηη!!!!!💪🏻💪🏻💪🏻

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, EvgeniaCher είπε:

Καλησπέρα σου, οι άριστες μορφολογικές βλαστοκύστες δεν σημαίνουν ότι οπωσδήποτε θα δώσουν μια υγιή εγκυμοσύνη. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια καλή ποιοτική βλαστοκύστη. Προσωπικά, οι 2 άριστες βλαστοκύστες που είχα μου έδωσαν μια βιοχημική κύηση, ενώ η 3η που είχα χειρότερη μορφολογικά από τις πρώτες μου έχουν δώσει εγκυμοσύνη. Είναι, βέβαια, αρκετά νωρίς για το πως θα εξελιχθεί αλλά να τις πιστεύεις. 

θυμάσαι σε ποια κατηγορία είναι η βλαστοκυστη που πέτυχε? με το καλό, να σας πάνε όλα καλα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...