Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

14 ώρες πρίν, ED83 είπε:

Καλησπέρα, παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και περίπου ένα χρόνο που ξεκινήσαμε την πρώτη μας εξωσωματική. θα ήθελα τη γνωμη σας, καθε άποψη μπορει να βοηθησει. Ειμαι στα 40 κ ο σύζυγος στα 48. Το ιστορικό μου είναι μέσα σε 5 χρόνια, μια βιοχημικη κυηση από τη μια και μοναδικη φυσική σύλληψη που είχαμε, μια βιοχημικη από την πρώτη μας εμβρυομεταφορα σε τεχνητό κυκλο μιας τέλειας βλαστοκύστης και μια μηδενική χοριακη από την εμβρυομεταφορα πάλι σε τεχνητό 2 βλαστοκυστεων, μιας τέλειας και μιας μέτριας 5ης μέρας. Απομένουν 2 τελευταίες βλαστοκυστες, μια μέτρια 5ης μέρας και μία 6ης μέρας. Ο γιατρός μας προτείνει να μεταφέρουμε τις 2 που μας έχουν μεινει είτε σε τεχνητό κύκλο με 2 μήνες arvekap( 3 ενέσεις 3.75), είτε για πρώτη φορά σε φυσικό κύκλο.

Πρώτον, εφόσον 3 βλαστοκυστες που έχουμε ήδη μεταφερει,  καλύτερες απ αυτές που έχουμε στην κατάψυξη, δεν έχουν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, το πιθανότερο λογω χρωμοσωμικων ανωμαλιων, να πιστέψω σ αυτές  και να τις μεταφέρω ή λογικά θα αποτύχουν? Δευτερον,  δεν έχω ξανακάνει εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο, ξέρετε τη διαφορά με τον τεχνητό σε δυναμικη εμφυτευσης? Ευχαριστώ πολυ...Καλή επιτυχία σε κάθε σας προσπάθεια, με το καλό να γίνει ότι επιθυμεί ο καθένας. 

Καλησπέρα σου, οι άριστες μορφολογικές βλαστοκύστες δεν σημαίνουν ότι οπωσδήποτε θα δώσουν μια υγιή εγκυμοσύνη. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια καλή ποιοτική βλαστοκύστη. Προσωπικά, οι 2 άριστες βλαστοκύστες που είχα μου έδωσαν μια βιοχημική κύηση, ενώ η 3η που είχα χειρότερη μορφολογικά από τις πρώτες μου έχουν δώσει εγκυμοσύνη. Είναι, βέβαια, αρκετά νωρίς για το πως θα εξελιχθεί αλλά να τις πιστεύεις. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 11 λεπτά , silvy22 είπε:

στην υπογονιμοτητα γενικότερα, ποιοτικότερα ωάρια, ισορροπεί τον οργανισμό και τις ορμόνες , για την IVF μου είπε οτι αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας κατά 15%

Ευχαριστω πολύ!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Σε ποιες περιπτώσεις συστήνεται ο βελονισμός; Και πως βοηθάει; Αν γνωρίζεις..βλέπω που το λέτε αρκετές και δεν το έχω ξανακούσει 

Καλησπέρα. Να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις; Εγω έχω fsh λίγο πάνω από 8 και ένας γιατρός που επισκέφτηκα για εξωσωματική μου είπε να παρω fertilimax που έχει μέσα dhea. Επίσης μου είπε και ovamax. Διαβάζω ότι κάνουν καλο αλλα φοβάμαι να τα παρω μόνη μου λόγω της ορμόνης που περιέχει. Ενώ λέω να ρωτήσω ενδοκρινολόγο πρώτα αλλα το ραντεβου είναι σε 1 μήνα και λέω μήπως χάνω χρόνο…

Εγώ πήρα τα fertilimax περίπου για 3 μηνες πριν την εξωσωματική μου.. Το αποτέλεσμα ηταν πολύ καλό( 9 έμβρυα Αα). Τις συγκεκριμένες βιταμίνες τις συστήνουν κ σε κοπέλες που προσπαθούν κ φυσιολογικά.. Το κοστος είναι 80€, Ισως βοηθήσουν..

• Μου αρέσει 2

πρίν από 25 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Σε ποιες περιπτώσεις συστήνεται ο βελονισμός; Και πως βοηθάει; Αν γνωρίζεις..βλέπω που το λέτε αρκετές και δεν το έχω ξανακούσει 

Καλησπέρα. Να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις; Εγω έχω fsh λίγο πάνω από 8 και ένας γιατρός που επισκέφτηκα για εξωσωματική μου είπε να παρω fertilimax που έχει μέσα dhea. Επίσης μου είπε και ovamax. Διαβάζω ότι κάνουν καλο αλλα φοβάμαι να τα παρω μόνη μου λόγω της ορμόνης που περιέχει. Ενώ λέω να ρωτήσω ενδοκρινολόγο πρώτα αλλα το ραντεβου είναι σε 1 μήνα και λέω μήπως χάνω χρόνο…

Εμενα οι ενδοκρινικός μου είχε συστήσει και Ε και D οπωσδήποτε για καλή ποιότητα.
Επισης, πριν τα πάρεις τα συγκεκριμένα και αν δεν σε ενοχλεί να παίρνεις μια χούφτα βιταμινες κοίταξε να πάρεις ότι έχουν χωριστά. Και πιο φθηνά θα σου κοστίσει γιατί τα 2 κάνουν και 200€ και μεγαλύτερες ποσότητες θα έχεις και ίσως γίνει και καλύτερη απορρόφηση. 

πρίν από 11 λεπτά , Tintin είπε:

Εγώ πήρα τα fertilimax περίπου για 3 μηνες πριν την εξωσωματική μου.. Το αποτέλεσμα ηταν πολύ καλό( 9 έμβρυα Αα). Τις συγκεκριμένες βιταμίνες τις συστήνουν κ σε κοπέλες που προσπαθούν κ φυσιολογικά.. Το κοστος είναι 80€, Ισως βοηθήσουν..

Ευχαριστω πολύ!!θελεις να μου πεις ποσό εχεις ΑΜΗ και fsh;αν δεν είμαι αδιάκριτη…

πρίν από 11 λεπτά , Chris_V είπε:

Εμενα οι ενδοκρινικός μου είχε συστήσει και Ε και D οπωσδήποτε για καλή ποιότητα.
Επισης, πριν τα πάρεις τα συγκεκριμένα και αν δεν σε ενοχλεί να παίρνεις μια χούφτα βιταμινες κοίταξε να πάρεις ότι έχουν χωριστά. Και πιο φθηνά θα σου κοστίσει γιατί τα 2 κάνουν και 200€ και μεγαλύτερες ποσότητες θα έχεις και ίσως γίνει και καλύτερη απορρόφηση. 

Θα πρέπει να δω τι περιέχουν αυτές…μήπως τα καλύπτουν..αν και βιταμίνη d παραδόξως είμαι πλήρης 

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Chris_V είπε:

Έχεις μόνο χάσιμοτο ή και θυρεοειδή; 

tvXOp2.png

πρίν από 11 λεπτά , Katiamaxiking είπε:
πρίν από 35 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ευχαριστω πολύ!!θελεις να μου πεις ποσό εχεις ΑΜΗ και fsh;αν δεν είμαι αδιάκριτη…

Δυστυχώς την ΑΜΗ δεν την βρήκα..  Fsh είχα 5.27... 

17 ώρες πρίν, anna.k είπε:

Κορίτσια σήμερα εκανα χοριακη.  

517,60

14η μερα απο ετ, 2 κατεψυγμένων εμβυων 3ων ημερών.

Εσπασε το κακο ποδι του Φεβρουαρίου!

Μακαρι να συνεχίσετε ετσι ολες!!!!

Συγχαρητήρια!!! όλα να πάνε κατ' ευχήν!!! 💗

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Ele@n είπε:

@MarGe2022 στα ίδια χαμένα κι εγώ...

Έκανα διέγερση με βραχύ τον Γενάρη, πήγε χάλια και σε ποιότητα και σε ποσότητα. Τώρα έκανα σε φυσικό με serpafar και πάλι δεν...

Εμένα η απορία μου είναι στα 43 θα είχε αξία να ξαναδοκιμάσω μετά το Πάσχα με μακρύ; Το είχα κάνει όταν ήμουν 38 και είχε πάει εξαιρετικά. 

Επίσης ο βελονισμός αποδίδει άμεσα; Σκέφτομαι να κλείσω ραντεβού ήδη από εβδομάδα...

Και άλλη μία απορία σε όσες έχουν δοκιμάσει prp. Αξίζει τον κόπο; 

Τι να σου πω δεν ξέρω. Εγω το δοκίμασα στα 40 και τζίφος. Μπορει σε εσένα να ταιριάξει όμως. Εμένα δε μου ταιριάζει τπτ χαχαχχαχαχα πλεον

Κανω κ βελονισμο απο το καλοκαίρι αλλά ωοληψια δεν έχω κάνει για να σου πω αν βοηθάει. Εχω ξεκινήσει κ ομοιοπαθητικη για αλλο λογο όμως η οποία βοηθάει και αυτή. Τώρα γιατί συνεχίζω βελονισμο δεν ξερω αφού το ταξίδι εχει τελειώσει για μένα. 

Δοκίμασε δε χάνεις κάτι 

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σε όλα τα υπέροχα κορίτσια!!! Σας παρακολουθώ τα δύο τελευταία χρόνια (όσα δηλαδή προσπαθώ για μωράκι και τρώω τα μούτρα μου) και θέλω πραγματικά να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω για αυτή τη στήριξη και τη βοήθεια που δίνετε η μία στην άλλη. Στα γρήγορα το δικό μου στόρι τέλος του 2020 ξεκινήσαμε ελεύθερες επαφές (υποτίθεται χαλαρά), καλοκαίρι του 2021 αρχισα να το ψάχνω το θέμα, βρήκαμε μόνο χαμηλή ΑΜΗ 1,50 (εγώ τότε 27), όλα τα υπόλοιπα νορμάλ, φλεβάρη του 22 κάνω σαλπιγγογραφία βγαίνει καλή και μου ξανακάνουν ΑΜΗ στο κέντρο που τη βγάζουν 1,05, κάνω και δύο προσπάθειες με femara τζίφος και Νοέμβρη του 22 υστεροσκόπηση κι αυτή καθαρή. Λέω δεν την παλεύω άλλο φλερτάρω με την κατάθλιψη πάμε για εξωσωματική. Ούτε σπερματέγχυση ήθελα κατευθείαν στα βαθιά. μέχρι να κάνουμε τα χαρτιά για την επιτροπή κάνουμε σπερμοδιάγραμμα στο κέντρο και βγαίνει μορφολογία 1% φυσιολογική. Δίνουν βιταμίνες στο αντράκι μου κι αποφασίζουμε φλεβάρη να πάμε για εξωσωματική γιατί με αυτό το σπέρμα μου είπαν οτι θα είναι δύσκολη η φυσική σύλληψη. Σήμερα λοιπόν που μιλάμε έκανα τις ορμονικές και μόλις έλαβα αποτελέσματα Ε2 22,94 FSH 14.26 LH 12.27 PRG 0.40. Δεν έχω ιδέα αν είναι καλές, λογικά θα με πάρει τηλ ο γιατρός. Σε γενικές γραμμές αυτά! Και καλή μας επιτυχία!!!! Μέχρι να το βρω με το φόρουμ συγχωρέστε με θα γράφω λίγο όπου να ναι!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , dreamteam είπε:

Γεια σε όλα τα υπέροχα κορίτσια!!! Σας παρακολουθώ τα δύο τελευταία χρόνια (όσα δηλαδή προσπαθώ για μωράκι και τρώω τα μούτρα μου) και θέλω πραγματικά να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω για αυτή τη στήριξη και τη βοήθεια που δίνετε η μία στην άλλη. Στα γρήγορα το δικό μου στόρι τέλος του 2020 ξεκινήσαμε ελεύθερες επαφές (υποτίθεται χαλαρά), καλοκαίρι του 2021 αρχισα να το ψάχνω το θέμα, βρήκαμε μόνο χαμηλή ΑΜΗ 1,50 (εγώ τότε 27), όλα τα υπόλοιπα νορμάλ, φλεβάρη του 22 κάνω σαλπιγγογραφία βγαίνει καλή και μου ξανακάνουν ΑΜΗ στο κέντρο που τη βγάζουν 1,05, κάνω και δύο προσπάθειες με femara τζίφος και Νοέμβρη του 22 υστεροσκόπηση κι αυτή καθαρή. Λέω δεν την παλεύω άλλο φλερτάρω με την κατάθλιψη πάμε για εξωσωματική. Ούτε σπερματέγχυση ήθελα κατευθείαν στα βαθιά. μέχρι να κάνουμε τα χαρτιά για την επιτροπή κάνουμε σπερμοδιάγραμμα στο κέντρο και βγαίνει μορφολογία 1% φυσιολογική. Δίνουν βιταμίνες στο αντράκι μου κι αποφασίζουμε φλεβάρη να πάμε για εξωσωματική γιατί με αυτό το σπέρμα μου είπαν οτι θα είναι δύσκολη η φυσική σύλληψη. Σήμερα λοιπόν που μιλάμε έκανα τις ορμονικές και μόλις έλαβα αποτελέσματα Ε2 22,94 FSH 14.26 LH 12.27 PRG 0.40. Δεν έχω ιδέα αν είναι καλές, λογικά θα με πάρει τηλ ο γιατρός. Σε γενικές γραμμές αυτά! Και καλή μας επιτυχία!!!! Μέχρι να το βρω με το φόρουμ συγχωρέστε με θα γράφω λίγο όπου να ναι!!!!

Καλώς ήρθες στη παρέα μας!αυτες τις έκανες τώρα που είναι να ξεκινήσεις διέγερση; Δυστυχώς δεν έχω εικόνα εγω.. ο άντρας σου πήρε τίποτα; Τον βοήθησε με τη μορφολογία; Γιατί εχουμε και εμείς θέμα..

καλη επιτυχία εύχομαι!!!να πάνε όλα καλά!

πρίν από 10 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλώς ήρθες στη παρέα μας!αυτες τις έκανες τώρα που είναι να ξεκινήσεις διέγερση; Δυστυχώς δεν έχω εικόνα εγω.. ο άντρας σου πήρε τίποτα; Τον βοήθησε με τη μορφολογία; Γιατί εχουμε και εμείς θέμα..

Καλησπέρα! 

Επειδή ρώτησες για μορφολογία, εμείς είχαμε μορφολογία 1% μετρημένη με δύο σπερμοδιαγράμματα με διαφορά 9 μηνών, πήγαμε μετά σε ανδρολόγο και με nolvadex (φάρμακο για τεστοστερόνη νομίζω) και βιταμίνες, η μορφολογία βελτιώθηκε στο 3% μέσα σε 2,5 μήνες. Συνεχίζουμε με τη θεραπεία βέβαια γιατί έχει κι άλλα θέματα το σπέρμα και ελπίζουμε να δούμε βελτίωση και στα υπόλοιπα μέχρι Μάιο. Τον έχω ξετινάξει και σε πρόσθετες βιταμίνες, όλο και κάτι του πετάω κάθε τόσο να πιεί καμιά D καμιά C.. Αυξήσαμε πολύ και τα φρούτα.. Λέω τώρα..  

πρίν από 12 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι του έδωσαν κάτι βιταμίνες androferti φακελακια για τρεις μήνες. Τώρα αν έκαναν δουλειά δεν ξέρω γιατί απο το κέντρο είπαν οτι δεν χρειάζεται κι άλλο σπερμοδιάγραμμα θα το δουν την ώρα της γονιμοποίησης αν βελτιώθηκε. Σύμφωνα με τον ανδρολόγο στην εξωσωματική διαλέγουν αυτοί ποια θα πάρουν κι αφού έχουμε τουλάχιστον 1% φυσιολογικές μορφές θα βρουν όσα χρειάζονται. Καλώς σας βρήκα!!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , xristinakarr είπε:

Καλησπέρα! 

Επειδή ρώτησες για μορφολογία, εμείς είχαμε μορφολογία 1% μετρημένη με δύο σπερμοδιαγράμματα με διαφορά 9 μηνών, πήγαμε μετά σε ανδρολόγο και με nolvadex (φάρμακο για τεστοστερόνη νομίζω) και βιταμίνες, η μορφολογία βελτιώθηκε στο 3% μέσα σε 2,5 μήνες. Συνεχίζουμε με τη θεραπεία βέβαια γιατί έχει κι άλλα θέματα το σπέρμα και ελπίζουμε να δούμε βελτίωση και στα υπόλοιπα μέχρι Μάιο. Τον έχω ξετινάξει και σε πρόσθετες βιταμίνες, όλο και κάτι του πετάω κάθε τόσο να πιεί καμιά D καμιά C.. Αυξήσαμε πολύ και τα φρούτα.. Λέω τώρα..  

ευχαριστω πολύ!εμεις ξεκινήσαμε τώρα και βασιλικό πολτό. Τα profertil παίρνει εμένα! Και εγω φωνάζω για τα φρούτα χαχα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...