Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Arriel_83 είπε:

Η κουμπάρα μου.. Αποτυχέμενες εμφυτεύσεις που τελικά βρήκαν ότι οφειλόταν σε σταφυλόκκοκο στο ενδομήτριο. Πήρε αντιβιωσε, έκανε πάλι εμφύτευση και τώρα έχει ένα μωρό 6 μηνών. Απλά, αν θυμάμαι καλά, πήρε και ο σύζυγος αγωγή.

Βλέπεις, όταν υπάρχει μικρόβιο στο ενδομήτριο σχεδόν πάντα υπάρχει ταυτόχρονα και κατακερματισμός στον άνδρα. 

Εμένα μου είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να πάρει και ο άντρας μου γιατί δεν είναι κατι που "αλληλομεταφέρεται" και επειδή είναι στο ενδομήτριο.... Τί να πω...Ευχομαι να πιασει γιατι η πρωτη ετ στέφθηκε με απόλυτη αποτυχια και ελπίζουμε να ναι λόγω αυτου.... Ευχαριστω πολύ για την απάντηση! Ένα κλικ αισιοδοξιας πιο πάνω ειμαι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

10 minutes ago, Fifi88 said:

Εμένα μου είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να πάρει και ο άντρας μου γιατί δεν είναι κατι που "αλληλομεταφέρεται" και επειδή είναι στο ενδομήτριο.... Τί να πω...Ευχομαι να πιασει γιατι η πρωτη ετ στέφθηκε με απόλυτη αποτυχια και ελπίζουμε να ναι λόγω αυτου.... Ευχαριστω πολύ για την απάντηση! Ένα κλικ αισιοδοξιας πιο πάνω ειμαι..

Κράτα αυτό που σου είπε ο γιατρός και ότι στάθηκες τυχερή και το έψαξες έχοντας μόνο 1 αποτυχία. Άλλες το ψάχνουν μετά την 10η αποτυχία. 

Όλα καλά θα πάνε!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 19 λεπτά , dec-e είπε:

Έχω δει γκρουπ στο Facebook που ασχολούνται με έμβρυα mosaic, κ πολλές περιπτώσεις που ενω με άριστα έμβρυα δεν είχαν εγκυμοσύνη, με mosaic κατέληξαν να γεννήσουν υγιή μωράκια. Οπότε θεωρητικά όλα έχουν πιθανότητες 

θα μπορούσες να μου πεις πως βρίσκω αυτο το γκρουπ?

13 ώρες πρίν, Nels είπε:

Γιατί πέρα από ιστολογικό δε σου κάνανε και βιοψια εμβρυου? Να ξερεις τουλάχιστον αν ήταν υγιές ή όχι οπότε να προσεγγίσεις περισσότερο τα αίτια των αποβολων.

Επίσης αυτό που σου είπε η εμβρυολογος για την κατάψυξη πρώτη φορά το ακούω, αν το εμβρυο είναι υγιές δεν καταλαβαίνω τη σχέση έχει η δυναμική του με την ηλικία μας.

Εγώ στη θέση σου θα το έψαχνα περισσότερο πάντως πριν κάνω νέα εμβρυομεταφορα μετά από 2 αποβολες, είναι μεγάλη η επίπτωση στην υγεία μας. Και σε κάθε περίπτωση προτείνω προεμφυτευτικο άνω των 40.

Με το βελονισμό είδα και εγώ μεγάλη διαφορά στα γυναικολογικα μου, στην τρίτη πιο πρόσφατη ωοληψια μου η ανταπόκριση μου ήταν πολύ καλύτερη από τις αλλες φορές και ο αριθμός των βλαστοκυστων διπλάσιος. Βέβαια όσο καλά και να λειτουργεί το σύστημα δεδομένης της ηλικίας μου, η στατιστική είναι αμείλικτη, το μεγαλύτερο ποσοστό των ωαριων που προκύπτουν από διεγερση είναι ανευπλοειδη οποτε δεν ξέρω αν υπάρχει λογος να ζορίζω τον οργανισμο μου.

Οποτε αν δεν πάει καλά η επόμενη εμβρυομεταφορα μου θα συνέχιζα μονο με φυσικούς, θα εμπιστευτώ τη φύση και θα παρω το ωάριο που θα επιλεξει.

Επίσης κάθε μήνα στην περίοδο δεν πονάω πλέον, τη βγάζω με ένα panadol ή και τίποτα ενώ όλα τα προηγουμενα χρόνια είχα πολλή έντονη δυσμηνορια και έπαιρνα βαριά παυσίπονα, έως και lonarid ένα διάστημα.

Δεν έγινε βιοψία. Ήμουν μόλις 7+6 και είχαν συνθλίβει με την απόξεση πτι εμβρυακα στοιχεία βρέθηκαν. 
Βασικα όταν έκανα την ωοληψια είχα Κόλια ξεκινήσει το βελονισμό. Ο άντρας μου ξεκίνησε επίσης μετά για ειχαμε στο πρόγραμμα να κάνουμε φυσικούς και μακρύ πρωτόκολλο τον Φεβρουάριο. Είχαμε μόνο 2 στην κατάψυξη. Όποτε καταλαβαίνεις είμαστε φουλ σε βιταμινες και βελονισμό και τελικά δεν έγινε διεγερση γιατί στο φυσικό του Δεκεμβρίου ο γιατρός με βάση την εικόνα του ενδομητρίου αποφάσισε να τα μεταφέρει όλα μαζί γιατι ήταν σίγουρος ότι θα έπιανε, όπως και έγινε. 
Οποτε συμπληρωματικες εξετασεις τώρα, και ακόμη μια διεγερση με μακρύ εφόσον είμαστε σίγουροι για σπερμα, μήτρα κλπ κλπ

@MarGe2022 στα ίδια χαμένα κι εγώ...

Έκανα διέγερση με βραχύ τον Γενάρη, πήγε χάλια και σε ποιότητα και σε ποσότητα. Τώρα έκανα σε φυσικό με serpafar και πάλι δεν...

Εμένα η απορία μου είναι στα 43 θα είχε αξία να ξαναδοκιμάσω μετά το Πάσχα με μακρύ; Το είχα κάνει όταν ήμουν 38 και είχε πάει εξαιρετικά. 

Επίσης ο βελονισμός αποδίδει άμεσα; Σκέφτομαι να κλείσω ραντεβού ήδη από εβδομάδα...

Και άλλη μία απορία σε όσες έχουν δοκιμάσει prp. Αξίζει τον κόπο; 

• Λυπημένη/-ος 1

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Ele@n είπε:

@MarGe2022 στα ίδια χαμένα κι εγώ...

Έκανα διέγερση με βραχύ τον Γενάρη, πήγε χάλια και σε ποιότητα και σε ποσότητα. Τώρα έκανα σε φυσικό με serpafar και πάλι δεν...

Εμένα η απορία μου είναι στα 43 θα είχε αξία να ξαναδοκιμάσω μετά το Πάσχα με μακρύ; Το είχα κάνει όταν ήμουν 38 και είχε πάει εξαιρετικά. 

Επίσης ο βελονισμός αποδίδει άμεσα; Σκέφτομαι να κλείσω ραντεβού ήδη από εβδομάδα...

εγω για το μακρυ που αναφερω παραπάνω, οταν το εκανα είχαν προηγηθεί και 4-5 μηνες βελονισμου, ο βελονισμος ειναι σε πρωτοκολλα δηλ καλο ειναι να γινουν 12 συνεδρίες

• Ευχαριστώ 1

18 minutes ago, Ele@n said:

prp όχι. Για κανέναν λόγο. Και έχω μιλήσει με κοπέλες που έκαναν και 0 αποτέλεσματα και έχω μιλήσει με γιατρούς που σου λέει ότι ναι μεν έχει προοπτικές αλλά μέχρι στιγμής αυτή η θεραπεία δεν έχει δώσει παιδιά. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 13 λεπτά , silvy22 είπε:

εγω για το μακρυ που αναφερω παραπάνω, οταν το εκανα είχαν προηγηθεί και 4-5 μηνες βελονισμου, ο βελονισμος ειναι σε πρωτοκολλα δηλ καλο ειναι να γινουν 12 συνεδρίες

Λες να έχει αποτέλεσμα και σε φυσικούς μέχρι τότε;

tvXOp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Ele@n είπε:

Λες να έχει αποτέλεσμα και σε φυσικούς μέχρι τότε;

ναι βεβαια εγω τον πιστεύω πολυ το βελονισμό, περα οτι βοηθάει τα γυναικολογικά, βοηθάει πολύ το σώμα και την ψυχολογία να εισαι ηρεμη...

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 10 λεπτά , Arriel_83 είπε:

prp όχι. Για κανέναν λόγο. Και έχω μιλήσει με κοπέλες που έκαναν και 0 αποτέλεσματα και έχω μιλήσει με γιατρούς που σου λέει ότι ναι μεν έχει προοπτικές αλλά μέχρι στιγμής αυτή η θεραπεία δεν έχει δώσει παιδιά. 

Χμ κατάλαβα... Όχι δεν με παίρνει χρονικά για πειραματισμούς... Ας ελπισω ότι πήγε χάλια αυτό τον μήνα και λόγω της διέγερσης που προηγήθηκε... Πω πω πολύ μπέρδεμα...

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

9 minutes ago, Ele@n said:

Χμ κατάλαβα... Όχι δεν με παίρνει χρονικά για πειραματισμούς... Ας ελπισω ότι πήγε χάλια αυτό τον μήνα και λόγω της διέγερσης που προηγήθηκε... Πω πω πολύ μπέρδεμα...

Ε δεν μπορεί να είναι κάθε μήνας καλός. Εδώ από τη φύση μας δεν παράγουμε κάθε μήνα ποιοτικά ωάρια (ανεξαρτήτως ηλικίας).

πρίν από 11 λεπτά , silvy22 είπε:

ναι βεβαια εγω τον πιστεύω πολυ το βελονισμό, περα οτι βοηθάει τα γυναικολογικά, βοηθάει πολύ το σώμα και την ψυχολογία να εισαι ηρεμη...

Έτσι έκοψε ο σύζυγος το κάπνισμα...έχω δει τέτοια αποτελέσματα... απλά εκεί ήταν άμεσα...

πρίν από 10 λεπτά , Arriel_83 είπε:

Ε δεν μπορεί να είναι κάθε μήνας καλός. Εδώ από τη φύση μας δεν παράγουμε κάθε μήνα ποιοτικά ωάρια (ανεξαρτήτως ηλικίας).

Σωστό κι αυτό... Απλά με τις βλαστοκυστες που κυνηγάω θα χρονισουμε στην καλύτερη περίπτωση. Για αυτό σε ένα ιδανικό σενάριο θα με βόλευε αν μπορούσα κάποιους μήνες να δώσω δύο πχ καλά ωάρια...

• Μου αρέσει 1

tvXOp2.png

13 ώρες πρίν, ED83 είπε:

Καλησπέρα, παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και περίπου ένα χρόνο που ξεκινήσαμε την πρώτη μας εξωσωματική. θα ήθελα τη γνωμη σας, καθε άποψη μπορει να βοηθησει. Ειμαι στα 40 κ ο σύζυγος στα 48. Το ιστορικό μου είναι μέσα σε 5 χρόνια, μια βιοχημικη κυηση από τη μια και μοναδικη φυσική σύλληψη που είχαμε, μια βιοχημικη από την πρώτη μας εμβρυομεταφορα σε τεχνητό κυκλο μιας τέλειας βλαστοκύστης και μια μηδενική χοριακη από την εμβρυομεταφορα πάλι σε τεχνητό 2 βλαστοκυστεων, μιας τέλειας και μιας μέτριας 5ης μέρας. Απομένουν 2 τελευταίες βλαστοκυστες, μια μέτρια 5ης μέρας και μία 6ης μέρας. Ο γιατρός μας προτείνει να μεταφέρουμε τις 2 που μας έχουν μεινει είτε σε τεχνητό κύκλο με 2 μήνες arvekap( 3 ενέσεις 3.75), είτε για πρώτη φορά σε φυσικό κύκλο.

Πρώτον, εφόσον 3 βλαστοκυστες που έχουμε ήδη μεταφερει,  καλύτερες απ αυτές που έχουμε στην κατάψυξη, δεν έχουν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, το πιθανότερο λογω χρωμοσωμικων ανωμαλιων, να πιστέψω σ αυτές  και να τις μεταφέρω ή λογικά θα αποτύχουν? Δευτερον,  δεν έχω ξανακάνει εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο, ξέρετε τη διαφορά με τον τεχνητό σε δυναμικη εμφυτευσης? Ευχαριστώ πολυ...Καλή επιτυχία σε κάθε σας προσπάθεια, με το καλό να γίνει ότι επιθυμεί ο καθένας. 

Καλησπερα! Θα σου απαντήσω σύμφωνα με τη προσωπικη μου εμπειρία ότι με μια διεγερση έκανα 2 εμβρυομεταφορες με μηδενικό αποτέλεσμα και μετά από 3 χρόνια αποφασίσαμε να βάλουμε και τις τελευταίες χωρίς να τις πιστεύουμε καθόλου... Αυτές μας χάρισαν το 3χρονο ταλιμπανακι μας που από τη πολύ ξεκούραση στη καταξυψη τόσα χρόνια είναι μέσα στη τσίτα συνεχώς!!!! Ευχομαι να είναι και για εσάς οι τυχερές σας!!!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 4

πρίν από 19 λεπτά , silvy22 είπε:

Σε ποιες περιπτώσεις συστήνεται ο βελονισμός; Και πως βοηθάει; Αν γνωρίζεις..βλέπω που το λέτε αρκετές και δεν το έχω ξανακούσει 

1 hour ago, Chris_V είπε:

Καλημέρα και από Εμενα. Δεν ξέρω αν το μακρύ πρωτόκολλο βοηθάει στην ποιότητα, σιγουρα όμως βοηθάει στον αριθμό των ωαρίων που θα κανεις. 
Σε γενικές γραμμές μάλλον δεν θα κανείς διεγερση με μακρύ τον Απρίλιο γιατί τα περισσότερα κέντρα είναι κλειστά λόγω Πάσχα κάποιες μέρες και δεδομένου ότι διαρκεί και περισσότερες μέρες είναι πιθανόν να πέσεις στο κλείσιμο. 
Ειμαι και εγώ για μακρύ όποτε υπολογίζω μετά το Πάσχα, γιατί περιμένω να αδιαθετήσω περίπου τέλη Μαρτίου. 
Η επιτροπη για να δώσει φάρμακα πρέπει να έχει περάσει τετράμηνο. 
Τελος, η γνώμη μου είναι ότι εφόσον είχες θέμα με την ποιότητα να δώσεις χρόνο στο σώμα σου, μια διεγερση στα καπάκια δεν ξέρω αν είναι ότι καλύτερο για το σώμα σου και εσένα.

Επισης οποιοδήποτε βοήθημα τύπου βιταμινες και DHEA θελει περίπου ένα τρίμηνο να δεις αποτελέσματα.
Επισης DHEA γιατί;;; Είναι προ-ορμονη που κρατάει χαμηλά την FSH για καλύτερη απόκριση στη διεγερση. Τουλάχιστον Εμενα αυτό μου ειπε ο γιατρός. 
Εμενα μου την έχουν προτείνει γιατί μετά τη βιοχημική είχα FSH 25 και μου την έριξε στο 12 για να κανω πάλι διεγερση. Και πάντα εχω 2-3 ωοθηλακια όποτε παίρνω 1-2 ωάρια βέβαια ώριμα καλής ποιότητας κλπ κλπ. Εσένα γιατί; Στο εξηγησε; 

Αν αντέχεις σωματικά και οικονομικά κάνε τους φυσικούς σου μέχρι να κανείς το μακρύ πρωτόκολλο και εντωμεταξυ παίρνεις και τις βιταμινες σου, το βλέπεις με τον ενδοκρινολόγο. 

Καλησπέρα. Να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις; Εγω έχω fsh λίγο πάνω από 8 και ένας γιατρός που επισκέφτηκα για εξωσωματική μου είπε να παρω fertilimax που έχει μέσα dhea. Επίσης μου είπε και ovamax. Διαβάζω ότι κάνουν καλο αλλα φοβάμαι να τα παρω μόνη μου λόγω της ορμόνης που περιέχει. Ενώ λέω να ρωτήσω ενδοκρινολόγο πρώτα αλλα το ραντεβου είναι σε 1 μήνα και λέω μήπως χάνω χρόνο…

πρίν από 18 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Σε ποιες περιπτώσεις συστήνεται ο βελονισμός; Και πως βοηθάει; Αν γνωρίζεις..βλέπω που το λέτε αρκετές και δεν το έχω ξανακούσει 

Καλησπέρα. Να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις; Εγω έχω fsh λίγο πάνω από 8 και ένας γιατρός που επισκέφτηκα για εξωσωματική μου είπε να παρω fertilimax που έχει μέσα dhea. Επίσης μου είπε και ovamax. Διαβάζω ότι κάνουν καλο αλλα φοβάμαι να τα παρω μόνη μου λόγω της ορμόνης που περιέχει. Ενώ λέω να ρωτήσω ενδοκρινολόγο πρώτα αλλα το ραντεβου είναι σε 1 μήνα και λέω μήπως χάνω χρόνο…

στην υπογονιμοτητα γενικότερα, ποιοτικότερα ωάρια, ισορροπεί τον οργανισμό και τις ορμόνες , για την IVF μου είπε οτι αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας κατά 15%

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...