Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

8 hours ago, ED83 said:

Καλησπέρα, παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και περίπου ένα χρόνο που ξεκινήσαμε την πρώτη μας εξωσωματική. θα ήθελα τη γνωμη σας, καθε άποψη μπορει να βοηθησει. Ειμαι στα 40 κ ο σύζυγος στα 48. Το ιστορικό μου είναι μέσα σε 5 χρόνια, μια βιοχημικη κυηση από τη μια και μοναδικη φυσική σύλληψη που είχαμε, μια βιοχημικη από την πρώτη μας εμβρυομεταφορα σε τεχνητό κυκλο μιας τέλειας βλαστοκύστης και μια μηδενική χοριακη από την εμβρυομεταφορα πάλι σε τεχνητό 2 βλαστοκυστεων, μιας τέλειας και μιας μέτριας 5ης μέρας. Απομένουν 2 τελευταίες βλαστοκυστες, μια μέτρια 5ης μέρας και μία 6ης μέρας. Ο γιατρός μας προτείνει να μεταφέρουμε τις 2 που μας έχουν μεινει είτε σε τεχνητό κύκλο με 2 μήνες arvekap( 3 ενέσεις 3.75), είτε για πρώτη φορά σε φυσικό κύκλο.

Πρώτον, εφόσον 3 βλαστοκυστες που έχουμε ήδη μεταφερει,  καλύτερες απ αυτές που έχουμε στην κατάψυξη, δεν έχουν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, το πιθανότερο λογω χρωμοσωμικων ανωμαλιων, να πιστέψω σ αυτές  και να τις μεταφέρω ή λογικά θα αποτύχουν? Δευτερον,  δεν έχω ξανακάνει εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο, ξέρετε τη διαφορά με τον τεχνητό σε δυναμικη εμφυτευσης? Ευχαριστώ πολυ...Καλή επιτυχία σε κάθε σας προσπάθεια, με το καλό να γίνει ότι επιθυμεί ο καθένας. 

Μήπως να μεταφέρετε 3 ημερών και όχι βλαστοκύστες; Στην ηλικία μας συνήθως αυτό προτείνουν. (Εκτός αν θέλετε να κάνετε προεμφυτικο έλεγχο)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

3 ώρες πρίν, Arriel_83 είπε:

Μήπως να μεταφέρετε 3 ημερών και όχι βλαστοκύστες; Στην ηλικία μας συνήθως αυτό προτείνουν. (Εκτός αν θέλετε να κάνετε προεμφυτικο 

Είναι οι 2 τελευταίες βλαστοκυστες που μας έχουν μείνει. Αναρωτιέμαι εφόσον οι προηγούμενες 3 δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, αυτές που σε κατηγορία είναι υποδεεστερες, να τις μεταφέρω? Μεγαλο το κόστος ψυχολογικά  σωματικά και οικονομικά.

9 ώρες πρίν, Nels είπε:

Καλησπέρα! Επειδή κι εγώ ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα, αν έχεις σταθερό κύκλο, καλό ορμονολογικο προφίλ, καλό παχος ενδομητριου και ενδειξεις ότι κάνεις ωορηξια κάθε μήνα ο γιατρος μου προτείνει φυσικό. Το ενδομητριο προετοιμάζεται φυσιολογικα για να δεχθεί το εμβρυο και δεν κινδυνεύεις με το παραθυρο εμφυτευσης. Απο το ωοθυλακιο που σπάει κατά την ωορηξια παραγεται η προγεστερονη που χρειαζεται για την υποστήριξη της εγκυμοσύνης, εμένα μου ειπε ότι θα πάρω και έξτρα προγεστερονη και cyclacur μετα την εμβρυομεταφορα για επιπλέον υποστήριξη, άλλοι γιατροί απ ότι διάβασα εδώ τα δίνουν από τη μέρα της ωορηξιας. Ο μόνος κίνδυνος είναι να μην κάνεις ωορηξια ενώ έχεις περάσει την ταλαιπωρια των ανά 2 ημερών υπερήχων και αιματολογικων οπότε και ακυρώνεται η εμβρυομεταφορα. Όπως επίσης να σου πέσει Κυριακή η μέρα που πρέπει να γίνει η εμβρυομεταφορα και να ειναι το κέντρο κλειστό, αυτό να το ρωτήσεις από πριν. Αλλη επιλογή ειναι να κάνεις ωοληψια το ωάριο του μήνα με την ελπίδα να προκύψει καλή βλαστοκυστη και να τη μεταφερεις και αυτή με τις άλλες δύο. Μπορείς να συνεννοηθεί με το γιατρό για το κόστος της ωοληψιας, εφόσον θα πληρώσεις την εμβρυομεταφορα  που περιλαμβάνει παρακολούθηση του φυσικού σου κύκλου σίγουρα το κοστος της ωοληψιας θα είναι μικρότερο, άσε που πολλές κοπέλες για ένα ωαριο δεν κάνουν καν αναισθησία.

Τώρα όσο αφορά τις βλαστοκυστες σου, στατιστικα της 6ης μέρα έχουν αρκετα μικρότερη δυναμικη για εγκυμοσυνη σε σχέση με της 5ης, ωστόσο δεν αποκλείεται εγκυμοσυνη. Τώρα για τηλ άλλη που λες ότι είναι μέτριας, τι βαθμολογία σου δώσανε? Αν πχ εννοεις ΒΑ μια χαρά είναι, αν είναι ΒC δυσκολεύει για εμφυτευση, αλλά πάλι τίποτα δεν αποκλείεται. Για ποιο λόγο οδηγηθήκατε στην εξωσωματικη? Υπάρχει κάποιο θέμα ή λόγω του ότι δεν προέκυψε για χρόνια εγκυμοσυνη φυσικά εκτός της βιοχημικης?

Αν αποφασίσεις να τις μεταφερεις σου εύχομαι καλή επιτυχία! Αν πάλι θέλεις να είσαι πιο σίγουρη θα σου πρότεινα μια ακόμη διέγερση και προεμφυτευτικο αν οι καταβολές σου είναι καλές και έχεις δείγμα απο την προηγούμενη φορά ότι θα προκύψουν αρκετές βλαστοκυστες. Αλλιώς φυσικούς κύκλους.

Και οπωσδηποτε πριν κάνεις οτιδήποτε θα σου πρότεινα να πας στην κα Οικονομοπουλου στο τμημα αποβολων στο Ελενα για να σε ξεψαχνισει γιατί τα επόμενα 1-2 χρόνια είναι κρίσιμα, δεν πρέπει να χάσεις χρόνο.

Μεχρι τώρα έχω κάνει 2 εμβρυομεταφορες και οι δύο σε τεχνητό κύκλο με καταστολή ωοθηκων. Δε ξέρω πως θα ανταπεξέλθει ο οργανισμός σε φυσικό κύκλο ή τα υπέρ κ τα κατά. Νομιζω ότι η βλαστοκυστη 5ης είναι ΒΒ. Οδηγηθηκαμε στην εξωσωματική λόγω της μιας κ μόνο φυσικής σύλληψης και αυτή βιοχημικη. Στην Οικονομοπουλου έχω ήδη πάει κ έχουμε κάνει όλες τις εξετάσεις. Τελειωνουν κ τα ψυχικά κ τα οικονομικά μας αποθέματα. 

Κορίτσια καλημέρα. Έπειτα από την αποτυχία του σκ (7 ωάρια στην ωοληψία, 2 κατάλληλα για γονιμοποίηση, κανένα τελικά δεν γονιμοποιήθηκε), είχαμε ραντεβού με τον γιατρό, και είμαι πολύ μπερδεμένη. Μου είπε ότι καταρχάς οι ορμόνες μου ήταν καλές κατά την διάρκεια της διέγερσης, απλά μάλλον η οβιτρέλ δεν με έπιασε καλά και ήθελα "double" (αν το λέω καλά, κάτι τέτοιο έπιασα). Μου έδωσε επίσης εξτρα βιταμίνες inofert & dhea και να περάσω από ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής για να βεβαιωθούμε ότι τα έχουμε κοιτάξει όλα (είχα ενδοκρινολόγο λόγω χασιμότο και με είχε ξεσκονίσει στις εξετάσεις αλλά δεν ήξερα ότι πρέπει να έχουν και εξειδίκευση!). Μου είπε πρέπει να αφήσουμε έναν κύκλο και τον μεθεπόμενο μήνα να προσπαθήσουμε με νέα διέγερση (εγώ νόμιζα ότι πρέπει να περάσουν 3-4 μήνες;;;). Έπειτα μου είπε να αλλάξω πρωτόκολλο και από βραχύ (έπαιρνα 250 gonal δόση) να πάω σε μακρύ. Αυτό σημαίνει ότι μου αλλάζει και φάρμακα (πάω arvekap & menopur - πείτε μου τι φάση είναι αυτά; χειρότερα από gonal όσον αφορά διαδικασία και πόνο φαντάζομαι;), και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάω στην επιτροπή να τα πάρω, η οποία δεν θα τα δώσει για 2η προσπάθεια πριν να περάσουν 3-4 μήνες, δηλαδή καλό Μάη-Ιούνη! Αλλιώς πρέπει να τα πληρώσω από την τσέπη μου. Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί, δεν ξέρω τι να κάνω;

- να πάρω το ωάριο του Μαρτίου με φυσικό, και να πάω τον Απριλη με νέα διέγερση με τα νέα φάρμακα και το μακρύ πρωτόκολλο πληρώνοντας από την τσέπη μου; 

- να περιμένω την επιτροπή και να κάνω τότε διέγερση; οι μήνες περνάνε, τα ωάρια μου γίνονται λιγότερα και πιο αδύναμα σαν κάθε γυναίκα που έχει περάσει τα 35, συν ότι η ΑΜΗ μου είναι χαμηλή για την ηλικία μου!

- μήπως απλά αυτός ήταν ένας κακός κύκλος, και να ξαναπροσπαθήσω με τα ίδια φάρμακα/πρωτόκολλο με κάποιες αλλαγές φυσικά (πχ με "double" οβιτρελ) σε έναν επόμενο μήνα; 

είμαι στα χαμένα... δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά, όποια βοήθεια έχετε, ευπρόσδεκτη...

πρίν από 31 λεπτά , MarGe2022 είπε:

Κορίτσια καλημέρα. Έπειτα από την αποτυχία του σκ (7 ωάρια στην ωοληψία, 2 κατάλληλα για γονιμοποίηση, κανένα τελικά δεν γονιμοποιήθηκε), είχαμε ραντεβού με τον γιατρό, και είμαι πολύ μπερδεμένη. Μου είπε ότι καταρχάς οι ορμόνες μου ήταν καλές κατά την διάρκεια της διέγερσης, απλά μάλλον η οβιτρέλ δεν με έπιασε καλά και ήθελα "double" (αν το λέω καλά, κάτι τέτοιο έπιασα). Μου έδωσε επίσης εξτρα βιταμίνες inofert & dhea και να περάσω από ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής για να βεβαιωθούμε ότι τα έχουμε κοιτάξει όλα (είχα ενδοκρινολόγο λόγω χασιμότο και με είχε ξεσκονίσει στις εξετάσεις αλλά δεν ήξερα ότι πρέπει να έχουν και εξειδίκευση!). Μου είπε πρέπει να αφήσουμε έναν κύκλο και τον μεθεπόμενο μήνα να προσπαθήσουμε με νέα διέγερση (εγώ νόμιζα ότι πρέπει να περάσουν 3-4 μήνες;;;). Έπειτα μου είπε να αλλάξω πρωτόκολλο και από βραχύ (έπαιρνα 250 gonal δόση) να πάω σε μακρύ. Αυτό σημαίνει ότι μου αλλάζει και φάρμακα (πάω arvekap & menopur - πείτε μου τι φάση είναι αυτά; χειρότερα από gonal όσον αφορά διαδικασία και πόνο φαντάζομαι;), και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάω στην επιτροπή να τα πάρω, η οποία δεν θα τα δώσει για 2η προσπάθεια πριν να περάσουν 3-4 μήνες, δηλαδή καλό Μάη-Ιούνη! Αλλιώς πρέπει να τα πληρώσω από την τσέπη μου. Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί, δεν ξέρω τι να κάνω;

- να πάρω το ωάριο του Μαρτίου με φυσικό, και να πάω τον Απριλη με νέα διέγερση με τα νέα φάρμακα και το μακρύ πρωτόκολλο πληρώνοντας από την τσέπη μου; 

- να περιμένω την επιτροπή και να κάνω τότε διέγερση; οι μήνες περνάνε, τα ωάρια μου γίνονται λιγότερα και πιο αδύναμα σαν κάθε γυναίκα που έχει περάσει τα 35, συν ότι η ΑΜΗ μου είναι χαμηλή για την ηλικία μου!

- μήπως απλά αυτός ήταν ένας κακός κύκλος, και να ξαναπροσπαθήσω με τα ίδια φάρμακα/πρωτόκολλο με κάποιες αλλαγές φυσικά (πχ με "double" οβιτρελ) σε έναν επόμενο μήνα; 

είμαι στα χαμένα... δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά, όποια βοήθεια έχετε, ευπρόσδεκτη...

Καλημερα! Θεωρώ πως ο γιατρός σωστά σε κατευθύνει. Διαφωνώ μόνο στο να κάνεις νέα διέγερση τόσο κοντά.. Επίσης αν δεν κάνεις κι άλλη προσπάθεια δεν μπορείς να ξέρεις αν απλά έπεσες σε κακό κύκλο και δεν φταίει κάτι άλλο.. Την οβιτρελ μπορεί να τη δοκιμάσει μία ώρα νωρίτερα πχ να την κάνεις ή να κάνεις μαζί κι arvekap, υπάρχουν διάφορες λύσεις. 

Το μακρύ δεν το έχω δοκιμάσει αλλά ξέρω πως σε γυναίκες που δεν πήγε καλά το βραχυ έκανε θαύματα. Κρατά περισσότερες ημέρες καθώς πριν ξεκινήσεις τη μενοπουρ κάνεις ενέσεις arvekap. Επίσης εμένα η μενοπουρ μου έκατσε χάλια, δεν ξέρω γιατί.. 

Δοκίμασε, αν έχετε την οικονομική δυνατότητα, να παίρνεις το ωαριο του μήνα ώσπου να φτάσει η ώρα να πάρεις τα φάρμακα. Κρίμα να τα πληρώνεις! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

2 hours ago, ED83 said:

Είναι οι 2 τελευταίες βλαστοκυστες που μας έχουν μείνει. Αναρωτιέμαι εφόσον οι προηγούμενες 3 δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, αυτές που σε κατηγορία είναι υποδεεστερες, να τις μεταφέρω? Μεγαλο το κόστος ψυχολογικά  σωματικά και οικονομικά.

Γιατί δεν κάνετε έναν προεμφυτικό έλεγχο; Έχει μεν κόστος, αλλά θα σε γλιτώσει από ταλαιπωρία αν δεν βγει καλός. Από την άλλη, αν βγει καλός θα πας με άλλη ψυχολογία για την εμφύτευση.  Πάντως έχουν υπάρχει επιτυχίες με υποδεέστερες βλαστοκύστες. 

47 minutes ago, MarGe2022 said:

Καλά όλα τ' άλλα, την dhea δεν την καταλαβαίνω. Παν και δίνουν έτσι χάπια (αυτό είναι προ-ορμόνη). Η dhea θέλει 3 μήνες για να λειτουργήσει (όπως και όλες οι βιταμίνες).

Όσο με την AMH, please μην ασχολείσαι. Ούτε με την ηλικία. Η ποιότητα μετράει και όχι η ποσότητα. Εγώ 40 και έμεινα έγκυος. Μήπως να κάνεις μία παύση; Εγω θυμάμαι, όταν έκανα απανωτά κύκλους με διάφορα κοκτέιλς, πήγαινε η φάση από το κακό στο χειρότερο. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 31 λεπτά , Arriel_83 είπε:

Γιατί δεν κάνετε έναν προεμφυτικό έλεγχο; Έχει μεν κόστος, αλλά θα σε γλιτώσει από ταλαιπωρία αν δεν βγει καλός. Από την άλλη, αν βγει καλός θα πας με άλλη ψυχολογία για την εμφύτευση.  Πάντως έχουν υπάρχει επιτυχίες με υποδεέστερες βλαστοκύστες. 

Καλά όλα τ' άλλα, την dhea δεν την καταλαβαίνω. Παν και δίνουν έτσι χάπια (αυτό είναι προ-ορμόνη). Η dhea θέλει 3 μήνες για να λειτουργήσει (όπως και όλες οι βιταμίνες).

Όσο με την AMH, please μην ασχολείσαι. Ούτε με την ηλικία. Η ποιότητα μετράει και όχι η ποσότητα. Εγώ 40 και έμεινα έγκυος. Μήπως να κάνεις μία παύση; Εγω θυμάμαι, όταν έκανα απανωτά κύκλους με διάφορα κοκτέιλς, πήγαινε η φάση από το κακό στο χειρότερο. 

μετά από ποσες φορές πέτυχες εγκυμοσύνη? 

1 hour ago, MarGe2022 είπε:

εγω που εχω δοκιμασει πολλα πρωτόκολλα και πολλά σχήματα, στην τελευταία διέγερση με μακρύ πρωτόκολλο και 2πλη οβιτρελ πήγαμε πολύ καλα, το μακρυ πρωτοκολλο θεωρείτε το 'χρυσο' πρωτόκολλο, επίσης σε περίπτωση που υπάρχει ενδομητρίωση λειτουργεί πολύ καλύτερα, εγω ειμαι υπερ να το δοκιμάσεις, αλλα να αφησεισ 2-3 κύκλους

το αρνητικό ειναι οτι πρεπει να οπλιστείς με υπομονή, συνηθως ξεκινανε με αντισυλληπτικα, μετα αρβεκαπ ενα μηνα θα σου πάρει αυτο, μετρήσεις και μετα ξεκινάς το πρωτόκολλο της διέγερσης, οτι θες με ρωτάς

• Ευχαριστώ 1

23 minutes ago, ED83 said:

μετά από ποσες φορές πέτυχες εγκυμοσύνη? 

Καλά η δική μου ιστορία είναι περίεργη. Την έχω ανεβάσει και εδώ. Μετά από πολλές αποτυχίες ωοληψίας (ΑΜΗ 0,1 - FSH 21) πήγαινα από το κακό στο χειρότερο. Ωάριο ούτε για δείγμα! Οπότε ετοιμάσαμε χαρτιά για δωρεά. 

Κάποια στιγμή έτυχα σε έναν απλό γυναικολόγο για έναν τυπικό ελεγχο που μου έκανε διάγνωση: Πρόωρη Ωοθηκική Ανεπάρκεια. 

Κάναμε θεραπεία με dhea και έμεινα έγκυος με φυσική σύλληψη, μετά από 9 μήνες. 

27 minutes ago, ED83 said:

προεμφυτευτικο έλεγχο στις 2 κατεψυγμένες? μου το πρότεινε αυτό αν παμε σε νέα διεγερση

Ναι στις κατεψυγμένες.. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, MarGe2022 said:

Εγώ στα 33 μου έτη με αμη 1,5 έκανα 2 διέγερσεις, με διαφορά 8 μηνών. Στην πρώτη έκανα βραχυ με menopur και στη 2η μακρύ με fostimon (με άλλο γιατρό). Οι ορμόνες ήταν περίπου ίδιες όσο αφορά πόνο κλπ, δεν πονεσα λιγότερο με κάποια. Είχα πολύ καλύτερα αποτελέσματα με το μακρύ, με το οποίο αν και πήραμε λιγότερα ωάρια είχαμε πολλές περισσότερες βλαστοκύστες σε ποσοστό. Οπότε είναι και τι θα σου ταιριάξει, ίσως και κάποιος κύκλος να είναι καλύτερος από άλλον, παίζει ρόλο κ το σπέρμα, είναι πολλοί οι παράγοντες 

• Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα βρε κορίτσια... Πριν ενα μήνα έκανα καλλιέργεια μικροβιώματος ενδομητρίου και βρέθηκε 73% gardnerella και 27% γαλακτοβάκιλλοι. Μου έδωσε αντιβίωση  και πρεβιοτικα για 10 μέρες και την Τρίτη πάω για επανάληψη της καλλιέργειας (δεν έχω χειρότερο πραγματικα...) , να δούμε αν ρυθμίστηκε εκεί το μέρος για να προχωρήσουμε σε 2 εμβυάκια 3ων ημερών θεωρητικά πολύ καλα (7 και 8 κυττάρων grade 2) . 

Υπάρχει περιπτωση λέτε να πιάσει όλη αυτή η διαδικασία? Έχει κάποια κοπέλα καλό αποτέλεσμα μετα από αυτή τη διαδικασία? Μπηκα στο χορό και χορεύω τωρα.....

3 hours ago, ED83 said:

Μεχρι τώρα έχω κάνει 2 εμβρυομεταφορες και οι δύο σε τεχνητό κύκλο με καταστολή ωοθηκων. Δε ξέρω πως θα ανταπεξέλθει ο οργανισμός σε φυσικό κύκλο ή τα υπέρ κ τα κατά. Νομιζω ότι η βλαστοκυστη 5ης είναι ΒΒ. Οδηγηθηκαμε στην εξωσωματική λόγω της μιας κ μόνο φυσικής σύλληψης και αυτή βιοχημικη. Στην Οικονομοπουλου έχω ήδη πάει κ έχουμε κάνει όλες τις εξετάσεις. Τελειωνουν κ τα ψυχικά κ τα οικονομικά μας αποθέματα. 

Έχω δει γκρουπ στο Facebook που ασχολούνται με έμβρυα mosaic, κ πολλές περιπτώσεις που ενω με άριστα έμβρυα δεν είχαν εγκυμοσύνη, με mosaic κατέληξαν να γεννήσουν υγιή μωράκια. Οπότε θεωρητικά όλα έχουν πιθανότητες 

• Μου αρέσει 1

10 minutes ago, Fifi88 said:

Καλησπέρα βρε κορίτσια... Πριν ενα μήνα έκανα καλλιέργεια μικροβιώματος ενδομητρίου και βρέθηκε 73% gardnerella και 27% γαλακτοβάκιλλοι. Μου έδωσε αντιβίωση  και πρεβιοτικα για 10 μέρες και την Τρίτη πάω για επανάληψη της καλλιέργειας (δεν έχω χειρότερο πραγματικα...) , να δούμε αν ρυθμίστηκε εκεί το μέρος για να προχωρήσουμε σε 2 εμβυάκια 3ων ημερών θεωρητικά πολύ καλα (7 και 8 κυττάρων grade 2) . 

Υπάρχει περιπτωση λέτε να πιάσει όλη αυτή η διαδικασία? Έχει κάποια κοπέλα καλό αποτέλεσμα μετα από αυτή τη διαδικασία? Μπηκα στο χορό και χορεύω τωρα.....

Η κουμπάρα μου.. Αποτυχέμενες εμφυτεύσεις που τελικά βρήκαν ότι οφειλόταν σε σταφυλόκκοκο στο ενδομήτριο. Πήρε αντιβιωσε, έκανε πάλι εμφύτευση και τώρα έχει ένα μωρό 6 μηνών. Απλά, αν θυμάμαι καλά, πήρε και ο σύζυγος αγωγή.

Βλέπεις, όταν υπάρχει μικρόβιο στο ενδομήτριο σχεδόν πάντα υπάρχει ταυτόχρονα και κατακερματισμός στον άνδρα. 

1 ώρα πρίν, MarGe2022 είπε:

Καλημέρα και από Εμενα. Δεν ξέρω αν το μακρύ πρωτόκολλο βοηθάει στην ποιότητα, σιγουρα όμως βοηθάει στον αριθμό των ωαρίων που θα κανεις. 
Σε γενικές γραμμές μάλλον δεν θα κανείς διεγερση με μακρύ τον Απρίλιο γιατί τα περισσότερα κέντρα είναι κλειστά λόγω Πάσχα κάποιες μέρες και δεδομένου ότι διαρκεί και περισσότερες μέρες είναι πιθανόν να πέσεις στο κλείσιμο. 
Ειμαι και εγώ για μακρύ όποτε υπολογίζω μετά το Πάσχα, γιατί περιμένω να αδιαθετήσω περίπου τέλη Μαρτίου. 
Η επιτροπη για να δώσει φάρμακα πρέπει να έχει περάσει τετράμηνο. 
Τελος, η γνώμη μου είναι ότι εφόσον είχες θέμα με την ποιότητα να δώσεις χρόνο στο σώμα σου, μια διεγερση στα καπάκια δεν ξέρω αν είναι ότι καλύτερο για το σώμα σου και εσένα.

Επισης οποιοδήποτε βοήθημα τύπου βιταμινες και DHEA θελει περίπου ένα τρίμηνο να δεις αποτελέσματα.
Επισης DHEA γιατί;;; Είναι προ-ορμονη που κρατάει χαμηλά την FSH για καλύτερη απόκριση στη διεγερση. Τουλάχιστον Εμενα αυτό μου ειπε ο γιατρός. 
Εμενα μου την έχουν προτείνει γιατί μετά τη βιοχημική είχα FSH 25 και μου την έριξε στο 12 για να κανω πάλι διεγερση. Και πάντα εχω 2-3 ωοθηλακια όποτε παίρνω 1-2 ωάρια βέβαια ώριμα καλής ποιότητας κλπ κλπ. Εσένα γιατί; Στο εξηγησε; 

Αν αντέχεις σωματικά και οικονομικά κάνε τους φυσικούς σου μέχρι να κανείς το μακρύ πρωτόκολλο και εντωμεταξυ παίρνεις και τις βιταμινες σου, το βλέπεις με τον ενδοκρινολόγο. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...