Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 53 λεπτά , anna.k είπε:

Κορίτσια σήμερα εκανα χοριακη.  

517,60

14η μερα απο ετ, 2 κατεψυγμένων εμβυων 3ων ημερών.

Εσπασε το κακο ποδι του Φεβρουαρίου!

Μακαρι να συνεχίσετε ετσι ολες!!!!

Συγχαρητήρια!!καλους διπλασιασμούς!!!Διδυμακια μάλλον είναι ….Με το καλό κορίτσι μου!!!🍼🍼

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, anna.k said:

517,60

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Να πάνε όλα καλά εύχομαι! 💛 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

On 21/2/2023 at 12:38 ΜΜ, Ele@n είπε:

Τις ξεπαγώσατε και μετά τις ξαναπαγώσατε και μετά τις ξαναξεπαγώσατε για την ετ;;;

Δεν έχω περάσει επιτροπή, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά... θα σου πουν σίγουρα τα κορίτσια. Βάσει λογικής όμως εφόσον εσύ καταθέτεις τα χαρτιά τον αριθμό της δικής σου ταυτότητας θέλει και αποδεικτικό κατοικίας προφανώς το σπίτι που μένετε. Μπορεί να πω βλακεία αλλά μήπως ζητάει κάποιο έγγραφο πχ εκκααθριστικό που να πιστοποιεί πού μένετε;

Τις ξεπαγωσανε για τον προεμφυτευτικό έλεγχο. Αμέσως μετά τις ξαναπαγωσαν.. Η εμβρυολογος είπε όλα καλά επιζησανε όλα τα έμβρυα. Αν βγούνε με το καλό τα αποτελεσματα και υπάρχουν κάποια υγιή έμβρυα ξεπαγωνουμε για την ετ..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, λουκουμαδακι είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Έκανα και εγώ την ετ μου χθες με ένα εμβρυάκι τριών ημερών και αναμονή ως την άλλη Παρασκευή για χοριακή! Ξεκίνησα και ινοχεπ και θέλω να ρωτήσω σε όσες έχουν κάνει, νιώθατε τσούξιμο και κάψιμο; Και μετά πόνο στην πίεση λες και χτυπήσατε στο σημείο; Τις κάνω στην κοιλιά. Κάνω και προγεστερόνη από την άλλη πλευρά αλλά εκεί δε νιώθω τίποτα! Ευχαριστώ!

Κορίτσι μου γλυκό αρχικά πολύ πολύ καλή επιτυχία αρχικά...να φωλιάσει γερά εκεί κ να το έχεις αγκαλιά σου σε 9 μήνες...

Εγώ έκανα τις prolutex( προγεστερονη και αυτή) κ είχα ελαφρύ οίδημα στο σημείο για λίγες ωρες...τσούξιμο μετά την ένεση για μισή ώρα ...κ μετά για ώρες ένα το πίεζα με ποναγε σαν να είχα μελάνια...είχα ρωτήσει την γιατρο μου κ μου είπε πει ότι είναι φυσιολογικό...υπομονή επόμενος αξίζει κάθε τι που περνάμε κ με το καλό για τα πιο όμορφα αποτελέσματα!!!

1 ώρα πρίν, anna.k είπε:

517,60

Μπράβο κορίτσι μου...επιτέλους ένα καλό νέο αυτό το μήνα...με το καλό να τα έχεις αγκαλιά σε 9 μήνες...για μια όμορφη κ ήρεμη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!!

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, piglet είπε:

Σήμερα έκανα και εγώ ετ.. Από τις δυο βλαστοκυστες που έβγαλαν η μια δεν τα πηγαινε καλά και έβγαλαν και την τελευταία μου! Τα παιξαμε όλα για όλα.. Δεν έμεινε τίποτα άλλο τώρα..Καλη επιτυχία σε @Σποράκικαι σε όλες μας!! Μακάρι κάποια στιγμή να τελειώσει αυτό το βασανιστήριο!! 

Καλή επιτυχία να έχει!!!

2 ώρες πρίν, anna.k είπε:

517,60

Άντε μπράβο ρε κορίτσι γιατί μας έχει πάει μπάλα μέχρι τώρα!!! Συγχαρητήρια!!!! γιουπι!!!

• Μου αρέσει 1

tvXOp2.png

4 ώρες πρίν, Georgiakou είπε:

Αρχικά σου εύχομαι μια τεράστια χοριακη!Και εμείς έτσι γελάμε γιατί μας βλέπω για ξεχωριστά σπίτια!!😂

Σ ευχαριστώ πολύ καλή μου .. άσε δεν υπάρχουν πολλές επιλογές 🤣🤣

2 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Και εγώ ενδοαφερομαι…

Να σκάσω μου έρχεται. Κάθε φορά στις εξωσωματικές μέχρι και τις αποβολές έχανα και 1 κιλό. Και τις 2 φορές μετα τις αποβολές πηρα 3-4…λίγο οι ορμόνες, λίγο η στέρηση, λίγο το γ@μωτο τύπου και που πρόσεχα τι έγινε…

Την 1η φορά με κόπο τα έχασα. Τώρα πάλι θα αρχίσω να παλεύω…

Εχώ ήδη πολλά παραπάνω υπέρβαρο άτομο έχασα με πολύ κόπο 30 κιλά κοντά ,αφού και ο εξωσωματικος όταν κάποια στιγμή πριν καιρό του είπα δεν έχω βάλει αλλά προσπαθώ να τα διατηρώ πλέον γιατί ψυχολογικά κουράστηκα  μου λέει πλάκα κάνεις έχεις κάνει άθλο εγώ 2 και δε μπορώ ν χάσω. 

Ε μετά την αποβολή έβαλα 3-4 δε μπορώ δε μπορώ να τα χάσω ,δε στρώνομαι και ιδιαίτερα ίσως και ψυχολογικά ακόμα δε νοιωθω καλά αλλά πρέπει πριν την επόμενη να μπω σε ένα πρόγραμμα και δεν έχει μείνει κ πολύ καιρός. 

517,60

Συγχαρητήρια,καλούς διπλασιασμους!!!! Με το καλό όλα θα πάνε καλά ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Chris_V είπε:

Μετά το βελονισμό είδαμε θαύματα αλλά ήταν αργά, είχαμε κάνει ήδη την ωοληψια μετά τη διεγερση και πηγαίναμε για φυσικούς. 
Για δωρεά ακόμη δεν το συζητάμε γιατί μένω έγκυος κάθε φορά, όποτε έχουμε να δούμε μερικά ακόμη αιματολογικά κλπ μηπως είναι κάτι που έχει ξεφύγει. 
Για προεμφυτευτικο θα ρωτήσω τώρα, περιμένω να αδιαθετήσω μια φορά για να με δει ο γιατρός μετά την απόξεση. 
Ιστολογικες κάναμε, διαπιστώθηκαν φλεγμονή και νεκρικά κύτταρα πιθανόν λόγω του εμβρύου που παλινδρόμησε. Θα κανω βέβαια ακόμη έναν έλεγχο για φλεγμονή και μικρόβια στη μήτρα, αλλά είχα κάνει υστεροσκοπηση πριν την εξωσωματική. 
Επίσης η εμβρυολογος μου συνέστησε να μην καταψύξουμε τα ωάρια αυτή τη φορέα και να πάμε κατευθείαν σε ετ. Πιατευει ότι ακόμη και 1 κύτταρο να χαθεί με το στρες  της κατάψυξης παίζει μεγάλο ρόλο στην ηλικία μας. 

Οσο για τα αλλά πλέον το πηρα απόφαση…επιτελους και λίγο σεξ@κι να θυμηθούμε ότι είμαστε ζευγάρι…όχι μόνο μέσα σε 2 ώρες αλλά και κάθε ώρα. Έλεος με το ημερολόγιο  και το ρολόι στο χέρι τόσο καιρό…

Γιατί πέρα από ιστολογικό δε σου κάνανε και βιοψια εμβρυου? Να ξερεις τουλάχιστον αν ήταν υγιές ή όχι οπότε να προσεγγίσεις περισσότερο τα αίτια των αποβολων.

Επίσης αυτό που σου είπε η εμβρυολογος για την κατάψυξη πρώτη φορά το ακούω, αν το εμβρυο είναι υγιές δεν καταλαβαίνω τη σχέση έχει η δυναμική του με την ηλικία μας.

Εγώ στη θέση σου θα το έψαχνα περισσότερο πάντως πριν κάνω νέα εμβρυομεταφορα μετά από 2 αποβολες, είναι μεγάλη η επίπτωση στην υγεία μας. Και σε κάθε περίπτωση προτείνω προεμφυτευτικο άνω των 40.

Με το βελονισμό είδα και εγώ μεγάλη διαφορά στα γυναικολογικα μου, στην τρίτη πιο πρόσφατη ωοληψια μου η ανταπόκριση μου ήταν πολύ καλύτερη από τις αλλες φορές και ο αριθμός των βλαστοκυστων διπλάσιος. Βέβαια όσο καλά και να λειτουργεί το σύστημα δεδομένης της ηλικίας μου, η στατιστική είναι αμείλικτη, το μεγαλύτερο ποσοστό των ωαριων που προκύπτουν από διεγερση είναι ανευπλοειδη οποτε δεν ξέρω αν υπάρχει λογος να ζορίζω τον οργανισμο μου.

Οποτε αν δεν πάει καλά η επόμενη εμβρυομεταφορα μου θα συνέχιζα μονο με φυσικούς, θα εμπιστευτώ τη φύση και θα παρω το ωάριο που θα επιλεξει.

Επίσης κάθε μήνα στην περίοδο δεν πονάω πλέον, τη βγάζω με ένα panadol ή και τίποτα ενώ όλα τα προηγουμενα χρόνια είχα πολλή έντονη δυσμηνορια και έπαιρνα βαριά παυσίπονα, έως και lonarid ένα διάστημα.

Διαφημίσεις

517,60

Καλούς διπλασιασμούς κ τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι !!!!!! Όλα να πάνε καλά !!!!!🤸‍♀️

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα, παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και περίπου ένα χρόνο που ξεκινήσαμε την πρώτη μας εξωσωματική. θα ήθελα τη γνωμη σας, καθε άποψη μπορει να βοηθησει. Ειμαι στα 40 κ ο σύζυγος στα 48. Το ιστορικό μου είναι μέσα σε 5 χρόνια, μια βιοχημικη κυηση από τη μια και μοναδικη φυσική σύλληψη που είχαμε, μια βιοχημικη από την πρώτη μας εμβρυομεταφορα σε τεχνητό κυκλο μιας τέλειας βλαστοκύστης και μια μηδενική χοριακη από την εμβρυομεταφορα πάλι σε τεχνητό 2 βλαστοκυστεων, μιας τέλειας και μιας μέτριας 5ης μέρας. Απομένουν 2 τελευταίες βλαστοκυστες, μια μέτρια 5ης μέρας και μία 6ης μέρας. Ο γιατρός μας προτείνει να μεταφέρουμε τις 2 που μας έχουν μεινει είτε σε τεχνητό κύκλο με 2 μήνες arvekap( 3 ενέσεις 3.75), είτε για πρώτη φορά σε φυσικό κύκλο.

Πρώτον, εφόσον 3 βλαστοκυστες που έχουμε ήδη μεταφερει,  καλύτερες απ αυτές που έχουμε στην κατάψυξη, δεν έχουν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, το πιθανότερο λογω χρωμοσωμικων ανωμαλιων, να πιστέψω σ αυτές  και να τις μεταφέρω ή λογικά θα αποτύχουν? Δευτερον,  δεν έχω ξανακάνει εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο, ξέρετε τη διαφορά με τον τεχνητό σε δυναμικη εμφυτευσης? Ευχαριστώ πολυ...Καλή επιτυχία σε κάθε σας προσπάθεια, με το καλό να γίνει ότι επιθυμεί ο καθένας. 

3 ώρες πρίν, anna.k είπε:

517,60

Συγχαρητήρια! Με το καλό μια ανέφελη εγκυμοσύνη! 

Μπορώ να σου στείλω μήνυμα να σε ρωτήσω κάτι μιας και είχες τριών ημερών έμβρυα; Ευχαριστώ! 

1 ώρα πρίν, Pagor είπε:

Κορίτσι μου γλυκό αρχικά πολύ πολύ καλή επιτυχία αρχικά...να φωλιάσει γερά εκεί κ να το έχεις αγκαλιά σου σε 9 μήνες...

Εγώ έκανα τις prolutex( προγεστερονη και αυτή) κ είχα ελαφρύ οίδημα στο σημείο για λίγες ωρες...τσούξιμο μετά την ένεση για μισή ώρα ...κ μετά για ώρες ένα το πίεζα με ποναγε σαν να είχα μελάνια...είχα ρωτήσει την γιατρο μου κ μου είπε πει ότι είναι φυσιολογικό...υπομονή επόμενος αξίζει κάθε τι που περνάμε κ με το καλό για τα πιο όμορφα αποτελέσματα!!!

Μπράβο κορίτσι μου...επιτέλους ένα καλό νέο αυτό το μήνα...με το καλό να τα έχεις αγκαλιά σε 9 μήνες...για μια όμορφη κ ήρεμη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!!

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!! 

Κράτα το

1 hour ago, λουκουμαδακι είπε:

Συγχαρητήρια! Με το καλό μια ανέφελη εγκυμοσύνη! 

Μπορώ να σου στείλω μήνυμα να σε ρωτήσω κάτι μιας και είχες τριών ημερών έμβρυα; Ευχαριστώ!

Ευχαριστώ πολύ! Φυσικα και μπορεις!

1 hour ago, ED83 είπε:

Καλησπέρα, παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και περίπου ένα χρόνο που ξεκινήσαμε την πρώτη μας εξωσωματική. θα ήθελα τη γνωμη σας, καθε άποψη μπορει να βοηθησει. Ειμαι στα 40 κ ο σύζυγος στα 48. Το ιστορικό μου είναι μέσα σε 5 χρόνια, μια βιοχημικη κυηση από τη μια και μοναδικη φυσική σύλληψη που είχαμε, μια βιοχημικη από την πρώτη μας εμβρυομεταφορα σε τεχνητό κυκλο μιας τέλειας βλαστοκύστης και μια μηδενική χοριακη από την εμβρυομεταφορα πάλι σε τεχνητό 2 βλαστοκυστεων, μιας τέλειας και μιας μέτριας 5ης μέρας. Απομένουν 2 τελευταίες βλαστοκυστες, μια μέτρια 5ης μέρας και μία 6ης μέρας. Ο γιατρός μας προτείνει να μεταφέρουμε τις 2 που μας έχουν μεινει είτε σε τεχνητό κύκλο με 2 μήνες arvekap( 3 ενέσεις 3.75), είτε για πρώτη φορά σε φυσικό κύκλο.

Πρώτον, εφόσον 3 βλαστοκυστες που έχουμε ήδη μεταφερει,  καλύτερες απ αυτές που έχουμε στην κατάψυξη, δεν έχουν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, το πιθανότερο λογω χρωμοσωμικων ανωμαλιων, να πιστέψω σ αυτές  και να τις μεταφέρω ή λογικά θα αποτύχουν? Δευτερον,  δεν έχω ξανακάνει εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο, ξέρετε τη διαφορά με τον τεχνητό σε δυναμικη εμφυτευσης? Ευχαριστώ πολυ...Καλή επιτυχία σε κάθε σας προσπάθεια, με το καλό να γίνει ότι επιθυμεί ο καθένας. 

Καλησπέρα! Επειδή κι εγώ ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα, αν έχεις σταθερό κύκλο, καλό ορμονολογικο προφίλ, καλό παχος ενδομητριου και ενδειξεις ότι κάνεις ωορηξια κάθε μήνα ο γιατρος μου προτείνει φυσικό. Το ενδομητριο προετοιμάζεται φυσιολογικα για να δεχθεί το εμβρυο και δεν κινδυνεύεις με το παραθυρο εμφυτευσης. Απο το ωοθυλακιο που σπάει κατά την ωορηξια παραγεται η προγεστερονη που χρειαζεται για την υποστήριξη της εγκυμοσύνης, εμένα μου ειπε ότι θα πάρω και έξτρα προγεστερονη και cyclacur μετα την εμβρυομεταφορα για επιπλέον υποστήριξη, άλλοι γιατροί απ ότι διάβασα εδώ τα δίνουν από τη μέρα της ωορηξιας. Ο μόνος κίνδυνος είναι να μην κάνεις ωορηξια ενώ έχεις περάσει την ταλαιπωρια των ανά 2 ημερών υπερήχων και αιματολογικων οπότε και ακυρώνεται η εμβρυομεταφορα. Όπως επίσης να σου πέσει Κυριακή η μέρα που πρέπει να γίνει η εμβρυομεταφορα και να ειναι το κέντρο κλειστό, αυτό να το ρωτήσεις από πριν. Αλλη επιλογή ειναι να κάνεις ωοληψια το ωάριο του μήνα με την ελπίδα να προκύψει καλή βλαστοκυστη και να τη μεταφερεις και αυτή με τις άλλες δύο. Μπορείς να συνεννοηθεί με το γιατρό για το κόστος της ωοληψιας, εφόσον θα πληρώσεις την εμβρυομεταφορα  που περιλαμβάνει παρακολούθηση του φυσικού σου κύκλου σίγουρα το κοστος της ωοληψιας θα είναι μικρότερο, άσε που πολλές κοπέλες για ένα ωαριο δεν κάνουν καν αναισθησία.

Τώρα όσο αφορά τις βλαστοκυστες σου, στατιστικα της 6ης μέρα έχουν αρκετα μικρότερη δυναμικη για εγκυμοσυνη σε σχέση με της 5ης, ωστόσο δεν αποκλείεται εγκυμοσυνη. Τώρα για τηλ άλλη που λες ότι είναι μέτριας, τι βαθμολογία σου δώσανε? Αν πχ εννοεις ΒΑ μια χαρά είναι, αν είναι ΒC δυσκολεύει για εμφυτευση, αλλά πάλι τίποτα δεν αποκλείεται. Για ποιο λόγο οδηγηθήκατε στην εξωσωματικη? Υπάρχει κάποιο θέμα ή λόγω του ότι δεν προέκυψε για χρόνια εγκυμοσυνη φυσικά εκτός της βιοχημικης?

Αν αποφασίσεις να τις μεταφερεις σου εύχομαι καλή επιτυχία! Αν πάλι θέλεις να είσαι πιο σίγουρη θα σου πρότεινα μια ακόμη διέγερση και προεμφυτευτικο αν οι καταβολές σου είναι καλές και έχεις δείγμα απο την προηγούμενη φορά ότι θα προκύψουν αρκετές βλαστοκυστες. Αλλιώς φυσικούς κύκλους.

Και οπωσδηποτε πριν κάνεις οτιδήποτε θα σου πρότεινα να πας στην κα Οικονομοπουλου στο τμημα αποβολων στο Ελενα για να σε ξεψαχνισει γιατί τα επόμενα 1-2 χρόνια είναι κρίσιμα, δεν πρέπει να χάσεις χρόνο.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...