Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 52 λεπτά , Mariam23 είπε:

Δοκιμάστε να ενυδατωσετε καλά την κοιλιά σας το προηγούμενο βράδυ. Εγώ έβαλα μια φορά λίγο βαζελίνη και μετά έμπαιναν και δεν καταλάβαινα τίποτα. 

Ευχαρισστωωωωωωω πολύ για τις πληροφορίες !!!!! Θα το κάνω !!! 🫠

πρίν από 37 λεπτά , Nels είπε:

Επειδή και εμένα ο άντρας μου έχει κιρσοκηλη και πολύ κακό σπερμα (του δικού σου είναι ονειρεμένο μπροστά στο δικό του, μιλάμε για αριθμό κάτω από 500χιλ, κινητικότητα 10% η μεσαία και 90%καθόλου κινηση, μορφολογια μετά βίας 1% και κατακερματισμο που ευτυχώς μειωθηκε, οξειδωτικο στρες δε μπορούσαμε καν να κάνουμε έλεγχο λογω της μικρής ποσότητας σπερμστοζωαριων) θα ήθελα να σου δώσω λίγο κουραγιο και να σου πω οτι με ένα τρίμηνο βιταμινών διορθωνεται αρκετά το σπερμα αλλά να εφαρμόσετε και το εξής tip: ο άντρας σου την ημέρα της ωοληψιας να δώσει και δεύτερο δείγμα με απόσταση 2 ωρων το πολύ και να χρησιμοποιηθει αυτό στη γονιμοποίηση. Και τις 2 φορες που το έκανε αυτό ο δικος μου το δεύτερο δείγμα ήταν μακράν καλύτερο από το πρώτο, κυρίως σε κινητικότητα και μορφολογια,  απ ότι κατάλαβα όσο πιο λιγη ώρα μεινει το σπερμα στους όρχεις όπου λογω της κιρσοκηλης ζεσταίνεται και καταστρεφεται, τόσο καλύτερα.

Επίσης είχαμε πολύ καλο ποσοστο σε βλαστοκυστες, σχεδόν όλα τα γονιμοποιημενα ωαρια φτάσανε σε βλαστοκυστες παρολη την ηλικία μου (42). Οπότε μην απογοητευεσαι, θα τα καταφέρετε με αγωγή. Θα σου πρότεινα να παίρνει και έξτρα Q10 400mg την ημέρα που ειναι αντιοξειδωτικο.

Έχετε εξετασει και το ενδεχομενο επέμβασης κιρσοκηλης? Γιατί απ ότι καταλαβαίνω απο τις ορμόνες σου είσαι μικρή οποτε εχετε χρόνο, ξέρω περιπτώσεις που μετά από επέμβαση έμειναν φυσιολογικα εγγυες. 

Ρώτα και τον γιατρό σου πρώτα εννοείται, εμένα μου ειπε οκ, αν δεις σε μήκος, που αυτό είναι που μας ενδιαφέρει στις υποδοριες, είναι σχεδόν ίδιες οι βελόνες. Εγώ έτσι ξεγνοιασα πάντως, πριν μου δενόταν το στομάχι καθε φορά που ηταν να κάνω την ηπαρινη.

Και να προσέχεις πάντα η εγκοπή στη βελόνα να κοιτάει προς τα πάνω, και αυτό βοηθάει πολύ.

Σ ευχαριστώ πολύ !!!! Θα το πω στον άντρα μου γιατί αυτός μου τις κάνει .. 😝

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

4 ώρες πρίν, piglet είπε:

Σήμερα έκανα και εγώ ετ.. Από τις δυο βλαστοκυστες που έβγαλαν η μια δεν τα πηγαινε καλά και έβγαλαν και την τελευταία μου! Τα παιξαμε όλα για όλα.. Δεν έμεινε τίποτα άλλο τώρα..Καλη επιτυχία σε @Σποράκικαι σε όλες μας!! Μακάρι κάποια στιγμή να τελειώσει αυτό το βασανιστήριο!! 

Καλη επιτυχία!!!μακαρι να είναι η τελευταία και να αποκτήσετε το παιδάκι σας!!!

2 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Κορίτσια ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα αν δε γίνεται από εδώ στείλτε μου προσωπικό μήνυμα . Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κάποια διατροφολόγο έτσι λίγο πιο ειδική σε εμάς της εξωσωματικής ,αν κανει και online συνεδρίες ακόμα καλύτερα γιατί δεν είμαι Αθήνα , Θεσσαλονίκη πχ. Κάποια στιγμή είχατε αναφέρει νομίζω κάποια δε θυμάμαι ,είμαι στην αναζήτηση γιατί κάπως πρέπει να μαζευτω πριν την επόμενη έμβρυομεταφορα και προσπαθώ μόνη μου και δε τα καταφέρνω έβαλα και 3 κιλά από αυτά που είχα χάσει . 

Και εγώ ενδοαφερομαι…

Να σκάσω μου έρχεται. Κάθε φορά στις εξωσωματικές μέχρι και τις αποβολές έχανα και 1 κιλό. Και τις 2 φορές μετα τις αποβολές πηρα 3-4…λίγο οι ορμόνες, λίγο η στέρηση, λίγο το γ@μωτο τύπου και που πρόσεχα τι έγινε…

Την 1η φορά με κόπο τα έχασα. Τώρα πάλι θα αρχίσω να παλεύω…

πρίν από 11 λεπτά , anna.k είπε:

Κορίτσια σήμερα εκανα χοριακη.  

517,60

14η μερα απο ετ, 2 κατεψυγμένων εμβυων 3ων ημερών.

Εσπασε το κακο ποδι του Φεβρουαρίου!

Μακαρι να συνεχίσετε ετσι ολεςααα

Συγχαρητήρια!!!επιτελους και μια θετική χοριακη να σπάσει η γκίνια!!!αρα μιλάμε για δίδυμα;; Τι ωραία!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , Nels είπε:

Επειδή και εμένα ο άντρας μου έχει κιρσοκηλη και πολύ κακό σπερμα (του δικού σου είναι ονειρεμένο μπροστά στο δικό του, μιλάμε για αριθμό κάτω από 500χιλ, κινητικότητα 10% η μεσαία και 90%καθόλου κινηση, μορφολογια μετά βίας 1% και κατακερματισμο που ευτυχώς μειωθηκε, οξειδωτικο στρες δε μπορούσαμε καν να κάνουμε έλεγχο λογω της μικρής ποσότητας σπερμστοζωαριων) θα ήθελα να σου δώσω λίγο κουραγιο και να σου πω οτι με ένα τρίμηνο βιταμινών διορθωνεται αρκετά το σπερμα αλλά να εφαρμόσετε και το εξής tip: ο άντρας σου την ημέρα της ωοληψιας να δώσει και δεύτερο δείγμα με απόσταση 2 ωρων το πολύ και να χρησιμοποιηθει αυτό στη γονιμοποίηση. Και τις 2 φορες που το έκανε αυτό ο δικος μου το δεύτερο δείγμα ήταν μακράν καλύτερο από το πρώτο, κυρίως σε κινητικότητα και μορφολογια,  απ ότι κατάλαβα όσο πιο λιγη ώρα μεινει το σπερμα στους όρχεις όπου λογω της κιρσοκηλης ζεσταίνεται και καταστρεφεται, τόσο καλύτερα.

Επίσης είχαμε πολύ καλο ποσοστο σε βλαστοκυστες, σχεδόν όλα τα γονιμοποιημενα ωαρια φτάσανε σε βλαστοκυστες παρολη την ηλικία μου (42). Οπότε μην απογοητευεσαι, θα τα καταφέρετε με αγωγή. Θα σου πρότεινα να παίρνει και έξτρα Q10 400mg την ημέρα που ειναι αντιοξειδωτικο.

Έχετε εξετασει και το ενδεχομενο επέμβασης κιρσοκηλης? Γιατί απ ότι καταλαβαίνω απο τις ορμόνες σου είσαι μικρή οποτε εχετε χρόνο, ξέρω περιπτώσεις που μετά από επέμβαση έμειναν φυσιολογικα εγγυες. 

Ρώτα και τον γιατρό σου πρώτα εννοείται, εμένα μου ειπε οκ, αν δεις σε μήκος, που αυτό είναι που μας ενδιαφέρει στις υποδοριες, είναι σχεδόν ίδιες οι βελόνες. Εγώ έτσι ξεγνοιασα πάντως, πριν μου δενόταν το στομάχι καθε φορά που ηταν να κάνω την ηπαρινη.

Και να προσέχεις πάντα η εγκοπή στη βελόνα να κοιτάει προς τα πάνω, και αυτό βοηθάει πολύ.

Διαβάζω αυτά που λες και παίρνω θάρρος. Κιρσοκηλη και εμείς, 2 αποβολές. 
Βιταμινες φουλ. Καλή διατροφή και άσκηση μέσα στο πρόγραμμα ανέκαθεν…έκανε πρωταθλητισμό νεότερος εξού και η κιρσοκηλη…

Κραταω αυτό που ειπε για 2η εκσπερμάτωση μέσα σε 2 ώρες. 
Δεν ξέρουμε ποιο δρόμο να πάρουμε, κυρίως μετά την 2η αποβολη.

Και τις 2 φορές 100% επιτυχία σε γονιμοποιηση και βλαστοκυστες και θετική χοριακη, αλλά…

Ειδαμε μόνο ότι βοήθησε πολύ ο βελονισμός. Περιμενουμε επαναληπτικές εξετασεις για επιβεβαίωση μετά από 75 ημέρες. 

42 σε λίγους μήνες και εγώ, με αυτό το σπερμα η Οικονομόπουλου με αποτρέψει και από τα δανεικα 😢

πρίν από 16 λεπτά , anna.k είπε:

517,60

Μακαρι να συνεχίσετε ετσι ολες!!!!

Μπράβο κορίτσι μου!!!! Συγχαρητήρια !!!! Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη .. 👼🏼👼🏼👼🏼👼🏼

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , anna.k είπε:

517,60

Καλούς διπλασιασμούς να έχεις! 
Εγινε η αρχή για Φεβρουάριο !!! Επιτελους! ❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , anna.k είπε:

517,60

Συγχαρητήρια, πολύ καλή τιμή!!! Καλούς διπλασιασμούς!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 59 λεπτά , Nels είπε:

Βρε…μηπως να δοκιμάσουμε και σεξ@κι μέσα σε 2 ώρες;;;🥰😍🤭🤣

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , anna.k είπε:

517,60

Αχ 🥰❣️😍

πρίν από 14 λεπτά , Chris_V είπε:

Βρε…μηπως να δοκιμάσουμε και σεξ@κι μέσα σε 2 ώρες;;;🥰😍🤭🤣

Αυτό έχει μονο καλά ανεξαρτητου αποτελέσματος! :)

Λυπάμαι πολυ για τις αποβολες σου. Μάθατε που οφειλοντουσαν? Κάνατε βιοψια?

Πάντως στην ηλικία μας κατά κύριο λόγο οφείλονται σε χρωμοσωμικες ανωμαλιες των ωαρίων.

Ειχα διαβασει στατιστικά για τις επιτυχεις εγκυμοσύνες με εξωσωματικη ανάλογα με την ηλικία της γυναίκας και την ποιότητα του σπέρματος δωρεά ωαρίων, ακόμη και με πολύ κακό σπερμα το ποσοστό επιτυχίας με ωαρια νέας γυναίκας μειωνοταν μόνο κατα 10%, πιθανόν γι αυτό που λένε ότι τα καλά ωαρια διορθώνουν τις βλάβες στο σπερμα.

Δεν ξέρω τις παραμέτρους του άντρα σου, αν πάντως είναι καλύτερα από του δικού μου δε βλέπω λογο να μην μπορείτε να προχωρήσετε με δωρεά.

Προεμφυτευτικο έλεγχο δοκιμάσατε?

πρίν από 24 λεπτά , Nels είπε:

Αυτό έχει μονο καλά ανεξαρτητου αποτελέσματος! :)

Λυπάμαι πολυ για τις αποβολες σου. Μάθατε που οφειλοντουσαν? Κάνατε βιοψια?

Πάντως στην ηλικία μας κατά κύριο λόγο οφείλονται σε χρωμοσωμικες ανωμαλιες των ωαρίων.

Ειχα διαβασει στατιστικά για τις επιτυχεις εγκυμοσύνες με εξωσωματικη ανάλογα με την ηλικία της γυναίκας και την ποιότητα του σπέρματος δωρεά ωαρίων, ακόμη και με πολύ κακό σπερμα το ποσοστό επιτυχίας με ωαρια νέας γυναίκας μειωνοταν μόνο κατα 10%, πιθανόν γι αυτό που λένε ότι τα καλά ωαρια διορθώνουν τις βλάβες στο σπερμα.

Δεν ξέρω τις παραμέτρους του άντρα σου, αν πάντως είναι καλύτερα από του δικού μου δε βλέπω λογο να μην μπορείτε να προχωρήσετε με δωρεά.

Προεμφυτευτικο έλεγχο δοκιμάσατε?

Μετά το βελονισμό είδαμε θαύματα αλλά ήταν αργά, είχαμε κάνει ήδη την ωοληψια μετά τη διεγερση και πηγαίναμε για φυσικούς. 
Για δωρεά ακόμη δεν το συζητάμε γιατί μένω έγκυος κάθε φορά, όποτε έχουμε να δούμε μερικά ακόμη αιματολογικά κλπ μηπως είναι κάτι που έχει ξεφύγει. 
Για προεμφυτευτικο θα ρωτήσω τώρα, περιμένω να αδιαθετήσω μια φορά για να με δει ο γιατρός μετά την απόξεση. 
Ιστολογικες κάναμε, διαπιστώθηκαν φλεγμονή και νεκρικά κύτταρα πιθανόν λόγω του εμβρύου που παλινδρόμησε. Θα κανω βέβαια ακόμη έναν έλεγχο για φλεγμονή και μικρόβια στη μήτρα, αλλά είχα κάνει υστεροσκοπηση πριν την εξωσωματική. 
Επίσης η εμβρυολογος μου συνέστησε να μην καταψύξουμε τα ωάρια αυτή τη φορέα και να πάμε κατευθείαν σε ετ. Πιατευει ότι ακόμη και 1 κύτταρο να χαθεί με το στρες  της κατάψυξης παίζει μεγάλο ρόλο στην ηλικία μας. 

Οσο για τα αλλά πλέον το πηρα απόφαση…επιτελους και λίγο σεξ@κι να θυμηθούμε ότι είμαστε ζευγάρι…όχι μόνο μέσα σε 2 ώρες αλλά και κάθε ώρα. Έλεος με το ημερολόγιο  και το ρολόι στο χέρι τόσο καιρό…

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...