-
Από την διαχείριση / Admin news
-
2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:
Καλησπέρα κορίτσι μου,
Ηταν και τριζωνικο! Ήθελε να με πάει με φυσικό κύκλο τώρα αλλά δεν είχε γίνει βλαστοκύστη το έμβρυο ακόμα. Το ίδιο πράγμα δε λέμε; Ή εννοείς κάτι άλλο;
Όσον αφορά το ωάριο χωρίς κατάψυξη (δλδ φρέσκο), εχω διαβάσει μαρτυρίες από γνωστές που πέτυχαν μόνο με φρέσκο γιατί και καλά η κατάψυξη έχει πρώτον τον κίνδυνο της απώλειας στην απόψυξη και δεύτερον, προσομοιάζει καλύτερα σε φυσικό κύκλο.
Κοινώς εγώ τώρα ήθελα απλά να βάλουμε ένα φρέσκο κ ένα κατεψυγμένο την 5η μέρα φυσικού ενδομητριου αλλά δε μας έκανε τη χάρη.Καλησπέρα !
Δεν μετρήσαμε τη προγεστερονη μου γιατί μου είπε πως δε χρειάζεσαι στον φυσικό κύκλο. Επισης δεν ξέρουμε καν το παράθυρο εμφύτευσης μου συγκεκριμένα, απλά το πήγε βάσει πρωτόκολλου πως γενικά δεν ενδείκνυται το ενδομήτριο 6 ημερών γιατί δεν είναι τόσο δεκτικό λέει.
Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις ετ σε φυσικό κύκλο την επόμενη φορά που θα έχεις (μάλλον) δύο βλαστοκύστες και να πάρεις ή και να μην πάρεις το ωάριο σου. Εννοώ ετ σε φυσικό κύκλο γιατί έχεις καλό ενδομήτριο.
1 hour ago, Antonia_ είπε:Καλησπέρα κορίτσια σε όλες!! Καλή χρονιά εύχομαι και επιτέλους το 25 να φέρει σε κάθε μία μας ότι επιθυμεί.
Λοιπόν μετά από 4 εμβρυομεταφορες (2 έμβρυα τη φορά) με 1 εγκυμοσύνη κ αποβολή μόλις ακούσαμε καρδιά και άλλη μία βιοχημική, ετοιμάζομαι γ νέα ωοληψια σε κανά 2μηνο σε νέο κέντρο εξωσωματικής κ νέο γιατρό.
Η νέα μου σαλπιγγογραφια έδειξε νορμάλ και μια λίγο διατεταμένη σάλπιγγα.
Γενικά το θέμα μας είναι ο ανδρικός παράγοντας. Εγώ 30 με ΑΜΗ στο 9 (Μ λένε χαμηλή για την ηλικία μου ωστόσο άριστα ωοθυλάκια στον υπέρηχο).
Σήμερα βγήκε ο κατακερματισμός του σπέρματος στο 24%. Αύριο θα τα στείλω ν στο γιατρό. Η αλήθεια περίμενα παραπάνω ν βγει. Το πιστεύετε για το 24% ?
Η αλήθεια είναι πως το 24% δεν είναι και κανένα τραγικό νούμερο για να θεωρηθεί προβληματικό. Συνήθως πάνω από 30% ξεκινούν τα σοβαρότερα προβλήματα. Και στην ουσία οι 8 βλαστοκύστες το αποδεικνύουν δλδ δεν ξέρω πόσο σου πήρε να τις μαζέψεις αλλά είναι ένα καλό νούμερο και περιμένουμε να δούμε εγκυμοσύνη. Έχετε κάνει καρυοτυπο ζεύγους; Εσύ έχεις κάνει μικροβιωμα ή υστεροσκοπηση; Έχεις ελέγξει το περιβάλλον της μήτρας; Εγώ προσωπικά μετά από 2 αποβολές θα πήγαινα σε προεμφυτευτικό είτε του άρεσε είτε δεν του άρεσε του γιατρού, δεν θα τον ρώταγα ιδιαίτερα να είμαι ειλικρινής.
πρίν από 21 λεπτά , DimMan είπε:SOS!!!
Το σπερμοδιάγραμμα του άντρα μου βγήκε και δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλο
μια βοήθεια παιδιά !!!
5% ομαλές μορφές 95% ανωμαλες
Συγκέντρωση 7,5x10^6
Ολικός αριθμός 25,2x10^6
Σύνολο κινητών σπερματοζωαρίων 56%
πείτε μου τη γνώμη σας!!Γιατί τόσο αυξημένες ανώμαλες μορφές ;
Γιατί είναι 5% οι καλές μορφές. Είναι λογικό. 5% μορφολογία είναι εντός φυσιολογικών ορίων.
-
Καφέ Εξωσωματικής 2023 !
-
Θέματα
-
- 7.586 απαντήσεις
- 930.650 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 473.336 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 127.483 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.161.164 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.017 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.586 απαντήσεις
- 930.650 εμφανίσεις
-
- 1.029 απαντήσεις
- 41.028 εμφανίσεις
-
Σπερμοδιάγραμμα