Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!

Θα ήθελα τη βοήθειά σας για τα χαρτιά της εξωσωματικής αλλά και την άποψή σας για την περίπτωσή μας... 

Έχω συλλέξει τα έγγραφα για την επιτροπή της εξωσωματικής και μου έχουν δώσει ημερομηνία την επόμενη εβδομάδα (βρίσκομαι Θεσσαλονίκη). Για τη σαλπιγγογραφία τί πρέπει να υποβάλλω; Την ακτίνα και τη γνωμάτευση ή μόνο τη γνωμάτευση; Πρέπει να γράψει ο γυναικολόγος μου και πρωτόκολο που θα ακολουθήσουμε για την εξωσωματική; Προς το παρόν έχουμε τη γνωμάτευση του ανδρολόγου. 

Έχουμε ανδρική υπογονιμότητα με πολύ υψηλό οξειδωτικό στρες (~13 με όριο 1,5 περίπου) και χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων (~14 εκατ.), τουλάχιστον καλή κινητικότητα (~60% ζωηρή και νωθρή), καλή ζωτικότητα (84%) και βελτιωμένη μορφολογία (3% φυσιολογ. μορφές) σε σχέση με παλαιότερα - ο σύζυγος ακολουθεί θεραπεία με χάπια, αντιβιώσεις κτλ με τη βοήθεια ανδρολόγου, έχει διαγνωστεί με κιρσοκήλη άμφω. Περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα να βγει και η εξέταση DFI την οποία θέλει οπωσδήποτε να δει ο ανδρολόγος.

Εγώ δεν έχω βρει (προς το παρόν) κάποιο θέμα με εμένα, έχω σταθερή ωορρηξία αλλά έχω χαμηλή ΑΜΗ (8,35 ή 1,1 με την άλλη μέτρηση), οι υπόλοιπες ορμονολογικές (LH, E2, FSH) είναι καλές.. 'Έχουμε κάνει δύο σπερματεγχύσεις μπας και μας χτυπήσει την πόρτα η τύχη, και έναν κύκλο που δεν προχώρησε σε σπερματέγχυση γιατί αρρώστησε ο σύζυγος και είχα και εγώ κακή απόκριση στις ενέσεις που μου έδωσε ο γιατρός για τη διέγερση. Στους κύκλους που κάναμε τις σπερματεγχύσεις είχα πάρει κλομιφαίνη με καλή απόκριση (5 ωοθυλάκια και πάνω). 

Έχω αγχωθεί πολύ τόσο με το οξειδωτικό στρες που βρήκαμε στο σπέρμα όσο και με τις δικές μου εξετάσεις.. Ο ανδρολόγος μας "απαγορεύει" να προχωρήσουμε σε εξωσωματική πριν διορθωθεί το οξειδωτικό στρες (διορθώνεται άραγε τόσο υψηλό...??)

Έχει καμιά κοπέλα παρόμοια εμπειρία με εμένα; Είμαι ήδη 36..

Ο γυναικολόγος μου είναι αισιόδοξος αλλά είναι και ο χαρακτήρας του αυτός..

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια...

Και εμάς μας είπε ο γυναικολόγος μου ότι αν δεν διορθώσουμε το κατακερματισμό στη δική μας περίπτωση δε ξέρω αν σχετίζονται καλό είναι να μη προχωρήσουμε . Πέρσι τον Ιανουάριο στη πρώτη εξέταση είχε 67% πάρα πολύ χάλια μας είπανε και τον Ιούνιο στο επαναληπτικο είχε 24% αν θυμάμαι καλά . Επερνε βιταμίνες spermotrend, έκανε δίαιτα γιατί τα είχε τα κιλακια του και αυτός ή διατροφή διαφορετικά μας είπε.  Πρωτεϊνική κατά κύριο λόγο ,ανανά έτρωγε και γενικά τροφές που βοηθάνε στο σπέρμα και εκσπερμάτιση καθε 2 μέρες. Οπότε μπορούσε πήγαινε και για περπάτημα ,τώρα δε ξέρω τι απ' όλα βοήθησε το αποτέλεσμα είχε σημασία . 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 34 λεπτά , Ririii88 είπε:

Περιμένω κ εγώ χοριακη την Πέμπτη μαζί με τις κοριτσαρες  🥴 

Κάνε μας ποδαρικό με μια τεράστια χοριακή please!!!

πρίν από 50 λεπτά , λουκουμαδακι είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Έκανα και εγώ την ετ μου χθες με ένα εμβρυάκι τριών ημερών και αναμονή ως την άλλη Παρασκευή για χοριακή! Ξεκίνησα και ινοχεπ και θέλω να ρωτήσω σε όσες έχουν κάνει, νιώθατε τσούξιμο και κάψιμο; Και μετά πόνο στην πίεση λες και χτυπήσατε στο σημείο; Τις κάνω στην κοιλιά. Κάνω και προγεστερόνη από την άλλη πλευρά αλλά εκεί δε νιώθω τίποτα! Ευχαριστώ!

Καλή επιτυχία κορίτσι μου ❣️

πρίν από 35 λεπτά , Ririii88 είπε:

@Georgiakou είμαι κ εγώ χοντρόπετση όπως λέει ο άντρας μου και πολλές φορές η βελόνα δεν μπαίνει και φυσικά γελάμε για να μην μας παρει από κάτω .. 

Αρχικά σου εύχομαι μια τεράστια χοριακη!Και εμείς έτσι γελάμε γιατί μας βλέπω για ξεχωριστά σπίτια!!😂

Κορίτσια ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα αν δε γίνεται από εδώ στείλτε μου προσωπικό μήνυμα . Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κάποια διατροφολόγο έτσι λίγο πιο ειδική σε εμάς της εξωσωματικής ,αν κανει και online συνεδρίες ακόμα καλύτερα γιατί δεν είμαι Αθήνα , Θεσσαλονίκη πχ. Κάποια στιγμή είχατε αναφέρει νομίζω κάποια δε θυμάμαι ,είμαι στην αναζήτηση γιατί κάπως πρέπει να μαζευτω πριν την επόμενη έμβρυομεταφορα και προσπαθώ μόνη μου και δε τα καταφέρνω έβαλα και 3 κιλά από αυτά που είχα χάσει . 

Κορίτσια ξέχασα να αναφέρω σχετικά με τις απορίες που είχαμε τις προηγούμενες μέρες μου εξήγησαν ότι επιτρέπεται κανονικότατα το θερμαινόμενο υπόστρωμα, ντους κανονικά με ζεστό νερό και γενικά ότι κάναμε στη ζωή μας  μεχρι και τη μέρα της χοριακής (και μαλλιά βάφεις). Φυσικά δεν αναφέρομαι σε βάρη και κούραση!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Κορίτσια αύριο έχω ετ 😁, επιτέλους! Ευχηθείτε μου να πάνε όλα καλά γιατί η υπομονή εξαντλείται!!!

Καλή επιτυχία, όλα καλά να πάνε!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, λουκουμαδακι είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Έκανα και εγώ την ετ μου χθες με ένα εμβρυάκι τριών ημερών και αναμονή ως την άλλη Παρασκευή για χοριακή! Ξεκίνησα και ινοχεπ και θέλω να ρωτήσω σε όσες έχουν κάνει, νιώθατε τσούξιμο και κάψιμο; Και μετά πόνο στην πίεση λες και χτυπήσατε στο σημείο; Τις κάνω στην κοιλιά. Κάνω και προγεστερόνη από την άλλη πλευρά αλλά εκεί δε νιώθω τίποτα! Ευχαριστώ!

Καλησπέρα να πω και εγω ότι πονάνε πολύ οι ινοχεπ. Είναι το χειρότερο μου όταν έρχεται αυτή η ώρα και επίσης εμένα με πονάνε αρκετές ώρες όλες τις φορές που θα τρυπηθω. Άσε που πλέον δεν υπάρχει κενό να τις κάνω η κοιλιά μου εμένα έχει γίνει μπλέ παρόλο που τις κάνω κυκλικά. 

2 ώρες πρίν, piglet είπε:

Σήμερα έκανα και εγώ ετ.. Από τις δυο βλαστοκυστες που έβγαλαν η μια δεν τα πηγαινε καλά και έβγαλαν και την τελευταία μου! Τα παιξαμε όλα για όλα.. Δεν έμεινε τίποτα άλλο τώρα..Καλη επιτυχία σε @Σποράκικαι σε όλες μας!! Μακάρι κάποια στιγμή να τελειώσει αυτό το βασανιστήριο!! 

Καλή σου επιτυχία, εύχομαι αυτό να είναι το τυχερό σου!

πρίν από 43 λεπτά , Σποράκι είπε:

Κάνε μας ποδαρικό με μια τεράστια χοριακή please!!!

Καλή επιτυχία κορίτσι μου ❣️

Αχχχχχ μακάρι κοριτσάρα μου να μπει ο μήνας τελεία για όλες μας !!!!!!! 👼🏼

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Μαρία τζορμπατζακη είπε:

Καλησπέρα να πω και εγω ότι πονάνε πολύ οι ινοχεπ. Είναι το χειρότερο μου όταν έρχεται αυτή η ώρα και επίσης εμένα με πονάνε αρκετές ώρες όλες τις φορές που θα τρυπηθω. Άσε που πλέον δεν υπάρχει κενό να τις κάνω η κοιλιά μου εμένα έχει γίνει μπλέ παρόλο που τις κάνω κυκλικά. 

Και εγώ με τις innohep έχω θέμα. Σε φάσεις δεν έμπαιναν καν στο δέρμα και ήμουν γεμάτη σημάδια. Η μόνη λύση που βρήκα είναι να μεταφέρω το υγρό σε άλλη ένεση με βελόνα ινσουλίνης, όπως έκανα και τις rolutex δλδ, εφόσον είναι και οι δύο υποδορροιες και ηρέμησα. Πότε ξανά τη σύριγγα της innohep, απορώ γιατί δεν τη λεπταινουν λίγο.

πρίν από 12 λεπτά , Nels είπε:

Και εγώ με τις innohep έχω θέμα. Σε φάσεις δεν έμπαιναν καν στο δέρμα και ήμουν γεμάτη σημάδια. Η μόνη λύση που βρήκα είναι να μεταφέρω το υγρό σε άλλη ένεση με βελόνα ινσουλίνης, όπως έκανα και τις rolutex δλδ, εφόσον είναι και οι δύο υποδορροιες και ηρέμησα. Πότε ξανά τη σύριγγα της innohep, απορώ γιατί δεν τη λεπταινουν λίγο.

Ναι ούτε εμένα μπαίνουν .. θα δοκιμάσω αυτό που λες .. 

πρίν από 9 λεπτά , Ririii88 είπε:

Δοκιμάστε να ενυδατωσετε καλά την κοιλιά σας το προηγούμενο βράδυ. Εγώ έβαλα μια φορά λίγο βαζελίνη και μετά έμπαιναν και δεν καταλάβαινα τίποτα. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, λουκουμαδακι είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία! Έκανα αντιπηκτικες σε όλη την εγκυμοσύνη και 6εβδομαδες αφού γέννησα. Στην αρχή ξεκίνησα με ινοχεπ και πέθαινα στον πόνο,οπότε η αιματολογος μου άλλαξε απλα το φάρμακο και μου έδωσε τις clexane,οι οποίες πάλι πονάνε,αλλά λιγότερο. Τον πρώτο καιρό ήμουν γεμάτη μελανιές και κάποιες φορές έτρεχε αίμα όλη μέρα και ήμουν με χανζαπλαστ..επίσης,έκανα τις ενέσεις και στα πόδια,γιατί δεν είχε μείνει κενό σημείο στην κοιλιά.Ειναι η ουσία του φαρμάκου που πονάει,δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό. Σε κάποια σημεία πονάει λιγότερο και σε κάποια λιγότερο. Είναι ζορικο, αλλά θα το ξανακανα από την αρχή για δεύτερο παιδάκι, χαλάλι. Σου εύχομαι να μείνεις έγκυος πολύ σύντομα και να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη ❤️

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!

Θα ήθελα τη βοήθειά σας για τα χαρτιά της εξωσωματικής αλλά και την άποψή σας για την περίπτωσή μας... 

Έχω συλλέξει τα έγγραφα για την επιτροπή της εξωσωματικής και μου έχουν δώσει ημερομηνία την επόμενη εβδομάδα (βρίσκομαι Θεσσαλονίκη). Για τη σαλπιγγογραφία τί πρέπει να υποβάλλω; Την ακτίνα και τη γνωμάτευση ή μόνο τη γνωμάτευση; Πρέπει να γράψει ο γυναικολόγος μου και πρωτόκολο που θα ακολουθήσουμε για την εξωσωματική; Προς το παρόν έχουμε τη γνωμάτευση του ανδρολόγου. 

Έχουμε ανδρική υπογονιμότητα με πολύ υψηλό οξειδωτικό στρες (~13 με όριο 1,5 περίπου) και χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων (~14 εκατ.), τουλάχιστον καλή κινητικότητα (~60% ζωηρή και νωθρή), καλή ζωτικότητα (84%) και βελτιωμένη μορφολογία (3% φυσιολογ. μορφές) σε σχέση με παλαιότερα - ο σύζυγος ακολουθεί θεραπεία με χάπια, αντιβιώσεις κτλ με τη βοήθεια ανδρολόγου, έχει διαγνωστεί με κιρσοκήλη άμφω. Περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα να βγει και η εξέταση DFI την οποία θέλει οπωσδήποτε να δει ο ανδρολόγος.

Εγώ δεν έχω βρει (προς το παρόν) κάποιο θέμα με εμένα, έχω σταθερή ωορρηξία αλλά έχω χαμηλή ΑΜΗ (8,35 ή 1,1 με την άλλη μέτρηση), οι υπόλοιπες ορμονολογικές (LH, E2, FSH) είναι καλές.. 'Έχουμε κάνει δύο σπερματεγχύσεις μπας και μας χτυπήσει την πόρτα η τύχη, και έναν κύκλο που δεν προχώρησε σε σπερματέγχυση γιατί αρρώστησε ο σύζυγος και είχα και εγώ κακή απόκριση στις ενέσεις που μου έδωσε ο γιατρός για τη διέγερση. Στους κύκλους που κάναμε τις σπερματεγχύσεις είχα πάρει κλομιφαίνη με καλή απόκριση (5 ωοθυλάκια και πάνω). 

Έχω αγχωθεί πολύ τόσο με το οξειδωτικό στρες που βρήκαμε στο σπέρμα όσο και με τις δικές μου εξετάσεις.. Ο ανδρολόγος μας "απαγορεύει" να προχωρήσουμε σε εξωσωματική πριν διορθωθεί το οξειδωτικό στρες (διορθώνεται άραγε τόσο υψηλό...??)

Έχει καμιά κοπέλα παρόμοια εμπειρία με εμένα; Είμαι ήδη 36..

Ο γυναικολόγος μου είναι αισιόδοξος αλλά είναι και ο χαρακτήρας του αυτός..

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια...

Επειδή και εμένα ο άντρας μου έχει κιρσοκηλη και πολύ κακό σπερμα (του δικού σου είναι ονειρεμένο μπροστά στο δικό του, μιλάμε για αριθμό κάτω από 500χιλ, κινητικότητα 10% η μεσαία και 90%καθόλου κινηση, μορφολογια μετά βίας 1% και κατακερματισμο που ευτυχώς μειωθηκε, οξειδωτικο στρες δε μπορούσαμε καν να κάνουμε έλεγχο λογω της μικρής ποσότητας σπερμστοζωαριων) θα ήθελα να σου δώσω λίγο κουραγιο και να σου πω οτι με ένα τρίμηνο βιταμινών διορθωνεται αρκετά το σπερμα αλλά να εφαρμόσετε και το εξής tip: ο άντρας σου την ημέρα της ωοληψιας να δώσει και δεύτερο δείγμα με απόσταση 2 ωρων το πολύ και να χρησιμοποιηθει αυτό στη γονιμοποίηση. Και τις 2 φορες που το έκανε αυτό ο δικος μου το δεύτερο δείγμα ήταν μακράν καλύτερο από το πρώτο, κυρίως σε κινητικότητα και μορφολογια,  απ ότι κατάλαβα όσο πιο λιγη ώρα μεινει το σπερμα στους όρχεις όπου λογω της κιρσοκηλης ζεσταίνεται και καταστρεφεται, τόσο καλύτερα.

Επίσης είχαμε πολύ καλο ποσοστο σε βλαστοκυστες, σχεδόν όλα τα γονιμοποιημενα ωαρια φτάσανε σε βλαστοκυστες παρολη την ηλικία μου (42). Οπότε μην απογοητευεσαι, θα τα καταφέρετε με αγωγή. Θα σου πρότεινα να παίρνει και έξτρα Q10 400mg την ημέρα που ειναι αντιοξειδωτικο.

Έχετε εξετασει και το ενδεχομενο επέμβασης κιρσοκηλης? Γιατί απ ότι καταλαβαίνω απο τις ορμόνες σου είσαι μικρή οποτε εχετε χρόνο, ξέρω περιπτώσεις που μετά από επέμβαση έμειναν φυσιολογικα εγγυες. 

πρίν από 29 λεπτά , Ririii88 είπε:

Ρώτα και τον γιατρό σου πρώτα εννοείται, εμένα μου ειπε οκ, αν δεις σε μήκος, που αυτό είναι που μας ενδιαφέρει στις υποδοριες, είναι σχεδόν ίδιες οι βελόνες. Εγώ έτσι ξεγνοιασα πάντως, πριν μου δενόταν το στομάχι καθε φορά που ηταν να κάνω την ηπαρινη.

Και να προσέχεις πάντα η εγκοπή στη βελόνα να κοιτάει προς τα πάνω, και αυτό βοηθάει πολύ.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...