Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 41 λεπτά , piglet είπε:

Σήμερα έκανα και εγώ ετ.. Από τις δυο βλαστοκυστες που έβγαλαν η μια δεν τα πηγαινε καλά και έβγαλαν και την τελευταία μου! Τα παιξαμε όλα για όλα.. Δεν έμεινε τίποτα άλλο τώρα..Καλη επιτυχία σε @Σποράκικαι σε όλες μας!! Μακάρι κάποια στιγμή να τελειώσει αυτό το βασανιστήριο!! 

Καλή επιτυχία εύχομαι !!! Σε λίγες ημέρες να έχεις μια μεγαααααααλη χοριακη !

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 45 λεπτά , piglet είπε:

Σήμερα έκανα και εγώ ετ.. Από τις δυο βλαστοκυστες που έβγαλαν η μια δεν τα πηγαινε καλά και έβγαλαν και την τελευταία μου! Τα παιξαμε όλα για όλα.. Δεν έμεινε τίποτα άλλο τώρα..Καλη επιτυχία σε @Σποράκικαι σε όλες μας!! Μακάρι κάποια στιγμή να τελειώσει αυτό το βασανιστήριο!! 

Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου, να γεμίσουμε το φόρουμ με ευχές ❣️

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα σε όλες! Έκανα και εγώ την ετ μου χθες με ένα εμβρυάκι τριών ημερών και αναμονή ως την άλλη Παρασκευή για χοριακή! Ξεκίνησα και ινοχεπ και θέλω να ρωτήσω σε όσες έχουν κάνει, νιώθατε τσούξιμο και κάψιμο; Και μετά πόνο στην πίεση λες και χτυπήσατε στο σημείο; Τις κάνω στην κοιλιά. Κάνω και προγεστερόνη από την άλλη πλευρά αλλά εκεί δε νιώθω τίποτα! Ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 7

Κράτα το

πρίν από 20 λεπτά , Chris_V είπε:

@Σποράκι, @piglet με το καλό κοριτσάρα! Να τρυπώσουν να φωλιάσουν και να γεμίσουν τις αγκαλίτσες σας!!!!

Ειναι από τις όμορφες στιγμές η ετ!!! Να την χαρείτε! 

Σε ευχαριστούμε πολύ! Αυτή είναι όντως ευχάριστη στιγμή, το μετά δεν παλεύεται 😆

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , λουκουμαδακι είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Έκανα και εγώ την ετ μου χθες με ένα εμβρυάκι τριών ημερών και αναμονή ως την άλλη Παρασκευή για χοριακή! Ξεκίνησα και ινοχεπ και θέλω να ρωτήσω σε όσες έχουν κάνει, νιώθατε τσούξιμο και κάψιμο; Και μετά πόνο στην πίεση λες και χτυπήσατε στο σημείο; Τις κάνω στην κοιλιά. Κάνω και προγεστερόνη από την άλλη πλευρά αλλά εκεί δε νιώθω τίποτα! Ευχαριστώ!

Σου εύχομαι μια τεράστια χοριακη!Και τσούξιμο,κ πόνο νιώθω!Και καμία φορά δεν τρυπάει η κοιλιά μου γιατί είμαι χοντρόπετση!Μην αγχώνεσαι μέχρι να το βρεις είναι!Επισης μην την κανείς στο ίδιο σημείο συνέχεια!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 29 λεπτά , Chris_V είπε:

@Σποράκι, @piglet με το καλό κοριτσάρα! Να τρυπώσουν να φωλιάσουν και να γεμίσουν τις αγκαλίτσες σας!!!!

Ειναι από τις όμορφες στιγμές η ετ!!! Να την χαρείτε! 

Περιμένω κ εγώ χοριακη την Πέμπτη μαζί με τις κοριτσαρες  🥴 

• Μου αρέσει 4

21 minutes ago, λουκουμαδακι said:

Εμένα με πονάει αφού την κάνω αλλά στο ίδιο σημείο, οχι στην μέση

eardp2.png

πρίν από 12 λεπτά , Georgiakou είπε:

Σου εύχομαι μια τεράστια χοριακη!Και τσούξιμο,κ πόνο νιώθω!Και καμία φορά δεν τρυπάει η κοιλιά μου γιατί είμαι χοντρόπετση!Μην αγχώνεσαι μέχρι να το βρεις είναι!Επισης μην την κανείς στο ίδιο σημείο συνέχεια!

Ευχαριστώ πολύ! Ναι θα τις πάω ρολόι γιατί στο ίδιο σημείο θα γίνει μακελειό! 

Κράτα το

πρίν από 23 λεπτά , λουκουμαδακι είπε:

Καλή επιτυχία σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου !! Εγώ έκανα Δευτέρα κ τις κάνω κ εγωω.. νιώθω όντως πόνος λίγο επιφανειακό αλλά είναι για κάποιες ώρες … αν σου κρατάει πολύ να το πεις στον γιατρό σου καλύτερα.  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εμένα με πονάει αφού την κάνω αλλά στο ίδιο σημείο, οχι στην μέση

Τσούξιμο όχι όταν μπαίνει το υγρό; Εμένα πολύ ρε γμτ και είναι τόσο μικρή και χαριτωμένη η βελονιτσα που δεν το περιμένεις! 

Κράτα το

πρίν από 10 λεπτά , λουκουμαδακι είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Ναι θα τις πάω ρολόι γιατί στο ίδιο σημείο θα γίνει μακελειό! 

@Georgiakou είμαι κ εγώ χοντρόπετση όπως λέει ο άντρας μου και πολλές φορές η βελόνα δεν μπαίνει και φυσικά γελάμε για να μην μας παρει από κάτω .. 

• Χαχα 1

πρίν από 10 λεπτά , Ririii88 είπε:

Καλή επιτυχία σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου !! Εγώ έκανα Δευτέρα κ τις κάνω κ εγωω.. νιώθω όντως πόνος λίγο επιφανειακό αλλά είναι για κάποιες ώρες … αν σου κρατάει πολύ να το πεις στον γιατρό σου καλύτερα.  

Επίσης καλή επιτυχία!!! Όχι μου κρατάει ακόμα πονάει το πρώτο σημείο από χθες. Τώρα θα μου πεις μπρος τα κάλλη.. αλλά ούτε οι ορμόνες πονούσαν ούτε η προγεστερόνη και αναρωτήθηκα! 

Κράτα το

πρίν από 10 λεπτά , λουκουμαδακι είπε:

Επίσης καλή επιτυχία!!! Όχι μου κρατάει ακόμα πονάει το πρώτο σημείο από χθες. Τώρα θα μου πεις μπρος τα κάλλη.. αλλά ούτε οι ορμόνες πονούσαν ούτε η προγεστερόνη και αναρωτήθηκα! 

Εμένα κ η προγεστερονη με πονάει .. κοιτά εγώ σκέφτηκα ότι είναι από τις πολλές ενέσεις .. γιατί τα έκανα όλα μπαμ .. αλλά τι να πω .. δεν ξέρω ρε γαμωτο .. μακάρι να τελειώσουν όλα αυτά σύντομα για όλες μας!!!! 🧚🏼‍♂️

• Μου αρέσει 1

17 minutes ago, λουκουμαδακι said:

Τσούξιμο όχι όταν μπαίνει το υγρό; Εμένα πολύ ρε γμτ και είναι τόσο μικρή και χαριτωμένη η βελονιτσα που δεν το περιμένεις! 

Ελάχιστο τσούξιμο ίσως. Πιο πολυ πόνος ειναι

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...