Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 27 λεπτά , xristinakarr είπε:

Σ΄ευχαριστώ για την απάντηση! Έχω άλλη μια ερώτηση.. Δεδομένου ότι όλες τις εξετάσεις τις παίρνουμε πλέον ηλεκτρονικά με email (πλην της σαλπιγγογραφίας), θα πρέπει να πάω στα διαγνωστικά κέντρα για να μου δώσουν "πρωτότυπο" δηλαδή ουσιαστικά να τυπώσουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και να το σφραγίσουν επιτόπου..;

Ναι ναι !!! Τυπωμένα με υπογραφή κ σφραγίδα του μικροβιολογικού ! Αυτό το αναφέρει και στο παραπεμπτικό ! Και υπέρηχο κάτω κοιλιάς που έκανα εγώ θέλουν και τις εικόνες του υπερήχου !

πρίν από 12 λεπτά , TaxAgg είπε:

Ναι ναι !!! Τυπωμένα με υπογραφή κ σφραγίδα του μικροβιολογικού ! Αυτό το αναφέρει και στο παραπεμπτικό ! Και υπέρηχο κάτω κοιλιάς που έκανα εγώ θέλουν και τις εικόνες του υπερήχου !

Καλά που μου το είπες, θα πάρω σβάρνα τα διαγνωστικά μεθαύριο να μου βάλουν παντού υπογραφές.. Να είσαι καλά..!! Τελευταία ερώτηση (ελπίζω! :) ).. μου είχαν πει τηλεφωνικά όταν έκλεισα το ραντεβού ότι την τάδε εβδομάδα "θα στείλετε τον φάκελο με τα δικαιολογητικά". Άρα το στέλνω απλά με courier για να το παραλάβουν μέσα στην εβδομάδα που μου έδωσαν..; Και μετά περιμένω τηλέφωνο ή email αν λείπει κάτι ή αλλιώς όταν βγει η απόφαση;.. 

πρίν από 19 λεπτά , xristinakarr είπε:

Καλά που μου το είπες, θα πάρω σβάρνα τα διαγνωστικά μεθαύριο να μου βάλουν παντού υπογραφές.. Να είσαι καλά..!! Τελευταία ερώτηση (ελπίζω! :) ).. μου είχαν πει τηλεφωνικά όταν έκλεισα το ραντεβού ότι την τάδε εβδομάδα "θα στείλετε τον φάκελο με τα δικαιολογητικά". Άρα το στέλνω απλά με courier για να το παραλάβουν μέσα στην εβδομάδα που μου έδωσαν..; Και μετά περιμένω τηλέφωνο ή email αν λείπει κάτι ή αλλιώς όταν βγει η απόφαση;.. 

Σου έστειλα μήνυμα 😉

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Κορίτσια αύριο έχω ετ 😁, επιτέλους! Ευχηθείτε μου να πάνε όλα καλά γιατί η υπομονή εξαντλείται!!!

πολύ καλή επιτυχία κορίτσι! Με μια μεγάλη χοριακή και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη μετά!
Κι ό,τι θες στέλνε εδώ για παρέα/ανησυχίες τλ

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , marmaki είπε:

πολύ καλή επιτυχία κορίτσι! Με μια μεγάλη χοριακή και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη μετά!
Κι ό,τι θες στέλνε εδώ για παρέα/ανησυχίες τλ

Αχ ναι θα σας ζαλίσω να είστε σίγουρες. Σε ευχαριστώ πολύ 🥰

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Κορίτσια αύριο έχω ετ 😁, επιτέλους! Ευχηθείτε μου να πάνε όλα καλά γιατί η υπομονή εξαντλείται!!!

Καλή επιτυχία!!!Σου εύχομαι σε λίγες μέρες να μας γράψεις τον αριθμό από την τεράστια χοριακη σου ❤️

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Σποράκι είπε:

Τρεις μηνες έτρωγα μούντζες, απανωτές, τεράστια απογοήτευση. Τους επόμενους τρεις μήνες όμως πήγε ανέλπιστα καλά, σα να έκανε επανεκκίνηση ο οργανισμός. Δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχω αλλά υπάρχουν αυτά τα κενά, σε καταλαβαίνω. Μη το βάζεις κάτω, θα έρθει και ο καλός μήνας.

Σε ευχαριστώ που το μοιράζεσαι γιατί δεν το κρύβω, απογοητεύτηκα. Κι εσύ με φυσικούς πήγαινες;

Με το καλό αύριο να στεριώσουν τα εμβρυακια!!!❤️

tvXOp2.png

3 hours ago, Butterfly 92 said:

Όχι..  οι τελευταίες 4 ήταν από την ίδια διέγερση... Δεν μπορώ να κάνω προεμφυτευτικο.. Δεν πληρω προϋποθέσεις..

Είναι δυνατόν να μην πληροίς τις προϋποθέσεις με 5 αποτυχημένες; Ψάξε το λίγο καλύτερα, δεν γίνεται. Έχεις περάσει δηλαδή την επιτροπή και σου είπαν όχι; Δεν ξέρω μήπως παίζει ρόλο ότι είσαι μόνο 30

2 hours ago, Ele@n said:

Κουλούρα πάλι... άδειο το ωοθυλάκιο...μα, τι δεν πάει καλά;😭

Έλα ρε γαμώτο πάλι. Τι γκαντεμιά είναι αυτή! Μου θυμίζει πάντως την ιστορία της @winspert που με φάρμακα δεν μάζευε τίποτα, ήταν όλα είτε άδεια είτε ανώριμα κτλ μέχρι που το γύρισε σε εντελώς φυσικούς και είχε αποτέλεσμα. 

eardp2.png

πρίν από 36 λεπτά , Georgiakou είπε:

Καλή επιτυχία!!!Σου εύχομαι σε λίγες μέρες να μας γράψεις τον αριθμό από την τεράστια χοριακη σου ❤️

Αχ ναι, μακάρι. Σε ευχαριστώ πολύ ❣️

πρίν από 14 λεπτά , Ele@n είπε:

Σε ευχαριστώ που το μοιράζεσαι γιατί δεν το κρύβω, απογοητεύτηκα. Κι εσύ με φυσικούς πήγαινες;

Με το καλό αύριο να στεριώσουν τα εμβρυακια!!!❤️

Ναι! Έχω πάρει ενέσεις αλλά μέχρι τρία ωαρια το τοπ στα δυο χρόνια. Όποτε είπα τέλος, μόνο φυσικούς. Έχω κάνει παρά πολλούς γιατί έκανα και κατάψυξη ωαρίων. Αλήθεια κάνουν κενά οι οργανισμοί μας και υπάρχουν άσχημοι μήνες, εμένα μάλιστα καθόντουσαν σερί. Μετά όμως ξυπνάει, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Καμία φορά παίρνω και φεμαρα, βοηθάει. Σε ευχαριστώ παρά πολύ για τις ευχές, στον επόμενο μήνα ένα άριστο έμβρυο θα σου ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Είναι δυνατόν να μην πληροίς τις προϋποθέσεις με 5 αποτυχημένες; Ψάξε το λίγο καλύτερα, δεν γίνεται. Έχεις περάσει δηλαδή την επιτροπή και σου είπαν όχι; Δεν ξέρω μήπως παίζει ρόλο ότι είσαι μόνο 30

Έλα ρε γαμώτο πάλι. Τι γκαντεμιά είναι αυτή! Μου θυμίζει πάντως την ιστορία της @winspert που με φάρμακα δεν μάζευε τίποτα, ήταν όλα είτε άδεια είτε ανώριμα κτλ μέχρι που το γύρισε σε εντελώς φυσικούς και είχε αποτέλεσμα. 

Ναι λόγω ηλικίας μου είπανε..  Κ το ότι δεν είχα αποβολές.. μόνο μια παλινδρομη . 

πρίν από 18 λεπτά , piglet είπε:

Σήμερα έκανα και εγώ ετ.. Από τις δυο βλαστοκυστες που έβγαλαν η μια δεν τα πηγαινε καλά και έβγαλαν και την τελευταία μου! Τα παιξαμε όλα για όλα.. Δεν έμεινε τίποτα άλλο τώρα..Καλη επιτυχία σε @Σποράκικαι σε όλες μας!! Μακάρι κάποια στιγμή να τελειώσει αυτό το βασανιστήριο!! 

Καλή επιτυχία και με το μωράκι σας αγκαλιά σε 9 μήνες!

• Μου αρέσει 2

27 minutes ago, Butterfly 92 said:

Ναι λόγω ηλικίας μου είπανε..  Κ το ότι δεν είχα αποβολές.. μόνο μια παλινδρομη . 

Δηλαδή οι αποτυχημένες προσπάθειες δεν παίζουν ρόλο σε αυτά που ζητάνε;  Γνωρίζεις μήπως αν ήσουν 35-36 με τα ίδια κριτήρια αν θα εγκρινόταν;  Απ΄ότι κατάλαβες για μένα ρωτάω 😄 Βέβαια εγώ δεν έχω καν βιοχημική στην ουσία

27 minutes ago, piglet said:

Σήμερα έκανα και εγώ ετ.. Από τις δυο βλαστοκυστες που έβγαλαν η μια δεν τα πηγαινε καλά και έβγαλαν και την τελευταία μου! Τα παιξαμε όλα για όλα.. Δεν έμεινε τίποτα άλλο τώρα..Καλη επιτυχία σε @Σποράκικαι σε όλες μας!! Μακάρι κάποια στιγμή να τελειώσει αυτό το βασανιστήριο!! 

Καλή επιτυχία και σε σένα 🧡

eardp2.png

πρίν από 15 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Δηλαδή οι αποτυχημένες προσπάθειες δεν παίζουν ρόλο σε αυτά που ζητάνε;  Γνωρίζεις μήπως αν ήσουν 35-36 με τα ίδια κριτήρια αν θα εγκρινόταν;  Απ΄ότι κατάλαβες για μένα ρωτάω 😄 Βέβαια εγώ δεν έχω καν βιοχημική στην ουσία

Καλή επιτυχία και σε σένα 🧡

Για ανω των 40 γνωρίζω ότι δεν χρειάζονται αυτές οι προϋποθέσεις.. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...