Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλη επιτυχία μέσα από τη καρδιά μου!!!

Εμάς το οξειδωτικό στρες και κατ επέκταση ο κατακερματισμός έφτιαξε με 4μηνη θεραπεία με profertil. Και εμάς μέχρι να φτιάξει δεν μας άφηνε να προχωρήσουμε..

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 18 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Και όσες έχεις βάλει μέχρι τώρα ήταν από την ίδια διέγερση; Έχεις σκεφτεί τον προεμφυτευτικό; 

Πολύ καλή επιτυχία κορίτσι μου!!!

Όχι..  οι τελευταίες 4 ήταν από την ίδια διέγερση... Δεν μπορώ να κάνω προεμφυτευτικο.. Δεν πληρω προϋποθέσεις..

πρίν από 14 λεπτά , Σποράκι είπε:

@xristinakarr  @Xristina96 @kateriiina25 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια, εσείς καταλαβαίνεται ❣️

Εδώ είμαστε να μας μιλάς άμα σε πιάσει και η αγωνία, το άγχος, ο φόβος, τα νεύρα!!! ❤️ Οποιαδήποτε ανησυχία!!

πρίν από 34 λεπτά , Σποράκι είπε:

Κορίτσια αύριο έχω ετ 😁, επιτέλους! Ευχηθείτε μου να πάνε όλα καλά γιατί η υπομονή εξαντλείται!!!

Καλή επιτυχία σου εύχομαι κοπέλα μου .. Όλα νά πάνε τέλεια ❤

Διαφημίσεις

54 minutes ago, xristinakarr said:

Κορίτσια καλησπέρα!

Θα ήθελα τη βοήθειά σας για τα χαρτιά της εξωσωματικής αλλά και την άποψή σας για την περίπτωσή μας... 

Έχω συλλέξει τα έγγραφα για την επιτροπή της εξωσωματικής και μου έχουν δώσει ημερομηνία την επόμενη εβδομάδα (βρίσκομαι Θεσσαλονίκη). Για τη σαλπιγγογραφία τί πρέπει να υποβάλλω; Την ακτίνα και τη γνωμάτευση ή μόνο τη γνωμάτευση; Πρέπει να γράψει ο γυναικολόγος μου και πρωτόκολο που θα ακολουθήσουμε για την εξωσωματική; Προς το παρόν έχουμε τη γνωμάτευση του ανδρολόγου. 

Έχουμε ανδρική υπογονιμότητα με πολύ υψηλό οξειδωτικό στρες (~13 με όριο 1,5 περίπου) και χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων (~14 εκατ.), τουλάχιστον καλή κινητικότητα (~60% ζωηρή και νωθρή), καλή ζωτικότητα (84%) και βελτιωμένη μορφολογία (3% φυσιολογ. μορφές) σε σχέση με παλαιότερα - ο σύζυγος ακολουθεί θεραπεία με χάπια, αντιβιώσεις κτλ με τη βοήθεια ανδρολόγου, έχει διαγνωστεί με κιρσοκήλη άμφω. Περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα να βγει και η εξέταση DFI την οποία θέλει οπωσδήποτε να δει ο ανδρολόγος.

Εγώ δεν έχω βρει (προς το παρόν) κάποιο θέμα με εμένα, έχω σταθερή ωορρηξία αλλά έχω χαμηλή ΑΜΗ (8,35 ή 1,1 με την άλλη μέτρηση), οι υπόλοιπες ορμονολογικές (LH, E2, FSH) είναι καλές.. 'Έχουμε κάνει δύο σπερματεγχύσεις μπας και μας χτυπήσει την πόρτα η τύχη, και έναν κύκλο που δεν προχώρησε σε σπερματέγχυση γιατί αρρώστησε ο σύζυγος και είχα και εγώ κακή απόκριση στις ενέσεις που μου έδωσε ο γιατρός για τη διέγερση. Στους κύκλους που κάναμε τις σπερματεγχύσεις είχα πάρει κλομιφαίνη με καλή απόκριση (5 ωοθυλάκια και πάνω). 

Έχω αγχωθεί πολύ τόσο με το οξειδωτικό στρες που βρήκαμε στο σπέρμα όσο και με τις δικές μου εξετάσεις.. Ο ανδρολόγος μας "απαγορεύει" να προχωρήσουμε σε εξωσωματική πριν διορθωθεί το οξειδωτικό στρες (διορθώνεται άραγε τόσο υψηλό...??)

Έχει καμιά κοπέλα παρόμοια εμπειρία με εμένα; Είμαι ήδη 36..

Ο γυναικολόγος μου είναι αισιόδοξος αλλά είναι και ο χαρακτήρας του αυτός..

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια...

Καλησπέρα - σου έστειλα προσωπικό μήνυμα 🙂

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Minnie7 είπε:

Καλημέρα! Δε συνταγογραφείται. Εγώ την είχα κάνει στη διάρκεια της εγκυμοσύνης στο κέντρο neoscreen στα Βριλήσσια αλλά δε θυμάμαι πόσο κόστισε γιατί έκανα κι άλλες εξετάσεις μαζί.

@MarGe2022 κορίτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, το γράφω εδώ σε περίπτωσή που ενδιαφέρει και κάποια άλλη κοπέλα,  η εξέταση δεν συνταγογραφειται και κοστίζει 150 στο χωρεμειο και 110 στο πιο φθηνό ιδιωτικό μικροβιολογικο που βρήκα στο Μαρούσι.

πρίν από 49 λεπτά , Σποράκι είπε:

Κορίτσια αύριο έχω ετ 😁, επιτέλους! Ευχηθείτε μου να πάνε όλα καλά γιατί η υπομονή εξαντλείται!!!

Με το καλό!!Να πάνε όλα όπως επιθυμείς!!! :):)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 55 λεπτά , Σποράκι είπε:

Σε ευχαριστώ πολυυυ🥰

Κορίτσι μου χίλια καλά για αύριο...με το καλό η Ετ σου...κ να ριζώσουν γερά μέσα το ή τα μικρά σου...εύχομαι σε 9 μήνες να έχεις τον άγγελο ή τους αγγέλους σου αγκαλιά!!! Από αύριο να είναι η αρχή για μια υπέροχη νέα ζωή!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , Αγάπ είπε:

@MarGe2022 κορίτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, το γράφω εδώ σε περίπτωσή που ενδιαφέρει και κάποια άλλη κοπέλα,  η εξέταση δεν συνταγογραφειται και κοστίζει 150 στο χωρεμειο και 110 στο πιο φθηνό ιδιωτικό μικροβιολογικο που βρήκα στο Μαρούσι.

Με το καλό!!Να πάνε όλα όπως επιθυμείς!!! :):)

Σε ευχαριστώ πολυυυ, όλα να συνεχίσουν τέλεια και σε εσένα ❣️

πρίν από 14 λεπτά , Pagor είπε:

Κορίτσι μου χίλια καλά για αύριο...με το καλό η Ετ σου...κ να ριζώσουν γερά μέσα το ή τα μικρά σου...εύχομαι σε 9 μήνες να έχεις τον άγγελο ή τους αγγέλους σου αγκαλιά!!! Από αύριο να είναι η αρχή για μια υπέροχη νέα ζωή!!!!

Αχ σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, μακάρι. Τα καλύτερα ευχομαι και σε εσένα ❣️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, xristinakarr είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!

Θα ήθελα τη βοήθειά σας για τα χαρτιά της εξωσωματικής αλλά και την άποψή σας για την περίπτωσή μας... 

Έχω συλλέξει τα έγγραφα για την επιτροπή της εξωσωματικής και μου έχουν δώσει ημερομηνία την επόμενη εβδομάδα (βρίσκομαι Θεσσαλονίκη). Για τη σαλπιγγογραφία τί πρέπει να υποβάλλω; Την ακτίνα και τη γνωμάτευση ή μόνο τη γνωμάτευση; Πρέπει να γράψει ο γυναικολόγος μου και πρωτόκολο που θα ακολουθήσουμε για την εξωσωματική; Προς το παρόν έχουμε τη γνωμάτευση του ανδρολόγου. 

Έχουμε ανδρική υπογονιμότητα με πολύ υψηλό οξειδωτικό στρες (~13 με όριο 1,5 περίπου) και χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων (~14 εκατ.), τουλάχιστον καλή κινητικότητα (~60% ζωηρή και νωθρή), καλή ζωτικότητα (84%) και βελτιωμένη μορφολογία (3% φυσιολογ. μορφές) σε σχέση με παλαιότερα - ο σύζυγος ακολουθεί θεραπεία με χάπια, αντιβιώσεις κτλ με τη βοήθεια ανδρολόγου, έχει διαγνωστεί με κιρσοκήλη άμφω. Περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα να βγει και η εξέταση DFI την οποία θέλει οπωσδήποτε να δει ο ανδρολόγος.

Εγώ δεν έχω βρει (προς το παρόν) κάποιο θέμα με εμένα, έχω σταθερή ωορρηξία αλλά έχω χαμηλή ΑΜΗ (8,35 ή 1,1 με την άλλη μέτρηση), οι υπόλοιπες ορμονολογικές (LH, E2, FSH) είναι καλές.. 'Έχουμε κάνει δύο σπερματεγχύσεις μπας και μας χτυπήσει την πόρτα η τύχη, και έναν κύκλο που δεν προχώρησε σε σπερματέγχυση γιατί αρρώστησε ο σύζυγος και είχα και εγώ κακή απόκριση στις ενέσεις που μου έδωσε ο γιατρός για τη διέγερση. Στους κύκλους που κάναμε τις σπερματεγχύσεις είχα πάρει κλομιφαίνη με καλή απόκριση (5 ωοθυλάκια και πάνω). 

Έχω αγχωθεί πολύ τόσο με το οξειδωτικό στρες που βρήκαμε στο σπέρμα όσο και με τις δικές μου εξετάσεις.. Ο ανδρολόγος μας "απαγορεύει" να προχωρήσουμε σε εξωσωματική πριν διορθωθεί το οξειδωτικό στρες (διορθώνεται άραγε τόσο υψηλό...??)

Έχει καμιά κοπέλα παρόμοια εμπειρία με εμένα; Είμαι ήδη 36..

Ο γυναικολόγος μου είναι αισιόδοξος αλλά είναι και ο χαρακτήρας του αυτός..

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια...

Καλησπέρα Χριστινα ! 
Εγώ μπορώ να σε βοηθήσω στο κομμάτι της εξωσωματικής και της σαλπιγγογραφιας, όταν πήγα στον ΕΟΠΥΥ εδώ στα Γιάννενα να καταθέσω την αίτηση ρώτησα συγκεκριμένα αυτό και μου είπαν να καταθέσω την γνωμάτευση ΚΑΙ την ακτίνα και μου είπε πως μετά μου την δίνουν πίσω (την ακτίνα μόνο) μου είπε επίσης να έχω και μια φωτοτυπία απ όλες τις εξετάσεις γιατί σε όλες καταθέτουμε τα πρωτότυπα. 
Εγώ πάω με παραπεμπτικό γυναικολόγου, και γενικά φαντάζομαι πως για το πρωτόκολλο και τις ενέσεις σου ο γυναικολόγος / εξωσωματικοΣ σου θα είναι υπεύθυνος αλλά τα υπόλοιπα κορίτσια θα ξέρουν καλύτερα πάνω σε αυτό ! 
Για τα υπόλοιπα δεν έχω γνώσεις αλλά σίγουρα κάποιο κορίτσι θα ξέρει ! 
σου εύχομαι καλή επιτυχία !

1 ώρα πρίν, Σποράκι είπε:

Καλη επιτυχία! Θετικές σκέψεις και όλα θα πάνε καλά !!!🫶🏼

πρίν από 57 λεπτά , Ele@n είπε:

Κουλούρα πάλι... άδειο το ωοθυλάκιο...μα, τι δεν πάει καλά;😭

Τρεις μηνες έτρωγα μούντζες, απανωτές, τεράστια απογοήτευση. Τους επόμενους τρεις μήνες όμως πήγε ανέλπιστα καλά, σα να έκανε επανεκκίνηση ο οργανισμός. Δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχω αλλά υπάρχουν αυτά τα κενά, σε καταλαβαίνω. Μη το βάζεις κάτω, θα έρθει και ο καλός μήνας.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 31 λεπτά , TaxAgg είπε:

Καλησπέρα Χριστινα ! 
Εγώ μπορώ να σε βοηθήσω στο κομμάτι της εξωσωματικής και της σαλπιγγογραφιας, όταν πήγα στον ΕΟΠΥΥ εδώ στα Γιάννενα να καταθέσω την αίτηση ρώτησα συγκεκριμένα αυτό και μου είπαν να καταθέσω την γνωμάτευση ΚΑΙ την ακτίνα και μου είπε πως μετά μου την δίνουν πίσω (την ακτίνα μόνο) μου είπε επίσης να έχω και μια φωτοτυπία απ όλες τις εξετάσεις γιατί σε όλες καταθέτουμε τα πρωτότυπα. 
Εγώ πάω με παραπεμπτικό γυναικολόγου, και γενικά φαντάζομαι πως για το πρωτόκολλο και τις ενέσεις σου ο γυναικολόγος / εξωσωματικοΣ σου θα είναι υπεύθυνος αλλά τα υπόλοιπα κορίτσια θα ξέρουν καλύτερα πάνω σε αυτό ! 
Για τα υπόλοιπα δεν έχω γνώσεις αλλά σίγουρα κάποιο κορίτσι θα ξέρει ! 

Σ΄ευχαριστώ για την απάντηση! Έχω άλλη μια ερώτηση.. Δεδομένου ότι όλες τις εξετάσεις τις παίρνουμε πλέον ηλεκτρονικά με email (πλην της σαλπιγγογραφίας), θα πρέπει να πάω στα διαγνωστικά κέντρα για να μου δώσουν "πρωτότυπο" δηλαδή ουσιαστικά να τυπώσουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και να το σφραγίσουν επιτόπου..;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...