Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 22 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγώ ξέρω ότι κάνεις το pmol επί 0,14 ή διά 7, κάτι 

Μήπως δεν έχεις το σύνδρομο αλλά μόνο την πολυκυστική εικόνα; 

Ναι μόνο εικόνα έχω. 

15 minutes ago, Butterfly 92 said:

Να ανησυχώ?? 🤔🤔

Αυτή η AMH δηλώνει ότι έχεις τεράστιο απόθεμα ωαρίων. Τώρα για το αν είναι καλό ή όχι ας μην στο πω καλύτερα εγώ γιατί έχω και όλα τα κακά της μοίρας μου. Γενικά πάντως το ΣΠΩ δυσκολεύει λίγο τις γυναίκες αλλά θεωρείται ΟΧΙ σοβαρός λόγος υπογονιμότητας 

• Μου αρέσει 3

eardp2.png

πρίν από 11 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Αυτή η AMH δηλώνει ότι έχεις τεράστιο απόθεμα ωαρίων. Τώρα για το αν είναι καλό ή όχι ας μην στο πω καλύτερα εγώ γιατί έχω και όλα τα κακά της μοίρας μου. Γενικά πάντως το ΣΠΩ δυσκολεύει λίγο τις γυναίκες αλλά θεωρείται ΟΧΙ σοβαρός λόγος υπογονιμότητας 

Μάλιστα ωραία.. .. σ ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.. Πρέπει να σιγά σιγά να μαθαίνουμε κ περισσότερά..

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!

Θα ήθελα τη βοήθειά σας για τα χαρτιά της εξωσωματικής αλλά και την άποψή σας για την περίπτωσή μας... 

Έχω συλλέξει τα έγγραφα για την επιτροπή της εξωσωματικής και μου έχουν δώσει ημερομηνία την επόμενη εβδομάδα (βρίσκομαι Θεσσαλονίκη). Για τη σαλπιγγογραφία τί πρέπει να υποβάλλω; Την ακτίνα και τη γνωμάτευση ή μόνο τη γνωμάτευση; Πρέπει να γράψει ο γυναικολόγος μου και πρωτόκολο που θα ακολουθήσουμε για την εξωσωματική; Προς το παρόν έχουμε τη γνωμάτευση του ανδρολόγου. 

Έχουμε ανδρική υπογονιμότητα με πολύ υψηλό οξειδωτικό στρες (~13 με όριο 1,5 περίπου) και χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων (~14 εκατ.), τουλάχιστον καλή κινητικότητα (~60% ζωηρή και νωθρή), καλή ζωτικότητα (84%) και βελτιωμένη μορφολογία (3% φυσιολογ. μορφές) σε σχέση με παλαιότερα - ο σύζυγος ακολουθεί θεραπεία με χάπια, αντιβιώσεις κτλ με τη βοήθεια ανδρολόγου, έχει διαγνωστεί με κιρσοκήλη άμφω. Περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα να βγει και η εξέταση DFI την οποία θέλει οπωσδήποτε να δει ο ανδρολόγος.

Εγώ δεν έχω βρει (προς το παρόν) κάποιο θέμα με εμένα, έχω σταθερή ωορρηξία αλλά έχω χαμηλή ΑΜΗ (8,35 ή 1,1 με την άλλη μέτρηση), οι υπόλοιπες ορμονολογικές (LH, E2, FSH) είναι καλές.. 'Έχουμε κάνει δύο σπερματεγχύσεις μπας και μας χτυπήσει την πόρτα η τύχη, και έναν κύκλο που δεν προχώρησε σε σπερματέγχυση γιατί αρρώστησε ο σύζυγος και είχα και εγώ κακή απόκριση στις ενέσεις που μου έδωσε ο γιατρός για τη διέγερση. Στους κύκλους που κάναμε τις σπερματεγχύσεις είχα πάρει κλομιφαίνη με καλή απόκριση (5 ωοθυλάκια και πάνω). 

Έχω αγχωθεί πολύ τόσο με το οξειδωτικό στρες που βρήκαμε στο σπέρμα όσο και με τις δικές μου εξετάσεις.. Ο ανδρολόγος μας "απαγορεύει" να προχωρήσουμε σε εξωσωματική πριν διορθωθεί το οξειδωτικό στρες (διορθώνεται άραγε τόσο υψηλό...??)

Έχει καμιά κοπέλα παρόμοια εμπειρία με εμένα; Είμαι ήδη 36..

Ο γυναικολόγος μου είναι αισιόδοξος αλλά είναι και ο χαρακτήρας του αυτός..

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια...

@Butterfly 92 τώρα είδα λίγο από το ιστορικό σου γιατί δεν θυμόμουν ακριβώς. Τώρα είχες κάνει την 5η προσπάθεια, σωστά;; Άρα έχεις ζήσει και 'σύ στο πετσί σου τα προβλήματα. Μεγάλο απόθεμα, χαμηλή ποιότητα. Πες μου λίγο, έχεις κατεψυγμένα τώρα;  

eardp2.png

πρίν από 14 λεπτά , kateriiina25 είπε:

@Butterfly 92 τώρα είδα λίγο από το ιστορικό σου γιατί δεν θυμόμουν ακριβώς. Τώρα είχες κάνει την 5η προσπάθεια, σωστά;; Άρα έχεις ζήσει και 'σύ στο πετσί σου τα προβλήματα. Μεγάλο απόθεμα, χαμηλή ποιότητα. Πες μου λίγο, έχεις κατεψυγμένα τώρα;  

Ναι ήταν η 5ή .. Ναι έχω αλλά δύο τελευταία.. Κ μετά ξανά μανά από την αρχή..

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Σποράκι είπε:

Κορίτσια αύριο έχω ετ 😁, επιτέλους! Ευχηθείτε μου να πάνε όλα καλά γιατί η υπομονή εξαντλείται!!!

Με το καλό και με μια μεγάλη χοριακή & κυρίως μια τελειόμηνη κύηση και ένα υγιές μωράκι!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , Σποράκι είπε:

Κορίτσια αύριο έχω ετ 😁, επιτέλους! Ευχηθείτε μου να πάνε όλα καλά γιατί η υπομονή εξαντλείται!!!

Καλή επιτυχία!!!!!! 3ψηφια χοριακη. Σου εύχομαι μια ήρεμη αναμονή ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 2

14 minutes ago, Butterfly 92 said:

@kateriiina25 2 βλαστοκυστες ακόμη μια 5ής ημέρας κ μια 6ής μέράς..

Και όσες έχεις βάλει μέχρι τώρα ήταν από την ίδια διέγερση; Έχεις σκεφτεί τον προεμφυτευτικό; 

15 minutes ago, Σποράκι said:

Πολύ καλή επιτυχία κορίτσι μου!!!

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 22 λεπτά , Σποράκι είπε:

Καλη επιτυχία μέσα από τη καρδιά μου!!!

πρίν από 32 λεπτά , xristinakarr είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!

Θα ήθελα τη βοήθειά σας για τα χαρτιά της εξωσωματικής αλλά και την άποψή σας για την περίπτωσή μας... 

Έχω συλλέξει τα έγγραφα για την επιτροπή της εξωσωματικής και μου έχουν δώσει ημερομηνία την επόμενη εβδομάδα (βρίσκομαι Θεσσαλονίκη). Για τη σαλπιγγογραφία τί πρέπει να υποβάλλω; Την ακτίνα και τη γνωμάτευση ή μόνο τη γνωμάτευση; Πρέπει να γράψει ο γυναικολόγος μου και πρωτόκολο που θα ακολουθήσουμε για την εξωσωματική; Προς το παρόν έχουμε τη γνωμάτευση του ανδρολόγου. 

Έχουμε ανδρική υπογονιμότητα με πολύ υψηλό οξειδωτικό στρες (~13 με όριο 1,5 περίπου) και χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων (~14 εκατ.), τουλάχιστον καλή κινητικότητα (~60% ζωηρή και νωθρή), καλή ζωτικότητα (84%) και βελτιωμένη μορφολογία (3% φυσιολογ. μορφές) σε σχέση με παλαιότερα - ο σύζυγος ακολουθεί θεραπεία με χάπια, αντιβιώσεις κτλ με τη βοήθεια ανδρολόγου, έχει διαγνωστεί με κιρσοκήλη άμφω. Περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα να βγει και η εξέταση DFI την οποία θέλει οπωσδήποτε να δει ο ανδρολόγος.

Εγώ δεν έχω βρει (προς το παρόν) κάποιο θέμα με εμένα, έχω σταθερή ωορρηξία αλλά έχω χαμηλή ΑΜΗ (8,35 ή 1,1 με την άλλη μέτρηση), οι υπόλοιπες ορμονολογικές (LH, E2, FSH) είναι καλές.. 'Έχουμε κάνει δύο σπερματεγχύσεις μπας και μας χτυπήσει την πόρτα η τύχη, και έναν κύκλο που δεν προχώρησε σε σπερματέγχυση γιατί αρρώστησε ο σύζυγος και είχα και εγώ κακή απόκριση στις ενέσεις που μου έδωσε ο γιατρός για τη διέγερση. Στους κύκλους που κάναμε τις σπερματεγχύσεις είχα πάρει κλομιφαίνη με καλή απόκριση (5 ωοθυλάκια και πάνω). 

Έχω αγχωθεί πολύ τόσο με το οξειδωτικό στρες που βρήκαμε στο σπέρμα όσο και με τις δικές μου εξετάσεις.. Ο ανδρολόγος μας "απαγορεύει" να προχωρήσουμε σε εξωσωματική πριν διορθωθεί το οξειδωτικό στρες (διορθώνεται άραγε τόσο υψηλό...??)

Έχει καμιά κοπέλα παρόμοια εμπειρία με εμένα; Είμαι ήδη 36..

Ο γυναικολόγος μου είναι αισιόδοξος αλλά είναι και ο χαρακτήρας του αυτός..

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια...

Εμάς το οξειδωτικό στρες και κατ επέκταση ο κατακερματισμός έφτιαξε με 4μηνη θεραπεία με profertil. Και εμάς μέχρι να φτιάξει δεν μας άφηνε να προχωρήσουμε..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...