Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 56 λεπτά , Bluee19 είπε:

Εσείς που είστε πιο πολύ με τα τεστ τ λέτε θα δείξει το απόγευμα το ψηφιακό ; 

Το ψηφιακό δεν το έχω κάνει ποτέ!Δεν ξέρω τι ευαισθησία έχει.Επαιρνα πάντα early!Κοίτα έχεις θετικό τεστ,σίγουρα κάτι γίνεται εκεί στην κοιλίτσα σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 6 λεπτά , Bluee19 είπε:

Και εγώ τον μήνα πριν την ετ είχα μέχρι 10η μέρα καφέ (μου ήρθε περίοδος πέντε μέρες μετά την οωληψια) και μου κράτησε τόσο δεν είχα τίποτα όμως ήταν φυσιολογικό μου είπαν !!! Έκανα ανά δυο μέρες υπέρηχο 

Το θέμα είναι ότι εγω δεν έκανε ωοληψια σ αυτό τον κύκλο.. πάντως ευχαριστώ κορίτσι μου! Και συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα σου 💕

• Μου αρέσει 1

Just now, Faith22 είπε:

Το ψηφιακό δεν το έχω κάνει ποτέ!Δεν ξέρω τι ευαισθησία έχει.Επαιρνα πάντα early!Κοίτα έχεις θετικό τεστ,σίγουρα κάτι γίνεται εκεί στην κοιλίτσα σου!

Απλώς παρά είναι άχνη η γραμμή για 7η μέρα για αυτό σκέφτομαι το ψηφιακό που λέει ή είσαι ή δεν είσαι χωρίς αχνιασματαΑΑ 🥹😞🤣

Just now, Fay_ είπε:

Το θέμα είναι ότι εγω δεν έκανε ωοληψια σ αυτό τον κύκλο.. πάντως ευχαριστώ κορίτσι μου! Και συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα σου 💕

Σου έφερα πρόσφατο παράδειγμα !!! Πολλές φορές το πάθαινα να μου κρατήσει παρά πάνω !! Έχεις βγάλει ποτέ κύστη ; 

πρίν από 2 λεπτά , Bluee19 είπε:

Απλώς παρά είναι άχνη η γραμμή για 7η μέρα για αυτό σκέφτομαι το ψηφιακό που λέει ή είσαι ή δεν είσαι χωρίς αχνιασματαΑΑ 🥹😞🤣

Σου έφερα πρόσφατο παράδειγμα !!! Πολλές φορές το πάθαινα να μου κρατήσει παρά πάνω !! Έχεις βγάλει ποτέ κύστη ; 

Όχι δεν έχω βγάλει γι αυτό δεν

ξερω πως είναι. Συνοδεύεται και από αίμα; 

Την ίδια ευαισθησία έχουν Κ τα δύο τεστ . Απλά το ηλεκτρονικό έχει μηχανισμό . Κάντο αργά το βράδυ αρκεί να μην έχεις πιει νερό Κ να μην έχεις κατουρήσει κανένα 3ωρο 

πρίν από 1 λεπτό , Fay_ είπε:

Άμα είχες περίοδο πριν μάλλον είναι ορμονικό οι κύστες δεν φέρνουν αίμα μετά την περίοδο. Μάλλον ορμονικό είναι 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Fay_ είπε:

Δεν έχω ιδέα !!! Απλώς αφού δεν έχεις ξανά βγάλει γιατί να βγάλεις τώρα ;;;; Να σκέφτεσαι θετικά!!!!!

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Την ίδια ευαισθησία έχουν Κ τα δύο τεστ . Απλά το ηλεκτρονικό έχει μηχανισμό . Κάντο αργά το βράδυ αρκεί να μην έχεις πιει νερό Κ να μην έχεις κατουρήσει κανένα 3ωρο 

Ωραία και ας ελπίσω να δείξει έγκυος 2-3🥹🙏🏼🤣

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 51 λεπτά , Bluee19 είπε:

Δεν έχω ιδέα !!! Απλώς αφού δεν έχεις ξανά βγάλει γιατί να βγάλεις τώρα ;;;; Να σκέφτεσαι θετικά!!!!!

Ωραία και ας ελπίσω να δείξει έγκυος 2-3🥹🙏🏼🤣

Εντάξει Κ το 1-2 έγκυος θα είσαι πάλι μην ανχωνεσε με το τι θα δείξει αρκεί που θα δείξει. 

@Bluee19 αρχικά συγχαρητήρια!!! Φαίνεται ότι τα επόμενα Χριστούγεννα θα υπάρχουν μωρουδιστικες φωνές στο σπίτι σας...

Δευτέρα πάω και εγώ για εμβρυομεταφορα ελπίζω να είμαι καλά μέχρι τοτε

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 22 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

@Bluee19 αρχικά συγχαρητήρια!!! Φαίνεται ότι τα επόμενα Χριστούγεννα θα υπάρχουν μωρουδιστικες φωνές στο σπίτι σας...

Δευτέρα πάω και εγώ για εμβρυομεταφορα ελπίζω να είμαι καλά μέχρι τοτε

Σε ευχαριστώ πολύ !!!! Εύχομαι και σε σένα να πάνε όλα τέλεια και να αποκτήσετε το παιδάκι σας !!!!

1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Εντάξει Κ το 1-2 έγκυος θα είσαι πάλι μην ανχωνεσε με το τι θα δείξει αρκεί που θα δείξει. 

Με βάση της μέρες λέω 2-3 χαχαχα 😭

πρίν από 17 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Με το καλό!!! Άντε με μια τεράστια χοριακη τώρα!!!

Ευχαριστώ πολύ 1μερουλα γεμάτη έμεινε 🙏🏼

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Bluee19 είπε:

Εσείς που είστε πιο πολύ με τα τεστ τ λέτε θα δείξει το απόγευμα το ψηφιακό ; 

Να κάνεις υπομονή μέχρι το πρωί. Άχνη γραμμή σημαίνει θετικό τεστ, έγκυος είσαι. Τώρα μας ενδιαφέρει να διπλασιάζεται και να προχωράει.

πρίν από 7 λεπτά , Σποράκι είπε:

Να κάνεις υπομονή μέχρι το πρωί. Άχνη γραμμή σημαίνει θετικό τεστ, έγκυος είσαι. Τώρα μας ενδιαφέρει να διπλασιάζεται και να προχωράει.

Ναι αυτό καλύτερα να το κάνω πρωί πρωί για να είμαι 8η μέρα να μου δείξει σίγουρα το ψηφιακό !!!

κορίτσια να ρωτησω τους όζους του θυρεοειδούς τους ελέγχουμε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης; εγώ εχω όζους και χρειάζεται να  κάνω υπερηχο κάθε χρόνο, τώρα το εχω καθυστερήσει ήδη 2 μήνες! μιλησα πριν με τον ενδοκρινολόγο για την tsh που βγήκε σήμερα στις αιματολογικές και ξέχασα να τον ρωτησω !

πρίν από 5 λεπτά , Angot είπε:

κορίτσια να ρωτησω τους όζους του θυρεοειδούς τους ελέγχουμε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης; εγώ εχω όζους και χρειάζεται να  κάνω υπερηχο κάθε χρόνο, τώρα το εχω καθυστερήσει ήδη 2 μήνες! μιλησα πριν με τον ενδοκρινολόγο για την tsh που βγήκε σήμερα στις αιματολογικές και ξέχασα να τον ρωτησω !

Καλύτερα να το ελέγξεις αν γίνετε καλού κακού !!

Καλύτερα να το ελέγξεις αν γίνετε καλού κακού !!

γενικά πταν είσαι έγκυος οι όζοι μεγαλώνουν ! και την προηγούμενη φορά μεγάλωσαν αλλά έτυχε να ειχα κάνει πριν μείνω έγκυος και αφού διέκοψα μετά απο κανα 4 μηνο. όποτε δεν το ειχα ψάξει για το κατά τη διάρκεια της κύησης τι κάνουμε 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...