Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα σας,

Έχω μια συσκευασία Gonal 900 iU, η οποία λήγει 05/2023 δηλαδή σε 2μιση μήνες. 

Υπάρχει κάποια κοπέλα η οποία θα ξεκινήσει τώρα και μέχρι τον Μάιο με διέγερση και έχει Gonal με ημερομηνία λήξης μετά το καλοκαίρι του 2023 ή και το 2024 κτλ και μπορεί να ανταλλάξει μαζί μου, διότι δεν θα ξεκινήσω αυτό το χρονικό διάστημα με διέγερση.

Ανταλλαγή κάνω και με menopur αν χρειαστεί.

Είπα περιοχή Αθηνών για να μη "μπλέξουμε" με ΚΤΕΛ, αλλά αν χρειαστεί θα γίνει και αυτό.

Ευχαριστώ!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια ! 
Διαβάζω τις ιστορίες σας καιρό, ήρθε η ώρα να ρωτήσω και εγώ ! 
Στις 13/03 περνάω την πρώτη επιτροπή για έγκριση πρώτης εξωσωματικής, μια χαζή ερώτηση, ΑΔΤ κ αποδ κατοικίας πρέπει να βάλω και του συζύγου ή μόνο δικά μου ; Έχω μπερδευτεί/ αγχωθεί πολύ μην δεν έχω κάποιο χαρτί κ με κόψουν 😂 γιατί αν εγκριθεί θα ασχολούμαι με αλλά άγχη 😬

12 ώρες πρίν, Marlina είπε:

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!! Όχι μόνο δινεις αρκετά χρηματα σε ετ και σε αποξεσεις.. είναι και το διάστημα που περιμένεις για να ξεκινήσεις από την αρχή..  εμένα γνωστή μου από αμερικη που ξεκίνησε εξωσωματικη το καλοκαιρι τώρα είναι έγκυος 3 μηνών..έκανε προεμφυτευτικο και Από τις 5 βλαστοκυστες το ένα μόνο ήταν υγιές. Στην Ελλάδα παίζουμε κορώνα γράμματα μηπως πετύχουμε το υγιές εμβρυο... 

Μπορεις να κανεις. Τις ξεπαγωνουν και μετά τις ξαναπαγωνουν  Είναι ΑΑ οι βλαστοκυστες σου? Εμένα ο γυναικολογος μου πρότεινε να κάνω μόνο στις ΑΑ βλαστοκυστες. Εκανα σε 9 βλαστοκυστες και όλες επιβιώσανε

Τις ξεπαγώσατε και μετά τις ξαναπαγώσατε και μετά τις ξαναξεπαγώσατε για την ετ;;;

1 hour ago, TaxAgg είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ! 
Στις 13/03 περνάω την πρώτη επιτροπή για έγκριση πρώτης εξωσωματικής, μια χαζή ερώτηση, ΑΔΤ κ αποδ κατοικίας πρέπει να βάλω και του συζύγου ή μόνο δικά μου ; Έχω μπερδευτεί/ αγχωθεί πολύ μην δεν έχω κάποιο χαρτί κ με κόψουν 😂 γιατί αν εγκριθεί θα ασχολούμαι με αλλά άγχη 😬

Δεν έχω περάσει επιτροπή, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά... θα σου πουν σίγουρα τα κορίτσια. Βάσει λογικής όμως εφόσον εσύ καταθέτεις τα χαρτιά τον αριθμό της δικής σου ταυτότητας θέλει και αποδεικτικό κατοικίας προφανώς το σπίτι που μένετε. Μπορεί να πω βλακεία αλλά μήπως ζητάει κάποιο έγγραφο πχ εκκααθριστικό που να πιστοποιεί πού μένετε;

• Ευχαριστώ 1

tvXOp2.png

πρίν από 21 λεπτά , Ele@n είπε:

Τις ξεπαγώσατε και μετά τις ξαναπαγώσατε και μετά τις ξαναξεπαγώσατε για την ετ;;;

Δεν έχω περάσει επιτροπή, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά... θα σου πουν σίγουρα τα κορίτσια. Βάσει λογικής όμως εφόσον εσύ καταθέτεις τα χαρτιά τον αριθμό της δικής σου ταυτότητας θέλει και αποδεικτικό κατοικίας προφανώς το σπίτι που μένετε. Μπορεί να πω βλακεία αλλά μήπως ζητάει κάποιο έγγραφο πχ εκκααθριστικό που να πιστοποιεί πού μένετε;

@Ele@n ναι και εγώ αυτό νόμιζα πως θέλουν μόνο τα δικά μου αλλά καπου διάβασα πως έβαλαν και του συζύγου 🤷‍♀️

ζητάει αποδεικτικό κατοικίας μέσω gov (στοιχεία μητρώου φυσικού προσώπου) σίγουρα, απλά στο παραπεμπτικό δεν προσδιορίζει αν θέλει και των δυο. 
οταν με καλέσουν για να κάνω την χοριακη και επιβεβαιώσουν την ημ/νια επιτροπής θα το ρωτήσω να είμαι σίγουρη και θα ενημερώσω κ εδώ σε περίπτωση που κάποια κοπέλα δεν είναι βέβαιη, οπως εγω.

ευχαριστω για την απάντηση 💗

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, anna.k είπε:

Καλημέρα! Αυτο πιστεύω πως ειναι απο τα Cyclacur.Τον ειχα κ εγω αυτο τον πονο στην προηγούμενη ετ. Τοτε έφερνα Cyclacur κ   Vasclor..Τωρα παιρνω Cyclacur και Ultro. Αυτη τη φορα δεν τον εχω αυτον τον πονο. Εχω χιλιαδες αλλα βεβαια.

Αχ αυτό το χιλιάδες άλλα να ήξερες ποσο το καταλαβαινω!!! Έκανες την ετ σου;ή ετοιμάζεσαι;;

2 ώρες πρίν, TaxAgg είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ! 

Κι εγω στις 16!! Σε νιωθω, πολυ αγχος!! Νομιζω θελει και των δυο τις ταυτοτητες στην τελικη δεν χανουμε κατι να τις βαλουμε. Καλυτερα απο το να λειπει καποιο χαρτι. Αλλα αν μαθεις με σιγουρια πες μας!! 😊

Κοριτσια επειδη διαβαζω αυτα που γραφετε για τον προεμφυτευτικο ελεγχο θελω να ρωτησω το εξης:αυτο θεωρειται οτι ειναι καλο να γινεται σε περιπτωσεις αποτυχημενων ετ η επιτυχημενων που ομως δεν προχωρησαν; δλδ αξιζει να το κανεις απο την αρχη για να εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες επιτυχιας; ρωταω γιατι ειναι μεγαλο το κοστος και σιγουρα δεν ειναι ευκολο να το αποφασισεις!

• Ευχαριστώ 1

23 ώρες πρίν, Ririii88 είπε:

Κορίτσια μου όλα πήγαν καλά ..νομίζω !! Βάλαμε δυο άριστες βλαστοκυστες !! Κ τώρα αναμονή !! 

Γεια σας κορίτσια! Έκανα και εγώ εχθεσ εμβρυομεταφορα, πρώτη προσπάθεια, 2 βλαστοκυστες κατεψυγμένα! Καλή επιτυχία Ririii88, καλή επιτυχία σε όλες μας!

• Μου αρέσει 13

πρίν από 19 λεπτά , Dragonmom είπε:

Γεια σας κορίτσια! Έκανα και εγώ εχθεσ εμβρυομεταφορα, πρώτη προσπάθεια, 2 βλαστοκυστες κατεψυγμένα! Καλή επιτυχία Ririii88, καλή επιτυχία σε όλες μας!

Καλή επιτυχία, τριψήφια αποτελέσματα κορίτσια!

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Dragonmom είπε:

Καλή επιτυχία γλυκιά μου !!!! Εύχομαι ναι τεράστια χοριακη!!!!! Λογικά θα κάνουμε την ίδια μέρα.. 😇

8 ώρες πρίν, teenthybell είπε:

Κορίτσια καλησπέρα και καλη επιτυχία!

Μια ερώτηση για την ετ παιρνετε άδεια καποιες μερες? Και μένουμε ξαπλωμενες η δεν ισχύουν αυτά? 

Καλησπέρα κορίτσι μου ! Εγώ έκανα εχθές και η οδηγία που είχα ήταν πως δυο πρώτες μέρες καλο είναι να μείνεις χαλαρή και ξαπλωμένη . Μετά αναλόγως την δουλειά σου .. εμένα είναι δουλειά γραφειου όποτε δεν έχει ορθοστασία κ σωματική κούραση όποτε μου είπε πως μπορώ να πάω κανονικά. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 27 λεπτά , Ririii88 είπε:

Καλή επιτυχία γλυκιά μου !!!! Εύχομαι ναι τεράστια χοριακη!!!!! Λογικά θα κάνουμε την ίδια μέρα.. 😇

Καλησπέρα κορίτσι μου ! Εγώ έκανα εχθές και η οδηγία που είχα ήταν πως δυο πρώτες μέρες καλο είναι να μείνεις χαλαρή και ξαπλωμένη . Μετά αναλόγως την δουλειά σου .. εμένα είναι δουλειά γραφειου όποτε δεν έχει ορθοστασία κ σωματική κούραση όποτε μου είπε πως μπορώ να πάω κανονικά. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!!

Καλη επιτυχία!!!! Σαν διαδικασία ποσο κρατάει περίπου? Σου εξηγούν την ώρα που στο τοποθετούν? Επίσης καπου διαβαζα ότι μπορεί να είναι κι ο σύζυγος μεσα..

πρίν από 44 λεπτά , Ririii88 είπε:

πρίν από 44 λεπτά , Ririii88 είπε:

❤️❤️Στην αρχή μου είπαν να κάνω 2/3, μετά το ξανασκέφτηκε και μου είπε πρώτη του μήνα! Με το που μπει ο Μαρτης! Κανονικά 7 ημέρες δικαιούμαστε, εγώ δεν το έχω πει στη δουλεια, κάνω και δουλεια γραφείου, όποτε σήμερα πήγα κανονικά.. Γενικά 2-3 ημέρες συστήνουν, να μην υπάρχει σωματική κουραση κ πίεση..

πρίν από 32 λεπτά , teenthybell είπε:

Καλη επιτυχία!!!! Σαν διαδικασία ποσο κρατάει περίπου? Σου εξηγούν την ώρα που στο τοποθετούν? Επίσης καπου διαβαζα ότι μπορεί να είναι κι ο σύζυγος μεσα..

Πολύ γρήγορα, η αίσθηση είναι σαν τεστ παπ, σύνολο και με την αναμονή που σε κρατάνε λίγο ξαπλωμένη, τι να πω 50 λεπτά; Πολύ γρήγορη κ ανώδυνη.. Για τον σύζυγο δεν ξέρω, εμενα ήταν έξω..

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 34 λεπτά , teenthybell είπε:

Τον σύζυγο μου δεν άφησαν γιατί στο κέντρο που είμαι είναι στον χώρο χειρουργείου .. κρατάει περίπου 15 λεπτά όλη η διαδικασία , ναι σου τα εξηγεί σου δείχνει κ τα έμβρυα και στο τέλος μου έδωσαν κ έναν υπέρηχο .. 😝

πρίν από 13 λεπτά , Dragonmom είπε:

❤️❤️Στην αρχή μου είπαν να κάνω 2/3, μετά το ξανασκέφτηκε και μου είπε πρώτη του μήνα! Με το που μπει ο Μαρτης! Κανονικά 7 ημέρες δικαιούμαστε, εγώ δεν το έχω πει στη δουλεια, κάνω και δουλεια γραφείου, όποτε σήμερα πήγα κανονικά.. Γενικά 2-3 ημέρες συστήνουν, να μην υπάρχει σωματική κουραση κ πίεση..

Κοιτά εγώ έκατσα τηλεργασια σήμερα και αύριο θα κάτσω κ Πέμπτη θα πάω γραφείο κανονικά .. εγώ θα κάνω 2/3 😄

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...