Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Ήθελα να σας ρωτήσω. Σε ποιες περίπτωσεις ο γιατρός δίνει κορτιζόνη? Έχω κάνει εξωσωματικες με 3 διαφορετικους γιατρούς και κανένας δε μου έδωσε ακόμη και όταν το ανέφερα. Σε 5 εμβρυομεταφορες πήρα μηδενική χοριακη. Να πω ότι είχα στο παρελθόν 4 αποβολές από φυσική συλληψη και 1 παιδάκι μετά από τις αποβολές πάλι με φυσικη συλληψη. Υπάρχει περίπτωση να βλέπει ο οργανισμός μου το έμβρυο σαν ξένο σώμα ενώ έχω μείνει έγκυος στο παρελθόν? 

Κορίτσι μου δε ξέρω αν δίνουν κορτιζόνη μόνο όταν υπάρχει πρόβλημα πάντως εμένα στη τελευταία μεταφορά που έκανα μου έδωσε ο γιατρός προληπτικά από την μερα της μεταφορας και έπαιρνα και μέχρι που ακούσαμε καρδιά 6-7η εβδομάδα κάπου εκεί...δε ξέρω αν ήταν υπερβολή από το γιατρό αλλά μου είπε πως θα την πάρουμε προληπτικά για να μην θεωρήσει τα έμβρυα σαν ξένο σώμα ο οργανισμος και τα αποβάλλει...

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , DizzyツMommy είπε:

Εύχομαι απλά να είναι η τυχερή σας!!!

Ο αντρούλης σου είναι πολύ υποστηρικτικός οπότε να τον ακούς!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ,είναι η αλήθεια πολύ !!! Εύχομαι και εσένα να είναι η τυχερή σου !!!

• Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

2 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Καλημέρα σας και χρόνια πολλά! Παλιά εδώ κάποιες με γνωρίζετε.. μέσα στα χρόνια των προσπαθειών και τις πολλές ειδικότητες που όλες επισκεπτόμαστε..πήγα στην γνωστή αιματολόγο (ιδιώτη).. διαδικτυακά.. πλήρωσα το πρώτο μεγάλο ραντέβου που το χρυσοπληρώνεις..πριν 2 χρόνια..έκανα και επανέλεγχο πέρυσι που τον ξαναπλήρωσα..και φέτος πήγα σε έναν ενδοκρινολογο που ήθελε να μιλήσει μαζί της για μένα..Οι 2 γιατροί του ιατρείου δεν βγήκαν ποτέ στην γραμμή..μιλούσα μόνο με γραμματεία..μετά από αποτυχημένη εμβρομεταφορά..κάλεσα την προηγούμενη εβδομάδα και τους ενημερώνω ότι Δευτέρα θα καλέσουμε μαζί με τον ενδοκρινολόγο. Δεν βγήκε στη γραμμή..κράτησαν τηλέφωνο να τον καλέσουν..και από τότε 4-5 μέρες τώρα μου λένε ότι θα τον καλέσουν..εν τέλη σήμερα μου λένε οτι πολιτική του ιατρείου είναι να μην καλούν αυτοί αλλά να τους καλούν..όταν ρώτησα επισταμένως για ποιο λόγο 5 μέρες τώρα με κοροιδεύουν οτι θα τον καλέσουν απάντηση δεν πήρα.. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ..ΘΥΜΟΣ..είπαμε όλοι σε αυτόν τον χορό των εξωσωματικών μόνο σα λεφτοδέντρο μας βλέπουν..επιστήμονας σου λέει μετά.. Καποιοι γιατροί φτιάξανε εν τέλη ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ..από εμάς..ΠΡΟΣΕΞΤΕ κοριτσια.. μέσα στην απελπισία μας.. εμπιστευόμαστε τους ΛΑΘΟΥΣ ανθρώπους θα πω...ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ δεν ξέρω αν μπορώ να τους πω..

Και εμενα η γνωστη με εστειλε σε εναν ενδοκρινολογο που εκτος απο το οτι ηθελε 90€ μαυρα ηταν και ασχετος τελειως ! Γελοιος και επικυνδινος ! Προσοχη οπως σωστα λες προσοχη και γνωμες!!!!

• Μου αρέσει 1

κορίτσια μου έστειλαν την pappA

με την αυχενικη πιθανότητες 

τρισωμια 21 :1/7607

τρισωμια 13:1:1036 

τρισωμια 18: 1/9708

νεες πιθανότητες με την pappA 

τρισωμια 21 : 1/7607

τρισωνια 18:1/17012

και τρισωμια 13 : 1:20000

χοριακη 40 (0,811 ΜΟΜ)

pappA 1790 (0,841MoM)

τελικά άλλαξαν προς το καλό απλώς η κοπέλα έτυχε κ μου είπε την μοναδική που παρέμεινε το ίδιο και έγινε παρεξήγηση 

• Μου αρέσει 7

πρίν από 20 λεπτά , Angot είπε:

κορίτσια μου έστειλαν την pappA

με την αυχενικη πιθανότητες 

τρισωμια 21 :1/7607

τρισωμια 13:1:1036 

τρισωμια 18: 1/9708

νεες πιθανότητες με την pappA 

τρισωμια 21 : 1/7607

τρισωνια 18:1/17012

και τρισωμια 13 : 1:20000

χοριακη 40 (0,811 ΜΟΜ)

pappA 1790 (0,841MoM)

τελικά άλλαξαν προς το καλό απλώς η κοπέλα έτυχε κ μου είπε την μοναδική που παρέμεινε το ίδιο και έγινε παρεξήγηση 

Ε δεν στο είπα να τις δεις πρώτα απτό mail Κ μετά ...

Διαφημίσεις

Κορίτσια 🆘

Συγγνώμη για την περιγραφή που θα ακολουθήσει 🥴

Είχα έντονη δυσκοιλιότητα για 2 μέρες  μέχρι και χτες, ενώ σήμερα μετά από έντονο τυμπανισμό, ενεργήθηκα σαν να είχα κρυώσει κάπως. 

Στο σκούπισμα είχα αίμα στα κόπρανα μου. Φαντάζομαι είναι από την προγεστερόνη που παίρνω.

Έχετε ιδέα να μου πειτε κ σεις αν είχατε παρόμοια εμπειρία;

Θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς να φανεί κάτι, εννοώντας ότι είναι πιθανό σύμπτωμα εγκυμοσύνης, αφού είμαι 8η μέρα μετά την εμβρυομεταφορά.

Τα φώτα σας... 🙏

On 20/12/2023 at 6:30 ΠΜ, Angot είπε:

καλημερα κορίτσια να ρωτησω εσείς ποτέ κόψατε προγεστερονη και οιστραδιολη; εμένα μου είπε από σήμερα τέλος και τα δυο , 11+3 ειμαι στον υπερηχο και 10+6 στο ημερολόγιο (είπαν ότι κοιτάζουμε τον υπερηχο πλέον) . Μου δημιουργεί ανασφάλεια να τα κόψω έλεγα να ζητήσω να κλείσω το πρώτο 3μηνο και μετά, ας παίρνω εστω μόνο 1 utro + 1 cyclacour ! τι λέτε εσείς; 

Κι εμένα μου τα έκοψε κατευθείαν μετά την αυχενική. Κι εγώ φοβόμουν και του το είχα πει, όμως μου εξήγησε ότι πάντα τότε τα κόβουν μαχαίρι. 

1 ώρα πρίν, DizzyツMommy είπε:

Κορίτσια 🆘

Συγγνώμη για την περιγραφή που θα ακολουθήσει 🥴

Είχα έντονη δυσκοιλιότητα για 2 μέρες  μέχρι και χτες, ενώ σήμερα μετά από έντονο τυμπανισμό, ενεργήθηκα σαν να είχα κρυώσει κάπως. 

Στο σκούπισμα είχα αίμα στα κόπρανα μου. Φαντάζομαι είναι από την προγεστερόνη που παίρνω.

Έχετε ιδέα να μου πειτε κ σεις αν είχατε παρόμοια εμπειρία;

Θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς να φανεί κάτι, εννοώντας ότι είναι πιθανό σύμπτωμα εγκυμοσύνης, αφού είμαι 8η μέρα μετά την εμβρυομεταφορά.

Τα φώτα σας... 🙏

Το αίμα που αποτελει ένδειξη εγκυμοσυνης είναι αυτό της εμφυτευσης που προέρχεται από τον κόλπο. Το αίμα στα κόπρανα είναι άσχετο με την εγκυμοσύνη, πιθανόν λόγω της δυσκοιλιοτητας που την προκαλούν και τα φάρμακα να είχες κάποιο πρωκτικο ερεθισμο, κάποιο σπασιματακι αγγειου ή αιμορροΐδες.

Επειδή αν με το καλό είσαι εγκυος η δυσκοιλιοτητα θα συνεχιστεί καλό ειναι να προσθέσεις στη διατροφή σου ακτινίδια και αποξηραμένα δαμάσκηνα, θα σε βοηθήσει επίσης να κάνεις ντουζ με χλιαρό προς ζεστό νερο στην περιοχή της κοιλιάς ακριβως πριν πας τουαλέτα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Nels είπε:

Το αίμα που αποτελει ένδειξη εγκυμοσυνης είναι αυτό της εμφυτευσης που προέρχεται από τον κόλπο. Το αίμα στα κόπρανα είναι άσχετο με την εγκυμοσύνη, πιθανόν λόγω της δυσκοιλιοτητας που την προκαλούν και τα φάρμακα να είχες κάποιο πρωκτικο ερεθισμο, κάποιο σπασιματακι αγγειου ή αιμορροΐδες.

Επειδή αν με το καλό είσαι εγκυος η δυσκοιλιοτητα θα συνεχιστεί καλό ειναι να προσθέσεις στη διατροφή σου ακτινίδια και αποξηραμένα δαμάσκηνα, θα σε βοηθήσει επίσης να κάνεις ντουζ με χλιαρό προς ζεστό νερο στην περιοχή της κοιλιάς ακριβως πριν πας τουαλέτα.

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

ρε κορίτσια με έχει πιάσει βήχας γαμωτο! παίρνω φυτικές καραμέλες κλπ αλλά τπτ! ρώτησε τη μαια μου λέει δεν παθαίνει τπτ το μωρο αλλά ξέρω κ γω! όλο γκουχ και γχουχ … από την άλλη λέω οι κοπέλες που κάνουν εμετούς δεν τραντάζονται;

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Angot είπε:

ρε κορίτσια με έχει πιάσει βήχας γαμωτο! παίρνω φυτικές καραμέλες κλπ αλλά τπτ! ρώτησε τη μαια μου λέει δεν παθαίνει τπτ το μωρο αλλά ξέρω κ γω! όλο γκουχ και γχουχ … από την άλλη λέω οι κοπέλες που κάνουν εμετούς δεν τραντάζονται;

Λίγο μέλι τρωγε όταν σε πιάνει αυτό το συνεχόμενο. Κ πίνε πολλά υγρά μέσα στην μέρα  για να φύγει το φλεμα .. Δεν παθαίνεις τίποτα τόσο νωρίς από τον βήχα.  

14 ώρες πρίν, Angot είπε:

Καλημέρα. Ρώτησε τον γιατρό σου εάν μπορείς να πάρεις το φυτικο σιρόπι Grintuss. Είναι και για ξηρό και για παραγωγικό βήχα. Στο παιδί μου τουλάχιστον λειτουργεί πολύ καλά. Υπάρχει και ενηλίκων. Περαστικά!

πρίν από 40 λεπτά , Rita1982 είπε:

Καλημέρα. Ρώτησε τον γιατρό σου εάν μπορείς να πάρεις το φυτικο σιρόπι Grintuss. Είναι και για ξηρό και για παραγωγικό βήχα. Στο παιδί μου τουλάχιστον λειτουργεί πολύ καλά. Υπάρχει και ενηλίκων. Περαστικά!

ναι θα ρωτησω μ το είπε και γ ξαδέρφη μ ότι είναι καλό! και της το έδωσαν στην εγκυμοσυνη 

Καλημέρα κορίτσια!

σημερα εκανα την υστεροσκοπηση. Μου βρήκε ένα μικροπολυποδα και ήπια ενδομητριτιδα. Μου είπε να κάνουμε το μακρύ πρωτόκολλο δλδ αρχικά καταστολή με averkap και μετά διέγερση με 450 ημερησίως για περίπου 12 μέρες. Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι δεν ασχολήθηκε με το σπερμα που εχουμε θέμα. Είπε με μια μέθοδο που θα κάνει (picsi) θα διαλέξουν τα καλύτερα. Αλλα αν είναι ψηλός ο κατακερματισμός πως ξέρει ότι δεν θα κατακερματιστεί μετά; Δλδ είπε ο άντρας μου να μην πάρει τίποτα. Επίσης είπε ότι οι ωοθήκες μου είναι δραστήριες. Πως σας ακούγονται; 

πρίν από 18 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

σημερα εκανα την υστεροσκοπηση. Μου βρήκε ένα μικροπολυποδα και ήπια ενδομητριτιδα. Μου είπε να κάνουμε το μακρύ πρωτόκολλο δλδ αρχικά καταστολή με averkap και μετά διέγερση με 450 ημερησίως για περίπου 12 μέρες. Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι δεν ασχολήθηκε με το σπερμα που εχουμε θέμα. Είπε με μια μέθοδο που θα κάνει (picsi) θα διαλέξουν τα καλύτερα. Αλλα αν είναι ψηλός ο κατακερματισμός πως ξέρει ότι δεν θα κατακερματιστεί μετά; Δλδ είπε ο άντρας μου να μην πάρει τίποτα. Επίσης είπε ότι οι ωοθήκες μου είναι δραστήριες. Πως σας ακούγονται; 

Νομίζω ότι με το σπέρμα καλό είναι να ασχοληθεί ένας ουρολόγος Κ όχι ο εξωσωματικος. Ετσι Κ αλλιώς στην εξωσωματική για το σπέρμα υπάρχουν συγκεκριμένες τεχνικές που το επιλέγουν δεν είναι ευρύ το φάσμα που μπορείς να ερευνήσεις στο σπέρμα . Βιταμίνες αντιβίωση υγιηνη ζωή Κ μέχρι εκεί μετά απλά επιλέγετε μέθοδος γονιμοποίησης ο εξωσωματικος δεν θα προσθέσει Κ πολλά σε αυτό το πεδίο. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...