Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 45 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σε ποιο κέντρο είσαι αλήθεια και πλήρωσες μόνο τόσα για τον προεμφυτευτικό; 

Κι εγώ δεν πλήρωσα υπέρογκο ποσό. Ήταν 1500 περίπου πριν 4 χρόνια.

πρίν από 13 λεπτά , eleni 21 είπε:

Κορίτσια μου..σας διαβάζω καθημερινά.. θέλω να ρωτήσω κάτι..εν συντομία είμαι με δωρεά πήρα 4 βλαστοκυστες.. έβαλα μια η οποία παλινδρομησε.. μπορώ να κάνω προεμφυτικο έλεγχο σε αυτές που μου έμειναν ;;; ρωτάω γιατί φοβάμαι μήπως με τον έλεγχο ( μου τις χαλάσουν)δεν ξέρω αν το θέτω σωστά..

Το σωστό είναι να γίνει ο προεμφυτευτικος πριν καταψυχθουν γιατί όντως το να τις καταψυχουν να τις αποψυχουν και ξανά να τις καταψυχουν μπορεί να τις βλάψει ποιοτικά.

πρίν από 41 λεπτά , Nels είπε:

Σου στέλνω pm.Συγκεκριμένα κόστισε 200ευρω ο έλεγχος στην κάθε βλαστοκυστη (το δείγμα στάλθηκε σε διαγνωστικο) και 500 η βιοψία και των 6 εμβρύων. Γενικα τέτοιες τιμές παίζουν πάντως, εκτός από ένα κέντρο που μου φάνηκαν εξωφρενικές.

Τη βιοψία την πλήρωσες φθηνότερα από εμένα. 

• Μου αρέσει 1

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

40 minutes ago, Nels said:

Σου στέλνω pm.Συγκεκριμένα κόστισε 200ευρω ο έλεγχος στην κάθε βλαστοκυστη (το δείγμα στάλθηκε σε διαγνωστικο) και 500 η βιοψία και των 6 εμβρύων. Γενικα τέτοιες τιμές παίζουν πάντως, εκτός από ένα κέντρο που μου φάνηκαν εξωφρενικές.

13 minutes ago, Ele@n said:

Κι εγώ δεν πλήρωσα υπέρογκο ποσό. Ήταν 1500 περίπου πριν 4 χρόνια.

Πίστευα πως θα ξεπεράσω τα 2000 για 6 βλαστοκύστες. Η αλήθεια είναι πως έχω αρχίσει να το σκέφτομαι σαν ενδεχόμενο κι εγώ.  

@Ele@n εσύ στο Γεν τα είχες δώσει αυτά;

eardp2.png

πρίν από 39 λεπτά , eleni 21 είπε:

Κορίτσια μου..σας διαβάζω καθημερινά.. θέλω να ρωτήσω κάτι..εν συντομία είμαι με δωρεά πήρα 4 βλαστοκυστες.. έβαλα μια η οποία παλινδρομησε.. μπορώ να κάνω προεμφυτικο έλεγχο σε αυτές που μου έμειναν ;;; ρωτάω γιατί φοβάμαι μήπως με τον έλεγχο ( μου τις χαλάσουν)δεν ξέρω αν το θέτω σωστά..

@eleni 21 καλησπερα Ελενη. μπορείς να μου πεις το κεντρο και το κοστος για 4 βλαστοκυστες?

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Απ' τα φάρμακα είναι ..το παθαινα πλ έντονα !

Στο εν τω μεταξύ έχω σήμερα κατά διαστήματα 3η μέρα των φαρμάκων για ετ κάτι πονους στην κοιλιά.. Έτσι σαν νοητή γραμμή από την δεξιά έως την αριστερή ωοθήκη και με προβληματιζει.. Εάν είναι τα φάρμακα ή δεν παει κάτι καλά με τον κυκλο.. 

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Πίστευα πως θα ξεπεράσω τα 2000 για 6 βλαστοκύστες. Η αλήθεια είναι πως έχω αρχίσει να το σκέφτομαι σαν ενδεχόμενο κι εγώ.  

@Ele@n εσύ στο Γεν τα είχες δώσει αυτά;

Όχι στο Αλ...μπ.

• Ευχαριστώ 1

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Nels είπε:

Και πολύ καλά θα κάνεις. Λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου, το πέρασα και εγώ μια φορά, δε θα άντεχα 2η. Θεωρώ οτι ο προεμφυτευτικος θα έπρεπε να είναι σε κάθε πρωτοκολλο, ακόμη και να επιδοτείται με κάποιον τρόπο. Εφόσον έχει αποδειχτεί οτι το ποσοστό των υγιων βλαστοκυστων είναι περίπου 50% στα 35 και μειώνεται σταδιακά στο 10% ανω των 40, κάθε φορά που κάνουμε εμβρυομεταφορα χωρίς προεμφυτευτικο παίζουμε κορώνα γράμματα με την υγεία μας, σωματική και ψυχική, για να μην πω για τα έξοδα. Αν μου τα είχε εξηγήσει αυτά ο γιατρός εξαρχής δε θα έκανα καμία εμβρυομεταφορα χωρίς προεμφυτευτικο. Και το κόστος του είναι διαχειρισιμο σε σχέση με αυτό που περναμε σε περίπτωση παλινδρομης. Ο προεμφυτευτικος μου στοίχισε 1700 ευρώ για 6 εμβρυα, όσο δηλαδή η εμβρυομεταφορα και η αποξεση στην προηγούμενη παλινδρομη κυηση που θα την είχα γλιτώσει αν τον είχα κάνει εξαρχής. Έχω καταλήξει ότι ειδικά για τις ηλικίες άνω  των 40, όποιος γιατρός δεν μας κατευθύνει εξαρχης σε προεμφυτευτικο είναι καθαρά γιατί μας βλέπουν σαν χρήμα δυστυχως. Και δεν καταλαβαίνω τι ρόλο βαράει αυτή η επιτροπή από τη στιγμή που δε σου λένε το φύλο του εμβρυου. 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!! Όχι μόνο δινεις αρκετά χρηματα σε ετ και σε αποξεσεις.. είναι και το διάστημα που περιμένεις για να ξεκινήσεις από την αρχή..  εμένα γνωστή μου από αμερικη που ξεκίνησε εξωσωματικη το καλοκαιρι τώρα είναι έγκυος 3 μηνών..έκανε προεμφυτευτικο και Από τις 5 βλαστοκυστες το ένα μόνο ήταν υγιές. Στην Ελλάδα παίζουμε κορώνα γράμματα μηπως πετύχουμε το υγιές εμβρυο... 

2 ώρες πρίν, eleni 21 είπε:

Μπορεις να κανεις. Τις ξεπαγωνουν και μετά τις ξαναπαγωνουν  Είναι ΑΑ οι βλαστοκυστες σου? Εμένα ο γυναικολογος μου πρότεινε να κάνω μόνο στις ΑΑ βλαστοκυστες. Εκανα σε 9 βλαστοκυστες και όλες επιβιώσανε

• Μου αρέσει 2

44 minutes ago, Marlina said:

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!! Όχι μόνο δινεις αρκετά χρηματα σε ετ και σε αποξεσεις.. είναι και το διάστημα που περιμένεις για να ξεκινήσεις από την αρχή..  εμένα γνωστή μου από αμερικη που ξεκίνησε εξωσωματικη το καλοκαιρι τώρα είναι έγκυος 3 μηνών..έκανε προεμφυτευτικο και Από τις 5 βλαστοκυστες το ένα μόνο ήταν υγιές. Στην Ελλάδα παίζουμε κορώνα γράμματα μηπως πετύχουμε το υγιές εμβρυο... 

Μπορεις να κανεις. Τις ξεπαγωνουν και μετά τις ξαναπαγωνουν  Είναι ΑΑ οι βλαστοκυστες σου? Εμένα ο γυναικολογος μου πρότεινε να κάνω μόνο στις ΑΑ βλαστοκυστες. Εκανα σε 9 βλαστοκυστες και όλες επιβιώσανε

Για 9 πόσα χρήματα έδωσες αν επιτρέπεται; Και τι αποτελέσματα πήρες;

eardp2.png

Γεια σας κορίτσια, και εγώ πρώτη φορά εξωσωματικη, εχθές έγινε η εμβρυομεταφορα! Καλή επιτυχία σε όλες μας! Εμενα είναι προσπάθεια για δεύτερο παιδάκι, καμία παρόμοια εμπειρία;; 

• Μου αρέσει 3

9 ώρες πρίν, piglet είπε:

Στο εν τω μεταξύ έχω σήμερα κατά διαστήματα 3η μέρα των φαρμάκων για ετ κάτι πονους στην κοιλιά.. Έτσι σαν νοητή γραμμή από την δεξιά έως την αριστερή ωοθήκη και με προβληματιζει.. Εάν είναι τα φάρμακα ή δεν παει κάτι καλά με τον κυκλο.. 

Καλημέρα! Αυτο πιστεύω πως ειναι απο τα Cyclacur.Τον ειχα κ εγω αυτο τον πονο στην προηγούμενη ετ. Τοτε έφερνα Cyclacur κ   Vasclor..Τωρα παιρνω Cyclacur και Ultro. Αυτη τη φορα δεν τον εχω αυτον τον πονο. Εχω χιλιαδες αλλα βεβαια.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια τα utrogestan και τα cyclacur ποτε ξεκιναμε να τα παίρνουμε πριν την ετ? Εγω περίμενω την περίοδο τώρα και θα κανω κάποιες ορμονικές την δεύτερη μέρα. Λογικά μετά την περίοδο μας?

31 minutes ago, teenthybell said:

Κορίτσια τα utrogestan και τα cyclacur ποτε ξεκιναμε να τα παίρνουμε πριν την ετ? Εγω περίμενω την περίοδο τώρα και θα κανω κάποιες ορμονικές την δεύτερη μέρα. Λογικά μετά την περίοδο μας?

Καλημέρα! Αν πας σε τεχνητό κύκλο θα ξεκινήσεις τα cyclacur την 2η-3η μέρα περιόδου και αφού ακολουθήσουν κάποιοι υπέρηχοι και εξετάσεις θα σου πει ο γιατρός ποτέ να ξεκινήσεις τα utrogestan. Συνήθως γίνεται 14η με 17η μέρα. Καλή αρχή να έχεις!

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

πρίν από 17 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλημέρα! Αν πας σε τεχνητό κύκλο θα ξεκινήσεις τα cyclacur την 2η-3η μέρα περιόδου και αφού ακολουθήσουν κάποιοι υπέρηχοι και εξετάσεις θα σου πει ο γιατρός ποτέ να ξεκινήσεις τα utrogestan. Συνήθως γίνεται 14η με 17η μέρα. Καλή αρχή να έχεις!

Τα utrogestan είναι η προγεστερόνη που λεμε η κολλα για να βοηθήσει την εμφύτευση? Τι εννοείς τεχνητο κυκλο? Φυσικο κυκλο κάνουμε δηλαδή θα κανω την ωορρηξία φυσικά κ μετά απο 2 3 μερες θα γίνει η μεταφορά. Εντωμεταξυ ακόμη δεν εχω αποφασίσει ποσα πρέπει να μεταφέρουμε...

26 minutes ago, teenthybell said:

Τα utrogestan είναι η προγεστερόνη που λεμε η κολλα για να βοηθήσει την εμφύτευση? Τι εννοείς τεχνητο κυκλο? Φυσικο κυκλο κάνουμε δηλαδή θα κανω την ωορρηξία φυσικά κ μετά απο 2 3 μερες θα γίνει η μεταφορά. Εντωμεταξυ ακόμη δεν εχω αποφασίσει ποσα πρέπει να μεταφέρουμε...

Άρα αφού πας με φυσικό τότε θα ξεκινήσεις μαζί τα cyclacur και τα utrogestan την επόμενη της ωορρηξίας. Τα utrogestan είναι η προγεστερόνη 

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...