Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 44 λεπτά , Μαρία τζορμπατζακη είπε:

Εγώ έχω πάρα πολλά καφέ εάν τα θέλει κάποια.

Καφέ cyclacur εννοώ 

Εγώ έχω και vibramycin αν θέλει κάποια κοπέλα γιατί καταλαθως μου έγραψε 2 κουτιά .. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

2 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

όχι δεν τον αναβάλλεις...τρέχεις παράλληλα τα χαρτιά...ωοληψία κάνεις κανονικά...

Αχ ευχαριστώ...μακάρι να πάει καλά και να μην πάρω πάλι κουλούρα...απλά αυτό που πρέπει να πηγαίνεις ένα ένα με καθυστερεί τουλάχιστον μισό χρόνο για 6 βλαστοκύστες, ααααααν έχουμε μία κάθε μήνα...και μετά θέλω και τον προεμφυτευτικό και αααααααν δεν υπάρξει υγιές, την ήπιαμε την πορτοκαλάδα.... πώς αλλιώς μπορώ να δοκιμάσω για να έχω περισσότερα ωάρια ανά μήνα;

Έλα ντε!

10 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

@kateriiina25 την Παρασκευή στον υπέρηχο βλέπαμε ένα 12αρι ένα 10αρι και εννιάρια. Σήμερα μόνο ένα 18αρι; Τα υπόλοιπα τι γίνονται; Απλά δεν προχωράνε;

Δυστυχώς 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

2 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

όχι δεν τον αναβάλλεις...τρέχεις παράλληλα τα χαρτιά...ωοληψία κάνεις κανονικά...

Αχ ευχαριστώ...μακάρι να πάει καλά και να μην πάρω πάλι κουλούρα...απλά αυτό που πρέπει να πηγαίνεις ένα ένα με καθυστερεί τουλάχιστον μισό χρόνο για 6 βλαστοκύστες, ααααααν έχουμε μία κάθε μήνα...και μετά θέλω και τον προεμφυτευτικό και αααααααν δεν υπάρξει υγιές, την ήπιαμε την πορτοκαλάδα.... πώς αλλιώς μπορώ να δοκιμάσω για να έχω περισσότερα ωάρια ανά μήνα;

Γτ 6μηνες?ε πάντα νομίζω βρίσκεται κάποιο υγιές !

Διαφημίσεις

18 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ναι κι εγώ έτσι τα παίρνω αλλά νομίζω είναι και άλλοι γιατροί που δίνουν utro από το στόμα, δεν είναι μόνο αυτός. Κι εγώ έχω θέμα με ταχυπαλμίες αλλά είναι πάντα λίγες μέρες μετά την ετ και όχι πριν. Λες να το παθαίνω από την προγεστερόνη; Πότε σε πιάνουν; Έχεις παρατηρήσει; 

Παρατηρώ κάτι σαν να παει να μου κάνει έκτακτη συστολή που συνήθως το παθαινω δυο μερες πριν να αδιάθετησω. Ο καρδιολογος μου έχει πει ότι είναι φυσιολογικό γιατί αλλάζουν οι ορμόνες.. Θα δω μετά την ετ αν συμβαίνει παλι και θα σου πω. 

11 ώρες πρίν, Αγάπ είπε:

Αρχικά έπαιρνα πιο λίγα αλλά πάντα κολπικα, απλά οι γιατροί δεν ασχολούνται. Μιλά με τη μαία ή τον γιατρό να το αλλάξεις. Απλά μετά από κάθε κολπικό υποθέτο θα πρέπει να μένεις 15λεπτα ξαπλωμένη. Θα δεις μεγάλη αλλαγή. Μόνο την ημέρα της ετ μου είχε πει να μην τα βάλω κολπικα γιατί θα του έπαιρνε παραπάνω χρόνο να με καθαρίσει μέσα.

Πίνεις νερό? Οι κράμπες πολλές φορές είναι από αφυδάτωση και έλλειψη μαγνησίου. Κι αυτή την περίοδο το σώμα έχει αυξημένες ανάγκες σε νερό. Να το αναφερεις στον γιατρό σου.

Οι γιατροί και οι μαίες σου λένε ναι ξέρουμε ότι φέρνουν υπνο και ζαλάδες αλλά το παθαινουν όλες.. 

9 ώρες πρίν, EvgeniaCher είπε:

έτσι και χειρότερα μπορώ να σου πω, σαν μόνιμα μεθυσμένη. Προσωπικά δεν άντεξα για περισσότερες από 3 μέρες και ζήτησα διαφορετικό τρόπο χορήγησης, εάν τα παίρνεις ενδοκολπικά δεν έχεις τόσο έντονες παρενέργειες ή διαφορετικά ενέσιμη προγεστερόνη όπου δεν έχεις καμιά παρενέργεια. 

Θα το πω την Τετάρτη να δουμε τι θα μου πουν!! Ουτε έξω από το σπίτι δεν μπορώ να βγω!! 

• Ευχαριστώ 1

8 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Κορίτσια βοήθεια...προσανατολίζονται να προχωρήσω σε εξωσωματική τον επόμενο μήνα με ενέσιμα γτ άλλα φάρμακα(λόγω σπω ) δε με πιάνουν όπως έχω ξαναπεί..ωστόσο επειδή είχα παλινδρομες κ έχω απίστευτες φοβίες σκέφτομαι να γίνει με προεμφυτετικο έλεγχο..δεν έχω πει κάτι στον γιατρό ούτε μου το πρότεινε ο ίδιος..πως λέτε να το χειριστώ ?

Καλησπέρα και εγώ έχω σπω. Έιχα 2 αποβολες. και οι 2 αποβολες λόγω χρωμοσωμικων ανωμαλιών. Και επειδή δεν θέλω να ξαναμπώ στην διαδικασία αποβολής και αποξεσης καναμε αίτηση για τον προεμφυτευτικό και εγκριθημαμε. Οπότε τώρα περιμένουμε τα αποτελεσματα! Εγώ προσωπικα Θα προτιμούσα να είχαμε κάνει από την αρχή τον προεμφυτευτικό.. Και να αποφύγω όλη αυτή την σωματική και ψυχολικη ταλαιπωρία... 

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 24 λεπτά , piglet είπε:

Παρατηρώ κάτι σαν να παει να μου κάνει έκτακτη συστολή που συνήθως το παθαινω δυο μερες πριν να αδιάθετησω. Ο καρδιολογος μου έχει πει ότι είναι φυσιολογικό γιατί αλλάζουν οι ορμόνες.. Θα δω μετά την ετ αν συμβαίνει παλι και θα σου πω. 

Οι γιατροί και οι μαίες σου λένε ναι ξέρουμε ότι φέρνουν υπνο και ζαλάδες αλλά το παθαινουν όλες.. 

Θα το πω την Τετάρτη να δουμε τι θα μου πουν!! Ουτε έξω από το σπίτι δεν μπορώ να βγω!! 

Κορίτσια κ εμένα με έπιασε αυτό με την καρδιά μου λέτε ..σαν να φτερουγίζει ανα τακτα διαστήματα μέσα στην μέρα ...εμένα μου άρχισαν αφού είχα κανει την ετ μου ..βασικά κάπου στα μισά δηλαδή γύρω στις 4-5 μέρες πριν παω για χοριακη ξεκινησε...εγώ έλεγα μήπως ήταν εκείνο το διάστημα το άγχος μου αλλά διαβάζω ότι σε όλες λίγο πολύ το κάνει αυτό...ίσως από την προγεστερόνη να είναι τελικά..η αλήθεια είναι ότι πια που τα έκοψα κ μου ήρθε κ η περίοδος δεν το παθαίνω...άρα μάλλον από τα φάρμακα είναι.

4 hours ago, Angot said:

κάπου ώπα δλδ!τον απρίλιο κλείνω 1 χρόνο από την προηγούμενη εγκυμοσύνη και ακόμα παλεύω! δεν ξέρω ,ίσως παω και σε κάποιον άλλον γιατρό ! ο δικός μου όλα τέλεια τα βλέπει κάθε φορά,αποτέλεσμα 0 όμως!

Μην ξεχνάς κορίτσι μου οτι μέσα σε αυτό το διάστημα πρόεκυψε και εγκυμοσύνη που προχώρησε κιόλας αρκετά. Και οτι σταμάτησε δεν έφταιγε κανείς, ούτε εσύ ούτε και ο γιατρός. Στην ουσία μία αποτυχία μετράς και τώρα μία αναποδιά στον κύκλο που απλώς σε πήγε πίσω ενα μήνα. Κατα τα αλλα και απο έμβρυα τα πας πολύ καλά και χωρίς καν διεγέρσεις και απο ποσοστά επιτυχίας σε ετ έχεις 50%. 

3 hours ago, Ele@n said:

Υπάρχουν πολλά πρωτόκολλα που μπορείς να δοκιμάσεις και κάθε κύκλος ειναι και διαφορετικός. Το θέμα ειναι αν εχεις την αντοχή και τα χρήματα για τα φάρμακα κτλ. Ο γιατρός ξέρει σίγουρα καλύτερα τι θα μπορούσε Ισως να σου ταιριάξει. Ρώτησε τον οταν τον δεις. 

18 minutes ago, Pagor said:

Κορίτσια κ εμένα με έπιασε αυτό με την καρδιά μου λέτε ..σαν να φτερουγίζει ανα τακτα διαστήματα μέσα στην μέρα ...εμένα μου άρχισαν αφού είχα κανει την ετ μου ..βασικά κάπου στα μισά δηλαδή γύρω στις 4-5 μέρες πριν παω για χοριακη ξεκινησε...εγώ έλεγα μήπως ήταν εκείνο το διάστημα το άγχος μου αλλά διαβάζω ότι σε όλες λίγο πολύ το κάνει αυτό...ίσως από την προγεστερόνη να είναι τελικά..η αλήθεια είναι ότι πια που τα έκοψα κ μου ήρθε κ η περίοδος δεν το παθαίνω...άρα μάλλον από τα φάρμακα είναι.

Και μένα έτσι 3-5 μέρες μετά την ετ με πιάνει πάντα και στην πορεία σταματάει. Συνέβη ομως μονο στις προσπάθειες που ειχα χοριακή 4, στην μηδενική δεν συνέβη οποτε κάπως το συνδύασα εγώ στο μυαλο μου με την εμφύτευση. Μπορει ομως να ειναι και η ιδέα μου αφού κανένας γιατρός δεν βρίσκει συσχέτιση. 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

πρίν από 37 λεπτά , Marlina είπε:

Καλησπέρα και εγώ έχω σπω. Έιχα 2 αποβολες. και οι 2 αποβολες λόγω χρωμοσωμικων ανωμαλιών. Και επειδή δεν θέλω να ξαναμπώ στην διαδικασία αποβολής και αποξεσης καναμε αίτηση για τον προεμφυτευτικό και εγκριθημαμε. Οπότε τώρα περιμένουμε τα αποτελεσματα! Εγώ προσωπικα Θα προτιμούσα να είχαμε κάνει από την αρχή τον προεμφυτευτικό.. Και να αποφύγω όλη αυτή την σωματική και ψυχολικη ταλαιπωρία... 

Και πολύ καλά θα κάνεις. Λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου, το πέρασα και εγώ μια φορά, δε θα άντεχα 2η. Θεωρώ οτι ο προεμφυτευτικος θα έπρεπε να είναι σε κάθε πρωτοκολλο, ακόμη και να επιδοτείται με κάποιον τρόπο. Εφόσον έχει αποδειχτεί οτι το ποσοστό των υγιων βλαστοκυστων είναι περίπου 50% στα 35 και μειώνεται σταδιακά στο 10% ανω των 40, κάθε φορά που κάνουμε εμβρυομεταφορα χωρίς προεμφυτευτικο παίζουμε κορώνα γράμματα με την υγεία μας, σωματική και ψυχική, για να μην πω για τα έξοδα. Αν μου τα είχε εξηγήσει αυτά ο γιατρός εξαρχής δε θα έκανα καμία εμβρυομεταφορα χωρίς προεμφυτευτικο. Και το κόστος του είναι διαχειρισιμο σε σχέση με αυτό που περναμε σε περίπτωση παλινδρομης. Ο προεμφυτευτικος μου στοίχισε 1700 ευρώ για 6 εμβρυα, όσο δηλαδή η εμβρυομεταφορα και η αποξεση στην προηγούμενη παλινδρομη κυηση που θα την είχα γλιτώσει αν τον είχα κάνει εξαρχής. Έχω καταλήξει ότι ειδικά για τις ηλικίες άνω  των 40, όποιος γιατρός δεν μας κατευθύνει εξαρχης σε προεμφυτευτικο είναι καθαρά γιατί μας βλέπουν σαν χρήμα δυστυχως. Και δεν καταλαβαίνω τι ρόλο βαράει αυτή η επιτροπή από τη στιγμή που δε σου λένε το φύλο του εμβρυου. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, Pagor είπε:

Και εγώ νομίζω ότι οι τόσες ορμόνες το προκαλουν όλο αυτό.. Και όντως μόλις αδιάθετησεις περναει.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , piglet είπε:

Και εγώ νομίζω ότι οι τόσες ορμόνες το προκαλουν όλο αυτό.. Και όντως μόλις αδιάθετησεις περναει.. 

Απ' τα φάρμακα είναι ..το παθαινα πλ έντονα !

• Μου αρέσει 1

57 minutes ago, Nels said:

Και πολύ καλά θα κάνεις. Λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου, το πέρασα και εγώ μια φορά, δε θα άντεχα 2η. Θεωρώ οτι ο προεμφυτευτικος θα έπρεπε να είναι σε κάθε πρωτοκολλο, ακόμη και να επιδοτείται με κάποιον τρόπο. Εφόσον έχει αποδειχτεί οτι το ποσοστό των υγιων βλαστοκυστων είναι περίπου 50% στα 35 και μειώνεται σταδιακά στο 10% ανω των 40, κάθε φορά που κάνουμε εμβρυομεταφορα χωρίς προεμφυτευτικο παίζουμε κορώνα γράμματα με την υγεία μας, σωματική και ψυχική, για να μην πω για τα έξοδα. Αν μου τα είχε εξηγήσει αυτά ο γιατρός εξαρχής δε θα έκανα καμία εμβρυομεταφορα χωρίς προεμφυτευτικο. Και το κόστος του είναι διαχειρισιμο σε σχέση με αυτό που περναμε σε περίπτωση παλινδρομης. Ο προεμφυτευτικος μου στοίχισε 1700 ευρώ για 6 εμβρυα, όσο δηλαδή η εμβρυομεταφορα και η αποξεση στην προηγούμενη παλινδρομη κυηση που θα την είχα γλιτώσει αν τον είχα κάνει εξαρχής. Έχω καταλήξει ότι ειδικά για τις ηλικίες άνω  των 40, όποιος γιατρός δεν μας κατευθύνει εξαρχης σε προεμφυτευτικο είναι καθαρά γιατί μας βλέπουν σαν χρήμα δυστυχως. Και δεν καταλαβαίνω τι ρόλο βαράει αυτή η επιτροπή από τη στιγμή που δε σου λένε το φύλο του εμβρυου. 

Σε ποιο κέντρο είσαι αλήθεια και πλήρωσες μόνο τόσα για τον προεμφυτευτικό; 

eardp2.png

πρίν από 21 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σε ποιο κέντρο είσαι αλήθεια και πλήρωσες μόνο τόσα για τον προεμφυτευτικό; 

Σου στέλνω pm.Συγκεκριμένα κόστισε 200ευρω ο έλεγχος στην κάθε βλαστοκυστη (το δείγμα στάλθηκε σε διαγνωστικο) και 500 η βιοψία και των 6 εμβρύων. Γενικα τέτοιες τιμές παίζουν πάντως, εκτός από ένα κέντρο που μου φάνηκαν εξωφρενικές.

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια μου..σας διαβάζω καθημερινά.. θέλω να ρωτήσω κάτι..εν συντομία είμαι με δωρεά πήρα 4 βλαστοκυστες.. έβαλα μια η οποία παλινδρομησε.. μπορώ να κάνω προεμφυτικο έλεγχο σε αυτές που μου έμειναν ;;; ρωτάω γιατί φοβάμαι μήπως με τον έλεγχο ( μου τις χαλάσουν)δεν ξέρω αν το θέτω σωστά..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...