Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Αγάπ είπε:

Πίνεις νερό? Οι κράμπες πολλές φορές είναι από αφυδάτωση και έλλειψη μαγνησίου. Κι αυτή την περίοδο το σώμα έχει αυξημένες ανάγκες σε νερό. Να το αναφερεις στον γιατρό σου.

Απο νερο αλλο τίποτα! Πινω πααρα πολυ! Σημερα δεν ενιωσα κατι στις γαμπες προς το παρον. Ολα τα αλλα βέβαια τα εχω και με το παραπάνω. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 55 λεπτά , Ele@n είπε:

Στον υπέρηχο δεν ήταν αξιολογήσιμα. Έκανα 189. Εν τω μεταξύ εγώ πονάω από την αντίθετη πλευρά. 

@Lotosμπορείς να του το συζητήσεις. Πλέον η νομοθεσία έχει αλλάξει και για προεμφυτευτικο θέλουμε όλοι άδεια από την εθνική αρχή αναπαραγωγής και θέλει περίπου ένα μήνα να βγει.

Κορίτσια εγώ είμαι 31 ...θα πρέπει δλδ να αναβάλλω τον κύκλο ώσπου να πάρω την άδεια?πφφφ μια δυσκολία παντου

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Angot είπε:

ναι ακυρώσαμε τον κύκλο! μου είπε cyclacour τα καφέ για 10 μέρες 

Λογικό, για να μην αλλάξει ο κύκλος σου. Έχει συμβεί και σε εμένα και μου ακύρωσαν επίσης την εμβρυομεταφορα. Κρίμα, πίστευα ότι θα πέφταμε την ίδια μέρα στην ετ.

πρίν από 14 λεπτά , Σποράκι είπε:

Λογικό, για να μην αλλάξει ο κύκλος σου. Έχει συμβεί και σε εμένα και μου ακύρωσαν επίσης την εμβρυομεταφορα. Κρίμα, πίστευα ότι θα πέφταμε την ίδια μέρα στην ετ.

φαινόταν , αδιαθέτησα -μια βδομάδα νωρίτερα , πονάει η κοιλιά μου, το στήθος μου φουλ! όποτε φαντάστηκα ότι κάτι παίζει με την προγεστερονη! 

πρίν από 33 λεπτά , Σποράκι είπε:

Με το καλό η ετ σου!!!

πρίν από 11 λεπτά , Ririii88 είπε:

Κορίτσια μου όλα πήγαν καλά ..νομίζω !! Βάλαμε δυο άριστες βλαστοκυστες !! Κ τώρα αναμονή !! 

Καλά αποτελέσματα με μια τεράστια χοριακη.

Κορίτσια τα cyclacur τα καφε χάπια  που περισσεύουν τα πετάτε? Υπάρχει πιθανότητα να τα χρειάζεται καποια κοπέλα?

• Μου αρέσει 1

3 hours ago, Ele@n said:

Στον υπέρηχο δεν ήταν αξιολογήσιμα. Έκανα 189. Εν τω μεταξύ εγώ πονάω από την αντίθετη πλευρά. 

@Lotosμπορείς να του το συζητήσεις. Πλέον η νομοθεσία έχει αλλάξει και για προεμφυτευτικο θέλουμε όλοι άδεια από την εθνική αρχή αναπαραγωγής και θέλει περίπου ένα μήνα να βγει.

189 είναι μια χαρά γι αυτό το ένα. Ελπίζω να σου πάει καλά αυτή η φορά 

52 minutes ago, Angot said:

κορίτσια 6,14 η προγεστερονη μου 10η μέρα 😑

Δεν πειράζει ρε κορίτσι, ο επόμενος κύκλος θα είναι χωρίς απρόοπτα 🙂

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , kateriiina25 είπε:

κάπου ώπα δλδ!τον απρίλιο κλείνω 1 χρόνο από την προηγούμενη εγκυμοσύνη και ακόμα παλεύω! δεν ξέρω ,ίσως παω και σε κάποιον άλλον γιατρό ! ο δικός μου όλα τέλεια τα βλέπει κάθε φορά,αποτέλεσμα 0 όμως!

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 2

1 hour ago, Ririii88 είπε:

Κορίτσια μου όλα πήγαν καλά ..νομίζω !! Βάλαμε δυο άριστες βλαστοκυστες !! Κ τώρα αναμονή !! 

Καλή επιτυχία, να πάνε όλα τέλεια!

1 hour ago, Αγάπ είπε:

Με το καλό η ετ σου!!!

Καλά αποτελέσματα με μια τεράστια χοριακη.

Κορίτσια τα cyclacur τα καφε χάπια  που περισσεύουν τα πετάτε? Υπάρχει πιθανότητα να τα χρειάζεται καποια κοπέλα?

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ 🥰

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Κορίτσια εγώ είμαι 31 ...θα πρέπει δλδ να αναβάλλω τον κύκλο ώσπου να πάρω την άδεια?πφφφ μια δυσκολία παντου

όχι δεν τον αναβάλλεις...τρέχεις παράλληλα τα χαρτιά...ωοληψία κάνεις κανονικά...

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Αχ ευχαριστώ...μακάρι να πάει καλά και να μην πάρω πάλι κουλούρα...απλά αυτό που πρέπει να πηγαίνεις ένα ένα με καθυστερεί τουλάχιστον μισό χρόνο για 6 βλαστοκύστες, ααααααν έχουμε μία κάθε μήνα...και μετά θέλω και τον προεμφυτευτικό και αααααααν δεν υπάρξει υγιές, την ήπιαμε την πορτοκαλάδα.... πώς αλλιώς μπορώ να δοκιμάσω για να έχω περισσότερα ωάρια ανά μήνα;

• Λυπημένη/-ος 1

tvXOp2.png

πρίν από 58 λεπτά , Angot είπε:

κάπου ώπα δλδ!τον απρίλιο κλείνω 1 χρόνο από την προηγούμενη εγκυμοσύνη και ακόμα παλεύω! δεν ξέρω ,ίσως παω και σε κάποιον άλλον γιατρό ! ο δικός μου όλα τέλεια τα βλέπει κάθε φορά,αποτέλεσμα 0 όμως!

Ανωμαλίες στον κύκλο συμβαίνουν σε όλες μας. Ότι έπαθες τώρα το είχα πάθει πριν κάνα 6μηνο, αδιαθέτησα, το στήθος μου δεν ξεπρηστηκε ποτέ, ωορρηξία έκανα 5η μέρα και αδιαθέτησα στις 20 μέρες. Επανήλθε ο κύκλο μου σιγά σιγά.  

Εγώ έχω πάρα πολλά καφέ εάν τα θέλει κάποια.

πρίν από 9 λεπτά , Μαρία τζορμπατζακη είπε:

Εγώ έχω πάρα πολλά καφέ εάν τα θέλει κάποια.

Καφέ cyclacur εννοώ 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...