Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

1 hour ago, piglet είπε:

Ελα μου ντε.. Νομίζω ότι η πολιτικη του γιατρου.. 3 από το στόμα και 3 κολπικα.. Και άλλες από εδώ μέσα πρέπει να έχουν γιατρό τον Σφ.. Όποτε ίσως ξερουν... Ασε που παρατηρω και κάτι σαν ταχυπαλμίες να εμφανίζονται σιγά σιγά.. 

πρίν από 16 λεπτά , anna.k είπε:

Ετσι τα παίρνω κι εγω! Ίσως θελει να αυξήσει τις πιθανότητες απορρόφησης! Εγω εχω ολα τα συμπτώματα που αναφέρατε συν πονους χαμηλα! Και σήμερα,11 μερες μετα την ετ, προστέθηκε αλλο ενα. Πονος κ κράμπες στις γάμπες! Ετσι ξαφνικά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1 hour ago, piglet said:

Ελα μου ντε.. Νομίζω ότι η πολιτικη του γιατρου.. 3 από το στόμα και 3 κολπικα.. Και άλλες από εδώ μέσα πρέπει να έχουν γιατρό τον Σφ.. Όποτε ίσως ξερουν... Ασε που παρατηρω και κάτι σαν ταχυπαλμίες να εμφανίζονται σιγά σιγά.. 

Ναι κι εγώ έτσι τα παίρνω αλλά νομίζω είναι και άλλοι γιατροί που δίνουν utro από το στόμα, δεν είναι μόνο αυτός. Κι εγώ έχω θέμα με ταχυπαλμίες αλλά είναι πάντα λίγες μέρες μετά την ετ και όχι πριν. Λες να το παθαίνω από την προγεστερόνη; Πότε σε πιάνουν; Έχεις παρατηρήσει; 

eardp2.png

7 hours ago, Lotos said:

Μακάρι ..ο χρόνος σε εμάς δεν είναι αρωγός ..μας ματαιώνει ..απλά σε πιστέψουμε στην τύχη και την επιστήμη και πιστεύω όλα θα γίνουν ..εδώ άκουσα για γυναίκα στα 53της έφερε το πρώτο της παιδί...πόσο συγκινήθηκα κ έκλαιγα απ τη χαρά μου

Ου έχω να σου πω ιστορίες τέτοιες πολλές (από το κοντινό μου περιβάλλον). Γενικά αν θέλει μια να γίνει μάνα μπορεί. Αυτό κρατάμε και προχωράμε. 

11 ώρες πρίν, piglet είπε:

Τα άλλαξες εσυ και τα παιρνεις έτσι ή συνεννοηθηκες πρωτα με τον γιατρό σου;;και εγώ θέλω να τα κανω έτσι όπως λες.. Προσπαθώ να φτάσω μέχρι την ετ και μετά να τα παιρνω κολπικα.. Δεν καταλαβαίνω αφου ειναι το ίδιο σκευασμα γιατί μας βάζουν κάποια να τα παιρνουμε από το στόμα και κάποια κολπικα;

Αρχικά έπαιρνα πιο λίγα αλλά πάντα κολπικα, απλά οι γιατροί δεν ασχολούνται. Μιλά με τη μαία ή τον γιατρό να το αλλάξεις. Απλά μετά από κάθε κολπικό υποθέτο θα πρέπει να μένεις 15λεπτα ξαπλωμένη. Θα δεις μεγάλη αλλαγή. Μόνο την ημέρα της ετ μου είχε πει να μην τα βάλω κολπικα γιατί θα του έπαιρνε παραπάνω χρόνο να με καθαρίσει μέσα.

7 ώρες πρίν, anna.k είπε:

Πίνεις νερό? Οι κράμπες πολλές φορές είναι από αφυδάτωση και έλλειψη μαγνησίου. Κι αυτή την περίοδο το σώμα έχει αυξημένες ανάγκες σε νερό. Να το αναφερεις στον γιατρό σου.

Διαφημίσεις

19 hours ago, kateriiina25 said:

Αχ βρε κορίτσι μου λυπάμαι πολύ. Δυστυχώς κανεις δεν σου εγγυάται τίποτα. Ειναι τοσο τυχερά ολα, ακομα και ολόιδια χαρακτηριστικά και εξετάσεις και πρωτόκολλα να έχουν 2 γυναίκες πάλι διαφορετικά αποτελέσματα θα βγάλουν. Επίσης αυτά αλλάζουν απο κύκλο σε κύκλο οποτε μην το βάζεις κατω, μπορει ο επόμενος να ειναι εντελώς διαφορετικός. Κουράγιο 

Σας ευχαριστώ κορίτσια για την στήριξη. 

Θέλω να ρωτήσω κάτι σαν άσχετη πρωτάρα που είμαι:

Πόσος καιρός χρειάζεται να περάσει μέχρι την επόμενη διέγερση (εφόσον μου συστήσει ο γιατρός κάτι τέτοιο);

Όσο περιμένω την επόμενη διέγερση μπορώ να μαζεύω το ωάριο του μήνα ή πάνε κουβά τελείως οι μήνες μέχρι την επόμενη διέγερση;

On 18/2/2023 at 8:13 ΠΜ, Ririii88 είπε:

Κορίτσια καλημερααααααα .. μπορώ να ρωτήσω κάτι ;; Δευτέρα έχω την πρώτη μου εμβρυομεταφορα .. γνωρίζετε αν πρέπει να κάνω μοριακό.;;

Καλή επιτυχία σου!

• Μου αρέσει 1

23 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα!απ' όσο γνωρίζω βάζουν 3ησ ή 5ησ ημέρας. Βέβαια εμένα και τις 2 φορές μου έβαλαν 4ησ. Ακόμη δεν ξέρω γιατί. Πάντως τη πρώτη φορά με 4ησ ημέρας είχα κύηση!καλή επιτυχία!!μην το καταδικάζεις, νομίζω και με 3ησ μια χαρά μπορεί να πάει!!

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να πάνε όλα καλά!

Εύχομαι και σε σένα ότι καλύτερο σε όποια φάση βρίσκεσαι!

22 ώρες πρίν, anna.k είπε:

Καλημερα κορίτσι μου.Σε ενα άρθρο που διαβασα ,μεταηυ αλλων λεει και τα παρακατω: "η καλλιέργεια βλαστοκύστης δεν είναι κατάλληλη για όλα τα ζευγάρια. Αν τα έμβρυα 2ης- 3ης μέρας είναι λίγα σε αριθμό θεωρείται προτιμότερο να μεταφερθούν στη μήτρα, δηλαδή στο φυσικό τους περιβάλλον, όπου έχουν καλύτερες πιθανότητες για επίτευξη εγκυμοσύνης. Άλλωστε, οι περισσότερες εγκυμοσύνες από εξωσωματική γονιμοποίηση έχουν προκύψει από έμβρυα 2ης ή 3ης μέρας, καθώς η τεχνική της καλλιέργειας βλαστοκύστης είναι πιο σύγχρονη. Τέλος τα επιστημονικά δεδομένα συμφωνούν ότι τα παιδιά που προκύπτουν είτε από έμβρυα 3ης ημέρας, είτε από βλαστοκύστεις δεν διαφέρουν και είναι το ίδιο φυσιολογικά."

Εγω εκανα 2 προσπάθειες με βλαστοκύστες 5ης μερας,άριστες, και πηρα μηδενική χοριακη.Τωρα προχωρήσαμε σε αλλο κέντρο με 3ης μερας.Βεβαια μεσολάβησε ενας χρόνος με εγχυσεις λογω ενδομητρητιδας κ νεα ωοληψία. 

Μην ανησυχείς  καθε φορα αξιολογείται η κατασταση και προχωρούν αναλογα!Αν ειναι να δώσουν τα εμβρυα εγκυμοσύνη θα δωσουν ειτε ειναι βλαστοκύστες,  είτε 3ων ημερών.

Καλημέρα! Πολύ ενθαρρυντικό αυτό! Ναι Θα εμπιστευτώ τον εμβρυολογο που για κάποιο λόγο δεν τα άφησε να προχωρήσουν και άλλο! 

Καλή επιτυχία! Εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά🙏

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , MarGe2022 είπε:

Σας ευχαριστώ κορίτσια για την στήριξη. 

Θέλω να ρωτήσω κάτι σαν άσχετη πρωτάρα που είμαι:

Πόσος καιρός χρειάζεται να περάσει μέχρι την επόμενη διέγερση (εφόσον μου συστήσει ο γιατρός κάτι τέτοιο);

Όσο περιμένω την επόμενη διέγερση μπορώ να μαζεύω το ωάριο του μήνα ή πάνε κουβά τελείως οι μήνες μέχρι την επόμενη διέγερση;

Κάθε μήνα βέβαια και μπορείς να μαζεύεις, οι διεγέρσεις καλό είναι να έχουν μεταξύ τους απόσταση 3-4 μηνών τουλάχιστον, καλή επιτυχία

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Ele@n said:

@kateriiina25 την Παρασκευή στον υπέρηχο βλέπαμε ένα 12αρι ένα 10αρι και εννιάρια. Σήμερα μόνο ένα 18αρι; Τα υπόλοιπα τι γίνονται; Απλά δεν προχωράνε;

Τα υπόλοιπα εννοείς έμειναν στάσιμα, σωστά; Ναι, λογικά αυτό το ένα αναπτύσσεται μονο. Είχε καλή εξέλιξη πάντως. Έκανες και Ε2; 

eardp2.png

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, piglet είπε:

Πολυ καλη επιτυχία να έχεις!!! ❤ πηρα αντιβιωσεις γιατί έχω Ενδομητριτιδα (που δεν έχει περάσει ακόμα βέβαια).. Την Τετάρτη πρώτα ο Θεός έχω ετ.. 

Πήγα παλι τώρα μια βόλτα απόσταση 200 μέτρων και πάλι δεν αντεχα.. Με το ζόρι γυρισα πισω και κοιμήθηκα για μισή - 1 ώρα (χάνω και την αίσθηση) πολυ βαριά.. Βρε κορίτσια όσες παιρνατε 6 utrogestan έτσι ήσασταν;;εχω αρχίσει και ανησυχω!! 

έτσι και χειρότερα μπορώ να σου πω, σαν μόνιμα μεθυσμένη. Προσωπικά δεν άντεξα για περισσότερες από 3 μέρες και ζήτησα διαφορετικό τρόπο χορήγησης, εάν τα παίρνεις ενδοκολπικά δεν έχεις τόσο έντονες παρενέργειες ή διαφορετικά ενέσιμη προγεστερόνη όπου δεν έχεις καμιά παρενέργεια. 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια βοήθεια...προσανατολίζονται να προχωρήσω σε εξωσωματική τον επόμενο μήνα με ενέσιμα γτ άλλα φάρμακα(λόγω σπω ) δε με πιάνουν όπως έχω ξαναπεί..ωστόσο επειδή είχα παλινδρομες κ έχω απίστευτες φοβίες σκέφτομαι να γίνει με προεμφυτετικο έλεγχο..δεν έχω πει κάτι στον γιατρό ούτε μου το πρότεινε ο ίδιος..πως λέτε να το χειριστώ ?

11 minutes ago, Lotos said:

Κορίτσια βοήθεια...προσανατολίζονται να προχωρήσω σε εξωσωματική τον επόμενο μήνα με ενέσιμα γτ άλλα φάρμακα(λόγω σπω ) δε με πιάνουν όπως έχω ξαναπεί..ωστόσο επειδή είχα παλινδρομες κ έχω απίστευτες φοβίες σκέφτομαι να γίνει με προεμφυτετικο έλεγχο..δεν έχω πει κάτι στον γιατρό ούτε μου το πρότεινε ο ίδιος..πως λέτε να το χειριστώ ?

Καταρχάς για να πας σε προεμφυτευτικό σε ηλικία κατω των 40 ετών θα πρεπει να περάσεις απο επιτροπή. Κατα δεύτερον δεν εχει κατι να διαχειριστείς, ειναι δικη σου απόφαση αν θα το κανεις ή οχι. Θα του πεις απλώς οτι θες να προχωρήσετε έτσι και θα ζητήσεις να ενημερωθείς για τα κόστη 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Τα υπόλοιπα εννοείς έμειναν στάσιμα, σωστά; Ναι, λογικά αυτό το ένα αναπτύσσεται μονο. Είχε καλή εξέλιξη πάντως. Έκανες και Ε2; 

Στον υπέρηχο δεν ήταν αξιολογήσιμα. Έκανα 189. Εν τω μεταξύ εγώ πονάω από την αντίθετη πλευρά. 

πρίν από 12 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καταρχάς για να πας σε προεμφυτευτικό σε ηλικία κατω των 40 ετών θα πρεπει να περάσεις απο επιτροπή. Κατα δεύτερον δεν εχει κατι να διαχειριστείς, ειναι δικη σου απόφαση αν θα το κανεις ή οχι. Θα του πεις απλώς οτι θες να προχωρήσετε έτσι και θα ζητήσεις να ενημερωθείς για τα κόστη 

@Lotosμπορείς να του το συζητήσεις. Πλέον η νομοθεσία έχει αλλάξει και για προεμφυτευτικο θέλουμε όλοι άδεια από την εθνική αρχή αναπαραγωγής και θέλει περίπου ένα μήνα να βγει.

tvXOp2.png

On 19/2/2023 at 12:36 ΠΜ, Σποράκι είπε:

Της μιλάς ακόμα;;; Πραγματικά κάποιες φορές εκπλήσσομαι με την υπομονή κάποιων! Κορίτσι μου μη της επιτρέπεις να σου μιλάει έτσι και προπάντων να σε επηρεάζει. Έλεος όλα τα είχαμε να μας κρίνουν και οι τρίτοι μας έλειπε.

Της μιλάω ελάχιστα...αλλά την κάνει τη δουλειά της!

On 19/2/2023 at 9:59 ΠΜ, Μαρία τζορμπατζακη είπε:

Καλημέρα δεν άντεξα να μην απαντήσω σε αυτό το μήνυμα. Με συγχωρείς που το κάνω αλλά αν είναι δυνατόν. Μην της ξαναδώσεις αναφορά και μην ξαναακατευτει στην ζωή σας. Πες της το όπως νομίζεις εγώ θα της είχα δώσει κλοτσιά και θα πήγαινε από εκεί που ήρθε. Τόσα περνάμε τρέμουμε να πάμε τουαλέτα μην γίνει κάτι και θα έχουμε και τους ανεγκεφαλους να λένε τις μπούρδες τους. Έχεις τόσο άγχος τόση στεναχώρια μην προσθέτεις και άλλη στο κεφάλι σού. Την ημέρα που θα γεννήσω θα με ξαναδείς πες της. 

Βασικά δεν θέλω να ξέρει τι και πώς,αυτή τη φορά δεν θα της πω τιποτα

On 19/2/2023 at 10:47 ΠΜ, Georgiakou είπε:

Κοριτσια Καλημερα!ειμαι 7 εβδομάδων και έχω καφέ υγρά που μια φεύγουν μια έρχονται!Αυριο θα παω για το πρώτο υπερηχογράφημα!Ειχε κανένα κορίτσι κάτι αντίστοιχο και αν πήγαν όλα καλά τελικά;

ευχαριστω πολυ!!

Εύχομαι μέσα απ' τη καρδιά μου τα καλύτερα!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...