Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

1 hour ago, Pagor said:

Ναι μου έστειλε μια κοπέλα τα στοιχεία της γιατρού...κανένα θέμα δεν έχω να πάω να με δει κ ιδιωτικά...θα το προτιμούσα κιόλας από το να περιμένω..έχω ακούσει πολύ καλά λόγια ...ελπίζω να την δω κ εγώ σύντομα...απλά θα ήθελα πριν την επόμενη ετ να τα έχω δει όλα!

Με συγχωρείς, δεν εννοούσα να δεις ιδιωτικά την Οικονομοπούλου, δεν νομίζω οτι υπάρχει αυτή η επιλογη (δεν ξερω κιόλας σίγουρα). Εννοούσα αν βιάζεσαι να δεις εναν άλλο αιματολόγο ιδιωτικά. Εγώ σε 2 εχω πάει 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

4 ώρες πρίν, Ririii88 είπε:

Καλά και εμένα ο φαρμακοποιός δίπλα στο σπίτι μου με το που με βλέπει λέει «καλώς το κορίτσι μου».. αύριο είναι . Και τα αφήσαμε να γινουν βλαστοκυστες.. στην ωοληψια πήραμε 9 κ γονιμοποιήθηκαν τα 7.. γιατί τοσεσ αντιβιωσεις ;  εσένα ποτέ είναι ; 

Πολυ καλη επιτυχία να έχεις!!! ❤ πηρα αντιβιωσεις γιατί έχω Ενδομητριτιδα (που δεν έχει περάσει ακόμα βέβαια).. Την Τετάρτη πρώτα ο Θεός έχω ετ.. 

Πήγα παλι τώρα μια βόλτα απόσταση 200 μέτρων και πάλι δεν αντεχα.. Με το ζόρι γυρισα πισω και κοιμήθηκα για μισή - 1 ώρα (χάνω και την αίσθηση) πολυ βαριά.. Βρε κορίτσια όσες παιρνατε 6 utrogestan έτσι ήσασταν;;εχω αρχίσει και ανησυχω!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , piglet είπε:

Πολυ καλη επιτυχία να έχεις!!! ❤ πηρα αντιβιωσεις γιατί έχω Ενδομητριτιδα (που δεν έχει περάσει ακόμα βέβαια).. Την Τετάρτη πρώτα ο Θεός έχω ετ.. 

Πήγα παλι τώρα μια βόλτα απόσταση 200 μέτρων και πάλι δεν αντεχα.. Με το ζόρι γυρισα πισω και κοιμήθηκα για μισή - 1 ώρα (χάνω και την αίσθηση) πολυ βαριά.. Βρε κορίτσια όσες παιρνατε 6 utrogestan έτσι ήσασταν;;εχω αρχίσει και ανησυχω!! 

Αααα έχω κ το άλλο βλέπω πολύ περίεργα όνειρα .. 🤣🤣 έχεις ξανά κάνει ; 🥺

• Χαχα 1

πρίν από 22 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Με συγχωρείς, δεν εννοούσα να δεις ιδιωτικά την Οικονομοπούλου, δεν νομίζω οτι υπάρχει αυτή η επιλογη (δεν ξερω κιόλας σίγουρα). Εννοούσα αν βιάζεσαι να δεις εναν άλλο αιματολόγο ιδιωτικά. Εγώ σε 2 εχω πάει 

Όχι καλέ μην αγχώνεσαι...δεν είπα κάτι...Μα έτσι κ αλλιώς εγώ δεν έχω θέμα να πάω κ σε κάποιο γιατρό ιδιωτικά...Σε όλους τους γιατρούς έχεις την δυνατότητα να τους δεις ιδιωτικά νομιζω...έχω πάει πολλες φορές έτσι σε γιατρό...παράδειγμα εγώ έχω αλλεργίες πολλές κ ήθελα έναν συγκεκριμένο γιατρό από ένα νοσοκομείο αλλά το 1535 μου έκλεισε ραντεβού μετά από 3μηνες επειδή όμως εγώ ήθελα να τον δω άμεσα μιας κ είχα πάθει λίγες μέρες πριν αλεργικο σοκ κ ήθελα να με δει έκλεισα ραντεβου ιδιωτικά...πλήρωσα την επίσκεψη μου όπως πληρώνεις κανονικά σε έναν γιατρό( όχι κάτι τρελο) κ όλες τις εξετάσεις που έκανα τότε μου τις έγραψε κ δεν πλήρωσα...

πρίν από 49 λεπτά , piglet είπε:

Να τα βάζεις κολπικα τα utrogestan και δεν θα έχεις αυτά τα συμπτώματα τόσο έντονα. Εγώ βάζω τα 5 κολπικα και το 6 το πίνω πριν κοιμηθώ. Ειναι καλύτερα ανεκτά, δοκίμασε το.

Διαφημίσεις

1 hour ago, Ririii88 είπε:

Αααα έχω κ το άλλο βλέπω πολύ περίεργα όνειρα .. 🤣🤣 έχεις ξανά κάνει ; 🥺

Εχω ξανά κάνει.. Ναι ναι έβλεπα και ωραία όνειρα😉😉 και εφιάλτες!! Αλλά τότε έβαζα δυο μόνο utrogestan μετά την ετ!! Θα περιμενουμε αυριο να μας πεις τα νέα σου!! 

2 hours ago, Lotos said:

Αυτό νιώθω κ εγώ..ανικανότητα για το πιο απλό...αλλά θέλει στομάχι και ελπίζω να έρθει 

Been there done that. Μην νιώθεις καθόλου έτσι please. Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Μια χαρά μπορείς να κανεις παιδί, πίστεψε το. Και όπως λέει και ο Καβαφης «σαν βγεις στον πηγεμο για την Ιθάκη να εύχεσαι να είσαι μακρύς ο δρόμος».

Οταν λοιπόν τελειώσει αυτό το ταξίδι για εσένα θα είσαι πιο σοφη και ώριμη . Παρατηρώ διάφορες στις γυναίκες που έγιναν μητέρες μετά από κόπο και σε εκείνες που ήρθε πιο εύκολα. 

Οποτε ξεκινά από σήμερα να νιώθεις ευγνώμων για το σώμα σου που σύντομα θα φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Και νιώσε χαρά με τους άλλους γιατί σύντομα θα είσαι στο ίδιο club μαζί τους ;) 

• Μου αρέσει 10

πρίν από 34 λεπτά , Αγάπ είπε:

Να τα βάζεις κολπικα τα utrogestan και δεν θα έχεις αυτά τα συμπτώματα τόσο έντονα. Εγώ βάζω τα 5 κολπικα και το 6 το πίνω πριν κοιμηθώ. Ειναι καλύτερα ανεκτά, δοκίμασε το.

Τα άλλαξες εσυ και τα παιρνεις έτσι ή συνεννοηθηκες πρωτα με τον γιατρό σου;;και εγώ θέλω να τα κανω έτσι όπως λες.. Προσπαθώ να φτάσω μέχρι την ετ και μετά να τα παιρνω κολπικα.. Δεν καταλαβαίνω αφου ειναι το ίδιο σκευασμα γιατί μας βάζουν κάποια να τα παιρνουμε από το στόμα και κάποια κολπικα;

2 ώρες πρίν, Butterfly 92 είπε:

Είναι δύσκολο συναίσθημα.. εννοείται χαιρόμαστε όταν ακούμε τέτοια νέα ειδικά για δικούς μας ανθρώπους αλλά άθελά μας δηλαδή θα πω προσωπικά για εμένα χωρίς να το θέλω ενώ αλήθεια χαίρομαι όταν μαθαίνω αυτά τα ευχάριστα μαζί όμως νιώθω κ ένα αγκάθι  χωρίς να το θέλω..  προσπαθούμε τόσο καιρό για κάτι το οποίο είναι απολύτως φυσιολογικό για ενα παιδι  και είναι λες και προσπαθούμε να φτάσουμε στο φεγγάρι.. 

Όπως ακριβώς το είπες ...ενα αγκάθι...που θα πάει θα έρθει η στιγμή που θα το ξεριζώσουμε!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , piglet είπε:

Εχω ξανά κάνει.. Ναι ναι έβλεπα και ωραία όνειρα😉😉 και εφιάλτες!! Αλλά τότε έβαζα δυο μόνο utrogestan μετά την ετ!! Θα περιμενουμε αυριο να μας πεις τα νέα σου!! 

Εννοείται κορίτσι μου !!!! Θα στείλω όταν γυρίσω .. σ ευχαριστώ πολυυυυυυυυυ 😍😍😍

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Arriel_83 είπε:

Been there done that. Μην νιώθεις καθόλου έτσι please. Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Μια χαρά μπορείς να κανεις παιδί, πίστεψε το. Και όπως λέει και ο Καβαφης «σαν βγεις στον πηγεμο για την Ιθάκη να εύχεσαι να είσαι μακρύς ο δρόμος».

Οταν λοιπόν τελειώσει αυτό το ταξίδι για εσένα θα είσαι πιο σοφη και ώριμη . Παρατηρώ διάφορες στις γυναίκες που έγιναν μητέρες μετά από κόπο και σε εκείνες που ήρθε πιο εύκολα. 

Οποτε ξεκινά από σήμερα να νιώθεις ευγνώμων για το σώμα σου που σύντομα θα φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Και νιώσε χαρά με τους άλλους γιατί σύντομα θα είσαι στο ίδιο club μαζί τους ;) 

Μωρέ χαρά για τους άλλους νοιώθουμε...για εμάς δεν νοιώθουμε ...χαχαχαχαχα κ λέμε ποτέ θα το νοιώσω κ εγώ αυτό...

Πέραν από την πλάκα δεν πιστεύω οτι υπάρχει άνθρωπος που θα ακούσει κάτι τόσο όμορφο κ να μην χαρεί...άλλο το ένα κ άλλο το άλλο...μην φτάσουμε σε σημείο να ενοχοποιούμε τα συναίσθημαγα που νοιώθουμε...κ φυσικά εαν έρθει ο αδερφός η αδελφή μου πει περιμένουμε παιδάκι θα πηδήξω μέχρι το ταβάνι από χαρά βέβαια μετα θα πάω σπίτι κ θα κλαίω δίχως αύριο...χαχαχα...αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χαίρομαι για τον δικό μου άνθρωπο όμως...για το δικό μου αγκάθι κλαίω...

Αάαα εδώ να πω επειδή το έχω ζησει ακριβώς αυτό το ίδιο πριν καιρο φυσικα ..κ ξέρω πολύ καλά τα συναισθήματα ...όταν γεννήθηκε ο ανηψιος μου κατάλαβα τι θα πει έρωτας με την πρώτη ματιά...εγώ προσωπικά τον λέω "το βάλσαμο της θείας" κ προχθές που πήρα το ωραιότατο μηδενικό από την πρώτη μου ετ κατευθείαν το αγόρι μου πήρα τηλέφωνο να το δω...κ του έλεγα εδώ μανάρι μου να μου πάρεις τον πόνο...μόνο εσύ μπορείς...( Παίδαρος 1 έτους παρακαλώ)

• Μου αρέσει 5

32 minutes ago, Pagor said:

Μωρέ χαρά για τους άλλους νοιώθουμε...για εμάς δεν νοιώθουμε ...χαχαχαχαχα κ λέμε ποτέ θα το νοιώσω κ εγώ αυτό...

Πέραν από την πλάκα δεν πιστεύω οτι υπάρχει άνθρωπος που θα ακούσει κάτι τόσο όμορφο κ να μην χαρεί...άλλο το ένα κ άλλο το άλλο...μην φτάσουμε σε σημείο να ενοχοποιούμε τα συναίσθημαγα που νοιώθουμε...κ φυσικά εαν έρθει ο αδερφός η αδελφή μου πει περιμένουμε παιδάκι θα πηδήξω μέχρι το ταβάνι από χαρά βέβαια μετα θα πάω σπίτι κ θα κλαίω δίχως αύριο...χαχαχα...αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χαίρομαι για τον δικό μου άνθρωπο όμως...για το δικό μου αγκάθι κλαίω...

Αάαα εδώ να πω επειδή το έχω ζησει ακριβώς αυτό το ίδιο πριν καιρο φυσικα ..κ ξέρω πολύ καλά τα συναισθήματα ...όταν γεννήθηκε ο ανηψιος μου κατάλαβα τι θα πει έρωτας με την πρώτη ματιά...εγώ προσωπικά τον λέω "το βάλσαμο της θείας" κ προχθές που πήρα το ωραιότατο μηδενικό από την πρώτη μου ετ κατευθείαν το αγόρι μου πήρα τηλέφωνο να το δω...κ του έλεγα εδώ μανάρι μου να μου πάρεις τον πόνο...μόνο εσύ μπορείς...( Παίδαρος 1 έτους παρακαλώ)

Ναι κατάλαβες πως το λέω. Σίγουρα χαίρεσαι αλλά σίγουρα μετά γυρνάς στον εαυτό σου και του θυμισεις ότι εσυ δεν μπορείς. Το ξέρω αυτό το συναίσθημα γιατί το βίωσα παρά πολλές φορές.. Είναι πολύ λογικό να λες «γιατί όχι κι εγώ». Και αυτό που λέω είναι να αλλάξεις την φράση και να πεις «σύντομα και εγώ!»

Όσο για το ανήψι ξέρω.. κι εγώ έλεγα πως αν δεν κατέφερω να κάνω δικά μου θα έχω της αδελφής μου τα αγοράκια και θα είμαι εν τέλει more than happy. 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, piglet είπε:

Εγω και στις 2 εξωσωματικές έπαιρνα 8 τη μέρα πάντα κολπικά. Λίγη νύστα παραπάνω και πολύ περίεργα όνειρα. Επίσης τώρα στη 2η εκανα και 2 ενέσεις προγεστερονης τη μέρα. Γιατί σου είπε να τα παίρνεις από το στόμα;

1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Εγω και στις 2 εξωσωματικές έπαιρνα 8 τη μέρα πάντα κολπικά. Λίγη νύστα παραπάνω και πολύ περίεργα όνειρα. Επίσης τώρα στη 2η εκανα και 2 ενέσεις προγεστερονης τη μέρα. Γιατί σου είπε να τα παίρνεις από το στόμα;

Ελα μου ντε.. Νομίζω ότι η πολιτικη του γιατρου.. 3 από το στόμα και 3 κολπικα.. Και άλλες από εδώ μέσα πρέπει να έχουν γιατρό τον Σφ.. Όποτε ίσως ξερουν... Ασε που παρατηρω και κάτι σαν ταχυπαλμίες να εμφανίζονται σιγά σιγά.. 

3 ώρες πρίν, Arriel_83 είπε:

Μακάρι ..ο χρόνος σε εμάς δεν είναι αρωγός ..μας ματαιώνει ..απλά σε πιστέψουμε στην τύχη και την επιστήμη και πιστεύω όλα θα γίνουν ..εδώ άκουσα για γυναίκα στα 53της έφερε το πρώτο της παιδί...πόσο συγκινήθηκα κ έκλαιγα απ τη χαρά μου

πρίν από 9 λεπτά , Lotos είπε:

Μακάρι ..ο χρόνος σε εμάς δεν είναι αρωγός ..μας ματαιώνει ..απλά ας πιστέψουμε στην τύχη και την επιστήμη και πιστεύω όλα θα γίνουν ..εδώ άκουσα για γυναίκα στα 53της έφερε το πρώτο της παιδί...πόσο συγκινήθηκα κ έκλαιγα απ τη χαρά μου

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...