Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Να σας μοιραστώ κ κάτι, που λίγο πολύ, θεωρώ πως το έχετε νιώσει όλες...μου ανακοίνωσαν προχθές πως θα γίνω θεία..οι γονείς μου ,μου το είπαν σε φάση :δε θέλαμε να στο πουν τα παιδιά για να μη νιώσεις άσχημα..φυσικά χάρηκα για την οικογένεια τους!! όμως !!!νομίζω πως είναι ότι χειρότερο να νιώθεις πως σε λυπούνται,ειδικά οταν εμείς διαχειριζόμαστε με τόση δύναμη κ αξιοπρέπεια  δυσκολίες...επομένως,όλες εμείς νομίζω πως πρέπει να αγαπήσουμε πιο πολύ τον εαυτό μας ,ώστε όσο μπορούμε να μην μας καταρρακώνουν έστω κ άθελά τους !κυρίως όμως ,να θυμόμαστε πως είμαστε στο 2023 ,π η επιστήμη σε αυτό το κομματι έχει αναπτυχθεί απίστευτα !αυτά 

• Μου αρέσει 14

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αρχικά είχα μια σακουλα ενεσεις, μετά μια σακουλα αντιβιωσεις για 4 μήνες και τώρα μια σακουλα φάρμακα για ετ.. Εχω έρθει Αθήνα εδώ και λιγους μήνες και οι φαρμακοποιοί στα 2 φαρμακεία που παω με φωνάζουν όλοι με το μικρό μου όνομα..ποτε είναι η ετ σου;;

2 hours ago, MarGe2022 said:

Καλησπέρα κορίτσια. 
Είχα την ωοληψία χθες, πήραμε 7 ωάρια. Χθες το μεσημέρι με ενημέρωσαν ότι μόνο τα 2 ήταν κατάλληλα για γονιμοποίηση και πριν λίγο με ενημέρωσαν ότι τελικά κανένα δεν γονιμοποιήθηκε. Την εβδομάδα που μας έρχεται έχουμε ραντεβού με τον γιατρό να δούμε πως προχωράμε. 
Ήταν η πρώτη διέγερση και ωοληψία που έκανα. Υποθέτω ότι το βασικότερο μάθημα που μου έδωσε είναι ότι πρέπει να μην περιμένω τίποτα. Να ξεκινάω την κάθε προσπάθεια με μηδέν προσδοκίες - έτσι δεν απογοητεύεσαι ποτέ. Μόνο να εκπλαγείς ευχάριστα μπορείς. Από την άλλη, πως μπορείς να μπαίνεις σε αυτήν την διαδικασία χωρίς πίστη και ελπίδα; Συγγνώμη αν σας μαυρίζω κυριακάτικα. 

Κάπως έχω την εντύπωση από αυτά που διαβάζω ότι ο Φλεβάρης δεν ήταν καλός μήνας για καμία από εμάς; Θα γυρίσει, που θα πάει… Στέλνω σε όλες την αγάπη μου και μεγάλη αγκαλιά ❤️

Αχ βρε κορίτσι μου λυπάμαι πολύ. Δυστυχώς κανεις δεν σου εγγυάται τίποτα. Ειναι τοσο τυχερά ολα, ακομα και ολόιδια χαρακτηριστικά και εξετάσεις και πρωτόκολλα να έχουν 2 γυναίκες πάλι διαφορετικά αποτελέσματα θα βγάλουν. Επίσης αυτά αλλάζουν απο κύκλο σε κύκλο οποτε μην το βάζεις κατω, μπορει ο επόμενος να ειναι εντελώς διαφορετικός. Κουράγιο 

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

3 ώρες πρίν, Angot είπε:

ααααν είναι όλα οκ με τη προγεστερονη μου και το ενδομήτριο μου δεν έχει γίνει σα μπετονιέρα  , βγαίνει για σάββατο! πρώτα ο θεός! 

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή την φορά ❤️❤️

πρίν από 35 λεπτά , piglet είπε:

Αρχικά είχα μια σακουλα ενεσεις, μετά μια σακουλα αντιβιωσεις για 4 μήνες και τώρα μια σακουλα φάρμακα για ετ.. Εχω έρθει Αθήνα εδώ και λιγους μήνες και οι φαρμακοποιοί στα 2 φαρμακεία που παω με φωνάζουν όλοι με το μικρό μου όνομα..ποτε είναι η ετ σου;;

Καλά και εμένα ο φαρμακοποιός δίπλα στο σπίτι μου με το που με βλέπει λέει «καλώς το κορίτσι μου».. αύριο είναι . Και τα αφήσαμε να γινουν βλαστοκυστες.. στην ωοληψια πήραμε 9 κ γονιμοποιήθηκαν τα 7.. γιατί τοσεσ αντιβιωσεις ;  εσένα ποτέ είναι ; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Να σας μοιραστώ κ κάτι, που λίγο πολύ, θεωρώ πως το έχετε νιώσει όλες...μου ανακοίνωσαν προχθές πως θα γίνω θεία..οι γονείς μου ,μου το είπαν σε φάση :δε θέλαμε να στο πουν τα παιδιά για να μη νιώσεις άσχημα..φυσικά χάρηκα για την οικογένεια τους!! όμως !!!νομίζω πως είναι ότι χειρότερο να νιώθεις πως σε λυπούνται,ειδικά οταν εμείς διαχειριζόμαστε με τόση δύναμη κ αξιοπρέπεια  δυσκολίες...επομένως,όλες εμείς νομίζω πως πρέπει να αγαπήσουμε πιο πολύ τον εαυτό μας ,ώστε όσο μπορούμε να μην μας καταρρακώνουν έστω κ άθελά τους !κυρίως όμως ,να θυμόμαστε πως είμαστε στο 2023 ,π η επιστήμη σε αυτό το κομματι έχει αναπτυχθεί απίστευτα !αυτά 

Είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα αυτό...εμάς που είναι έγκυος η κουνιάδα μου...κ το ξέρουμε φυσικά κ πολύ χαρήκαμε για τα παιδιά επειδή η χοριακη μας εμάς έδειξε 0 πριν λίγες μέρες εχθές που φάγαμε όλοι μαζί οικογενειακά κανένας δεν είπε λέξη για την εγκυμοσύνη ...σκεφτόμουν έχουν τόσο την χαρά τους όλοι κ όμως σκέφτηκαν εμάς κ δεν είπαν λέξη...σαν να μην υπήρχε τιποτα...θεωρώ λογικό έτσι όπως νοιώθουν...ειδικά οι άνθρωποι που μας αγαπάνε ..σίγουρα η επιστήμη έχει εξελιχθη κ ξέρω ότι ειναι θέμα χρόνου για όταν θα γίνουμε μανουλες όλες..αλλά είναι λογική κ η δικιά τους αμηχανία αλλά κ η δικιά μας στεναχώρια...δεν είναι ότι δεν χαιρόμαστε με την χαρά τους ...αλιμονο...αλλά το ότι λυπόμαστε για εμάς ..ίσως είναι η αγωνία μας για το πότε θα νοιώσουμε κ εμείς όλοι αυτή την χαρά...για ποτέ θα μπορούμε να την μοιραστούμε κ εμείς με τους δικούς μας ανθρώπους..γιατί δυστηχως για όλες εμάς δεν ειναι εύκολο...ούτε τυχαίνει..ούτε δεν το περίμεναμε...ευλογημένοι όσοι το ζουν...κ μακάρι να γινόταν έναν θαύμα κ να το λέγαμε κ εμείς!!!

Και ότι ενοιωσες ..πίστεψε με το έχουμε νοιώσει όλες μας!

5 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ενδοκρινολόγος πολύ βασικός και αιματολόγος επίσης. Στην περίπτωση σας που είχατε και βιοχημική ακόμα παραπάνω. Φυσικά θα σου προτείνω να πας στο Έλενας στο τμήμα καθ’εξιν αποβολών αλλά μπορεις και ιδιωτικά σε κάποιον που μπορει να σου προτείνει η γιατρός σου. Ρώτησε την και για το μικροβίωμα ποια ειναι η γνώμη της και δες μήπως μαζέψετε ωστόσο κι άλλα έμβρυα και τα αφήσετε για βλαστοκύστες. Ο άντρας σου έχει κάνει εξέταση dfi?

Κατακερματισμό δεν έχουμε κάνει...κ είναι η μόνη εξέταση που δεν έχουμε κάνει είναι η αλήθεια...ίσως γιατί τα αποτελέσματα του ήταν εξαιρετικά ...κ ίσως θεώρησαν ότι δεν χρειάζεται...εάν με ρωτάς εμένα βέβαια εγώ θα ήθελα να γίνουν ΟΛΕΣ οι εξετάσεις...κ στους δύο φυσικά...για το Έλενας το έχω σκεφτεί πάρα πολύ αλλά θεωρώ ότι θα αργησω μέχρι να μου κλείσουν ραντεβού...άσε που δεν ξέρω κ που πρέπει να πάρω...κ άντε αυτό το βρίσκω δεν λέω...αλλά θα ήθελα ίδανικα μέσα σε αυτό το μήνα να τα έχω κοιτάξει όλα ....αύριο θα πάρω τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού με την γιατρό μου την γυναικολόγο κ θα πάρω τηλέφωνο να κλείσω κ σε ενδοκρινολόγο σίγουρα....αιματολογο τι εννοείς???για ποιες εξετάσεις???

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

18 ώρες πρίν, Ninaki- είπε:

Όχι δεν είναι το θέμα μου αν θα βάλω ένα Ή 2 το θέμα μ είναι αν είναι τα 4bc ικανά να δώσουν εγκυμοσύνη....γιατί τα εναπομειναντα είναι Βc εκτός από ένα....το μόνο π θέλω είναι ν αμήν κάνω προσπάθεια χωρίς να έχω πιθανότητες....γιατί η πρώτη αποτυχία ήταν ένας εφιάλτης. Ένιωσα ότι έχασα ένα κομμάτι μου. Και δυστυχώς δεν ήταν η πρώτη φορά. Ναι η ηλικία Μ είναι καλή....όμως όλα τ αλλά δεν ανταποκρίνονται στην ηλικία μου και φοβάμαι βρε κορίτσια πάρα πολυ

Από όσο γνωρίζω αυτή η κατηγοριοποίηση δεν σου εξασφαλίζει τίποτα. Αξιολογούν τα εμβρυα μορφολογικά και μόνο, κανείς δεν ξέρει το dna τους αν δεν γίνει προεμφυτευτικός. Μπορεί ένα άριστα μορφολογικά έμβρυο να έχει χρωμοσωμικη ανωμαλία κι ένα έμβρυο που το θεωρούμε μορφολογικά χειρότερο να είναι γερό και να δώσει υγιές μωρό. Οπότε κανείς δεν γνωρίζει εξ όψεως δυστυχώς!

• Μου αρέσει 3

45 minutes ago, Pagor said:

Είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα αυτό...εμάς που είναι έγκυος η κουνιάδα μου...κ το ξέρουμε φυσικά κ πολύ χαρήκαμε για τα παιδιά επειδή η χοριακη μας εμάς έδειξε 0 πριν λίγες μέρες εχθές που φάγαμε όλοι μαζί οικογενειακά κανένας δεν είπε λέξη για την εγκυμοσύνη ...σκεφτόμουν έχουν τόσο την χαρά τους όλοι κ όμως σκέφτηκαν εμάς κ δεν είπαν λέξη...σαν να μην υπήρχε τιποτα...θεωρώ λογικό έτσι όπως νοιώθουν...ειδικά οι άνθρωποι που μας αγαπάνε ..σίγουρα η επιστήμη έχει εξελιχθη κ ξέρω ότι ειναι θέμα χρόνου για όταν θα γίνουμε μανουλες όλες..αλλά είναι λογική κ η δικιά τους αμηχανία αλλά κ η δικιά μας στεναχώρια...δεν είναι ότι δεν χαιρόμαστε με την χαρά τους ...αλιμονο...αλλά το ότι λυπόμαστε για εμάς ..ίσως είναι η αγωνία μας για το πότε θα νοιώσουμε κ εμείς όλοι αυτή την χαρά...για ποτέ θα μπορούμε να την μοιραστούμε κ εμείς με τους δικούς μας ανθρώπους..γιατί δυστηχως για όλες εμάς δεν ειναι εύκολο...ούτε τυχαίνει..ούτε δεν το περίμεναμε...ευλογημένοι όσοι το ζουν...κ μακάρι να γινόταν έναν θαύμα κ να το λέγαμε κ εμείς!!!

Και ότι ενοιωσες ..πίστεψε με το έχουμε νοιώσει όλες μας!

Κατακερματισμό δεν έχουμε κάνει...κ είναι η μόνη εξέταση που δεν έχουμε κάνει είναι η αλήθεια...ίσως γιατί τα αποτελέσματα του ήταν εξαιρετικά ...κ ίσως θεώρησαν ότι δεν χρειάζεται...εάν με ρωτάς εμένα βέβαια εγώ θα ήθελα να γίνουν ΟΛΕΣ οι εξετάσεις...κ στους δύο φυσικά...για το Έλενας το έχω σκεφτεί πάρα πολύ αλλά θεωρώ ότι θα αργησω μέχρι να μου κλείσουν ραντεβού...άσε που δεν ξέρω κ που πρέπει να πάρω...κ άντε αυτό το βρίσκω δεν λέω...αλλά θα ήθελα ίδανικα μέσα σε αυτό το μήνα να τα έχω κοιτάξει όλα ....αύριο θα πάρω τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού με την γιατρό μου την γυναικολόγο κ θα πάρω τηλέφωνο να κλείσω κ σε ενδοκρινολόγο σίγουρα....αιματολογο τι εννοείς???για ποιες εξετάσεις???

Για να καταλαβεισ, αιματολόγος είναι η γιατρός στο Έλενας στο τμήμα καθ’εξιν αποβολών. Θα σου ψάξει ολα τα ανοσολογικα, θρομβοφιλια, καρυοτυπο ζεύγους κτλ. Δες αν θες στο 1535. gr αν εχει ραντεβού σύντομα (αν και δεν νομίζω), διαφορετικά μπορείς να πας ιδιωτικά. Εγώ εχω πάει και ιδιωτικά και στο Έλενας

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Καλησπέρα κορίτσια έχω καιρό να γράψω μετά από δύο ωοληψιες μια ετ αποβολή κ μια αποτυχημένη  .. ( έχουμε κ οι δύο στίγμα ) μας έχει μείνει ένα εβρυο 90%εχει το στίγμα του άντρα μου κ 10%δεν ξέρουμε μετά από το προεφυτευτικο ελενχο ...άρα άμα θα το μεταφερουμε θα πρέπει να κάνω λήψη τροφοβλάστη για αυτό το 10% έτσι απόφασησαμε κάνουμε φυσιολογικα από Δεκεμβρη κ αν κατσει εκατσε αφού κ εδώ πάλι λήψη τροφοβλάστη θα κάνουμε ...τώρα δεν ξέρω αξίζει αυτό να κάνω φυσιολογικα κ αν  πάλι αποτύχουμε ???? ( Φυσιολογικά μου έχουν πάρει δύο παιδιά που ήταν άρρωστα με μεσόγειακη αναιμία κ ένα παλινδρομη) ( εξωσωματική μια αποβολή ) δεν ξέρω φοβάμαι αλλά λέω ποτέ δεν ξέρεις ο Θεός είναι μεγάλος .. συγνώμη για το σεντόνι ήθελα κ εγώ να τα πω κάπου 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 53 λεπτά , SummerDream είπε:

Από όσο γνωρίζω αυτή η κατηγοριοποίηση δεν σου εξασφαλίζει τίποτα. Αξιολογούν τα εμβρυα μορφολογικά και μόνο, κανείς δεν ξέρει το dna τους αν δεν γίνει προεμφυτευτικός. Μπορεί ένα άριστα μορφολογικά έμβρυο να έχει χρωμοσωμικη ανωμαλία κι ένα έμβρυο που το θεωρούμε μορφολογικά χειρότερο να είναι γερό και να δώσει υγιές μωρό. Οπότε κανείς δεν γνωρίζει εξ όψεως δυστυχώς!

Ρε κορίτσια επειδη είμαι άσχετη τελείως ..ο προεμφυτευτικος ,κατά πόσο σε προστατεύει από μια αποβολή;μόνο π λέω αυτή τη λέξη ταραζομαι ...

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Για να καταλαβεισ, αιματολόγος είναι η γιατρός στο Έλενας στο τμήμα καθ’εξιν αποβολών. Θα σου ψάξει ολα τα ανοσολογικα, θρομβοφιλια, καρυοτυπο ζεύγους κτλ. Δες αν θες στο 1535. gr αν εχει ραντεβού σύντομα (αν και δεν νομίζω), διαφορετικά μπορείς να πας ιδιωτικά. Εγώ εχω πάει και ιδιωτικά και στο Έλενας

Ναι μου έστειλε μια κοπέλα τα στοιχεία της γιατρού...κανένα θέμα δεν έχω να πάω να με δει κ ιδιωτικά...θα το προτιμούσα κιόλας από το να περιμένω..έχω ακούσει πολύ καλά λόγια ...ελπίζω να την δω κ εγώ σύντομα...απλά θα ήθελα πριν την επόμενη ετ να τα έχω δει όλα!

4 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είναι δύσκολο συναίσθημα.. εννοείται χαιρόμαστε όταν ακούμε τέτοια νέα ειδικά για δικούς μας ανθρώπους αλλά άθελά μας δηλαδή θα πω προσωπικά για εμένα χωρίς να το θέλω ενώ αλήθεια χαίρομαι όταν μαθαίνω αυτά τα ευχάριστα μαζί όμως νιώθω κ ένα αγκάθι  χωρίς να το θέλω..  προσπαθούμε τόσο καιρό για κάτι το οποίο είναι απολύτως φυσιολογικό για ενα παιδι  και είναι λες και προσπαθούμε να φτάσουμε στο φεγγάρι.. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 20 λεπτά , Butterfly 92 είπε:

Είναι δύσκολο συναίσθημα.. εννοείται χαιρόμαστε όταν ακούμε τέτοια νέα ειδικά για δικούς μας ανθρώπους αλλά άθελά μας δηλαδή θα πω προσωπικά για εμένα χωρίς να το θέλω ενώ αλήθεια χαίρομαι όταν μαθαίνω αυτά τα ευχάριστα μαζί όμως νιώθω κ ένα αγκάθι  χωρίς να το θέλω..  προσπαθούμε τόσο καιρό για κάτι το οποίο είναι απολύτως φυσιολογικό για ενα παιδι  και είναι λες και προσπαθούμε να φτάσουμε στο φεγγάρι.. 

Αυτό νιώθω κ εγώ..ανικανότητα για το πιο απλό...αλλά θέλει στομάχι και ελπίζω να έρθει 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 10 λεπτά , Lotos είπε:

Αυτό νιώθω κ εγώ..ανικανότητα για το πιο απλό...αλλά θέλει στομάχι και ελπίζω να έρθει 

Άνθρωποι είμαστε και λυγιζουμε.  Αλλά ειδικά εμείς δεν έχουμε την επιλογή να μην είμαστε δυνατές. Που θα πάει θα γυρίσει... Όπως είπε κ η κοπέλα πριν είμαστε στο 2023 κ η επίστημη προχωράει.. λίγο τύχη παραπάνω κ θα γίνουμε κ εμείς μανούλες.. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 49 λεπτά , Lotos είπε:

Ρε κορίτσια επειδη είμαι άσχετη τελείως ..ο προεμφυτευτικος ,κατά πόσο σε προστατεύει από μια αποβολή;μόνο π λέω αυτή τη λέξη ταραζομαι ...αλλά είμαι σε σκέψη μήπως αξίζει από το να ταλαιπωρουμαστε και να τραβάμε αυτό το σοκ

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...