Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , Σποράκι είπε:

Όλες φοβόμαστε και όλες τρέμουμε για το αποτέλεσμα κάθε φορά. Δεν μπορεί όμως κανένας να σου εξασφαλίσει ότι αν βάλεις άριστες βλαστοκυστες θα έχεις και εγκυμοσύνη όπως και το αντίθετο. Σφίγγουμε τα δόντια και με θάρρος προχωράμε ελπίζοντας στο καλύτερο!

Σφιγγουμε τα δόντια λοιπόν και προχωράμε!!!!!!!!

πρίν από 17 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κορίτσι μου 6 ΑΑ εχω βάλει και πάντα έτρεμα για το αποτέλεσμα και μόνο αρνητικά έπαιρνα. Δεν σου εξασφαλίζει κανείς κατι με τις καλές βλαστοκύστες όπως ούτε και με τις μέτριες. Αν δεν έδιναν εγκυμοσύνη και αυτές δεν θα τις κρατούσαν στην κατάψυξη. Δώσε τους μια ευκαιρία 

Η αλήθεια είναι αυτή αλλά ξέρεις τι έχω πάθει? Λέω είναι μια βιομηχανία λες να το κάνουν έτσι? Τέλος πάντων,πρέπει να ελπίζουμε και να έχουμε θετική σκέψη. Προφανώς και θα προχωρήσω και θα κάνω ο,τι Μ πει ο γιατρός μου. Σκέψεις μοιράζομαι κ εγώ. έχω και τη πεθερά Μ που με έχει βγάλει αχρηστη ( μα καλά είναι δυνατόν να είσαι τόσο μικρή και να μην μπορείς να κάνεις ούτε καλά έμβρυα? Μα καλα τι πήγε στραβά 2 έβαλες γιατί δεν έπιασες,σίγουρα έχεις κάτι! Κ μπλα μπλα μπλα)και έχω ψιλοτρελαθει. 

On 17/2/2023 at 4:49 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου όλα να πάνε καλά και να κάνετε το παιδάκι σας!δεν ξέρω την ιστορία σου αλλά σου ευχομαι κουράγιο και υπομονή. Μερικές φορές λένε ότι αρκεί να είναι ένα και καλό. Και εγώ στη πρώτη εξωσωματική είχα δύο γονιμοποιημένα όπου το ένα ήταν το καλό και έπιασε. Μίλα και με τον γιατρό σου να δεις τι σε συμβουλεύει να κάνεις. Μια μεγάλη αγκαλιά από εμένα ❤️

Σ ευχαριστώ πολυυυυ

• Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 49 λεπτά , Ninaki- είπε:

Η αλήθεια είναι αυτή αλλά ξέρεις τι έχω πάθει? Λέω είναι μια βιομηχανία λες να το κάνουν έτσι? Τέλος πάντων,πρέπει να ελπίζουμε και να έχουμε θετική σκέψη. Προφανώς και θα προχωρήσω και θα κάνω ο,τι Μ πει ο γιατρός μου. Σκέψεις μοιράζομαι κ εγώ. έχω και τη πεθερά Μ που με έχει βγάλει αχρηστη ( μα καλά είναι δυνατόν να είσαι τόσο μικρή και να μην μπορείς να κάνεις ούτε καλά έμβρυα? Μα καλα τι πήγε στραβά 2 έβαλες γιατί δεν έπιασες,σίγουρα έχεις κάτι! Κ μπλα μπλα μπλα)και έχω ψιλοτρελαθει. 

Σ ευχαριστώ πολυυυυ

Της μιλάς ακόμα;;; Πραγματικά κάποιες φορές εκπλήσσομαι με την υπομονή κάποιων! Κορίτσι μου μη της επιτρέπεις να σου μιλάει έτσι και προπάντων να σε επηρεάζει. Έλεος όλα τα είχαμε να μας κρίνουν και οι τρίτοι μας έλειπε.

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Ninaki- said:

Σ ευχαριστώ πολυυυυ

Αν είναι δυνατόν. Καλύτερα να βρεις εναν τροπο να τα ξεκόψεις αυτά τα σχόλια. Πες της οτι χρειάζεται γενετικό υλικό απο δυο για να δημιουργηθεί ένα έμβρυο και το ένα απο αυτά είναι του γιου της γι αυτό να μην τα ρίχνει όλα σε σένα. Δεν μας έφτανε η στεναχώρια και το άγχος μας, που πρεπει να αποδείξουμε στον εαυτό μας οτι είμαστε ικανές, να πρέπει να το αποδείξουμε και στους άλλους.  

Εμένα η πεθερά μου είναι φουλ υποστηρικτική και καλή αλλά άθελα της την πέταξε την βλακεία της κάποια στιγμή και ειπε αν θα μπορούσε να κυοφορήσει εκείνη για μας και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Όπως βέβαια τα ιδια λένε και κάποιες φίλες για παρένθετη μητέρα κτλ λες και ειπα εγώ ποτε οτι έχει η μήτρα μου το πρόβλημα. Τελος πάντων, μεσα στην άγνοια τους προσπαθούν να πουν κατι να βοηθήσουν και λένε πράγματα που πληγώνουν. Αν εισαι έξω απο τον χορό…

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 1

eardp2.png

10 ώρες πρίν, piglet είπε:

Εγώ παιρνω 6 cyclacur 6 utrogestan!!!!! Πρώτη μέρα σήμερα που τα πηρα όλα αυτά!! Βγηκα μια βόλτα και δεν αντεχα, μπήκα μέσα σε μια εκκλησία και καθισα στο στασίδι λίγο να κλείσω τα μάτια μου για να μπορέσω να γυρίσω πισω στο σπίτι!! 🤣🤣🤣Ελπίζω να συνηθίζονται αργότερα.. Στον προηγούμενο γιατρό δεν είχα παρει τίποτα πριν την ετ.. Και μετά έπαιρνα ένα 2 ουτρο κολπικα και μια prolutex το μεσημέρι όπως και εσυ.. 

εμένα είναι 4η μέρα και δεν τα συνήθισα .. κοιμάμαι παντού .. 😂😂😂😂 και εχθές πήγα και πήρα κ αλλά για μετά .. μιλάμε για μια σακκούλα πράγματα .. ελπίζω να έχουμε αποτέλεσμα με όλα αυτά πάντως .. τι να πω .. 😇

10 ώρες πρίν, Ninaki- είπε:

Σ ευχαριστώ πολυυυυ

Καλημέρα δεν άντεξα να μην απαντήσω σε αυτό το μήνυμα. Με συγχωρείς που το κάνω αλλά αν είναι δυνατόν. Μην της ξαναδώσεις αναφορά και μην ξαναακατευτει στην ζωή σας. Πες της το όπως νομίζεις εγώ θα της είχα δώσει κλοτσιά και θα πήγαινε από εκεί που ήρθε. Τόσα περνάμε τρέμουμε να πάμε τουαλέτα μην γίνει κάτι και θα έχουμε και τους ανεγκεφαλους να λένε τις μπούρδες τους. Έχεις τόσο άγχος τόση στεναχώρια μην προσθέτεις και άλλη στο κεφάλι σού. Την ημέρα που θα γεννήσω θα με ξαναδείς πες της. 

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Καλή Κυριακή σε όλες🌞

Την Τετάρτη έκανα την ωοληψια. Πήρε 5, από τα οποία τα 3 ήταν ωριμα και την Πέμπτη μας ενημέρωσε η μαία  ότι τα 2 γονιμοποιήθηκαν. Μιλάμε χθες και μου λέει θα τα βάλουμε κατάψυξη. Αυτό το ήξερα θα τα βάλω στον επόμενο η στο μεθεπόμενο κύκλο. Απλά  λέω γιατί δεν τα αφήνουμε και άλλες μέρες να γίνουν βλαστοκύστες; Γιατί μου λέει έτσι έκρινε  ο εμβρυολογος. Ρωτάω από ποιότητα πως ειναι γιατι μονο στην ετ σου λένε και μου λεει οτι το ενα ειναι πιο καλο, το αλλο πιο μέτριο. Απλά κορίτσια από την εμπειρία σας με έμβρυα 3ων ημερων και όχι άριστα απο τι κατάλαβα έχουν δυναμική να δώσουν εγκυμοσύνη; Γιατί διαβάζω και ακούω όλο για βλαστοκύστες 🤔 και λέω μήπως πρέπει να πάω σε νέα ωοληψια;🤔🤔 

Ευχαριστώ!

Κοριτσια Καλημερα!ειμαι 7 εβδομάδων και έχω καφέ υγρά που μια φεύγουν μια έρχονται!Αυριο θα παω για το πρώτο υπερηχογράφημα!Ειχε κανένα κορίτσι κάτι αντίστοιχο και αν πήγαν όλα καλά τελικά;

ευχαριστω πολυ!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, ZoiD83 είπε:

Την Τετάρτη έκανα την ωοληψια. Πήρε 5, από τα οποία τα 3 ήταν ωριμα και την Πέμπτη μας ενημέρωσε η μαία  ότι τα 2 γονιμοποιήθηκαν. Μιλάμε χθες και μου λέει θα τα βάλουμε κατάψυξη. Αυτό το ήξερα θα τα βάλω στον επόμενο η στο μεθεπόμενο κύκλο. Απλά  λέω γιατί δεν τα αφήνουμε και άλλες μέρες να γίνουν βλαστοκύστες; Γιατί μου λέει έτσι έκρινε  ο εμβρυολογος. Ρωτάω από ποιότητα πως ειναι γιατι μονο στην ετ σου λένε και μου λεει οτι το ενα ειναι πιο καλο, το αλλο πιο μέτριο. Απλά κορίτσια από την εμπειρία σας με έμβρυα 3ων ημερων και όχι άριστα απο τι κατάλαβα έχουν δυναμική να δώσουν εγκυμοσύνη; Γιατί διαβάζω και ακούω όλο για βλαστοκύστες 🤔 και λέω μήπως πρέπει να πάω σε νέα ωοληψια;🤔🤔 

Ευχαριστώ!

Καλημέρα!απ' όσο γνωρίζω βάζουν 3ησ ή 5ησ ημέρας. Βέβαια εμένα και τις 2 φορές μου έβαλαν 4ησ. Ακόμη δεν ξέρω γιατί. Πάντως τη πρώτη φορά με 4ησ ημέρας είχα κύηση!καλή επιτυχία!!μην το καταδικάζεις, νομίζω και με 3ησ μια χαρά μπορεί να πάει!!

πρίν από 53 λεπτά , Georgiakou είπε:

Κοριτσια Καλημερα!ειμαι 7 εβδομάδων και έχω καφέ υγρά που μια φεύγουν μια έρχονται!Αυριο θα παω για το πρώτο υπερηχογράφημα!Ειχε κανένα κορίτσι κάτι αντίστοιχο και αν πήγαν όλα καλά τελικά;

ευχαριστω πολυ!!

Καλημέρα, πάρα πολλές είχαν καφέ ή μπορεί και να έχουν και όλα πήγαν καλά. Θα το δεις αύριο στον υπέρηχο. 

Εγώ είχα αιμορραγίες και την Παρασκευή έκλεισα 13 εβδομάδες. ❤️

Σου εύχομαι αύριο στον υπέρηχο να ακούσετε και καρδούλα ❤️

Μίλα όμως με τον γιατρό σου μήπως σου δώσει χάπια και οδηγίες.

1 hour ago, ZoiD83 είπε:

Ευχαριστώ!

Καλημερα κορίτσι μου.Σε ενα άρθρο που διαβασα ,μεταηυ αλλων λεει και τα παρακατω: "η καλλιέργεια βλαστοκύστης δεν είναι κατάλληλη για όλα τα ζευγάρια. Αν τα έμβρυα 2ης- 3ης μέρας είναι λίγα σε αριθμό θεωρείται προτιμότερο να μεταφερθούν στη μήτρα, δηλαδή στο φυσικό τους περιβάλλον, όπου έχουν καλύτερες πιθανότητες για επίτευξη εγκυμοσύνης. Άλλωστε, οι περισσότερες εγκυμοσύνες από εξωσωματική γονιμοποίηση έχουν προκύψει από έμβρυα 2ης ή 3ης μέρας, καθώς η τεχνική της καλλιέργειας βλαστοκύστης είναι πιο σύγχρονη. Τέλος τα επιστημονικά δεδομένα συμφωνούν ότι τα παιδιά που προκύπτουν είτε από έμβρυα 3ης ημέρας, είτε από βλαστοκύστεις δεν διαφέρουν και είναι το ίδιο φυσιολογικά."

Εγω εκανα 2 προσπάθειες με βλαστοκύστες 5ης μερας,άριστες, και πηρα μηδενική χοριακη.Τωρα προχωρήσαμε σε αλλο κέντρο με 3ης μερας.Βεβαια μεσολάβησε ενας χρόνος με εγχυσεις λογω ενδομητρητιδας κ νεα ωοληψία. 

Μην ανησυχείς  καθε φορα αξιολογείται η κατασταση και προχωρούν αναλογα!Αν ειναι να δώσουν τα εμβρυα εγκυμοσύνη θα δωσουν ειτε ειναι βλαστοκύστες,  είτε 3ων ημερών.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Πω πω!!! Ταλαιπωρία! Ας μην δω για μήνες περίοδο και εσύ το ίδιο! Να ήταν η τελευταία σου!. Μου είπαν ότι συνήθως φτιάχνουν τα συμπτώματα πριν την περίοδο τα PMS , θα δούμε όμως. ❤️❤️ 

Ποτέ με το καλό η εμβρυομεταφορα;

ααααν είναι όλα οκ με τη προγεστερονη μου και το ενδομήτριο μου δεν έχει γίνει σα μπετονιέρα  , βγαίνει για σάββατο! πρώτα ο θεός! 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια μου...σήμερα είναι η πρώτη μέρα περίοδου μου ...4 μέρες μετά που έκοψα τα φάρμακα...

Μου είπε η γιατρός μου με το καλό αύριο να πάρω τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού να πάω απο εκεί να συζητήσουμε για την αποτυχημένη ετ κ να δούμε τα επόμενα βήματα μου...

Εγώ έχω ένα έμβρυο 3 ημερών στην κατάψυξη κ που λέμε όταν είναι να το βάλουμε να το αφήσουμε να γίνει βλαστοκυστη πριν τον μεταφέρουμε..Να θυμησω ότι εμείς βάλαμε 2 έμβρυα 3 ημερών άψογης ποιότητας ..αφού είχα κάνει κ υστεροσκοπηση να ελενχει κ το περιβάλλον της μήτρας όλα ήταν άψογα...

Έχω ερώτηση:

Τι εξετάσεις να της ζητήσω να κάνω πριν την επόμενη ετ???

Θα ήθελα να πάω προητοιμασμεμη στο ραντεβού κ θα ήθελα να ξέρω τι να της πω από θέμα εξετάσεων...

Η αλήθεια είναι ότι μετά από 4 μέρες φουλ καταθλιψης σήμερα ξύπνησα πολύ καλύτερα ψυχολογικά γιατι δυστηχως με πήρε υπερβολικά πολύ από κάτω το 0 μηδέν της ετ...απλά δεν θα ήθελα να το αφήσω έτσι κ θα ήθελα να τα κοιτάξω ΟΛΑ εάν αυτό είναι δυνατόν...

Υ.γ είμαστε κ οι δύο 37..με ότι εξετάσεις έχουμε κάνει μέχρι τώρα τέλειες...με μια βιοχημική το καλοκαίρι από φυσική σύλληψη κ ένα τεράστιο 0 τώρα στην ετ!

• Λυπημένη/-ος 2

13 minutes ago, Pagor said:

Καλημέρα κορίτσια μου...σήμερα είναι η πρώτη μέρα περίοδου μου ...4 μέρες μετά που έκοψα τα φάρμακα...

Μου είπε η γιατρός μου με το καλό αύριο να πάρω τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού να πάω απο εκεί να συζητήσουμε για την αποτυχημένη ετ κ να δούμε τα επόμενα βήματα μου...

Εγώ έχω ένα έμβρυο 3 ημερών στην κατάψυξη κ που λέμε όταν είναι να το βάλουμε να το αφήσουμε να γίνει βλαστοκυστη πριν τον μεταφέρουμε..Να θυμησω ότι εμείς βάλαμε 2 έμβρυα 3 ημερών άψογης ποιότητας ..αφού είχα κάνει κ υστεροσκοπηση να ελενχει κ το περιβάλλον της μήτρας όλα ήταν άψογα...

Έχω ερώτηση:

Θα ήθελα να πάω προητοιμασμεμη στο ραντεβού κ θα ήθελα να ξέρω τι να της πω από θέμα εξετάσεων...

Η αλήθεια είναι ότι μετά από 4 μέρες φουλ καταθλιψης σήμερα ξύπνησα πολύ καλύτερα ψυχολογικά γιατι δυστηχως με πήρε υπερβολικά πολύ από κάτω το 0 μηδέν της ετ...απλά δεν θα ήθελα να το αφήσω έτσι κ θα ήθελα να τα κοιτάξω ΟΛΑ εάν αυτό είναι δυνατόν...

Υ.γ είμαστε κ οι δύο 37..με ότι εξετάσεις έχουμε κάνει μέχρι τώρα τέλειες...με μια βιοχημική το καλοκαίρι από φυσική σύλληψη κ ένα τεράστιο 0 τώρα στην ετ!

Ενδοκρινολόγος πολύ βασικός και αιματολόγος επίσης. Στην περίπτωση σας που είχατε και βιοχημική ακόμα παραπάνω. Φυσικά θα σου προτείνω να πας στο Έλενας στο τμήμα καθ’εξιν αποβολών αλλά μπορεις και ιδιωτικά σε κάποιον που μπορει να σου προτείνει η γιατρός σου. Ρώτησε την και για το μικροβίωμα ποια ειναι η γνώμη της και δες μήπως μαζέψετε ωστόσο κι άλλα έμβρυα και τα αφήσετε για βλαστοκύστες. Ο άντρας σου έχει κάνει εξέταση dfi?

eardp2.png

Καλησπέρα κορίτσια. 
Είχα την ωοληψία χθες, πήραμε 7 ωάρια. Χθες το μεσημέρι με ενημέρωσαν ότι μόνο τα 2 ήταν κατάλληλα για γονιμοποίηση και πριν λίγο με ενημέρωσαν ότι τελικά κανένα δεν γονιμοποιήθηκε. Την εβδομάδα που μας έρχεται έχουμε ραντεβού με τον γιατρό να δούμε πως προχωράμε. 
Ήταν η πρώτη διέγερση και ωοληψία που έκανα. Υποθέτω ότι το βασικότερο μάθημα που μου έδωσε είναι ότι πρέπει να μην περιμένω τίποτα. Να ξεκινάω την κάθε προσπάθεια με μηδέν προσδοκίες - έτσι δεν απογοητεύεσαι ποτέ. Μόνο να εκπλαγείς ευχάριστα μπορείς. Από την άλλη, πως μπορείς να μπαίνεις σε αυτήν την διαδικασία χωρίς πίστη και ελπίδα; Συγγνώμη αν σας μαυρίζω κυριακάτικα. 

Κάπως έχω την εντύπωση από αυτά που διαβάζω ότι ο Φλεβάρης δεν ήταν καλός μήνας για καμία από εμάς; Θα γυρίσει, που θα πάει… Στέλνω σε όλες την αγάπη μου και μεγάλη αγκαλιά ❤️

• Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 15

1 ώρα πρίν, Pagor είπε:

Έχω ερώτηση:

Αχ κορίτσι...αφού συνήθως όλες το λύνουν, θα βρεθεί κ σε εσενα η λύση..φαντάζομαι θα σου πει κ αυτός γτ δεν εξελίχθηκε ...εμένα με απασχολεί όμως το εξής :φοβάμαι στην περίπτωση των αποβολών (2 είχα εγω+σπω )μήπως η εξωσωματική, π θέλω να προχωρήσω,επιβαρύνει ...εννοώ πως το ωάριο με αλλαγές θερμοκρασίας κτλ μήπως δε βοηθιεται ..μπορεί να λέω απίστευτες χαζομάρες αλλα προσπαθώ να συγκροτησω κ εγώ τη σκέψη μ κ τις ανησυχίες μ..ευτυχως εδώ αλληλοστηριζομαστε και παίρνουμε δύναμη η μια μέσα απ' την άλλη 

πρίν από 9 λεπτά , Lotos είπε:

Αχ κορίτσι...αφού συνήθως όλες το λύνουν, θα βρεθεί κ σε εσενα η λύση..φαντάζομαι θα σου πει κ αυτός γτ δεν εξελίχθηκε, είχες κάνει προεμφυτετικο έλεγχο ;...εμένα με απασχολεί όμως το εξής :φοβάμαι στην περίπτωση των αποβολών (2 είχα εγω+σπω )μήπως η εξωσωματική, π θέλω να προχωρήσω,επιβαρύνει ...εννοώ πως το ωάριο με αλλαγές θερμοκρασίας κτλ μήπως δε βοηθιεται ..μπορεί να λέω απίστευτες χαζομάρες αλλα προσπαθώ να συγκροτησω κ εγώ τη σκέψη μ κ τις ανησυχίες μ..ευτυχως εδώ αλληλοστηριζομαστε και παίρνουμε δύναμη η μια μέσα απ' την άλλη 

1 hour ago, MarGe2022 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. 
Είχα την ωοληψία χθες, πήραμε 7 ωάρια. Χθες το μεσημέρι με ενημέρωσαν ότι μόνο τα 2 ήταν κατάλληλα για γονιμοποίηση και πριν λίγο με ενημέρωσαν ότι τελικά κανένα δεν γονιμοποιήθηκε. Την εβδομάδα που μας έρχεται έχουμε ραντεβού με τον γιατρό να δούμε πως προχωράμε. 
Ήταν η πρώτη διέγερση και ωοληψία που έκανα. Υποθέτω ότι το βασικότερο μάθημα που μου έδωσε είναι ότι πρέπει να μην περιμένω τίποτα. Να ξεκινάω την κάθε προσπάθεια με μηδέν προσδοκίες - έτσι δεν απογοητεύεσαι ποτέ. Μόνο να εκπλαγείς ευχάριστα μπορείς. Από την άλλη, πως μπορείς να μπαίνεις σε αυτήν την διαδικασία χωρίς πίστη και ελπίδα; Συγγνώμη αν σας μαυρίζω κυριακάτικα. 

Κάπως έχω την εντύπωση από αυτά που διαβάζω ότι ο Φλεβάρης δεν ήταν καλός μήνας για καμία από εμάς; Θα γυρίσει, που θα πάει… Στέλνω σε όλες την αγάπη μου και μεγάλη αγκαλιά ❤️

Αυτό φαντάζομαι αλλάζει ..ο επόμενος μήνας θα είναι καλύτερος !

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...