Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Αν ρωτας για την προγεστερόνη, ειμαι σίγουρη οτι μπορει να πέσει απο την αρχή του κύκλου. Στην περίπτωση του κυστικού ομως δεν ξέρω τι γίνεται. Αφου θα την μετρήσεις ομως την Δευτέρα δεν εχεις να ανησυχεις για κάτι. 

έχει σπάσει το κυστικο! ο γιατρός δεν είδε τίποτα!  δεν ξέρω μπερδεύτηκα αυτή τη φορά ! θα δούμε 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 16 λεπτά , Angot είπε:

έχει σπάσει το κυστικο! ο γιατρός δεν είδε τίποτα!  δεν ξέρω μπερδεύτηκα αυτή τη φορά ! θα δούμε 

Τι ωραία νέα!! Άντε μπράβο μπράβο!! Όλα καλά θα πάνε! 

Για το ενδομήτριο ότι πρέπει να είναι μέχρι 13 πρώτη φορά το ακούω. Εγώ είχα ενδομήτριο στην πρώτη εμβρυομεταφορα 16 και σε αυτήν 12η μέρα ήταν 13 και έκανα εμβρυομεταφορα 21η μέρα. Ούτως η άλλως κάνω μεγάλο ενδομητριο, μέχρι να αδιαθετησω φτάνει και 22mm. (Κύκλο 31 μέρες).

Ciclacur έπαιρνα 4 την ημέρα. 

@silvy22θα το δείτε με τον γιατρό, εγώ ξεκίνησα 10η εβδομάδα να κόβω σιγά σιγά φάρμακα. Αύριο κόβω με το καλό την prolutex και μένω με δύο utrogestan την ημέρα μόνο. Συνήθως μέχρι την 14η-15η εβδομάδα έχεις ξεμοερδεψει με τα χάπια γιατί αναλαμβάνει ο πλακούντας. ❤️❤️

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Xristina96 said:

Τι ωραία νέα!! Άντε μπράβο μπράβο!! Όλα καλά θα πάνε! 

Για το ενδομήτριο ότι πρέπει να είναι μέχρι 13 πρώτη φορά το ακούω. Εγώ είχα ενδομήτριο στην πρώτη εμβρυομεταφορα 16 και σε αυτήν 12η μέρα ήταν 13 και έκανα εμβρυομεταφορα 21η μέρα. Ούτως η άλλως κάνω μεγάλο ενδομητριο, μέχρι να αδιαθετησω φτάνει και 22mm. (Κύκλο 31 μέρες).

Ciclacur έπαιρνα 4 την ημέρα. 

@silvy22θα το δείτε με τον γιατρό, εγώ ξεκίνησα 10η εβδομάδα να κόβω σιγά σιγά φάρμακα. Αύριο κόβω με το καλό την prolutex και μένω με δύο utrogestan την ημέρα μόνο. Συνήθως μέχρι την 14η-15η εβδομάδα έχεις ξεμοερδεψει με τα χάπια γιατί αναλαμβάνει ο πλακούντας. ❤️❤️

Τι νούμερα ειναι αυτά ρε παιδιά με το ενδομήτριο; 22 λεει η άλλη 😅 Εγώ φτάνω τα 8χιλ και κανω party 

• Χαχα 7

eardp2.png

πρίν από 19 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Τι νούμερα ειναι αυτά ρε παιδιά με το ενδομήτριο; 22 λεει η άλλη 😅 Εγώ φτάνω τα 8χιλ και κανω party 

Χαχαχα, το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ. Σήμερα πήγα και μου είπαν ότι έχει φτάσει στο 9 και πέταξα από τη χαρά μου, αυτά τα νούμερα άγνωστα για εμένα 🤪

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Χαχαχχα αυτό τα νούμερα φέρνουν 10 μέρες περίοδο σε κύκλο 30-31 ημερών. Μην μιλήσω για PMS 1 έως και 2 εβδομάδες πριν την περίοδο. Μην μιλήσω και για τον πόνο την πρώτη μετα. Ή για τις 40 σερβιετες που χρειάζομαι με τις περισσότερες σταγόνες. Ξέρετε, αυτές που μοιάζουν με πλοίο. Για αυτό επέμενα να κάνω υστεροσκοπηση μην έχω πολύποδα τόσα χρόνια και δεν φαινόταν με υπέρηχο. Τελικά απλά έτσι είναι. Να σημειώσω επίσης ότι τα πρώτα χρόνια που αδιαθετησα είχα 15 μέρες περίοδο. 

Έχω την εντύπωση ότι το ενδομήτριο το θέλουν 8 σε εμβρυομεταφορα ή όσο ανεβαίνει στον δικό σου οργανισμό. Για αυτό και κάποιες είχαν επιτυχία ακόμα με ενδομήτριο 6,5. 

Να σημειώσω ότι έχω κάνει υπέρηχο 21η μέρα του κύκλου και μια φορά 23η μέρα μαγνητική και έδειχνε ενδομητριο 22mm. Ίσως για αυτό να μην εμένα και φυσικά; 1 φορά με βιοχημική; Τι να πω. Πάντως ποτέ δεν μου ανέφεραν πρόβλημα με το πάχος. Μόνο ότι απορούσαν πως δεν εμένα επειδή είχα καλό ενδομήτριο. Συν ότι όσες φορές έχω πάει προς το τέλος του κύκλου μου με ρωτάνε εάν έχω ελεύθερες επαφές. Με έβγαζαν έγκυος. Ίσως τελικά αυτό να είναι το πρόβλημα; Τι να πω.

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , Xristina96 είπε:

Χαχαχχα αυτό τα νούμερα φέρνουν 10 μέρες περίοδο σε κύκλο 30-31 ημερών. Μην μιλήσω για PMS 1 έως και 2 εβδομάδες πριν την περίοδο. Μην μιλήσω και για τον πόνο την πρώτη μετα. Ή για τις 40 σερβιετες που χρειάζομαι με τις περισσότερες σταγόνες. Ξέρετε, αυτές που μοιάζουν με πλοίο. Για αυτό επέμενα να κάνω υστεροσκοπηση μην έχω πολύποδα τόσα χρόνια και δεν φαινόταν με υπέρηχο. Τελικά απλά έτσι είναι. Να σημειώσω επίσης ότι τα πρώτα χρόνια που αδιαθετησα είχα 15 μέρες περίοδο. 

Έχω την εντύπωση ότι το ενδομήτριο το θέλουν 8 σε εμβρυομεταφορα ή όσο ανεβαίνει στον δικό σου οργανισμό. Για αυτό και κάποιες είχαν επιτυχία ακόμα με ενδομήτριο 6,5. 

Να σημειώσω ότι έχω κάνει υπέρηχο 21η μέρα του κύκλου και μια φορά 23η μέρα μαγνητική και έδειχνε ενδομητριο 22mm. Ίσως για αυτό να μην εμένα και φυσικά; 1 φορά με βιοχημική; Τι να πω. Πάντως ποτέ δεν μου ανέφεραν πρόβλημα με το πάχος. Μόνο ότι απορούσαν πως δεν εμένα επειδή είχα καλό ενδομήτριο. Συν ότι όσες φορές έχω πάει προς το τέλος του κύκλου μου με ρωτάνε εάν έχω ελεύθερες επαφές. Με έβγαζαν έγκυος. Ίσως τελικά αυτό να είναι το πρόβλημα; Τι να πω.

και γω 8 μέρες περίοδο χαμός αίμα και πολλούς πονούν! ξεκίνησα με 10 μέρες στην αρχή αλλά ευτυχώς μειώθηκε!!!

• Λυπημένη/-ος 1

41 minutes ago, Xristina96 said:

Εγώ στις περισσότερες φυσικές περιόδους της ζωής μου την έβγαζα ή με απλά σερβιετάκια ή με 2-3 σερβιέτες το πολύ. Για πόνους περιόδου δεν το συζητώ. Δεν έχω πάρει ποτέ παυσίπονο, σπάνια έχω κράμπες περιόδου. Πρησμένο στήθος δεν ήξερα τι σημαίνει μεχρι που πήρα τα femara αλλά και πάλι τίποτα σπουδαίο. Εγώ και η περίοδος δεν είχαμε ποτέ καλή σχέση. Μπορει απλως το ενδομήτριο μου να συνήθισε κιόλας να ειναι ξεφούσκωτο τόσα χρόνια γι αυτό δεν παχαίνει πολύ. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 15 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγώ στις περισσότερες φυσικές περιόδους της ζωής μου την έβγαζα ή με απλά σερβιετάκια ή με 2-3 σερβιέτες το πολύ. Για πόνους περιόδου δεν το συζητώ. Δεν έχω πάρει ποτέ παυσίπονο, σπάνια έχω κράμπες περιόδου. Πρησμένο στήθος δεν ήξερα τι σημαίνει μεχρι που πήρα τα femara αλλά και πάλι τίποτα σπουδαίο. Εγώ και η περίοδος δεν είχαμε ποτέ καλή σχέση. Μπορει απλως το ενδομήτριο μου να συνήθισε κιόλας να ειναι ξεφούσκωτο τόσα χρόνια γι αυτό δεν παχαίνει πολύ. 

Στήθος σχεδόν ποτέ δεν μου πρήζεται. Ίσως για αυτό και τώρα να μην είναι το φόρτε μου που σε άλλες γυναίκες είναι το σύμπτωμα τους. Σπάνια να πρηστεί. Όλα τα υπόλοιπα έχω πριν την περίοδο συν εμετούς.

Έχεις τα τυχερά σου πάντως!! Η φίλη μου που έχει 3 παιδιά, το ίδιο εχει, δεν νιώθει τίποτα, χρησιμοποιεί μικρές σερβιετες και Μαξ 3 μέρες αιμα. Στο πρώτο της παιδί έμαθε για την εγκυμοσύνη της 9 εβδομάδων. Είχε αίμα εμφύτευσης και το πήρε ως περίοδο (1,5μερα καφέ).

Μου είχαν πει ότι είναι το ορμονολογικο μου προφίλ αυτό οπότε και εσένα το ίδιο θα είναι. Αφού πάντα το είχες έτσι. Το 8 είναι πένα!! Και 3-5 μέρες είναι φυσιολογική περίοδο, το νορμάλ!

Αυτό που γράφουμε εμείς @Angotδεν είναι και πολύ νορμάλ 🤣 σε νιώθω φουλ!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , Xristina96 είπε:

Στήθος σχεδόν ποτέ δεν μου πρήζεται. Ίσως για αυτό και τώρα να μην είναι το φόρτε μου που σε άλλες γυναίκες είναι το σύμπτωμα τους. Σπάνια να πρηστεί. Όλα τα υπόλοιπα έχω πριν την περίοδο συν εμετούς.

Έχεις τα τυχερά σου πάντως!! Η φίλη μου που έχει 3 παιδιά, το ίδιο εχει, δεν νιώθει τίποτα, χρησιμοποιεί μικρές σερβιετες και Μαξ 3 μέρες αιμα. Στο πρώτο της παιδί έμαθε για την εγκυμοσύνη της 9 εβδομάδων. Είχε αίμα εμφύτευσης και το πήρε ως περίοδο (1,5μερα καφέ).

Μου είχαν πει ότι είναι το ορμονολογικο μου προφίλ αυτό οπότε και εσένα το ίδιο θα είναι. Αφού πάντα το είχες έτσι. Το 8 είναι πένα!! Και 3-5 μέρες είναι φυσιολογική περίοδο, το νορμάλ!

Αυτό που γράφουμε εμείς @Angotδεν είναι και πολύ νορμάλ 🤣 σε νιώθω φουλ!!

άστα! το 1ο μου mitrotan το πήρα στα 15 μου λόγω αιμορραγίας ! μόνο αυτό σου λέω .. όταν με το καλό γεννήσεις να μου πει αν τελικά ισχύει αυτό που λένε 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, piglet είπε:

Εγώ είμαι Τετάρτη για έμβρυομεταφορα.. Μου ζήτησαν ένα Ραπίντ 48 ωρών.. Παίρνεις utrogestan εσυ;;εγώ είμαι σαν την μεθυσμένη.. 

εμένα τελικά ήθελαν μοριακό όπως και στην ωοληψια .. ναι παίρνω πρωί κ βραδυ ενδοκολπικα και μεσημέρι ένεση .. άσε εγώ να δεις .. νιώθω σαν να είμαι μονίμως άυπνη κ πολυ κουρασμένη .. νόμιζα πως είμαι μόνο εγώ επειδή 2 μέρες πονούσα πολύ από την ωοληψια .. και επίσης παίρνω 3 Cyclacur .. εσυ;

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Angot είπε:

άστα! το 1ο μου mitrotan το πήρα στα 15 μου λόγω αιμορραγίας ! μόνο αυτό σου λέω .. όταν με το καλό γεννήσεις να μου πει αν τελικά ισχύει αυτό που λένε 

Πω πω!!! Ταλαιπωρία! Ας μην δω για μήνες περίοδο και εσύ το ίδιο! Να ήταν η τελευταία σου!. Μου είπαν ότι συνήθως φτιάχνουν τα συμπτώματα πριν την περίοδο τα PMS , θα δούμε όμως. ❤️❤️ 

Ποτέ με το καλό η εμβρυομεταφορα;

2 ώρες πρίν, Ririii88 είπε:

εμένα τελικά ήθελαν μοριακό όπως και στην ωοληψια .. ναι παίρνω πρωί κ βραδυ ενδοκολπικα και μεσημέρι ένεση .. άσε εγώ να δεις .. νιώθω σαν να είμαι μονίμως άυπνη κ πολυ κουρασμένη .. νόμιζα πως είμαι μόνο εγώ επειδή 2 μέρες πονούσα πολύ από την ωοληψια .. και επίσης παίρνω 3 Cyclacur .. εσυ;

Εγώ παιρνω 6 cyclacur 6 utrogestan!!!!! Πρώτη μέρα σήμερα που τα πηρα όλα αυτά!! Βγηκα μια βόλτα και δεν αντεχα, μπήκα μέσα σε μια εκκλησία και καθισα στο στασίδι λίγο να κλείσω τα μάτια μου για να μπορέσω να γυρίσω πισω στο σπίτι!! 🤣🤣🤣Ελπίζω να συνηθίζονται αργότερα.. Στον προηγούμενο γιατρό δεν είχα παρει τίποτα πριν την ετ.. Και μετά έπαιρνα ένα 2 ουτρο κολπικα και μια prolutex το μεσημέρι όπως και εσυ.. 

9 ώρες πρίν, SummerDream είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου, λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα αλλά εδώ βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος για να εκφράζεσαι ελεύθερα. Μου θύμισες όταν είχα ξεκινήσει τις εξωσωματικές βασανιζόμουν τόσο πολύ να αποφασίσω αν θα μετέφερα ένα ή δυο. Τώρα νιώθω τελείως χαζή γιατί συνειδητοποίησα ότι θέλει πολλή τύχη για να πετύχεις έστω ένα καλό! Μιλάω για τη δίκη μου ηλικία βέβαια όπου έκλεισα πλέον τα 40. Αν είσαι πιο κοντά στα 30 τότε έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες όπως σου έγραψαν και τα άλλα κορίτσια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Όχι δεν είναι το θέμα μου αν θα βάλω ένα Ή 2 το θέμα μ είναι αν είναι τα 4bc ικανά να δώσουν εγκυμοσύνη....γιατί τα εναπομειναντα είναι Βc εκτός από ένα....το μόνο π θέλω είναι ν αμήν κάνω προσπάθεια χωρίς να έχω πιθανότητες....γιατί η πρώτη αποτυχία ήταν ένας εφιάλτης. Ένιωσα ότι έχασα ένα κομμάτι μου. Και δυστυχώς δεν ήταν η πρώτη φορά. Ναι η ηλικία Μ είναι καλή....όμως όλα τ αλλά δεν ανταποκρίνονται στην ηλικία μου και φοβάμαι βρε κορίτσια πάρα πολυ

πρίν από 19 λεπτά , Ninaki- είπε:

Όχι δεν είναι το θέμα μου αν θα βάλω ένα Ή 2 το θέμα μ είναι αν είναι τα 4bc ικανά να δώσουν εγκυμοσύνη....γιατί τα εναπομειναντα είναι Βc εκτός από ένα....το μόνο π θέλω είναι ν αμήν κάνω προσπάθεια χωρίς να έχω πιθανότητες....γιατί η πρώτη αποτυχία ήταν ένας εφιάλτης. Ένιωσα ότι έχασα ένα κομμάτι μου. Και δυστυχώς δεν ήταν η πρώτη φορά. Ναι η ηλικία Μ είναι καλή....όμως όλα τ αλλά δεν ανταποκρίνονται στην ηλικία μου και φοβάμαι βρε κορίτσια πάρα πολυ

Όλες φοβόμαστε και όλες τρέμουμε για το αποτέλεσμα κάθε φορά. Δεν μπορεί όμως κανένας να σου εξασφαλίσει ότι αν βάλεις άριστες βλαστοκυστες θα έχεις και εγκυμοσύνη όπως και το αντίθετο. Σφίγγουμε τα δόντια και με θάρρος προχωράμε ελπίζοντας στο καλύτερο!

• Μου αρέσει 2

22 minutes ago, Ninaki- said:

Κορίτσι μου 6 ΑΑ εχω βάλει και πάντα έτρεμα για το αποτέλεσμα και μόνο αρνητικά έπαιρνα. Δεν σου εξασφαλίζει κανείς κατι με τις καλές βλαστοκύστες όπως ούτε και με τις μέτριες. Αν δεν έδιναν εγκυμοσύνη και αυτές δεν θα τις κρατούσαν στην κατάψυξη. Δώσε τους μια ευκαιρία 

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...