Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Σποράκι είπε:

Καλημέρα. Στο κέντρο που είμαι εγώ θέλουν ραπιντ, αν ήθελαν μοριακό θα σου το είχαν ζητήσει λογικα για να προλάβεις να το κάνεις. Πολύ πολύ καλή επιτυχία!

Σ ευχαριστώ πολύ . Εύχομαι και σε εσένα ότι καλύτερο ! 😍

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

8 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Ναι το σκεφτόμαστε και μάλιστα έχω κανονίσει ένα ραντεβού σε ιδιωτικό να δω τι θα μας πει...για την εμπειρία του γιατρού δεν αμφιβάλλω αλλά σκέφτομαι αρκετά μήπως φταίει το εργαστήριο. Ευχαριστώ για τη γνώμη σου!!

Καλή επιτυχία,!

πρίν από 9 λεπτά , Lotos είπε:

Καλή επιτυχία,! Μακάρι να ακούσουμε τα καλύτερα νεα για όλες ανεξαιρέτως τις κοπέλες εδώ..

On 16/2/2023 at 1:22 ΜΜ, kateriiina25 είπε:

Τίποτα δεν θα καταλάβεις, έναν ωραίο βαρύ ύπνο μόνο. Ούτε καν πόνους δεν θα έχεις μετά, ίσως μόνο ελάχιστους σαν περιόδου. Να μην αγχώνεσαι καθόλου  

Έκανα και εγώ εχθές. Σαν να μην έκανα τίποτα. Για να,δούμε...

• Μου αρέσει 2

καλημερα κορίτσια! ήρθα για υπέρηχο 8η μέρα με cyclacour πρωί βράδυ! 

ειχα κάνει αιματολογικές 2η μέρα και είχα προγεστερονη 0,8 και ε2 217 και είπαμε μάλλον εχω κυστικο ! τώρα που κάναμε υπέρηχο μου είπε δεν υπάρχει τπτ έχει σπάσει, είμαστε τέλεια  , και έχουμε ενδομήτριο 13  ! μου είπε από σήμερα να αυξήσω τα cyclacour σε 3 την ημέρα και να κάνω προγεστερονη τη δευτέρα και υπέρηχο! κουλό δε σας φαίνεται; 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 41 λεπτά , Angot είπε:

ειχα κάνει αιματολογικές 2η μέρα και είχα προγεστερονη 0,8 και ε2 217 και είπαμε μάλλον εχω κυστικο ! τώρα που κάναμε υπέρηχο μου είπε δεν υπάρχει τπτ έχει σπάσει, είμαστε τέλεια  , και έχουμε ενδομήτριο 13  ! μου είπε από σήμερα να αυξήσω τα cyclacour σε 3 την ημέρα και να κάνω προγεστερονη τη δευτέρα και υπέρηχο! κουλό δε σας φαίνεται; 

θα έσπασε δεν είναι απίθανο , σε τεχνητό δεν είσαι ; Το ενδομήτριο μπομπα 

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , silvy22 είπε:

θα έσπασε δεν είναι απίθανο , σε τεχνητό δεν είσαι ; Το ενδομήτριο μπομπα 

έσπασε μου είπε ! αλλά εγώ νόμιζα δεν επρεπε να σπάσει γιατί θα ανεβάσει την προγεστερονη ! ναι σε τεχνητό ειμαι! το ενδομήτριο το θέλουνε τόσο μεγάλο; δεν πρέπει να είναι τοσο εχω την εντύπωση! τα cyclacour γτ μου τα αύξησε; 

πρίν από 24 λεπτά , Angot είπε:

έσπασε μου είπε ! αλλά εγώ νόμιζα δεν επρεπε να σπάσει γιατί θα ανεβάσει την προγεστερονη ! ναι σε τεχνητό ειμαι! το ενδομήτριο το θέλουνε τόσο μεγάλο; δεν πρέπει να είναι τοσο εχω την εντύπωση! τα cyclacour γτ μου τα αύξησε; 

Χωρίς να γνωρίζω περισσότερα , στην ετ μου το ενδομήτριο ήταν 13-14! 

πρίν από 10 λεπτά , minnie26 είπε:

Χωρίς να γνωρίζω περισσότερα , στην ετ μου το ενδομήτριο ήταν 13-14! 

ναι αλλά είναι 13 και ειμαι 8η μέρα ! ποσό θα φτάσει μέχρι την ετ; οέο;

πρίν από 14 λεπτά , Angot είπε:

πρίν από 8 λεπτά , minnie26 είπε:
πρίν από 14 λεπτά , Angot είπε:

Κ μένα ήταν τόσο καμία 5-6 μέρες πριν την ετ..μετά δεν ξανά μετρήσαμε αλλά νομίζω πως δεν θα μεγαλώσει πολύ περισσότερο ! 

πρίν από 16 λεπτά , minnie26 είπε:

Κ μένα ήταν τόσο καμία 5-6 μέρες πριν την ετ..μετά δεν ξανά μετρήσαμε αλλά νομίζω πως δεν θα μεγαλώσει πολύ περισσότερο ! 

θα κάνω και προγεστερονη τη δευτέρα όποτε αν είναι οκ το σάββατο βγαίνει η μεταφορά μου !αν και δεν νομίζω να γίνει , πιστευω θα εχω υψηλή προγεστερονη ! τα δικά σου βρακιά τα διαβάζω στο άλλο τοπίο κορίτσι μου , μη νομίζεις σε ξέχασα!  καλό θα ήταν να μη τρως τούμπες 😜 τα μωράκια σου είναι προφυλαγμένα μην ανησυχείς 

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , Angot είπε:

θα κάνω και προγεστερονη τη δευτέρα όποτε αν είναι οκ το σάββατο βγαίνει η μεταφορά μου !αν και δεν νομίζω να γίνει , πιστευω θα εχω υψηλή προγεστερονη ! τα δικά σου βρακιά τα διαβάζω στο άλλο τοπίο κορίτσι μου , μη νομίζεις σε ξέχασα!  καλό θα ήταν να μη τρως τούμπες 😜 τα μωράκια σου είναι προφυλαγμένα μην ανησυχείς 

Χαχαχα! Όλα θα πάνε καλά !💜 

Αχ , πως την έφαγα δε φαντάζεσαι .. είμαι λες και με τσαλαπάτησε αμάξι χωρίς καμία υπερβολή! Ο γιατρός με πήρε εχθές αν ήθελα να ανοίξει το ιατρείο για να πάω να με δει κ δν εχασα ευκαιρία ! Ευτυχώς , ευτυχώς είναι όλα καλά γιατί δεν ξέρω πως θα συνέχιζα … ελπίζω να ήταν η πρώτη κ η τελευταία !!!!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 10 λεπτά , minnie26 είπε:

Χαχαχα! Όλα θα πάνε καλά !💜 

Αχ , πως την έφαγα δε φαντάζεσαι .. είμαι λες και με τσαλαπάτησε αμάξι χωρίς καμία υπερβολή! Ο γιατρός με πήρε εχθές αν ήθελα να ανοίξει το ιατρείο για να πάω να με δει κ δν εχασα ευκαιρία ! Ευτυχώς , ευτυχώς είναι όλα καλά γιατί δεν ξέρω πως θα συνέχιζα … ελπίζω να ήταν η πρώτη κ η τελευταία !!!!

γίνεσαι μπροστοβαργ τώρα ! χαχαχα έτσι μου έλεγε ο άντρας μου!

• Χαχα 1

22 ώρες πρίν, Ninaki- είπε:

Kαλησπερααα! Μετά την αποτυχεμη εμβρυεταφορα του προηγούμενου μήνα πέρασα μια πολύ άσχημη ψυχολογική  κατάσταση την οποία συνεχίζω να βιώνω αλλά το προσπαθώ...σήμερα αδειαθετησα και πήρα απόφαση να ξεκινήσω διαδικασίες για την επόμενη χωρίς όμως μεγάλη ελπίδα...θα μπω στον αυτόματο και θα πορευτώ...θέλω τη στήριξή σας(ξέρω ότι θα την έχω) και την ελπίδα στο θαύμα!καλή επιτυχία σε όλες σας! Θέλω επίσης να πείτε γνώμες για μεταφορά μιας βλαστοκυστης? Είναι λιγότερες οι πιθανότητες. Έχω μόνο μια καλή οι άλλες είναι 4 bc

Καλησπέρα κορίτσι μου, λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα αλλά εδώ βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος για να εκφράζεσαι ελεύθερα. Μου θύμισες όταν είχα ξεκινήσει τις εξωσωματικές βασανιζόμουν τόσο πολύ να αποφασίσω αν θα μετέφερα ένα ή δυο. Τώρα νιώθω τελείως χαζή γιατί συνειδητοποίησα ότι θέλει πολλή τύχη για να πετύχεις έστω ένα καλό! Μιλάω για τη δίκη μου ηλικία βέβαια όπου έκλεισα πλέον τα 40. Αν είσαι πιο κοντά στα 30 τότε έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες όπως σου έγραψαν και τα άλλα κορίτσια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

2 hours ago, Angot said:

Κάτσε να δεις την Δευτέρα τι γίνεται με την προγεστερόνη, μπορεί να είναι όλα καλά. Το ενδομήτριο μπόμπα πάντως, μια χαρά!!!

eardp2.png

πρίν από 12 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κάτσε να δεις την Δευτέρα τι γίνεται με την προγεστερόνη, μπορεί να είναι όλα καλά. Το ενδομήτριο μπόμπα πάντως, μια χαρά!!!

μα γιατί μου αύξησε τα cyclacour; αφού το ενδομήτριο δε θέλουνε να παχύνει άλλο σωστά; 

μια είναι πάνω από 1 σίγουρα ! σκέψου τη 2η μέρα ήταν 0,8

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...