Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, ED83 είπε:

Εγώ έχω χοριακη στις 21/2. πως νιώθεις? Η πρώτη σου εμβρυομεταφορα?

Ναι, η πρώτη. Είμαι με δωρεά. Νιώθω ότι δε με χωράει ο τόπος. Από συμπτώματα μόνο κάτι δέκατα που μπορεί να είναι και άχετα, από το άγχος μου. Δεν περνάνε οι μέρες βρε παιδιά με τίποτα. Καλά αποτελέσματα και στις 2 😚

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 15 λεπτά , Ria_ είπε:

Σε εμένα έφταιγαν τα πολλά ωάρια λόγο πολυκυστικων,ήταν κάτι που το περίμεναμε η αλήθεια εγώ απλά όχι τόσο πολύ και εγώ ελαφριά έτρωγα μετά έπρεπε κιόλας για να μη πάθω υπερδιέγερση. 

Κορίτσια τελειώσαμε με την υστεροσκοπηση,γυρίσαμε ! Ευτυχώς όντως πολύ καλύτερη από την ωοληψια καμία σχέση ξύπνησα πιο εύκολα και δεν είχα υπνηλία. Μου έκανε σκρατσινκ μου είπε και η μήτρα μου είναι μια χαρά δεν έχω τίποτα δεν βρήκε τίποτα , ενα σημείο πάνω πάνω λίγο εξείχε το οποίο δεν είναι τίποτα δε παίζει κανένα ρόλο αλλά αφού μπήκε το αφαιρεσε κάπως το είπε αλλά δε θυμάμαι πως.  

Οπότε μόλις αδιαθετησω ξεκινάμε προετοιμασία για νεα έμβρυομεταφορα!!

Αχ πόσο χαίρομαι!! Μπράβο μπράβο!! Όλα θα πάνε καλά αυτήν την φορά είμαι σίγουρη!!! ❤️❤️❤️🥰🥰🥰 

• Ευχαριστώ 1

7 hours ago, Ele@n said:

Ναι από ότι φαίνεται πάνω από τη 16η μέρα θα πάμε. Όσο μεγαλώνουν ωριμάζουν ή εκφυλίζονται; Δηλαδή οι παραπάνω μέρες μπορεί να τα βλάψει ή δεν έχει να κάνει;

Αυτα που ειναι να ωριμάσουν θα ωριμάσουν. Τα αλλα θα τα βλέπεις που δεν θα αναπτύσονται. Οι πολλές μέρες δεν νομίζω να τα βλάπτουν. Εγώ έχω κανει ωορρηξία και 25η μέρα με femara

6 hours ago, Butterfly 92 said:

Καλημέρα κορίτσια μου.. χοριακη 0 και αυτήν την φορά.  Πάμε για το επόμενο!!!

Λυπάμαι πολυ ρε κορίτσι. 5η προσπάθεια 😞 Κουράγιο και μια μεγάλη αγκαλιά! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

eardp2.png

Κορίτσια καλησπέρα,

Ξέρετε καθόλου τι παίζει με τις πιθανότητες αν μας βάλουν ένα εμβρυο η δυο στην εμβρυομεταφορα? Αν είναι να γίνει δεν θα εμφυτευτευθει και ένα να βάλουμε? Θέλω να πω αν είναι να γίνει θα γίνει κ με ενα. Εσείς πώς το σκέφτεστε? Είμαι πολύ προβληματισμενη. Ξερω ότι η δίδυμη κύηση είναι υψηλου κινδυνου κ φοβάμαι.

• Μπερδεμένη/-ος 1

1 hour ago, Xristina96 είπε:

Αχ πόσο χαίρομαι!! Μπράβο μπράβο!! Όλα θα πάνε καλά αυτήν την φορά είμαι σίγουρη!!! ❤️❤️❤️🥰🥰🥰 

Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ ,αμήν μακάρι !!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , teenthybell είπε:

Κορίτσια καλησπέρα,

Ξέρετε καθόλου τι παίζει με τις πιθανότητες αν μας βάλουν ένα εμβρυο η δυο στην εμβρυομεταφορα? Αν είναι να γίνει δεν θα εμφυτευτευθει και ένα να βάλουμε? Θέλω να πω αν είναι να γίνει θα γίνει κ με ενα. Εσείς πώς το σκέφτεστε? Είμαι πολύ προβληματισμενη. Ξερω ότι η δίδυμη κύηση είναι υψηλου κινδυνου κ φοβάμαι.

Αν αυτό το ένα που θα βάλεις είναι υγιές θα τα καταφέρει και χωρίς παρέα. Ο λόγος που βάζουν δυο και τρία έμβρυα είναι γιατί δεν ξέρουν ποιο έμβρυο είναι καλό και βάζουν πολλά να αυξήσουν τις πιθανότητες να υπάρχει ένα καλό έμβρυο. Φυσικά αυτό έχει το ρίσκο να είναι ολα καλά και να πιάσουν ολα. Η ηλικία είναι σημαντικός παράγοντας. Όσο πιο νέα τόσο πιο πολλές πιθανότητες να έχεις υγιές έμβρυο και το αντίθετο.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Σε εμένα έφταιγαν τα πολλά ωάρια λόγο πολυκυστικων,ήταν κάτι που το περίμεναμε η αλήθεια εγώ απλά όχι τόσο πολύ και εγώ ελαφριά έτρωγα μετά έπρεπε κιόλας για να μη πάθω υπερδιέγερση. 

Κορίτσια τελειώσαμε με την υστεροσκοπηση,γυρίσαμε ! Ευτυχώς όντως πολύ καλύτερη από την ωοληψια καμία σχέση ξύπνησα πιο εύκολα και δεν είχα υπνηλία. Μου έκανε σκρατσινκ μου είπε και η μήτρα μου είναι μια χαρά δεν έχω τίποτα δεν βρήκε τίποτα , ενα σημείο πάνω πάνω λίγο εξείχε το οποίο δεν είναι τίποτα δε παίζει κανένα ρόλο αλλά αφού μπήκε το αφαιρεσε κάπως το είπε αλλά δε θυμάμαι πως.  

Οπότε μόλις αδιαθετησω ξεκινάμε προετοιμασία για νεα έμβρυομεταφορα!!

Μπράβο βρε κορίτσι !!με το καλό!το σπω είναι ένα θέμα αλλά ελπίζω να λυθεί...εγώ έπαιρνα femara είμαι 16ηβμερα αλλά τπτ ..θα πάω κ εγώ σε ενέσιμα κ εξωσωματικη στον επομενο, εφόσον δεν λειτούργησαν τα femara θα πάρω προγεστερόνη μετά την 28η(ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό ) για να προκαλέσω περίοδο ή θα πρέπει να περιμένω ?

πρίν από 45 λεπτά , Butterfly 92 είπε:

Ναι σήμερα το πρωί.. ήταν 0

Λυπάμαι πολύ!!! Το χω περάσει... εύχομαι τα καλύτερα να έρθουν!!!

3 ώρες πρίν, Nina_1979 είπε:

Ναι, η πρώτη. Είμαι με δωρεά. Νιώθω ότι δε με χωράει ο τόπος. Από συμπτώματα μόνο κάτι δέκατα που μπορεί να είναι και άχετα, από το άγχος μου. Δεν περνάνε οι μέρες βρε παιδιά με τίποτα. Καλά αποτελέσματα και στις 2 😚

Καλά αποτελέσματα!!! Εμενα η δεύτερη εμβρυομεταφορα μου, η πρώτη κατέληξε σε βιοχημικη... Ειναι το πιο αγχωτικό διάστημα αυτό. Υπομονη και αισιοδοξία. 

• Μου αρέσει 2

33 minutes ago, Lotos said:

Μπράβο βρε κορίτσι !!με το καλό!το σπω είναι ένα θέμα αλλά ελπίζω να λυθεί...εγώ έπαιρνα femara είμαι 16ηβμερα αλλά τπτ ..θα πάω κ εγώ σε ενέσιμα κ εξωσωματικη στον επομενο, εφόσον δεν λειτούργησαν τα femara θα πάρω προγεστερόνη μετά την 28η(ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό ) για να προκαλέσω περίοδο ή θα πρέπει να περιμένω ?

Δεν σου ειπε να ξανα πας; Θεωρεί δεδομένο οτι δεν θα κάνεις ωορρηξία;

Με κλομιφαίνη έχεις προσπαθήσει ή με μεγαλύτερη δόση femara ισως; Στο λεω γιατί εγώ ειχα ξεκινήσει με 2 χαπάκια κλομιφαίνη το πρωί και 2 το βραδυ, δεν εγινε τίποτα, τον επόμενο μηνα 3 χαπάκια το πρωί και 3 το βραδυ, πάλι τίποτα και τον επόμενο με femara πέτυχε. Θελω να πω οτι μπορει το ενα να μην σε πιάνει αλλα να σε πιάνει το αλλο 

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Δεν σου ειπε να ξανα πας; Θεωρεί δεδομένο οτι δεν θα κάνεις ωορρηξία;

Με κλομιφαίνη έχεις προσπαθήσει ή με μεγαλύτερη δόση femara ισως; Στο λεω γιατί εγώ ειχα ξεκινήσει με 2 χαπάκια κλομιφαίνη το πρωί και 2 το βραδυ, δεν εγινε τίποτα, τον επόμενο μηνα 3 χαπάκια το πρωί και 3 το βραδυ, πάλι τίποτα και τον επόμενο με femara πέτυχε. Θελω να πω οτι μπορει το ενα να μην σε πιάνει αλλα να σε πιάνει το αλλο 

Χάλια και με κλομιφαινη..έχω δοκιμάσει..θα ξαναπάω αλλά δεν έχει μεγαλώσει καν κάτι..για αυτό κ πλέον αποφάσισα να πάω σε ενέσιμα και εξωσωμ

8 ώρες πρίν, Ninaki- είπε:

Kαλησπερααα! Μετά την αποτυχεμη εμβρυεταφορα του προηγούμενου μήνα πέρασα μια πολύ άσχημη ψυχολογική  κατάσταση την οποία συνεχίζω να βιώνω αλλά το προσπαθώ...σήμερα αδειαθετησα και πήρα απόφαση να ξεκινήσω διαδικασίες για την επόμενη χωρίς όμως μεγάλη ελπίδα...θα μπω στον αυτόματο και θα πορευτώ...θέλω τη στήριξή σας(ξέρω ότι θα την έχω) και την ελπίδα στο θαύμα!καλή επιτυχία σε όλες σας! Θέλω επίσης να πείτε γνώμες για μεταφορά μιας βλαστοκυστης? Είναι λιγότερες οι πιθανότητες. Έχω μόνο μια καλή οι άλλες είναι 4 bc

Με το καλό κορίτσι μου!!! Όλα να πάνε καλά! Εγώ πάντα ειμαι υπέρ των 2, τι έχεις να χάσεις? Στη χειρότερη θα πιάσει μόνο η μια η καλή αν και πολλές φορές οι Bc έχουν δώσει υγιή παιδιά.

12 ώρες πρίν, Nina_1979 είπε:

Εδώ! Έκανα ετ τη Δευτέρα και παω για χοριακή στις 24. Δε με χωράει το σπίτι

Με το καλό με τεράστιες χοριακες κορίτσια!

9 ώρες πρίν, Butterfly 92 είπε:

Καλή επιτυχία σου εύχομαι.. Όχι η 5η ήταν.. Καλά είμαι..  λίγα νευρα έχω αλλά αύριο θα είμαι έτοιμη για την επόμενη ☺

Λυπάμαι πολύ για το αρνητικό αποτέλεσμα και χαίρομαι συνάμα που εισαι καλύτερα. Εύχομαι σύντομα να πετύχετε το καλό!

12 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Στη 1η ivf πήραμε 5 ωάρια με μόνο 1 ώριμο και γονιμοποιήθηκαν 2 τα οποία και μεταφέραμε και είχα κύηση. Στη 2η αλλάξαμε τα φάρμακα και πήραμε 9 ωάρια, τα 7 ήταν καλά και γονιμοποιήθηκαν 2 τα οποία και μεταφέραμε αλλα δεν έπιασαν. Οι εμβρυολογοι μόνο ποσο είχαν προχωρήσει μας είπαν. Γίνεται στο ναυτικό νοσοκομείο κι εκεί δεν τα χαρακτηρίζουν ως προς την ποιότητα. Εχουμε κάνει εξετάσεις για μικρόβια και δεν εχουμε.  Γενικά δεν πίνουμε, δεν καπνίζουμε, γυμναζομαστε και τρώμε υγιεινά. Ευχαριστω για την απάντηση!!

Έχετε σκεφτεί να κάνετε την 3 προσπάθεια σε ιδιωτικό μήπως σας βοηθήσει η μεγαλύτερη εμπειρία και τα καλύτερα εργαστήρια?

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, Αγάπ είπε:

Με το καλό κορίτσι μου!!! Όλα να πάνε καλά! Εγώ πάντα ειμαι υπέρ των 2, τι έχεις να χάσεις? Στη χειρότερη θα πιάσει μόνο η μια η καλή αν και πολλές φορές οι Bc έχουν δώσει υγιή παιδιά.

Με το καλό με τεράστιες χοριακες κορίτσια!

Λυπάμαι πολύ για το αρνητικό αποτέλεσμα και χαίρομαι συνάμα που εισαι καλύτερα. Εύχομαι σύντομα να πετύχετε το καλό!

Έχετε σκεφτεί να κάνετε την 3 προσπάθεια σε ιδιωτικό μήπως σας βοηθήσει η μεγαλύτερη εμπειρία και τα καλύτερα εργαστήρια?

Ναι το σκεφτόμαστε και μάλιστα έχω κανονίσει ένα ραντεβού σε ιδιωτικό να δω τι θα μας πει...για την εμπειρία του γιατρού δεν αμφιβάλλω αλλά σκέφτομαι αρκετά μήπως φταίει το εργαστήριο. Ευχαριστώ για τη γνώμη σου!!

1 hour ago, Ririii88 είπε:

Κορίτσια καλημερααααααα .. μπορώ να ρωτήσω κάτι ;; Δευτέρα έχω την πρώτη μου εμβρυομεταφορα .. γνωρίζετε αν πρέπει να κάνω μοριακό.;;

Καλημέρα. Στο κέντρο που είμαι εγώ θέλουν ραπιντ, αν ήθελαν μοριακό θα σου το είχαν ζητήσει λογικα για να προλάβεις να το κάνεις. Πολύ πολύ καλή επιτυχία!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...