Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

1 hour ago, Xristina96 είπε:

Δεν πιστεύω να έπαθες κάτι! Εάν χτύπα ξύλο πάθαιναν κάτι τα μωρά σου από το ατύχημα, τα κακά συμπτώματα ξεκινάνε απευθείας. Πόσο είσαι τώρα;; Φούσκωσε η κοιλίτσα σου; 

Περαστικά σου!!!! 

Για καλή μου τύχη προστάτεψα τη κοιλιά μ το ένα χέρι ! Δεν ένιωσα να την χτυπάω καθόλου κ μέχρι τώρα δν έχω ούτε ένα μικρό πονακι ! Η κοιλιτσα πετάχτηκε!! Πλέον καταλαβαίνει όταν μ βλέπει κάποιος ότι είμαι έγκυος! Είμαι 17 εβδομάδων κ δε το πιστεύω !!! 

Εσυ πως είσαι; Τελείωσαν οι αιμορραγίες;;; Κάνατε αυχενική;; Πως είναι ο μαχητής η η μαχήτρια σου;;🙃

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 25 λεπτά , minnie26 είπε:

Για καλή μου τύχη προστάτεψα τη κοιλιά μ το ένα χέρι ! Δεν ένιωσα να την χτυπάω καθόλου κ μέχρι τώρα δν έχω ούτε ένα μικρό πονακι ! Η κοιλιτσα πετάχτηκε!! Πλέον καταλαβαίνει όταν μ βλέπει κάποιος ότι είμαι έγκυος! Είμαι 17 εβδομάδων κ δε το πιστεύω !!! 

Εσυ πως είσαι; Τελείωσαν οι αιμορραγίες;;; Κάνατε αυχενική;; Πως είναι ο μαχητής η η μαχήτρια σου;;🙃

Τι ένστικτο και αυτό! Έπιασες πρώτα την κοιλιά σου και εσκασες με την φάτσα σου. Άντε χαίρομαι πολύ!! 

Ναι ναι ελπίζω να μην ξανά δω ❤️ όχι την Δευτέρα θα κάνω θα είμαι 13+3 και μάλλον είναι μαχητρια 🥰 

Όλα θα πάνε καλά!! 17 εβδομάδων!! Μεγαλώνετε μπράβο μπράβο.

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Butterfly 92 είπε:

Καλή επιτυχία σου εύχομαι.. Όχι η 5η ήταν.. Καλά είμαι..  λίγα νευρα έχω αλλά αύριο θα είμαι έτοιμη για την επόμενη ☺

Έτσι! Power!

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Kαλησπερααα! Μετά την αποτυχεμη εμβρυεταφορα του προηγούμενου μήνα πέρασα μια πολύ άσχημη ψυχολογική  κατάσταση την οποία συνεχίζω να βιώνω αλλά το προσπαθώ...σήμερα αδειαθετησα και πήρα απόφαση να ξεκινήσω διαδικασίες για την επόμενη χωρίς όμως μεγάλη ελπίδα...θα μπω στον αυτόματο και θα πορευτώ...θέλω τη στήριξή σας(ξέρω ότι θα την έχω) και την ελπίδα στο θαύμα!καλή επιτυχία σε όλες σας! Θέλω επίσης να πείτε γνώμες για μεταφορά μιας βλαστοκυστης? Είναι λιγότερες οι πιθανότητες. Έχω μόνο μια καλή οι άλλες είναι 4 bc

• Μου αρέσει 4

On 16/2/2023 at 7:19 ΠΜ, piglet είπε:

Εγω έκανα εγχυσεις μέχρι πριν 2 εβδομάδες.. Πλήρωνα 20€ την μια.. Πόσες σου είπε να κάνεις;

Τώρα έστειλα τις εξετάσεις στον γιατρό στην Αθήνα.ειμαι από επαρχία..απλά ο γυναικολόγος μου μου είπε σίγουρα θα χρειαστώ 2 μήνες αντιβίωση.οταν συννενοηθω μαζί τους θα σου πω.εκανες επανάληψη βιοψίας?

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Vera87 είπε:

Τώρα έστειλα τις εξετάσεις στον γιατρό στην Αθήνα.ειμαι από επαρχία..απλά ο γυναικολόγος μου μου είπε σίγουρα θα χρειαστώ 2 μήνες αντιβίωση.οταν συννενοηθω μαζί τους θα σου πω.εκανες επανάληψη βιοψίας?

Ναι έκανα επανάληψη υστεροσκοπησης και Νίκας.. Η υστεροσκοπηση βγήκε καθαρή ενω η Νίκας όχι.. Μάλιστα έδειξε μέτρια με μεγάλη φλεγμονή.. Παρολαυτα το παρακαμψαμε και προσπαθουμε να πάμε την Τετάρτη για έμβρυομεταφορα αν και όλο συμβαίνουν διάφορα.. 

4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Στη 1η ivf πήραμε 5 ωάρια με μόνο 1 ώριμο και γονιμοποιήθηκαν 2 τα οποία και μεταφέραμε και είχα κύηση. Στη 2η αλλάξαμε τα φάρμακα και πήραμε 9 ωάρια, τα 7 ήταν καλά και γονιμοποιήθηκαν 2 τα οποία και μεταφέραμε αλλα δεν έπιασαν. Οι εμβρυολογοι μόνο ποσο είχαν προχωρήσει μας είπαν. Γίνεται στο ναυτικό νοσοκομείο κι εκεί δεν τα χαρακτηρίζουν ως προς την ποιότητα. Εχουμε κάνει εξετάσεις για μικρόβια και δεν εχουμε.  Γενικά δεν πίνουμε, δεν καπνίζουμε, γυμναζομαστε και τρώμε υγιεινά. Ευχαριστω για την απάντηση!!

Καλησπέρα, σου έχω στειλει pm

1 hour ago, Xristina96 είπε:

Τι ένστικτο και αυτό! Έπιασες πρώτα την κοιλιά σου και εσκασες με την φάτσα σου. Άντε χαίρομαι πολύ!! 

Ναι ναι ελπίζω να μην ξανά δω ❤️ όχι την Δευτέρα θα κάνω θα είμαι 13+3 και μάλλον είναι μαχητρια 🥰 

Όλα θα πάνε καλά!! 17 εβδομάδων!! Μεγαλώνετε μπράβο μπράβο.

Κι όμως ρε παιδί μου πως λένε ότι απ το ένστικτο η μάνα προστατεύει τ παιδί της … έτσι κ έγινε ! 

Μπραβο ρε κορίτσι , ευχάριστα μόνο τα νέα σου ! Τα δύσκολα περάσανε !!! Απ δω κ στο εξής να ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη σου !!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Και εγώ εκπαιδευτικός πρωτοβαθμιας!! Τόση περαση έχει ο κλάδος μας στη δυσκολία εγκυμοσύνης;πηρα τώρα 7 μερες υποβοηθούμενης και είχα ξανά παρει τον Σεπτέμβριο.. Μετά βάζω αναρρωτικη όσο μπορώ.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , minnie26 είπε:

Κι όμως ρε παιδί μου πως λένε ότι απ το ένστικτο η μάνα προστατεύει τ παιδί της … έτσι κ έγινε ! 

Μπραβο ρε κορίτσι , ευχάριστα μόνο τα νέα σου ! Τα δύσκολα περάσανε !!! Απ δω κ στο εξής να ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη σου !!!! 

Σε ευχαριστώ πολύ!! Και εσύ το ίδιο ❤️❤️❤️

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Butterfly 92 είπε:

Καλή επιτυχία σου εύχομαι.. Όχι η 5η ήταν.. Καλά είμαι..  λίγα νευρα έχω αλλά αύριο θα είμαι έτοιμη για την επόμενη ☺

Με συγχωρείς δεν κατάλαβα...ήταν? έκανες χοριακη?

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Ninaki- είπε:

Kαλησπερααα! Μετά την αποτυχεμη εμβρυεταφορα του προηγούμενου μήνα πέρασα μια πολύ άσχημη ψυχολογική  κατάσταση την οποία συνεχίζω να βιώνω αλλά το προσπαθώ...σήμερα αδειαθετησα και πήρα απόφαση να ξεκινήσω διαδικασίες για την επόμενη χωρίς όμως μεγάλη ελπίδα...θα μπω στον αυτόματο και θα πορευτώ...θέλω τη στήριξή σας(ξέρω ότι θα την έχω) και την ελπίδα στο θαύμα!καλή επιτυχία σε όλες σας! Θέλω επίσης να πείτε γνώμες για μεταφορά μιας βλαστοκυστης? Είναι λιγότερες οι πιθανότητες. Έχω μόνο μια καλή οι άλλες είναι 4 bc

Σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου όλα να πάνε καλά και να κάνετε το παιδάκι σας!δεν ξέρω την ιστορία σου αλλά σου ευχομαι κουράγιο και υπομονή. Μερικές φορές λένε ότι αρκεί να είναι ένα και καλό. Και εγώ στη πρώτη εξωσωματική είχα δύο γονιμοποιημένα όπου το ένα ήταν το καλό και έπιασε. Μίλα και με τον γιατρό σου να δεις τι σε συμβουλεύει να κάνεις. Μια μεγάλη αγκαλιά από εμένα ❤️

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Μαρια88 είπε:

Να συμπληρώσω ότι οι γενετιστές, χώρισαν τα ωράρια σε 2 εξάδες. Τα 6 τα έβαλαν να γονιμοποιηθουν μόνα τους, αλλά σταμάτησαν να αναπτύσονται στις 3 μέρες. Από τα αλλά 6 που έγιναν με μικρογονιμοποίηση, έφτασαν την πεμπτη μέρα τα 3. Από εκεί ήταν το πρώτο καμπανάκι στην γιατρό, ότι υπάρχει χρωμοσωμικη ανωμαλία. Για αυτό στην επόμενη φορά θα γίνουν όλα με μικρογονιμοποιηση μπας και φτιάξουμε περισσότερα έμβρυα. 

Σου εύχομαι να έχεις αρκετά πετυχημένα εμβρυακια. Είναι δύσκολη φάση. Είχες παλινδρομες; 

Συγγνώμη που ρωτάω αλλά πώς και δε σας είπαν να κάνετε έλεγχο καρυότυπου ζεύγους για να ξέρετε σίγουρα αν υπάρχει πρόβλημα γενετικό σε εσάς?

πρίν από 51 λεπτά , Mariam23 είπε:

Συγγνώμη που ρωτάω αλλά πώς και δε σας είπαν να κάνετε έλεγχο καρυότυπου ζεύγους για να ξέρετε σίγουρα αν υπάρχει πρόβλημα γενετικό σε εσάς?

Καλά μην κοιτάς που εδώ μαθαίνουμε και για εξετάσεις που πάμε και ζητάμε μόνες μας...τον καρυότυπο που κανονικά για εμένα θα έπρεπε να είναι στις βασικές εξετάσεις που κάνεις προτού ξεκινήσεις προσπάθειες, εμένα μου τον είπαν ως εξέταση που ααααν ήθελα να έκανα μετά από διακοπή κύησης.

• Μου αρέσει 1

tvXOp2.png

19 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τα ίδια όλα❤️ και εγώ 700 ευρώ, διαγνωστική, σκρατσινγκ και βιοψία ενδομητριου. Σε όλα αυτά συμφωνώ συν ότι όταν πήγα πρώτη φορά τουαλέτα να ουρησω δεν έβλεπα μπροστά μου και πονούσα πολύ, με έκαιγε σαν να με τραυμάτισαν εξωτερικά. Συν ότι μετά από την υστεροσκοπηση έφαγα σάντουιτς ενώ στη ωοληψια 2 μέρες έτρωγα σούπες και φριγανιες. Δεν θέλω να τρομάξω κάποια κοπέλα, ίσως έφταιγε το κέντρο που ήμουν, αλλά η διέγερση και η ωοληψια για εμένα ήταν η χειρότερη διαδικασία. 

Σε εμένα έφταιγαν τα πολλά ωάρια λόγο πολυκυστικων,ήταν κάτι που το περίμεναμε η αλήθεια εγώ απλά όχι τόσο πολύ και εγώ ελαφριά έτρωγα μετά έπρεπε κιόλας για να μη πάθω υπερδιέγερση. 

Κορίτσια τελειώσαμε με την υστεροσκοπηση,γυρίσαμε ! Ευτυχώς όντως πολύ καλύτερη από την ωοληψια καμία σχέση ξύπνησα πιο εύκολα και δεν είχα υπνηλία. Μου έκανε σκρατσινκ μου είπε και η μήτρα μου είναι μια χαρά δεν έχω τίποτα δεν βρήκε τίποτα , ενα σημείο πάνω πάνω λίγο εξείχε το οποίο δεν είναι τίποτα δε παίζει κανένα ρόλο αλλά αφού μπήκε το αφαιρεσε κάπως το είπε αλλά δε θυμάμαι πως.  

Οπότε μόλις αδιαθετησω ξεκινάμε προετοιμασία για νεα έμβρυομεταφορα!!

• Μου αρέσει 13

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...