Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Καλημέρα ! Εχθές βρε κορίτσια από απροσεξία , δεν ξέρω πως να το πω… σκονταψα σε εξαιτίας ενός κρασπεδου κ έφαγα τ μούτρα μου! Το πρόσωπο το έγραφα κανονικά με καρούμπαλο στο κούτελο κ στη μύτη και χείλη! 😛 Κάπου άλλου δεν έχω χτυπήσει … μίλησα με τ γιατρό μου είπε δεν έπαθαν κάτι τ μωρά γιατί προστατεύονται από 8 στρώσεις και να μείνω ξαπλωμένη για 3 μέρες ! Εγώ εχθές δεν ένιωσα να χτυπάω στη κοιλιά… ευτυχώς τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχω ούτε πονάκια , ούτε αίμα τίποτα … 

Αν δεν έχω κάποιο τέτοιο σημάδι , επομένως θα σημαίνει ότι όλα είναι καλά .. έτσι δεν είναι; Να μη βάζω άσχημες σκέψεις … ραντεβού έχω σε 2 εβδομάδες ! Μέσα μου πιστεύω πως τα μωράκια είναι καλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 40 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Δεν ξερω τι να σου πω. Προχωράνε αργα όντως. Μπορεί να παρει περισσότερες μέρες από 16.

πρίν από 18 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Δεν χρειάζεται να κάνεις ωορρηξία την ίδια μέρα που κάνεις φυσιολογικά. Μπορεί να πάρει αρκετά παραπάνω αυτός ο κύκλος. Ειναι σύνηθες γενικά κάποιοι κύκλοι να πηγαίνουν πιο αργά. Το 1-2 που σου ειπα ειναι ο μέσος όρος ανταπόκρισης. Παρόλα αυτα εγώ έχω κάνει και 4 με femara και η angot 5 με κλομιφαίνη. Αλλά έχω κάνει και 1 μονο. 

Ναι από ότι φαίνεται πάνω από τη 16η μέρα θα πάμε. Όσο μεγαλώνουν ωριμάζουν ή εκφυλίζονται; Δηλαδή οι παραπάνω μέρες μπορεί να τα βλάψει ή δεν έχει να κάνει;

πρίν από 11 λεπτά , minnie26 είπε:

Καλημέρα ! Εχθές βρε κορίτσια από απροσεξία , δεν ξέρω πως να το πω… σκονταψα σε εξαιτίας ενός κρασπεδου κ έφαγα τ μούτρα μου! Το πρόσωπο το έγραφα κανονικά με καρούμπαλο στο κούτελο κ στη μύτη και χείλη! 😛 Κάπου άλλου δεν έχω χτυπήσει … μίλησα με τ γιατρό μου είπε δεν έπαθαν κάτι τ μωρά γιατί προστατεύονται από 8 στρώσεις και να μείνω ξαπλωμένη για 3 μέρες ! Εγώ εχθές δεν ένιωσα να χτυπάω στη κοιλιά… ευτυχώς τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχω ούτε πονάκια , ούτε αίμα τίποτα … 

Αν δεν έχω κάποιο τέτοιο σημάδι , επομένως θα σημαίνει ότι όλα είναι καλά .. έτσι δεν είναι; Να μη βάζω άσχημες σκέψεις … ραντεβού έχω σε 2 εβδομάδες ! Μέσα μου πιστεύω πως τα μωράκια είναι καλα!

Λογικά είναι όλα καλά! όντως δεν είναι εύκολο να επηρεαστούν, εκτός αν είναι σοβαρό και έντονο ατύχημα. Δεν γίνεται να του πεις να σε δει για υπέρηχο μην κάθεσαι να σκας μετά τις 3 μέρες;

tvXOp2.png

πρίν από 13 λεπτά , Ele@n είπε:

Λογικά είναι όλα καλά! όντως δεν είναι εύκολο να επηρεαστούν, εκτός αν είναι σοβαρό και έντονο ατύχημα. Δεν γίνεται να του πεις να σε δει για υπέρηχο μην κάθεσαι να σκας μετά τις 3 μέρες;

Χτύπησα μόνο στο πρόσωπο , δεν έχω κανένα σημάδι δηλαδή σε γόνατα η πόδια η κάπου άλλου! Έπεσε κυριολεκτικά με τ μούτρα πάνω σε μια τσιμεντένια γωνία κ αυτό γδάρθηκα στο πρόσωπο! Αν απλά έπεφτα στο δρόμο δεν θα χτυπούσα έτσι !

Αυτος είπε ότι είναι σίγουρος πως όλα είναι καλά! Τον εμπιστεύομαι κ εγώ… αν δω αίμα η έχω πόνους , έχω φύγει στο ιατρείο την ιδια ώρα ! Δε το συζητώ …

On 2/2/2023 at 11:42 ΠΜ, CoffeeMaker είπε:

Γειά σας ανοίξαμε νέο θέμα για να συνεχίσετε τις συζητήσεις σας εδώ! 

Παρακαλούμε να ακολουθείτε τους κανόνες του φόρουμ όπως και τους βασικότερους κανόνες συναναστροφής που θα είχατε και στην καθημερινή σας επικοινωνία με τους ανθρώπους τριγύρω σας. 

Δείξτε ευαισθησία, κατανόηση ενώ παράλληλα έχετε στο νού σας ότι ο γραπτός λόγος ερμηνεύεται ποικιλλοτρόπως και παρεξηγείται εύκολα.

Ακόμα, υπάρχουν νόμοι σχετικά με την δυσφήμιση, ή κανόνες σχετικά με την διαφήμιση.

Κάντε αναφορά σε αυτή ή σε άλλη δημοσίευση εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με την διαχείριση ή να αναφέρετε κάτι που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο δημόσιο φόρουμ. 

Ισχύει η ελευθερία του λόγου μέχρι το σημείο που βλάπτει τον περίγυρο, στεναχωρεί τους συνομιλητές ή αμαυρώνει την φήμη άλλων προσώπων όπως το ορίζει ο νόμος. 

Γεια σας κορίτσια! Εύχομαι όλες μας να κρατήσουμε κάποια στιγμή τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου μέχρι τώρα. Είμαι 35 χρονων. Εμείς προσπαθούμε με τον άντρα μου 7 χρόνια να κάνουμε παιδί, δεν συλλάβαμε ποτε φυσιολογικά. Πέρασα από πολλούς γιατρούς😡. Μου έλεγαν ότι δεν βλέπουν κάποιο πρόβλημα. Το σπερμα του συζύγου μου είναι άριστο και θεωρούσαν ότι φταίει το άγχος. Στην τελευταία γιατρό που πήγα, μετά από παρα πολλές εξετάσεις, μου είπε ότι δεν μπορούμε να συλλάβουμε φυσιολογικά και με παρέπεμψε σε πολύ καλη γιατρό που ειδικεύεται στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Στην πρώτη εξωσωματική καταλήξαμε με 12 ωάρια αλλά με 3 βλαστοκύστες. Τα 2 ήταν κατηγορίας ΑΑ και ένα ΒC. Με πληροφόρησε η γιατρός ότι ίσος υπάρχει κάποιο γενετικό πρόβλημα και ίσως χρειαστεί να γίνει βιοψία εμβρύων στις 3 αποτυχημένες εμβρυομεταφορες. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα βάλουμε σε φυσικό κύκλο γτ οι ορμόνες μου στην ωορρηξία δεν λειτουργούν σωστά και δεν φουσκώνει η μήτρα και καταλήξαμε σε τεχνικούς κύκλους με ορμόνες. Στην πρώτη προσπάθεια βάλαμε 1 έμβρυο ΑΑ αλλά δεν έπιασε καθόλου. Στην δεύτερη πριν 1,5 μήνα βάλαμε τα άλλα 2, έπιασε το ένα αλλά ένα μήνα μετά απέβαλα. Κάναμε και απόξεση για να καθαρίσει τέλεια η μήτρα. Μόλις περάσουν 3 περίοδοι θα ξεκινήσουμε την δεύτερη εξωσωματική. Στην τριτη εμβρυομεταφορα, αν δεν πετύχει ή γίνει αποβολή θα κάνουμε στα υπόλοιπα έμβρυα,αν υπάρχουν, βιοψία. Έχει βρεθεί κάποια σε αυτήν την θέση; Έχετε κάνει βιοψία στα έμβρυα; 

πρίν από 12 λεπτά , Μαρια88 είπε:

Γεια σας κορίτσια! Εύχομαι όλες μας να κρατήσουμε κάποια στιγμή τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου μέχρι τώρα. Είμαι 35 χρονων. Εμείς προσπαθούμε με τον άντρα μου 7 χρόνια να κάνουμε παιδί, δεν συλλάβαμε ποτε φυσιολογικά. Πέρασα από πολλούς γιατρούς😡. Μου έλεγαν ότι δεν βλέπουν κάποιο πρόβλημα. Το σπερμα του συζύγου μου είναι άριστο και θεωρούσαν ότι φταίει το άγχος. Στην τελευταία γιατρό που πήγα, μετά από παρα πολλές εξετάσεις, μου είπε ότι δεν μπορούμε να συλλάβουμε φυσιολογικά και με παρέπεμψε σε πολύ καλη γιατρό που ειδικεύεται στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Στην πρώτη εξωσωματική καταλήξαμε με 12 ωάρια αλλά με 3 βλαστοκύστες. Τα 2 ήταν κατηγορίας ΑΑ και ένα ΒC. Με πληροφόρησε η γιατρός ότι ίσος υπάρχει κάποιο γενετικό πρόβλημα και ίσως χρειαστεί να γίνει βιοψία εμβρύων στις 3 αποτυχημένες εμβρυομεταφορες. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα βάλουμε σε φυσικό κύκλο γτ οι ορμόνες μου στην ωορρηξία δεν λειτουργούν σωστά και δεν φουσκώνει η μήτρα και καταλήξαμε σε τεχνικούς κύκλους με ορμόνες. Στην πρώτη προσπάθεια βάλαμε 1 έμβρυο ΑΑ αλλά δεν έπιασε καθόλου. Στην δεύτερη πριν 1,5 μήνα βάλαμε τα άλλα 2, έπιασε το ένα αλλά ένα μήνα μετά απέβαλα. Κάναμε και απόξεση για να καθαρίσει τέλεια η μήτρα. Μόλις περάσουν 3 περίοδοι θα ξεκινήσουμε την δεύτερη εξωσωματική. Στην τριτη εμβρυομεταφορα, αν δεν πετύχει ή γίνει αποβολή θα κάνουμε στα υπόλοιπα έμβρυα,αν υπάρχουν, βιοψία. Έχει βρεθεί κάποια σε αυτήν την θέση; Έχετε κάνει βιοψία στα έμβρυα; 

Καλημέρα, εγώ προχωράω με βιοψία των εμβρύων. Σου εύχομαι τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να μην χρειαστείς. Ουσιαστικά γίνεται έλεγχος και γλιτώνεις από άσκοπες ετ.

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

Να συμπληρώσω ότι οι γενετιστές, χώρισαν τα ωράρια σε 2 εξάδες. Τα 6 τα έβαλαν να γονιμοποιηθουν μόνα τους, αλλά σταμάτησαν να αναπτύσονται στις 3 μέρες. Από τα αλλά 6 που έγιναν με μικρογονιμοποίηση, έφτασαν την πεμπτη μέρα τα 3. Από εκεί ήταν το πρώτο καμπανάκι στην γιατρό, ότι υπάρχει χρωμοσωμικη ανωμαλία. Για αυτό στην επόμενη φορά θα γίνουν όλα με μικρογονιμοποιηση μπας και φτιάξουμε περισσότερα έμβρυα. 

πρίν από 23 λεπτά , Ele@n είπε:

Καλημέρα, εγώ προχωράω με βιοψία των εμβρύων. Σου εύχομαι τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να μην χρειαστείς. Ουσιαστικά γίνεται έλεγχος και γλιτώνεις από άσκοπες ετ.

Σου εύχομαι να έχεις αρκετά πετυχημένα εμβρυακια. Είναι δύσκολη φάση. Είχες παλινδρομες; 

1 hour ago, minnie26 είπε:

Χτύπησα μόνο στο πρόσωπο , δεν έχω κανένα σημάδι δηλαδή σε γόνατα η πόδια η κάπου άλλου! Έπεσε κυριολεκτικά με τ μούτρα πάνω σε μια τσιμεντένια γωνία κ αυτό γδάρθηκα στο πρόσωπο! Αν απλά έπεφτα στο δρόμο δεν θα χτυπούσα έτσι !

Αυτος είπε ότι είναι σίγουρος πως όλα είναι καλά! Τον εμπιστεύομαι κ εγώ… αν δω αίμα η έχω πόνους , έχω φύγει στο ιατρείο την ιδια ώρα ! Δε το συζητώ …

Δεν πιστεύω να έπαθες κάτι! Εάν χτύπα ξύλο πάθαιναν κάτι τα μωρά σου από το ατύχημα, τα κακά συμπτώματα ξεκινάνε απευθείας. Πόσο είσαι τώρα;; Φούσκωσε η κοιλίτσα σου; 

Περαστικά σου!!!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 45 λεπτά , Μαρια88 είπε:

Να συμπληρώσω ότι οι γενετιστές, χώρισαν τα ωράρια σε 2 εξάδες. Τα 6 τα έβαλαν να γονιμοποιηθουν μόνα τους, αλλά σταμάτησαν να αναπτύσονται στις 3 μέρες. Από τα αλλά 6 που έγιναν με μικρογονιμοποίηση, έφτασαν την πεμπτη μέρα τα 3. Από εκεί ήταν το πρώτο καμπανάκι στην γιατρό, ότι υπάρχει χρωμοσωμικη ανωμαλία. Για αυτό στην επόμενη φορά θα γίνουν όλα με μικρογονιμοποιηση μπας και φτιάξουμε περισσότερα έμβρυα. 

Σου εύχομαι να έχεις αρκετά πετυχημένα εμβρυακια. Είναι δύσκολη φάση. Είχες παλινδρομες; 

Σε ευχαριστώ πολύ! Είχα μία διακοπή λόγω χρωμοσωμικής ανωμαλίας, ένα γιο 3 ετών και μία παλίνδρομη. Όλα να σας πάνε καλά!

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Butterfly 92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.. χοριακη 0 και αυτήν την φορά.  Πάμε για το επόμενο!!!

Αχ βρε κορίτσι, λυπάμαι πολύ. Πολλά μηδενικά τελευταία, γιατί;;;; Ευχομαι να είναι το τελευταίο που παίρνεις. Μια τεράστια αγκαλιά!

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 32 λεπτά , Butterfly 92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.. χοριακη 0 και αυτήν την φορά.  Πάμε για το επόμενο!!!

Μάλλον δεν είναι ο μήνας μας…ας ελπίσουμε στους επόμενους!λυπαμαι παρά πολύ και εγώ!κουραγιο…❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , ED83 είπε:

Εγώ έχω χοριακη στις 21/2. πως νιώθεις? Η πρώτη σου εμβρυομεταφορα?

Καλή επιτυχία σου εύχομαι.. Όχι η 5η ήταν.. Καλά είμαι..  λίγα νευρα έχω αλλά αύριο θα είμαι έτοιμη για την επόμενη ☺

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

16 ώρες πρίν, Pagor είπε:

Ναι κοστίζει...ανάλογα κιόλας ...εγώ σε ιδιωτικη κλινική στη Αθήνα έδωσα 1000€...έχω ακούσει κ άλλες τιμές βέβαια..μάλλον πάει αναλογα τον γιατρό κ την κλινική...είχα διαβάσει κάποτε εδώ κ 300€ αλλά και 1800€...τώρα δεν ξέρω τι αφορά τι ..εγώ για ένα πολύποδακι έδωσα 1000€

Η απλή διαγνωστική υστεροσκοπηση που γίνεται μάλιστα χωρίς μέθη κοστίζει γύρω στα 300 +- ανάλογα το γιατρό κ το κέντρο. Ακριβή είναι συνήθως η επεμβατική με μέθη. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...