Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Ήθελα να σας ρωτήσω. Σε ποιες περίπτωσεις ο γιατρός δίνει κορτιζόνη? Έχω κάνει εξωσωματικες με 3 διαφορετικους γιατρούς και κανένας δε μου έδωσε ακόμη και όταν το ανέφερα. Σε 5 εμβρυομεταφορες πήρα μηδενική χοριακη. Να πω ότι είχα στο παρελθόν 4 αποβολές από φυσική συλληψη και 1 παιδάκι μετά από τις αποβολές πάλι με φυσικη συλληψη. Υπάρχει περίπτωση να βλέπει ο οργανισμός μου το έμβρυο σαν ξένο σώμα ενώ έχω μείνει έγκυος στο παρελθόν? 

Κορίτσι μου δε ξέρω αν δίνουν κορτιζόνη μόνο όταν υπάρχει πρόβλημα πάντως εμένα στη τελευταία μεταφορά που έκανα μου έδωσε ο γιατρός προληπτικά από την μερα της μεταφορας και έπαιρνα και μέχρι που ακούσαμε καρδιά 6-7η εβδομάδα κάπου εκεί...δε ξέρω αν ήταν υπερβολή από το γιατρό αλλά μου είπε πως θα την πάρουμε προληπτικά για να μην θεωρήσει τα έμβρυα σαν ξένο σώμα ο οργανισμος και τα αποβάλλει...

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Just now, Neverstop είπε:

Δεν τα ξέρω αυτά τα τεστ αλλά το δεξί είναι πιο έντονο από το αριστερό σίγουρα! Καλημέρα! 

το δεξί το εκανα σήμερα καο το αριστερό χθες! κάθετο σταύρο δείχνει στην ουσία για θετικό αποτέλεσμα , ή απλώς μια ευθεία οριζόντια γραμμή για αρνητικο 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1 hour ago, Angot είπε:

το δεξί το εκανα σήμερα καο το αριστερό χθες! κάθετο σταύρο δείχνει στην ουσία για θετικό αποτέλεσμα , ή απλώς μια ευθεία οριζόντια γραμμή για αρνητικο 

Η επιστημονική ομάδα εδώ λέει είναι θετικότατο Κ φανερά πιο έντονο απο εχθές! Συνχαρητηρια !  

• Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Η επιστημονική ομάδα εδώ λέει είναι θετικότατο Κ φανερά πιο έντονο απο εχθές! Συνχαρητηρια !  

να ξέρετε το επόμενο θέμα προς συζήτηση στη βουλή θα είναι αν είναι έγκυος! 😂 

• Χαχα 2

πρίν από 1 λεπτό , Angot είπε:

να ξέρετε το επόμενο θέμα προς συζήτηση στη βουλή θα είναι αν είναι έγκυος! 😂 

Ξέρεις ότι μετά την χοριακη  πρέπει να περνεις τηλέφωνα να γραφτείς στην έρευνα για την overtile ότι μετά τις 10 μέρες αν δείτε θετικό είναι όντως θετικό . 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ξέρεις ότι μετά την χοριακη  πρέπει να περνεις τηλέφωνα να γραφτείς στην έρευνα για την overtile ότι μετά τις 10 μέρες αν δείτε θετικό είναι όντως θετικό . 

θα σου πω τη τρίτη! ακόμα δεν εχω πίστει για το αν είναι θετικό θετικό ή θετικό γιαλαντζί !

Διαφημίσεις

Just now, linaa είπε:

Ξέρω μετά την γέννα θα μιλάμε ακόμα για αυτά τα τεστ . 

μετά θα κάνω τεστ για να βαλω κ γω το  λιθαράκι μ στην επιστημονική έρευνα του ποτέ πέφτει η χοριακη μετά τη γεννά ! 

• Χαχα 3

πρίν από 3 λεπτά , Angot είπε:

μετά θα κάνω τεστ για να βαλω κ γω το  λιθαράκι μ στην επιστημονική έρευνα του ποτέ πέφτει η χοριακη μετά τη γεννά ! 

Εγώ είχα κάνει Κ  τεστ ωορηξιας κ βγαίνει όντως θετικό όταν είσαι έγκυος !!! Επίσης έκανα Κ το τεστ με την χλωρίνη το ξέρεις ? Αυτες οι γνώσεις θα περάσουν στις επόμενες γενιές .

• Χαχα 1

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ είχα κάνει Κ  τεστ ωορηξιας κ βγαίνει όντως θετικό όταν είσαι έγκυος !!! Επίσης έκανα Κ το τεστ με την χλωρίνη το ξέρεις ? Αυτες οι γνώσεις θα περάσουν στις επόμενες γενιές .

Αλήθεια έκανες αυτό με την χλωρίνη;;; Χαχαχ κορίτσια είσαστε απίστευτες 

• Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

αχχχ μη μου λες τέτοια και έχω και 2 κουτιά τεστ ωορρηξιας ! ποσό να κατουρησω η γυναίκα! οχι δεν το εχω μελετήσει τόσο 😅

πρίν από 2 λεπτά , vikoula2023 είπε:

Αλήθεια έκανες αυτό με την χλωρίνη;;; Χαχαχ κορίτσια είσαστε απίστευτες 

και μετά λέτε για μένα!!! 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, vikoula2023 είπε:

Είμαι στην 8η τώρα

Εμείς είμαστε μαζί! Εμένα είναι με φυσική σύλληψη
Μπήκα σήμερα στην 9η εγώ

@Angot συγχαρητήριαααααααα!!
Πόσα τεστ είναι το ρεκόρ σου; Τα έχεις ξεπεράσει;;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , marmaki είπε:

Εμείς είμαστε μαζί! Εμένα είναι με φυσιολογική σύλληψη
Μπήκα σήμερα στην 9η εγώ

Με το καλό κορίτσι μου😊

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Καλε ναι Κ νομίζω ισχύει . 

Εγώ τελικά ήμουν χαζή πέθανα από το άγχος μέχρι να κάνω την πρώτη χοριακη ,δεν μου τ είχατε πει νωρίτερα 😂😂

• Μου αρέσει 1

Just now, marmaki είπε:

Εμείς είμαστε μαζί! Αν και εμένα είναι με φυσιολογική σύλληψη
Μπήκα σήμερα στην 9η εγώ

αχαχαχα το ρεκόρ μου; στην προηγούμενη εγκυμοσυνη ξεκινησα να κάνω από την 7η μέρα της εμβρυομεταφορας μέχρι και περίπου μια εβδομάδα μετά τη χοριακη !  αυτή τη φορά ξεκινησα από την 4η μέρα της εμβρυομεταφορας , ευτυχώς κοντεύει η χοριακη σε 4 μέρες και δε θα φάω όλο μου το μισθό να κάνω τεστ, να δείχνουν θετικά και να βρίσκω λόγους να τα βγάλω γιαλαντζί θετικά! !!!

το 9 να γίνει 9 μήνες και να πάνε οοολα υπέροχα ! 

πρίν από 2 λεπτά , vikoula2023 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου😊

Εγώ τελικά ήμουν χαζή πέθανα από το άγχος μέχρι να κάνω την πρώτη χοριακη ,δεν μου τ είχατε πει νωρίτερα 😂😂

εγώ δεν ειμαι παράδειγμα προς μίμηση! την προηγούμενη αρνητική ετ ξεκινησα να κάνω τεστ από την επόμενη της ετ! αυτή τη φορά έφτασα και στη 4η μέρα, το λες και κατόρθωμα 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...