Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , Pagor είπε:

Δεν γνωρίζω όλο το εύρος της υστεροσκοπησης ...δηλαδή για πόσα πράγματα χρεισιμοποιητε αλλά θα σου πω μέχρι εκεί που γνωρίζω εγώ...

Υπάρχει η διαγνωστική υστεροσκοπηση και η επεμβατική..

Γίνεται με μέθη...απλά μπαινει ( απο κάτω) με μια καμερουλα καιβλέπει εάν όλα είναι καλά ..

Δηλαδή εάν στην μήτρα υπάρχου πολυποδακια ..ινομυωματα..διάφραγμα ..γενικά πράγματα που ενοχλούν σε μια σύλληψη..εάν δεν επέμβει σε κάτι ...ονομάζεται διαγνωστική ...εάν κάτι βρει κ το αφαίρεση ονομαζεται επεμβατικη...είναι ανώδυνη κ κρατάει 10-15 λεπτά φυσικά ανάλογα τι θα βρει...εγώ σε ένα μικρό πολυποδακι έκανε 10 λεπτά...

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ..  κ αυτό κοστίζει ακριβά?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 11 λεπτά , Butterfly 92 είπε:

Ναι κοστίζει...ανάλογα κιόλας ...εγώ σε ιδιωτικη κλινική στη Αθήνα έδωσα 1000€...έχω ακούσει κ άλλες τιμές βέβαια..μάλλον πάει αναλογα τον γιατρό κ την κλινική...είχα διαβάσει κάποτε εδώ κ 300€ αλλά και 1800€...τώρα δεν ξέρω τι αφορά τι ..εγώ για ένα πολύποδακι έδωσα 1000€

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Στην ωοληψια ήμουν και εγώ χάλια και ήμουν χάλια για τις επόμενες 2 μέρες. Γι'αυτό φοβόμουν και εγώ αλλά στην υστεροσκοπηση τίποτα, να έκανα 10 τέτοια. Εγώ προσωπικά μετά δεν πονούσα καθόλου. Επίσης την επόμενη μέρα ήμουν περδικη ❤️

Άσε και εγώ πολύ χάλια να φανταστείς δε μπορούσα να σηκωθώ ούτε από το κρεβάτι χωρίς βοήθεια για 2 μέρες μετά πονούσα πολυ . Τέλεια ευχαριστώ πολύ μου έφυγε ένα άγχος η αλήθεια ❤️

4 ώρες πρίν, Butterfly 92 είπε:

Καλή επιτυχία σου εύχομαι κοπέλα μου..  να σε ρωτήσω..  Τί είναι η υστεροσκοπηση ? Και για ποιο λόγο γίνεται?

Νομίζω η @Pagorστο εξήγησε τέλεια. Μου είπε βέβαια ότι εφόσον επιτύχαμε εμφύτευση και η σαλπιγγογραφια ήταν καθαρή ότι θεωρεί ότι δε θα έχω κάτι αλλά έχω κάνει μια αποξεση στο παρελθόν και θέλει να δει σε εμένα αν τυχόν άφησε τίποτα συμφησεις που δε φαίνονται και μαζί θα μου κάνει και σκρατσινκ ,βοηθάει μου είπε στην εμφύτευση την επόμενη φορά .  

2 ώρες πρίν, EvgeniaCher είπε:

Συνήθως οι οδηγίες είναι 12ωρη νηστεία. Καλή επιτυχία να έχεις!

Σε ευχαριστώ πολύ ❤️❤️❤️

πρίν από 15 λεπτά , Butterfly 92 είπε:

Εμένα που είναι διαγνωστική μου είπε 700 ευρώ περίπου.

• Μου αρέσει 3

14 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Κορίτσια καλημέρα!ήθελα να σας ρωτήσω αν είστε σε άδεια από την εργασία σας οι κοπέλες που έχετε ξεκινήσει προσπάθεια.ειμαι εκπαιδευτικός κ σκέφτομαι μήπως μπορέσω να βγω σε αναρρωτική διότι και το κλίμα στη δουλειά δεν είναι βοηθητικό 

Καλησπέρα. Εγώ είμαι εκπαιδευτικος πρωτοβάθμιας και βρίσκομαι στη δεύτερη προσπάθεια εμβρυομεταφορας. Δικαιούσαι άδεια 7 εργάσιμες ημέρες και μετράει από τη μερα της εμβρυομεταφορας.

On 14/2/2023 at 12:22 ΜΜ, Butterfly 92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.. ποιες περιμένουν να περάσουν οι μέρες για χοριακη??? Νιώθω ότι δεν περνάνε οι ώρες και οι μέρες... και συμπτώμα κανένα.. 

Καλησπέρα βρίσκομαι κ γω στην ίδια κατάσταση...

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Ria_ είπε:

Άσε και εγώ πολύ χάλια να φανταστείς δε μπορούσα να σηκωθώ ούτε από το κρεβάτι χωρίς βοήθεια για 2 μέρες μετά πονούσα πολυ . Τέλεια ευχαριστώ πολύ μου έφυγε ένα άγχος η αλήθεια ❤️

Νομίζω η @Pagorστο εξήγησε τέλεια. Μου είπε βέβαια ότι εφόσον επιτύχαμε εμφύτευση και η σαλπιγγογραφια ήταν καθαρή ότι θεωρεί ότι δε θα έχω κάτι αλλά έχω κάνει μια αποξεση στο παρελθόν και θέλει να δει σε εμένα αν τυχόν άφησε τίποτα συμφησεις που δε φαίνονται και μαζί θα μου κάνει και σκρατσινκ ,βοηθάει μου είπε στην εμφύτευση την επόμενη φορά .  

Σε ευχαριστώ πολύ ❤️❤️❤️

Εμένα που είναι διαγνωστική μου είπε 700 ευρώ περίπου.

Τα ίδια όλα❤️ και εγώ 700 ευρώ, διαγνωστική, σκρατσινγκ και βιοψία ενδομητριου. Σε όλα αυτά συμφωνώ συν ότι όταν πήγα πρώτη φορά τουαλέτα να ουρησω δεν έβλεπα μπροστά μου και πονούσα πολύ, με έκαιγε σαν να με τραυμάτισαν εξωτερικά. Συν ότι μετά από την υστεροσκοπηση έφαγα σάντουιτς ενώ στη ωοληψια 2 μέρες έτρωγα σούπες και φριγανιες. Δεν θέλω να τρομάξω κάποια κοπέλα, ίσως έφταιγε το κέντρο που ήμουν, αλλά η διέγερση και η ωοληψια για εμένα ήταν η χειρότερη διαδικασία. 

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι. Θα ήθελα τη γνώμη σας αν μπορείτε αν και γιατροί δεν είμαστε αλλα από την εμπειρία σας αν κάνετε κάποια υπόθεση. Λοιπόν, εγώ είμαι 36 και όλες οι εξετάσεις μου βγαίνουν καλές (ορμονικές, θυρεοειδή, σάκχαρο, υστεροσαλπιγγογραφια κλπ). ΑΜΗ ειχα πριν 2 χρόνια 2,45. Ο άντρας μου έχει θέμα με τη κινητικότητα και τη μορφολογία του σπέρματος. Είχε και με τον κατακερματισμό αλλα αυτό το φτιάξαμε (με profertil). Τώρα στη 2η προσπάθεια ο γιατρός περίμενε να εχουμε έμβρυα να κρυοσυντηρησουμε παρόλο που δεν «πιάσανε» τα 2 που βάλαμε. Δεν ξέρω τι φταίει και δεν γονιμοποιήθηκαν τα ωάρια και δεν προχώρησαν τα έμβρυα. Καμία ιδέα; 

1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Γεια σας και πάλι. Θα ήθελα τη γνώμη σας αν μπορείτε αν και γιατροί δεν είμαστε αλλα από την εμπειρία σας αν κάνετε κάποια υπόθεση. Λοιπόν, εγώ είμαι 36 και όλες οι εξετάσεις μου βγαίνουν καλές (ορμονικές, θυρεοειδή, σάκχαρο, υστεροσαλπιγγογραφια κλπ). ΑΜΗ ειχα πριν 2 χρόνια 2,45. Ο άντρας μου έχει θέμα με τη κινητικότητα και τη μορφολογία του σπέρματος. Είχε και με τον κατακερματισμό αλλα αυτό το φτιάξαμε (με profertil). Τώρα στη 2η προσπάθεια ο γιατρός περίμενε να εχουμε έμβρυα να κρυοσυντηρησουμε παρόλο που δεν «πιάσανε» τα 2 που βάλαμε. Δεν ξέρω τι φταίει και δεν γονιμοποιήθηκαν τα ωάρια και δεν προχώρησαν τα έμβρυα. Καμία ιδέα; 

Πόσα ωάρια πήρατε και πόσα βάλατε για γονιμοποίηση? Εν τέλει αυτά που γονιμοποιηθηκαν τι ποιότητας χαρακτηρίστηκαν από τους εμβρυολογους? Αλλάξατε φάρμακα στη δεύτερη διέγερση? Έχετε κάνει καλλιέργειες και οι δύο σας για μικροβια? Ο τρόπος ζωής που κάνετε....κάπνισμα, αλκοόλ, γυμναστική, διατροφη? Τι μέθοδο ακολούθησαν για τη γονιμοποίηση, ICSI?

Κι εμείς με παρόμοιο θέμα στον ανδρικό παράγοντα, παταγωδες σπερμοδιαγραμμα εκείνη την ημέρα, βάλαμε για γονιμοποίηση 10 ωάρια και πήραμε 4 έμβρυα, 2 άριστα και 2 μέτρια. Σε ειδική εξέταση σαν καλλιέργεια του συζύγου είχε βγει και μεγαλοκυταροιος και έπαιρνε ένα χάπι πριν τη γονιμοποίηση για καλύτερα αποτελέσματα.

Δεν ξέρω εάν σε βοηθάει κάτι από αυτά που σου είπα, εύχομαι να βρείτε τον λόγο που δεν γονιμοποιουνται σύντομα.

Βρε κορίτσια ποια μπορεί να με βοηθήσει να καταλάβω πώς πάει με κλομιφαινη; Είμαι σήμερα στη 13η μέρα, στον υπέρηχο φάνηκαν ένα 12αρι, δύο 10αρια και πέντε 9αρια. Τη Δευτέρα στον προηγούμενο υπέρηχο το μεγαλύτερο ήταν 10αρι και τα υπόλοιπα 9αρια. Δηλαδή μεγάλωσαν μόνο τόσο σε τέσσερις μέρες; Και αυτός που μου έκανε τον υπέρηχο μου είπε ότι από αυτά μόνο δύο εικάζει ότι θα πάρουμε. Τι δεν πάει καλά;

tvXOp2.png

1 hour ago, Ele@n said:

Βρε κορίτσια ποια μπορεί να με βοηθήσει να καταλάβω πώς πάει με κλομιφαινη; Είμαι σήμερα στη 13η μέρα, στον υπέρηχο φάνηκαν ένα 12αρι, δύο 10αρια και πέντε 9αρια. Τη Δευτέρα στον προηγούμενο υπέρηχο το μεγαλύτερο ήταν 10αρι και τα υπόλοιπα 9αρια. Δηλαδή μεγάλωσαν μόνο τόσο σε τέσσερις μέρες; Και αυτός που μου έκανε τον υπέρηχο μου είπε ότι από αυτά μόνο δύο εικάζει ότι θα πάρουμε. Τι δεν πάει καλά;

Γενικά με κλομιφαίνη και femara ειναι δύσκολο να αναπτυχθούν όλες οι καταβολές. 1-2 συνήθως ωριμάζουν. Το οτι αναπτύσονται πιο αργά δεν είναι απαραίτητα κακό, μου έχει τύχει και μένα. Δώσε λίγο χρόνο, πιστεύω το 12άρι και τα 10άρια να πάνε καλά. Έκανες Ε2 μήπως;

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 54 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Γενικά με κλομιφαίνη και femara ειναι δύσκολο να αναπτυχθούν όλες οι καταβολές. 1-2 συνήθως ωριμάζουν. Το οτι αναπτύσονται πιο αργά δεν είναι απαραίτητα κακό, μου έχει τύχει και μένα. Δώσε λίγο χρόνο, πιστεύω το 12άρι και τα 10άρια να πάνε καλά. Έκανες Ε2 μήπως;

Μόνο 1-2; Ε2 57.  Υπάρχει περίπτωση κι αυτά να χαθούν; Είμαι στη 13η μέρα και συνήθως 16η κάνω από μόνη μου ωορρηξία. Προλαβαίνουν να φτάσουν 20;

tvXOp2.png

11 ώρες πρίν, ED83 είπε:

Ποιες κοπέλες βρίσκονται μετά την εμβρυομεταφορα και περιμένουν για χοριακη?

Εδώ! Έκανα ετ τη Δευτέρα και παω για χοριακή στις 24. Δε με χωράει το σπίτι

πρίν από 45 λεπτά , Ele@n είπε:

Μόνο 1-2; Ε2 57.  Υπάρχει περίπτωση κι αυτά να χαθούν; Είμαι στη 13η μέρα και συνήθως 16η κάνω από μόνη μου ωορρηξία. Προλαβαίνουν να φτάσουν 20;

Δεν ξερω τι να σου πω. Προχωράνε αργα όντως. Μπορεί να παρει περισσότερες μέρες από 16.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

10 ώρες πρίν, Αγάπ είπε:

Πόσα ωάρια πήρατε και πόσα βάλατε για γονιμοποίηση? Εν τέλει αυτά που γονιμοποιηθηκαν τι ποιότητας χαρακτηρίστηκαν από τους εμβρυολογους? Αλλάξατε φάρμακα στη δεύτερη διέγερση? Έχετε κάνει καλλιέργειες και οι δύο σας για μικροβια? Ο τρόπος ζωής που κάνετε....κάπνισμα, αλκοόλ, γυμναστική, διατροφη? Τι μέθοδο ακολούθησαν για τη γονιμοποίηση, ICSI?

Κι εμείς με παρόμοιο θέμα στον ανδρικό παράγοντα, παταγωδες σπερμοδιαγραμμα εκείνη την ημέρα, βάλαμε για γονιμοποίηση 10 ωάρια και πήραμε 4 έμβρυα, 2 άριστα και 2 μέτρια. Σε ειδική εξέταση σαν καλλιέργεια του συζύγου είχε βγει και μεγαλοκυταροιος και έπαιρνε ένα χάπι πριν τη γονιμοποίηση για καλύτερα αποτελέσματα.

Δεν ξέρω εάν σε βοηθάει κάτι από αυτά που σου είπα, εύχομαι να βρείτε τον λόγο που δεν γονιμοποιουνται σύντομα.

Στη 1η ivf πήραμε 5 ωάρια με μόνο 1 ώριμο και γονιμοποιήθηκαν 2 τα οποία και μεταφέραμε και είχα κύηση. Στη 2η αλλάξαμε τα φάρμακα και πήραμε 9 ωάρια, τα 7 ήταν καλά και γονιμοποιήθηκαν 2 τα οποία και μεταφέραμε αλλα δεν έπιασαν. Οι εμβρυολογοι μόνο ποσο είχαν προχωρήσει μας είπαν. Γίνεται στο ναυτικό νοσοκομείο κι εκεί δεν τα χαρακτηρίζουν ως προς την ποιότητα. Εχουμε κάνει εξετάσεις για μικρόβια και δεν εχουμε.  Γενικά δεν πίνουμε, δεν καπνίζουμε, γυμναζομαστε και τρώμε υγιεινά. Ευχαριστω για την απάντηση!!

1 hour ago, Ele@n said:

Δεν χρειάζεται να κάνεις ωορρηξία την ίδια μέρα που κάνεις φυσιολογικά. Μπορεί να πάρει αρκετά παραπάνω αυτός ο κύκλος. Ειναι σύνηθες γενικά κάποιοι κύκλοι να πηγαίνουν πιο αργά. Το 1-2 που σου ειπα ειναι ο μέσος όρος ανταπόκρισης. Παρόλα αυτα εγώ έχω κάνει και 4 με femara και η angot 5 με κλομιφαίνη. Αλλά έχω κάνει και 1 μονο. 

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...