Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 49 λεπτά , Ria_ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ και για την απάντηση και την ευχή ! Μακάρι έχω πολύ άγχος δε ξέρω γιατί νομίζω λόγο της μέθης τη πήρα στραβά από την ωοληψια και μου έμεινε .

Ααα μάλιστα σε ευχαριστώ πολύ πολύ ! Ο γιατρός λέει λογικά δε θα βρούμε κάτι αλλά προληπτικά ήθελε να τη κάνουμε πριν την επόμενη έμβρυομεταφορα. Εγώ πάλι έχω άγχος αλλά ελπίζω να είναι όλα καλά. 

Καλά θα κάνεις...δεν είναι τίποτα...στο λέω εγώ που έτρεμα αν τι ψάρι τον Δεκέμβριο...κ τελικά ήταν ένα τίποτα...άρα μην αγχώνεσαι...λένε ότι βοηθάει πολύ κιόλας...άρα πολύ καλή επιτυχία!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 10 λεπτά , Pagor είπε:

Καλά θα κάνεις...δεν είναι τίποτα...στο λέω εγώ που έτρεμα αν τι ψάρι τον Δεκέμβριο...κ τελικά ήταν ένα τίποτα...άρα μην αγχώνεσαι...λένε ότι βοηθάει πολύ κιόλας...άρα πολύ καλή επιτυχία!!!!

Είχες κάνει μέθη και εσύ ,καταλάβαινες τη γινόταν ? 

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ ,μακάρι !!! ❤️❤️❤️ Ναι είπε θα μου κάνει και σκρατσινκ γιατί λέει βοηθάει και αυτό ! 

• Μου αρέσει 1

14 minutes ago, Ria_ said:

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ ,μακάρι !!! ❤️❤️❤️ Ναι είπε θα μου κάνει και σκρατσινκ γιατί λέει βοηθάει και αυτό ! 

Τίποτα δεν θα καταλάβεις, έναν ωραίο βαρύ ύπνο μόνο. Ούτε καν πόνους δεν θα έχεις μετά, ίσως μόνο ελάχιστους σαν περιόδου. Να μην αγχώνεσαι καθόλου  

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 34 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Τίποτα δεν θα καταλάβεις, έναν ωραίο βαρύ ύπνο μόνο. Ούτε καν πόνους δεν θα έχεις μετά, ίσως μόνο ελάχιστους σαν περιόδου. Να μην αγχώνεσαι καθόλου  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ,ηρέμησα λίγο γιατί ένα άγχος το είχα η αλήθεια ! 

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Κορίτσια καλημέρα!ήθελα να σας ρωτήσω αν είστε σε άδεια από την εργασία σας οι κοπέλες που έχετε ξεκινήσει προσπάθεια.ειμαι εκπαιδευτικός κ σκέφτομαι μήπως μπορέσω να βγω σε αναρρωτική διότι και το κλίμα στη δουλειά δεν είναι βοηθητικό 

Αχ ειμαι στην ιδια κατηγορια χαχα δεν εχω ξεκινησει ακομα. Θεου θελοντος σε 2 3 μηνες θα ξεκινησουμε. Εγω σιγουρα θα παρω μετα την εμβρυομεταφορα. Αν δεν κανω λαθος δικαιουμαστε 7 εργασιμες μερες για υποβοηθουμενη αναπαραγωγη. Ωστοσο αν το κλιμα δεν ειναι βοηθητικο να κανεις χρηση αναρρωτικων για να παρεις περισσοτερες μερες.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Ria_ είπε:

Ναι με μέθη έκανα κ εγώ...μια που κοιμασε και μια που ξυπνάς...απλά θα έχουν περάσει κ 10-15 λεπτά ..τίποτα δεν είναι...δεν καταλαβαίνεις τίποτα ..ούτε πονάς..εγώ την έκανα γύρω στις 9:30...στις 12:00 ήμουν ήδη στο αμάξι με τον άντρα μου...απλά θα έχεις μετά όλη μέρα λίγο ζάλη...απο την μέθη...ξάπλωσε κ ξεκουράσου μετά!

πρίν από 17 λεπτά , Pagor είπε:

Ναι με μέθη έκανα κ εγώ...μια που κοιμασε και μια που ξυπνάς...απλά θα έχουν περάσει κ 10-15 λεπτά ..τίποτα δεν είναι...δεν καταλαβαίνεις τίποτα ..ούτε πονάς..εγώ την έκανα γύρω στις 9:30...στις 12:00 ήμουν ήδη στο αμάξι με τον άντρα μου...απλά θα έχεις μετά όλη μέρα λίγο ζάλη...απο την μέθη...ξάπλωσε κ ξεκουράσου μετά!

Ααα μάλιστα τέλεια σε ευχαριστώ πολύ. Την προηγούμενη φορά με είχε πειράξει η μέθη στην ωοληψια βέβαια εκεί μου το είπε ότι έβαλαν λίγο παραπάνω όταν ξύπνησα είχε περάσει μια ώρα και να φανταστείς είχαμε πολλά ωάρια για αυτό μαλλον, αλλά μου έμεινε τώρα και καταλαβες. Σε ευχαριστώ πάντως με ηρεμήσετε η αλήθεια ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 57 λεπτά , Ria_ είπε:

Ααα μάλιστα τέλεια σε ευχαριστώ πολύ. Την προηγούμενη φορά με είχε πειράξει η μέθη στην ωοληψια βέβαια εκεί μου το είπε ότι έβαλαν λίγο παραπάνω όταν ξύπνησα είχε περάσει μια ώρα και να φανταστείς είχαμε πολλά ωάρια για αυτό μαλλον, αλλά μου έμεινε τώρα και καταλαβες. Σε ευχαριστώ πάντως με ηρεμήσετε η αλήθεια ! 

Στην ωοληψια ήμουν και εγώ χάλια και ήμουν χάλια για τις επόμενες 2 μέρες. Γι'αυτό φοβόμουν και εγώ αλλά στην υστεροσκοπηση τίποτα, να έκανα 10 τέτοια. Εγώ προσωπικά μετά δεν πονούσα καθόλου. Επίσης την επόμενη μέρα ήμουν περδικη ❤️

4 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Κορίτσια καλημέρα ελπίζω να εισται όλες καλά . Ήθελα να σας ρωτήσω αύριο έχω 11:30 ραντεβού για υστεροσκοπηση με μέθη ,μου είπαν 10 να είμαι εκεί νηστική και χωρίς νερό . Δε ρώτησα σήμερα τη ώρα πρέπει να φαω τελευταία φορά ,γιατί μας έχουν καλέσει σε ένα τραπέζι και για αυτό ρωτάω . Αν κάποια έχει κάνει και ξέρει μη περνω πάλι να ρωτάω χαχα 

Καλή επιτυχία σου εύχομαι κοπέλα μου..  να σε ρωτήσω..  Τί είναι η υστεροσκοπηση ? Και για ποιο λόγο γίνεται?

3 ώρες πρίν, Zaxaroulamak είπε:

Αχ ειμαι στην ιδια κατηγορια χαχα δεν εχω ξεκινησει ακομα. Θεου θελοντος σε 2 3 μηνες θα ξεκινησουμε. Εγω σιγουρα θα παρω μετα την εμβρυομεταφορα. Αν δεν κανω λαθος δικαιουμαστε 7 εργασιμες μερες για υποβοηθουμενη αναπαραγωγη. Ωστοσο αν το κλιμα δεν ειναι βοηθητικο να κανεις χρηση αναρρωτικων για να παρεις περισσοτερες μερες.

Είσαι εκπαιδευτικός ?σκέφτομαι να μου γράψει μια άδεια για υποβοηθούμενη ( αν κ θα κάνω σπερματεγχυση ,απλά σκέφτομαι να την προσαρμοσει) και ύστερα να χτυπήσω αναρρωτική ...άλλωστε διάβασα πως την άδεια της υποβοηθούμενης την παίρνεις όσες φορές κάνεις ...

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Lotos είπε:

Είσαι εκπαιδευτικός ?σκέφτομαι να μου γράψει μια άδεια για υποβοηθούμενη ( αν κ θα κάνω σπερματεγχυση ,απλά σκέφτομαι να την προσαρμοσει) και ύστερα να χτυπήσω αναρρωτική ...άλλωστε διάβασα πως την άδεια της υποβοηθούμενης την παίρνεις όσες φορές κάνεις ...

Και η σπερματέγχυση υποβοηθούμενη αναπαραγωγή είναι, όποτε λογικά δεν θα έχεις θέμα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Lotos είπε:

Ναι πρωτοβαθμιας εκπαιδευσης! Εγω στη σπερματεγχυση που εκανα δεν πηρα αδεια. Την καναμε Σαββατο και Δευτερα πηγα στη δουλεια γιατι μου ειχε πει ο γιατρος μου οτι συνεχιζω κανονικα την καθημερινοτητα μου και δε χρειαζεται να προσεξω κατι. Αν νιωθεις ομως οτι το χρειαζεσαι δεν το συζητω να το κανεις ετσι. Ναι κι εγω καπου το ειχα δει οτι αυτην την αδεια μπορεις να την παιρνεις σε καθε προσπαθεια! Καλη επιτυχια ευχομαι!

6 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Κορίτσια καλημέρα ελπίζω να εισται όλες καλά . Ήθελα να σας ρωτήσω αύριο έχω 11:30 ραντεβού για υστεροσκοπηση με μέθη ,μου είπαν 10 να είμαι εκεί νηστική και χωρίς νερό . Δε ρώτησα σήμερα τη ώρα πρέπει να φαω τελευταία φορά ,γιατί μας έχουν καλέσει σε ένα τραπέζι και για αυτό ρωτάω . Αν κάποια έχει κάνει και ξέρει μη περνω πάλι να ρωτάω χαχα 

Συνήθως οι οδηγίες είναι 12ωρη νηστεία. Καλή επιτυχία να έχεις!

πρίν από 16 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Ναι πρωτοβαθμιας εκπαιδευσης! Εγω στη σπερματεγχυση που εκανα δεν πηρα αδεια. Την καναμε Σαββατο και Δευτερα πηγα στη δουλεια γιατι μου ειχε πει ο γιατρος μου οτι συνεχιζω κανονικα την καθημερινοτητα μου και δε χρειαζεται να προσεξω κατι. Αν νιωθεις ομως οτι το χρειαζεσαι δεν το συζητω να το κανεις ετσι. Ναι κι εγω καπου το ειχα δει οτι αυτην την αδεια μπορεις να την παιρνεις σε καθε προσπαθεια! Καλη επιτυχια ευχομαι!

Σε ευχαριστώ πολύ!εύχομαι τα καλύτερα κ σε εσένα ..έχω συνολικά 4μηνες αναρρωτική και σκέφτομαι να πάρω τον ένα μήνα γτ δεν είμαι καθόλου καλά στο σχολείο.κανω μια ώρα διαδρομή και είμαι από άλλο μέρος γενικα..τώρα θα δείξει!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Butterfly 92 είπε:

Καλή επιτυχία σου εύχομαι κοπέλα μου..  να σε ρωτήσω..  Τί είναι η υστεροσκοπηση ? Και για ποιο λόγο γίνεται?

Δεν γνωρίζω όλο το εύρος της υστεροσκοπησης ...δηλαδή για πόσα πράγματα χρεισιμοποιητε αλλά θα σου πω μέχρι εκεί που γνωρίζω εγώ...

Υπάρχει η διαγνωστική υστεροσκοπηση και η επεμβατική..

Γίνεται με μέθη...απλά μπαινει ( απο κάτω) με μια καμερουλα καιβλέπει εάν όλα είναι καλά ..

Δηλαδή εάν στην μήτρα υπάρχου πολυποδακια ..ινομυωματα..διάφραγμα ..γενικά πράγματα που ενοχλούν σε μια σύλληψη..εάν δεν επέμβει σε κάτι ...ονομάζεται διαγνωστική ...εάν κάτι βρει κ το αφαίρεση ονομαζεται επεμβατικη...είναι ανώδυνη κ κρατάει 10-15 λεπτά φυσικά ανάλογα τι θα βρει...εγώ σε ένα μικρό πολυποδακι έκανε 10 λεπτά...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...