Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 42 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! 
Η ενδομητρίτιδα, αν και αμφιλεγόμενο θέμα γενικά, λένε οτι επηρεάζει και την εμφύτευση αλλά και οτι ευθύνεται για αποβολές. Υπάρχουν πολλές εξετάσεις να κάνεις για το μικροβίωμα της μήτρας. Οι πιο γνωστές ειναι ngs, Νίκα, emma/Alice, απλή βιοψία μήτρας 

Ναι, το γνωρίζω και θα βάλω κιόλας 🙂 Βασικά δικός μου άνθρωπος φέρνει στην Ελλάδα τα omnipod (ίδιο πράγμα αλλά άλλη μάρκα) οπότε θα  το βάλω δωρεάν 

Καλημέρα εμένα πάντως πέτυχε η εξωσωματική μετά από αγωγή για ενδομητριτιδα

Εγώ το πιστεύω ότι έφταιγε αυτό 

10 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Ναι αυριο θα σου τηλεφωνησουν ποσα γονιμοποιηθηκανε..ενεσεις εκανες ; ποσες μοναδες τη μερα; Κ τι ;

Γεια σου Νεφέλη μου .... Τι κάνουν τα μωράκια σου;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 44 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! 
Η ενδομητρίτιδα, αν και αμφιλεγόμενο θέμα γενικά, λένε οτι επηρεάζει και την εμφύτευση αλλά και οτι ευθύνεται για αποβολές. Υπάρχουν πολλές εξετάσεις να κάνεις για το μικροβίωμα της μήτρας. Οι πιο γνωστές ειναι ngs, Νίκα, emma/Alice, απλή βιοψία μήτρας 

Ναι, το γνωρίζω και θα βάλω κιόλας 🙂 Βασικά δικός μου άνθρωπος φέρνει στην Ελλάδα τα omnipod (ίδιο πράγμα αλλά άλλη μάρκα) οπότε θα  το βάλω δωρεάν 

Στη βιοψία μήτρας δε βρέθηκε κάτι..ωστόσο θα ρωτήσω κ τον γιατρό αν χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση.θεωρητικα η τρίτη εγκυμοσύνη πήγαινε καλά απλά το έχασα απ' λοίμωξη.πιθανολογουν πως ευθύνονται οι ΣΠΩ ..τώρα θα δείξει..

4 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Εννοείς με παλινδρομες ?επειδή κ εγώ έχω περάσει...

Ααα κατάλαβα...ελπίζω να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο..η αλήθεια είναι πως περνάει ο καιρός κ με αγχωνει ότι δεν βλέπω αποτέλεσμα ...επίσης δε γνωρίζω πως πρέπει να συνεχίσω γτ παλαιότερα είχα άμεσα σύλληψη αλλά κακό αποτέλεσμα.ποσο καιρό τα έπαιρνες ?τώρα σε τι φάση είσαι...εύχομαι τα καλύτερα !

Όχι δεν έχω μείνει ποτέ αλλά δεν έχω προσπαθήσει και ποτέ. Είμαι με δότη και αν εξαιρέσεις την ΠΩΑ που ανακάλυψα δεν έχω κάποιο πρόβλημα όποτε ο γιατρός πιστεύει ότι θα μπορούσα να μείνω κανονικά έγκυος και για αυτό ήθελε σπερματέγχυση. Βέβαια η πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής απέτυχε και ελπίζουμε στις επόμενες!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Σποράκι είπε:

Όχι δεν έχω μείνει ποτέ αλλά δεν έχω προσπαθήσει και ποτέ. Είμαι με δότη και αν εξαιρέσεις την ΠΩΑ που ανακάλυψα δεν έχω κάποιο πρόβλημα όποτε ο γιατρός πιστεύει ότι θα μπορούσα να μείνω κανονικά έγκυος και για αυτό ήθελε σπερματέγχυση. Βέβαια η πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής απέτυχε και ελπίζουμε στις επόμενες

Ελπίζω να το λύσουμε σύντομα..γτ όντως έχουμε κουραστεί ..νομίζω πλέον πως εγώ κ στη δουλειά δεν μπορώ να είμαι παραγωγική κ έχω να κάνω με παιδιά..σκέφτομαι να προσπαθήσω να βγω σε άδεια ...

1 hour ago, marmaki said:

@kateriiina25 θυμάμαι ένα ποστ σου πριν λίγες ημέρες που έλεγες ότι πήγες σε διατροφολόγο και σου είπε ότι είναι σημαντικό να κρατάς το σάκχαρο σε νορμάλ επίπεδα όλη την ημέρα.
Έχω μια γνωστή που έχει διαβήτη και επειδή σε καμπύλη σακχάρου μου είχαν βρει κι εμένα αντιδραστική υπογλυκαιμία εμπνεύστηκα από αυτήν και πήρα κάποιες συσκευές μέτρησης σακχάρου που τις βάζεις στο μπράτσο σου, συνδέεται με το κινητό σου με nfc και έχεις συνεχή μέτρηση του σακχάρου σου όλο το 24ωρο για να μη μετριόμαστε με το τρύπημα του δαχτύλου (εγώ δεν μπορούσα να βγάλω αίμα με αυτό το τρύπημα...) και να έχουμε έλεγχο του σακχάρου όλη την ημέρα.
Αν κάποιος έχει διαβήτη μπορεί να συνταγογραφηθεί, αλλιώς κοστίζει γύρω στα 55 ευρώ η μία συσκευή η οποία κρατάει 14 ημέρες κι έρχεται σπίτι σου. Αν χαλάσει η συσκευή επικοινωνείς μαζί τους και σου στέλνουν δωρεάν καινούργια.
Libre Link λέγεται

Εννοείται το ζάχαρο συνδέεται με υπογονιμότητα (ανωμαλία στην καμπύλη ζαχάρου γενικά). Έχω κι εγώ αντιδραστική υπογλυκαιμία και μια διατροφή χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη με φαί κάθε 2 ώρες (τις μετράω με το ρολοι), με έσωσε. Δεν το περίμενα. Και δεν έχω κι εκείνη την τρελή λιγούρα για γλυκά, που είχα πριν. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

15 minutes ago, Arriel_83 said:

Εννοείται το ζάχαρο συνδέεται με υπογονιμότητα (ανωμαλία στην καμπύλη ζαχάρου γενικά). Έχω κι εγώ αντιδραστική υπογλυκαιμία και μια διατροφή χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη με φαί κάθε 2 ώρες (τις μετράω με το ρολοι), με έσωσε. Δεν το περίμενα. Και δεν έχω κι εκείνη την τρελή λιγούρα για γλυκά, που είχα πριν. 

Σε έσωσε εννοείς έπαιξε ρόλο στην επιτυχία σου; Εγώ στην επόμενη έχω αποφασίσει να είμαι στρατιώτης. Και σε μένα μετρημένα γεύματα ανα δυο ωρες μου έχει δωσει. Στις υπόλοιπες έκοβα απλώς γλουτένη και ζάχαρη αλλα έτρωγα οποτε να ‘ναι και όσο να ‘ναι και νόμιζα οτι ήμουν εντάξει. Θα δω τώρα στην επόμενη πως θα πάει. 

49 minutes ago, Lotos said:

Στη βιοψία μήτρας δε βρέθηκε κάτι..ωστόσο θα ρωτήσω κ τον γιατρό αν χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση.θεωρητικα η τρίτη εγκυμοσύνη πήγαινε καλά απλά το έχασα απ' λοίμωξη.πιθανολογουν πως ευθύνονται οι ΣΠΩ ..τώρα θα δείξει..

Για την απλή βιοψία μήτρας λένε οτι μπορεί να βγάλει ψευδώς καθαρό αποτέλεσμα. Τι εννοείς το έχασες από λοίμωξη; Και γιατί ευθύνεται το ΣΠΩ γι αυτο;

eardp2.png

11 minutes ago, kateriiina25 said:

Σε έσωσε εννοείς έπαιξε ρόλο στην επιτυχία σου; Εγώ στην επόμενη έχω αποφασίσει να είμαι στρατιώτης. Και σε μένα μετρημένα γεύματα ανα δυο ωρες μου έχει δωσει. Στις υπόλοιπες έκοβα απλώς γλουτένη και ζάχαρη αλλα έτρωγα οποτε να ‘ναι και όσο να ‘ναι και νόμιζα οτι ήμουν εντάξει. Θα δω τώρα στην επόμενη πως θα πάει. 

Έπαιξε ναι! Καλά θα κάνεις να είσαι στρατιώτης. Αξιζει η θυσία. Μακάρι να το είχα πάρει κι εγώ νωρίτερα χαμπάρι. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Για την απλή βιοψία μήτρας λένε οτι μπορεί να βγάλει ψευδώς καθαρό αποτέλεσμα. Τι εννοείς το έχασες από λοίμωξη; Και γιατί ευθύνεται το ΣΠΩ γι αυτο;

Είχα τοξόπλασμα...ότι πολλές φορές δίνει κακής ποιότητας ωάρια...εγώ είχα μείνει 2φορες μόνη μου και την τρίτη με πρόκληση ωορρηξίας που έφτασα έως τη 12η που έμαθα ότι είχα τόξο..από τότε πέρασαν 2χρονια κ φέτος προσπαθώ να φτιάξω τον κύκλο...μαθαίνω συνεχώς για άλλες εγκυμοσύνες κ πικραινομαι που για εμάς είναι τόσο δύσκολο...δε θέλω να σας μαυρίσω τη ψυχή αλλά κυριευομαι από ανασφάλεια δυστυχως

πρίν από 9 λεπτά , Lotos είπε:

Είχα τοξόπλασμα...ότι πολλές φορές δίνει κακής ποιότητας ωάρια...εγώ είχα μείνει 2φορες μόνη μου και την τρίτη με πρόκληση ωορρηξίας που έφτασα έως τη 12η που έμαθα ότι είχα τόξο..από τότε πέρασαν 2χρονια κ φέτος προσπαθώ να φτιάξω τον κύκλο...μαθαίνω συνεχώς για άλλες εγκυμοσύνες κ πικραινομαι που για εμάς είναι τόσο δύσκολο...δε θέλω να σας μαυρίσω τη ψυχή αλλά κυριευομαι από ανασφάλεια δυστυχως...μου βγάζει κάτι περίεργα ηοθονη και ίσως δεν έχω απαντήσει σωστα

13 minutes ago, Lotos said:

Είχα τοξόπλασμα...ότι πολλές φορές δίνει κακής ποιότητας ωάρια...εγώ είχα μείνει 2φορες μόνη μου και την τρίτη με πρόκληση ωορρηξίας που έφτασα έως τη 12η που έμαθα ότι είχα τόξο..από τότε πέρασαν 2χρονια κ φέτος προσπαθώ να φτιάξω τον κύκλο...μαθαίνω συνεχώς για άλλες εγκυμοσύνες κ πικραινομαι που για εμάς είναι τόσο δύσκολο...δε θέλω να σας μαυρίσω τη ψυχή αλλά κυριευομαι από ανασφάλεια δυστυχως

Χωρίς να ειμαι και σίγουρη γι αυτο που θα πω, νομίζω οτι το τοξόπλασμα ειναι λόγος ενδομητριτιδας 

eardp2.png

πρίν από 18 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Χωρίς να ειμαι και σίγουρη γι αυτο που θα πω, νομίζω οτι το τοξόπλασμα ειναι λόγος ενδομητριτιδας 

Εννοείς την προκαλεί ?θα ρωτήσω και τον γιατρό ββ...

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα ελπίζω να εισται όλες καλά . Ήθελα να σας ρωτήσω αύριο έχω 11:30 ραντεβού για υστεροσκοπηση με μέθη ,μου είπαν 10 να είμαι εκεί νηστική και χωρίς νερό . Δε ρώτησα σήμερα τη ώρα πρέπει να φαω τελευταία φορά ,γιατί μας έχουν καλέσει σε ένα τραπέζι και για αυτό ρωτάω . Αν κάποια έχει κάνει και ξέρει μη περνω πάλι να ρωτάω χαχα 

πρίν από 17 λεπτά , Ria_ είπε:

Κορίτσια καλημέρα ελπίζω να εισται όλες καλά . Ήθελα να σας ρωτήσω αύριο έχω 11:30 ραντεβού για υστεροσκοπηση με μέθη ,μου είπαν 10 να είμαι εκεί νηστική και χωρίς νερό . Δε ρώτησα σήμερα τη ώρα πρέπει να φαω τελευταία φορά ,γιατί μας έχουν καλέσει σε ένα τραπέζι και για αυτό ρωτάω . Αν κάποια έχει κάνει και ξέρει μη περνω πάλι να ρωτάω χαχα 

καλό είναι μέχρι τις 10 να έχεις φάει, καλή επιτυχία!

πρίν από 29 λεπτά , Ria_ είπε:

Εγώ που είχα πάει 9:00 μου είχαν πει μέχρι τις 9:00 το βράδυ φάει( όχι βαρύ βέβαια) κ μετά τις 12:00 ούτε νερό ..

Να ξέρεις δέν είναι τίποτα σαν διαδικασία 10 λεπτακια...πολύ καλή επιτυχία!!

πρίν από 22 λεπτά , silvy22 είπε:

καλό είναι μέχρι τις 10 να έχεις φάει, καλή επιτυχία!

Σε ευχαριστώ πολύ και για την απάντηση και την ευχή ! Μακάρι έχω πολύ άγχος δε ξέρω γιατί νομίζω λόγο της μέθης τη πήρα στραβά από την ωοληψια και μου έμεινε .

πρίν από 10 λεπτά , Pagor είπε:

Εγώ που είχα πάει 9:00 μου είχαν πει μέχρι τις 9:00 το βράδυ φάει( όχι βαρύ βέβαια) κ μετά τις 12:00 ούτε νερό ..

Να ξέρεις δέν είναι τίποτα σαν διαδικασία 10 λεπτακια...πολύ καλή επιτυχία!!

Ααα μάλιστα σε ευχαριστώ πολύ πολύ ! Ο γιατρός λέει λογικά δε θα βρούμε κάτι αλλά προληπτικά ήθελε να τη κάνουμε πριν την επόμενη έμβρυομεταφορα. Εγώ πάλι έχω άγχος αλλά ελπίζω να είναι όλα καλά. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Lotos said:

Εννοείς την προκαλεί ?θα ρωτήσω και τον γιατρό ββ...

Ναι αλλά πιθανότατα να λεω και βλακείες. Ρώτα καλού κακού.

Το τοξόπλασμα γνωρίζεις πως το κόλλησες αλήθεια; Είχες προλάβει να πάρεις θεραπεία καθόλου ή το ανακαλύψατε μετά την αποβολή; Λυπάμαι πολύ γι αυτό που πέρασες. Εύχομαι να έχεις γρήγορα θετικά αποτελέσματα.
Σε ρώτησα και πριν αλλά δεν μου απάντησες. Μόνη σου κάνεις ωορρηξία ή όχι;

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...