Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια .. Έχω να πω πως είστε όλες φοβερές !!!! Σήμερα έκανα την πρώτη μου ωοληψια από τρόποι ήμερο φυσικό κύκλο και είχαμε 9 ωάρια !!!! Αύριο θα ξέρω λογικά αν κ ποσά έχουν γονιμοποιηθεί σωστά ;; 

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 10 λεπτά , Ririii88 είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια .. Έχω να πω πως είστε όλες φοβερές !!!! Σήμερα έκανα την πρώτη μου ωοληψια από τρόποι ήμερο φυσικό κύκλο και είχαμε 9 ωάρια !!!! Αύριο θα ξέρω λογικά αν κ ποσά έχουν γονιμοποιηθεί σωστά ;; 

Ναι αυριο θα σου τηλεφωνησουν ποσα γονιμοποιηθηκανε..ενεσεις εκανες ; ποσες μοναδες τη μερα; Κ τι ;

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια !εύχομαι όλα να σας πάνε όπως τα θέλετε και σύντομα να έχετε μωράκι στην αγκαλιά σας ..εχω .σπω και τώρα παίρνω femara για πρόκληση ωορρηξίας..έως τη 12η μέρα δυστυχώς δεν είδαμε να υπάρχει ανταπόκριση αλλά θα πάω πάλι την Παρασκευή ...προσπαθώ να διαχειριστώ τη ματαίωση...έμαθα μάλιστα για συγγενή μου που είναι έγγυος κ ενώ χάρηκα για αυτή με κατέκλυσε πίκρα για τη δική μου κατάσταση..είχα και 3εγκυμοσυνες χωρίς παιδί βέβαια....

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 13 λεπτά , Lotos είπε:

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια !εύχομαι όλα να σας πάνε όπως τα θέλετε και σύντομα να έχετε μωράκι στην αγκαλιά σας ..εχω .σπω και τώρα παίρνω femara για πρόκληση ωορρηξίας..έως τη 12η μέρα δυστυχώς δεν είδαμε να υπάρχει ανταπόκριση αλλά θα πάω πάλι την Παρασκευή ...προσπαθώ να διαχειριστώ τη ματαίωση...έμαθα μάλιστα για συγγενή μου που είναι έγγυος κ ενώ χάρηκα για αυτή με κατέκλυσε πίκρα για τη δική μου κατάσταση..είχα και 3εγκυμοσυνες χωρίς παιδί βέβαια....

Όλες τα περνάμε αυτά τα στάδια και είναι απολύτως λογικό. Εγώ πάντως για να βοηθάω τον εαυτό μου λέω ότι θα έρθει και η δίκη σου η σειρά, αργά ή γρήγορα. Σχεδόν πάντα έρχεται. Γερο στομάχι μόνο και υπομονή. Δεν είδατε κανένα ωοθυλάκιο;;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Σποράκι είπε:

Όλες τα περνάμε αυτά τα στάδια και είναι απολύτως λογικό. Εγώ πάντως για να βοηθάω τον εαυτό μου λέω ότι θα έρθει και η δίκη σου η σειρά, αργά ή γρήγορα. Σχεδόν πάντα έρχεται. Γερο στομάχι μόνο και υπομονή. Δεν είδατε κανένα ωοθυλάκιο;;

Υπάρχουν πολλά άλλα δεν έχει πάρει κάποιο μπροστά.μου είπε ίσως Πάρου  αργότερα .εσείς με ενέσιμα πήγατε απευθείας ?σκέφτομαι πρώτα την σπερματεγχυση κ ύστερα την εξωσωματική..γενικά χαωνομαι δυστυχώς 

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , Nephele78 είπε:

Ναι αυριο θα σου τηλεφωνησουν ποσα γονιμοποιηθηκανε..ενεσεις εκανες ; ποσες μοναδες τη μερα; Κ τι ;

Έκανα 5 μέρες 75 μονάδες Gonal και από την 4η μέρα του κύκλου έπαιρνα femmara..

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Lotos said:

Καλησπέρα! Έχω κάνει πολλούς μήνες με femara μόνο όπως εσύ λόγω ΣΠΩ και υπήρχαν κάποιοι κύκλοι που αργούσε πολύ να πάρει μπρος κάποιο ωοθυλάκιο. Είχε τύχει να κάνω ωορρηξία και την 25η μέρα και σε άλλους κύκλους έκανα και 13η

eardp2.png

1 hour ago, Lotos είπε:

Υπάρχουν πολλά άλλα δεν έχει πάρει κάποιο μπροστά.μου είπε ίσως Πάρου  αργότερα .εσείς με ενέσιμα πήγατε απευθείας ?σκέφτομαι πρώτα την σπερματεγχυση κ ύστερα την εξωσωματική..γενικά χαωνομαι δυστυχώς 

Εγώ έκανα σπερματέγχυση δυο φορές πριν προχωρήσω σε εξωσωματική αλλά ήμουν λίγο ιδιαίτερη περίπτωση. Λογικό στην αρχή να αγχώνεσαι αλλά σιγά σιγά που θα μάθεις τα κόλπα δεν θα σε τρομάζουν αυτά. Αν βλέπει πολλά ωοθυλακια θα πάρουν μπρος, τα φεμαρα τα κάνουν αυτά.

5 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Εγώ έκανα σπερματέγχυση δυο φορές πριν προχωρήσω σε εξωσωματική αλλά ήμουν λίγο ιδιαίτερη περίπτωση. Λογικό στην αρχή να αγχώνεσαι αλλά σιγά σιγά που θα μάθεις τα κόλπα δεν θα σε τρομάζουν αυτά. Αν βλέπει πολλά ωοθυλακια θα πάρουν μπρος, τα φεμαρα τα κάνουν αυτά.

Εννοείς με παλινδρομες ?επειδή κ εγώ έχω περάσει...

5 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Καλησπέρα! Έχω κάνει πολλούς μήνες με femara μόνο όπως εσύ λόγω ΣΠΩ και υπήρχαν κάποιοι κύκλοι που αργούσε πολύ να πάρει μπρος κάποιο ωοθυλάκιο. Είχε τύχει να κάνω ωορρηξία και την 25η μέρα και σε άλλους κύκλους έκανα και 13η

Ααα κατάλαβα...ελπίζω να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο..η αλήθεια είναι πως περνάει ο καιρός κ με αγχωνει ότι δεν βλέπω αποτέλεσμα ...επίσης δε γνωρίζω πως πρέπει να συνεχίσω γτ παλαιότερα είχα άμεσα σύλληψη αλλά κακό αποτέλεσμα.ποσο καιρό τα έπαιρνες ?τώρα σε τι φάση είσαι...εύχομαι τα καλύτερα !

9 ώρες πρίν, Vera87 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα..έκανα την εξέταση Νικά και βρέθηκε φλεγμονή.μου είπε ο γιατρός για εγχύσεις αντιβίωσης.ξερετε πόσο κοστίζουν?κ αν κάποια έιχε μπει σε αυτή τη διαδικασία?έχω στο ιστορικό μου παλινδρόμες κυήσεις?κ αν έχει αποτέλεσμα η θεραπεία?

Εγω έκανα εγχυσεις μέχρι πριν 2 εβδομάδες.. Πλήρωνα 20€ την μια.. Πόσες σου είπε να κάνεις;

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!ήθελα να σας ρωτήσω αν είστε σε άδεια από την εργασία σας οι κοπέλες που έχετε ξεκινήσει προσπάθεια.ειμαι εκπαιδευτικός κ σκέφτομαι μήπως μπορέσω να βγω σε αναρρωτική διότι και το κλίμα στη δουλειά δεν είναι βοηθητικό 

2 hours ago, Lotos said:

Εννοείς με παλινδρομες ?επειδή κ εγώ έχω περάσει...

Ααα κατάλαβα...ελπίζω να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο..η αλήθεια είναι πως περνάει ο καιρός κ με αγχωνει ότι δεν βλέπω αποτέλεσμα ...επίσης δε γνωρίζω πως πρέπει να συνεχίσω γτ παλαιότερα είχα άμεσα σύλληψη αλλά κακό αποτέλεσμα.ποσο καιρό τα έπαιρνες ?τώρα σε τι φάση είσαι...εύχομαι τα καλύτερα !

Τα έπαιρνα για κανα χρόνο περίπου προσπαθώντας φυσιολογικά αλλά δεν καταφέραμε τίποτα. Μην σε ρίχνω ομως, εμείς είχαμε κι άλλα θέματα. Μια κλειστή σάλπιγγα, οριακό σπέρμα και ενδομητρίτιδα. Μετά έκανα ωοληψίες με τα femara και πήραμε 3 καλά έμβρυα αλλά με αποτυχημένη ετ. Τελικά κατέληξα σε διέγερση κανονική που μαζέψαμε πιο πολλά, παρολα αυτά παιδευόμαστε ακόμα, σε λίγο καιρό θα κάνουμε την 4η μεταφορά. 
Εσύ εχεις εικόνα πολυκυστικών ή το σύνδρομο; Ωορρηξία κάνεις κανονικά μόνη σου;

eardp2.png

πρίν από 19 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Τα έπαιρνα για κανα χρόνο περίπου προσπαθώντας φυσιολογικά αλλά δεν καταφέραμε τίποτα. Μην σε ρίχνω ομως, εμείς είχαμε κι άλλα θέματα. Μια κλειστή σάλπιγγα, οριακό σπέρμα και ενδομητρίτιδα. Μετά έκανα ωοληψίες με τα femara και πήραμε 3 καλά έμβρυα αλλά με αποτυχημένη ετ. Τελικά κατέληξα σε διέγερση κανονική που μαζέψαμε πιο πολλά, παρολα αυτά παιδευόμαστε ακόμα, σε λίγο καιρό θα κάνουμε την 4η μεταφορά. 
Εσύ εχεις εικόνα πολυκυστικών ή το σύνδρομο; Ωορρηξία κάνεις κανονικά μόνη σου;

Αχ κορίτσι μου !!θα είμαι από τους ανθρώπους που θα χαρώ τοσοοοοι πολύ όταν ακούσω τα καλά σου νέα!και για όλες εδώ τις κοπέλες..διαβάζω τι γράφεις κ συγκινούμαι.την ενδομητριτδα πως την ανακαλύψεις ?εμποδίζει τη σύλληψη?

• Μου αρέσει 1

@kateriiina25 θυμάμαι ένα ποστ σου πριν λίγες ημέρες που έλεγες ότι πήγες σε διατροφολόγο και σου είπε ότι είναι σημαντικό να κρατάς το σάκχαρο σε νορμάλ επίπεδα όλη την ημέρα.
Έχω μια γνωστή που έχει διαβήτη και επειδή σε καμπύλη σακχάρου μου είχαν βρει κι εμένα αντιδραστική υπογλυκαιμία εμπνεύστηκα από αυτήν και πήρα κάποιες συσκευές μέτρησης σακχάρου που τις βάζεις στο μπράτσο σου, συνδέεται με το κινητό σου με nfc και έχεις συνεχή μέτρηση του σακχάρου σου όλο το 24ωρο για να μη μετριόμαστε με το τρύπημα του δαχτύλου (εγώ δεν μπορούσα να βγάλω αίμα με αυτό το τρύπημα...) και να έχουμε έλεγχο του σακχάρου όλη την ημέρα.
Αν κάποιος έχει διαβήτη μπορεί να συνταγογραφηθεί, αλλιώς κοστίζει γύρω στα 55 ευρώ η μία συσκευή η οποία κρατάει 14 ημέρες κι έρχεται σπίτι σου. Αν χαλάσει η συσκευή επικοινωνείς μαζί τους και σου στέλνουν δωρεάν καινούργια.
Libre Link λέγεται

42 minutes ago, Lotos said:

Αχ κορίτσι μου !!θα είμαι από τους ανθρώπους που θα χαρώ τοσοοοοι πολύ όταν ακούσω τα καλά σου νέα!και για όλες εδώ τις κοπέλες..διαβάζω τι γράφεις κ συγκινούμαι.την ενδομητριτδα πως την ανακαλύψεις ?εμποδίζει τη σύλληψη?

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! 
Η ενδομητρίτιδα, αν και αμφιλεγόμενο θέμα γενικά, λένε οτι επηρεάζει και την εμφύτευση αλλά και οτι ευθύνεται για αποβολές. Υπάρχουν πολλές εξετάσεις να κάνεις για το μικροβίωμα της μήτρας. Οι πιο γνωστές ειναι ngs, Νίκα, emma/Alice, απλή βιοψία μήτρας 

13 minutes ago, marmaki said:

@kateriiina25 θυμάμαι ένα ποστ σου πριν λίγες ημέρες που έλεγες ότι πήγες σε διατροφολόγο και σου είπε ότι είναι σημαντικό να κρατάς το σάκχαρο σε νορμάλ επίπεδα όλη την ημέρα.
Έχω μια γνωστή που έχει διαβήτη και επειδή σε καμπύλη σακχάρου μου είχαν βρει κι εμένα αντιδραστική υπογλυκαιμία εμπνεύστηκα από αυτήν και πήρα κάποιες συσκευές μέτρησης σακχάρου που τις βάζεις στο μπράτσο σου, συνδέεται με το κινητό σου με nfc και έχεις συνεχή μέτρηση του σακχάρου σου όλο το 24ωρο για να μη μετριόμαστε με το τρύπημα του δαχτύλου (εγώ δεν μπορούσα να βγάλω αίμα με αυτό το τρύπημα...) και να έχουμε έλεγχο του σακχάρου όλη την ημέρα.
Αν κάποιος έχει διαβήτη μπορεί να συνταγογραφηθεί, αλλιώς κοστίζει γύρω στα 55 ευρώ η μία συσκευή η οποία κρατάει 14 ημέρες κι έρχεται σπίτι σου. Αν χαλάσει η συσκευή επικοινωνείς μαζί τους και σου στέλνουν δωρεάν καινούργια.
Libre Link λέγεται

Ναι, το γνωρίζω και θα βάλω κιόλας 🙂 Βασικά δικός μου άνθρωπος φέρνει στην Ελλάδα τα omnipod (ίδιο πράγμα αλλά άλλη μάρκα) οπότε θα  το βάλω δωρεάν 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...