Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , Αγάπ είπε:

Και από την Οικονομόπουλου δεν βρήκες τίποτα? Λένε ότι φταίνε τα έμβρυα?

Θα ξαναπάω τώρα, μου το ζήτησε η ίδια όταν έμαθε ότι απέβαλα ξανά. Μάλλον έχει και αλλά να δούμε πέρα από το πρώτο μεγάλο πακέτο που έκανα μετά τη βιοχημική, τι να πω δε ξέρω. 
Δεν εχω μιλήσει ακόμη ούτε και με το γιατρό μου αναλυτικά  μέχρι να  έρθει η 1η κανονική περίοδος, να δω τι θα πει και αυτός, ο οποίος εξειδικεύεται στις καθ´εξιν…

Δεν μου μιλησαν για τα έμβρυα αυτή τη φορά, πιο πολύ προς σπερμα πήγαν και θέλουν επαναληπτικές. Δυστυχώς η ωοληψια της αποβολής είχε γίνει αλήθεια με πολύ κακό σπερμα…

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 9 λεπτά , Chris_V είπε:

Θα ξαναπάω τώρα, μου το ζήτησε η ίδια όταν έμαθε ότι απέβαλα ξανά. Μάλλον έχει και αλλά να δούμε πέρα από το πρώτο μεγάλο πακέτο που έκανα μετά τη βιοχημική, τι να πω δε ξέρω. 
Δεν εχω μιλήσει ακόμη ούτε και με το γιατρό μου αναλυτικά  μέχρι να  έρθει η 1η κανονική περίοδος, να δω τι θα πει και αυτός, ο οποίος εξειδικεύεται στις καθ´εξιν…

Δεν μου μιλησαν για τα έμβρυα αυτή τη φορά. 

...λυπάμαι για τις απώλειες σου, εύχομαι σύντομα να βρείτε την αιτια και την επόμενη φορά να πάνε όλα καλά!!! Μέχρι τότε στο ύψος σου, χαμόγελο και θα το βρείτε, εδώ είμαστε όλες να βοηθάμε 🥰

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Αγάπ είπε:

...λυπάμαι για τις απώλειες σου, εύχομαι σύντομα να βρείτε την αιτια και την επόμενη φορά να πάνε όλα καλά!!! Μέχρι τότε στο ύψος σου, χαμόγελο και θα το βρείτε, εδώ είμαστε όλες να βοηθάμε 🥰

Περιμένω υπομονετικά το rainbow 🌈 μωράκι και εγώ! 

• Μου αρέσει 2

On 11/2/2023 at 10:33 ΠΜ, Georgiakou είπε:

Καλησπέρα!Τι είδους πρόβλημα υπάρχει με το σπερμα;Δεν διορθώνεται ; 

Η δίκη μου συμβουλή είναι όχι άγχος!Δεν πονάει καθόλου,ούτε η ωοληψια ούτε η έτ!Πηγαινε χαλαρά με χαμόγελο και θετική διάθεση!!Καλη επιτυχία και σύντομα μια τεράστια χοριακη!! 

Σ ευχαριστώ πολυυυυ.. αύριο είναι η ωοληψια μου .. 🙄

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια σας διαβάζω εδώ κ καιρό και βλέπω πως ξέρετε πολλά πανω στις εξωσωματικές.. Θα ήθελα λοιπον να ρωτησω κάτι.. Οταν εκανα την ωοληψια μου πήρανε 17 ωάρια κ μου είπανε πως υπηρχαν κ αλλα, αλλά πήραν μόνο τα καλυτερα.. Αναρωτιέμαι ετσι πράττουν όλοι; μήπως θα έπρεπε να πάρουν κ κάποια απ τα υπολοιπα;

Διαφημίσεις

5 hours ago, dec-e said:

27 εννοείς? θα τον ρωτήσω στο ραντεβού που έχουμε στις 20, φαντάζομαι για να δει το ενδομήτριο κ να μετρήσουμε ορμόνες. Με μια πρόχειρη έρευνα διαδικτυακά λέει για βλαστοκύστες 5 ημερών 6η μέρα. δεν ξέρω, πολύ μπέρδεμα. ενώ για τα 3 ημερών έγραφε 3 μέρες προγεστερόνη 

ευχαριστώ πολύ, επίσης!

Ναι 27 εννοούσα, sorry. Εγώ κορίτσι μου ξέρω οτι την βλαστοκύστη την βάζεις την 5η μέρα όπως ακριβώς ειναι και η ηλικία της, όχι την 6η. Τώρα απο κει και πέρα προφανώς κάποιοι γιατροί πειραματίζονται. 

4 hours ago, Pagor said:

Αχ βρε κορίτσια ...έχω μια απορία ..διαβάζω παντού για την θερμοκρασία που πρέπει να έχουμε εάν όλα έχουν πάει καλά ..να φανταστώ ότι εμείς που περιμένουν για χοριακη κ θέλουμε να δούμε θετικό πρέπει να είναι γύρω στους 37 εεε??? 

Απλά εμένα ούτε καν ...κ λέω αυτό ήταν δηλαδή ...πάει...να μην περιμένω να δω κατι καλό??? Είχε καμία θετική χοριακη αλλά η θερμοκρασία της να ήταν στα φυσιολογικά????

Τι ήθελα κ διάβασα κάτι άρθρα...με επηρέασαν...κ λέω κατάλαβα...μαύρα χάλια δηλαδή εάν πρέπει να έχουμε 37... 

Έτσι για πλάκα την μέτρησα μια μέρα είχα 36,4 κ εδώ κ λίγες μέρες την μέτρησα ..μεσημέρι κ απόγευμα πάντα...αλλά εκεί...χαμηλά ..άρα σημαίνει ότι πάει????

Να μην σε απασχολεί η θερμοκρασία. Κι εγώ που ειχα 37.2 ειχα παρει αρνητικό. Αυτά ειναι να τα κοιτάνε όσες έχουν φυσιολογική εγκυμοσύνη, όχι εμείς με τόσα φάρμακα 

2 hours ago, Tintin said:

Κορίτσια σας διαβάζω εδώ κ καιρό και βλέπω πως ξέρετε πολλά πανω στις εξωσωματικές.. Θα ήθελα λοιπον να ρωτησω κάτι.. Οταν εκανα την ωοληψια μου πήρανε 17 ωάρια κ μου είπανε πως υπηρχαν κ αλλα, αλλά πήραν μόνο τα καλυτερα.. Αναρωτιέμαι ετσι πράττουν όλοι; μήπως θα έπρεπε να πάρουν κ κάποια απ τα υπολοιπα;

Μόνο αν ειναι κάποια ανώριμα μπορεί να μην τα πάρουν (πολύ μικρά δηλαδή). Διαφορετικά πρέπει να τα πάρουν όλα γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Μήπως σου είχαν πει μεγέθη; 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

7 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ναι 27 εννοούσα, sorry. Εγώ κορίτσι μου ξέρω οτι την βλαστοκύστη την βάζεις την 5η μέρα όπως ακριβώς ειναι και η ηλικία της, όχι την 6η. Τώρα απο κει και πέρα προφανώς κάποιοι γιατροί πειραματίζονται. 

Να μην σε απασχολεί η θερμοκρασία. Κι εγώ που ειχα 37.2 ειχα παρει αρνητικό. Αυτά ειναι να τα κοιτάνε όσες έχουν φυσιολογική εγκυμοσύνη, όχι εμείς με τόσα φάρμακα 

Μόνο αν ειναι κάποια ανώριμα μπορεί να μην τα πάρουν (πολύ μικρά δηλαδή). Διαφορετικά πρέπει να τα πάρουν όλα γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Μήπως σου είχαν πει μεγέθη; 

Οταν είχα πάει για τον τελευταιο υπέρηχο πριν την λήψη είχε μετρήσει γύρω στα 25 κ είπε στην μαία δεν θα τα μετρησω όλα τωρα.. Ισως έπρεπε ν ρωτησω άλλα δεν το εκανα..

22 ώρες πρίν, Butterfly 92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.. ποιες περιμένουν να περάσουν οι μέρες για χοριακη??? Νιώθω ότι δεν περνάνε οι ώρες και οι μέρες... και συμπτώμα κανένα.. 

Καλημέρα σου, πότε με το καλό έχεις την χοριακή σου;

Διαφημίσεις

34 minutes ago, Pagor said:

Αρνητική.. 0,1...

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όσα κορίτσια περιμένουν!

Κουράγιο κορίτσι μου, λυπάμαι πολύ ☹️ Εμένα με βοηθάει να συνέλθω ο προγραμματισμός για την επόμενη προσπάθεια 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

eardp2.png

πρίν από 38 λεπτά , Pagor είπε:

Αρνητική.. 0,1...

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όσα κορίτσια περιμένουν!

Λυπάμαι παρά πολύ…καλο κουράγιο!μια μεγάλη αγκαλιά και από εμένα!❤️

• Ευχαριστώ 1

On 9/1/2023 at 5:26 ΜΜ, Pink or Blu είπε:

Γεια σας, πρώτη φορά γράφω και κάνω και ομάδα θα ήθελα εμπειριες όσες έχετε κάνει η θα κάνετε εξωσωματική.

εγω προσωπικά περιμένω ποτέ θα αδιαθετήσω για να πάω.

Καλη αρχή σε όλες μας

Kαλή αρχή κορίτσια, έτσι ήμουν και μετά ήρθαν τα διδυμάκια μου, να ναι καλά η γιατρός μου τότε, να περιμένεις μερικές μερες ναι και να ξεκινήσει ο συντροφος βιταμίνες, βοηθάει και ηταν απο τα πρωτα που ακουσα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...