Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 29 λεπτά , Pagor είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...μου έδωσες μια ανάσα...αύριο έχω....τόσες μέρες καλά ήμουν αλλά σήμερα είμαι στα κοκκινα...όσο κ να θέλω να κάνω αλλά πράγματα το μυαλό μου μόνο εκεί...!!!

Πολύ καλη επιτυχία!!πες μας αυριο αν θέλεις…ότι και να κανεις το μυαλό εκεί!!υπομονη και κουράγιο!!και πολλές ανάσες!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 31 λεπτά , Pagor είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...μου έδωσες μια ανάσα...αύριο έχω....τόσες μέρες καλά ήμουν αλλά σήμερα είμαι στα κοκκινα...όσο κ να θέλω να κάνω αλλά πράγματα το μυαλό μου μόνο εκεί...!!!

Και εγώ το κοιτούσα αυτό άλλη στην επόμενη δεν θα το κάνω. Δεν έχουν όλες τα ίδια συμπτώματα. Καλή επιτυχία αύριο, περιμένουμε νέα σου!

πρίν από 47 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Στη 1η εξωσωματική που έμεινα έγκυος είχα φυσιολογική θερμοκρασία και κανένα σύμπτωμα!δεν σημαίνει τίποτα!καλη επιτυχία!ποτε πας για χοριακη; 

Θα ήθελα και εγώ τη γνώμη σας σε κάποια πράγματα αν γνωρίζετε. 1ον) υπάρχει περίπτωση να παίζει ρόλο το εργαστήριο στην επιτυχία; Πχ στο προχώρημα των εμβρύων; 2ον) σε περίπτωση όπου το σπερμα είναι το θέμα είναι καλύτερη η μικρογονιμοποιηση ή υπάρχει περίπτωση να τραυματίζεται το ωάριο και γι αυτό να μην επιβιώνουν;

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Σίγουρα το εργαστήριο παίζει ρόλο, απλά πιστεύω ότι τα περισσότερα και τα γνωστά πληρούν όλα τις προδιαγραφές. Μικρογονιμοποιηση αν δεν κάνω λάθος κάνουν σε ωαρια που βγαίνουν από κατάψυξη και όταν υπάρχει θέμα με το σπερμα. Δεν γνωρίζω ακριβως ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα αλλά σίγουρα γίνεται για βοήθεια. Αν είμαστε οκ με το σπερμα προχωρούν σε κανονική γονιμοποίηση!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Σποράκι είπε:

Και εγώ το κοιτούσα αυτό άλλη στην επόμενη δεν θα το κάνω. Δεν έχουν όλες τα ίδια συμπτώματα. Καλή επιτυχία αύριο, περιμένουμε νέα σου!

Σίγουρα το εργαστήριο παίζει ρόλο, απλά πιστεύω ότι τα περισσότερα και τα γνωστά πληρούν όλα τις προδιαγραφές. Μικρογονιμοποιηση αν δεν κάνω λάθος κάνουν σε ωαρια που βγαίνουν από κατάψυξη και όταν υπάρχει θέμα με το σπερμα. Δεν γνωρίζω ακριβως ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα αλλά σίγουρα γίνεται για βοήθεια. Αν είμαστε οκ με το σπερμα προχωρούν σε κανονική γονιμοποίηση!!!

Ευχαριστω πολύ για την απάντηση. Ναι εμάς το θέμα μας είναι με το σπερμα αλλα η μικρογονιμοποιηση έγινε με φρέσκα ωάρια. Μάθαμε τώρα για μια αντίστοιχη περίπτωση με τη δική μας  όπου έγινε με τη κλασική και είχαν μεγάλη επιτυχία και αναρωτιόμαστε αν φταίει αυτό…

πρίν από 25 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλη επιτυχία!!πες μας αυριο αν θέλεις…ότι και να κανεις το μυαλό εκεί!!υπομονη και κουράγιο!!και πολλές ανάσες!

Εννοείται κ θα σας πω αύριο ..έτσι κ αλλιώς...ελπίζω να έχω όμορφα νέα..όπως κ να έχει μόλις πάρω τα αποτελεσματα θα σας πω τι έγινε!

• Μου αρέσει 4

10 ώρες πρίν, Butterfly 92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.. ποιες περιμένουν να περάσουν οι μέρες για χοριακη??? Νιώθω ότι δεν περνάνε οι ώρες και οι μέρες... και συμπτώμα κανένα.. 

Υπομονή γλυκιά μου.. Όλες έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο.. Εγώ είχα δει όλες τις σειρές στο Netflix! 

7 ώρες πρίν, MarGe2022 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. 

Είχα τον 3ο υπέρηχο σήμερα - μου βρήκαν 8 ωοθυλάκια. Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω μέγεθος για όλα, νομίζω δύο ήταν γύρω στο 16-16,5, ένα στο 18, άλλα δυο κάπου μεταξύ 12-16 και τρία γύρω στο 10. LH 1.8, Οιστραδ 583. Μου είπαν άλλον έναν υπέρηχο την πέμπτη, θα μου δοθούν οδηγίες για οβιτρέλ, και ωοληψία το Σάββατο. Περιττό να πω ότι έχω μεγάλη ανυπομονησία και ανησυχία - τα βράδια δεν κοιμάμαι καλά επίσης. Δεν μου είπαν να μείνω ξάπλα ή κάτι τέτοιο, είμαι βέβαια πολύ προσεκτική. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω κατά την γνώμη σας; Σας ευχαριστώ όλες. 

Ανάλογα με τον υπέρηχο της Πέμπτης θα αποφασίσει ο γιατρός για την ωοληψια. Θα προσπαθήσει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα χωρίς να θυσιασει άλλα.. 

Πριν την ωοληψια δεν υπάρχουν ιδιαίτερες συστάσεις.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Pagor είπε:

Αχ βρε κορίτσια ...έχω μια απορία ..διαβάζω παντού για την θερμοκρασία που πρέπει να έχουμε εάν όλα έχουν πάει καλά ..να φανταστώ ότι εμείς που περιμένουν για χοριακη κ θέλουμε να δούμε θετικό πρέπει να είναι γύρω στους 37 εεε??? 

Απλά εμένα ούτε καν ...κ λέω αυτό ήταν δηλαδή ...πάει...να μην περιμένω να δω κατι καλό??? Είχε καμία θετική χοριακη αλλά η θερμοκρασία της να ήταν στα φυσιολογικά????

Τι ήθελα κ διάβασα κάτι άρθρα...με επηρέασαν...κ λέω κατάλαβα...μαύρα χάλια δηλαδή εάν πρέπει να έχουμε 37... 

Έτσι για πλάκα την μέτρησα μια μέρα είχα 36,4 κ εδώ κ λίγες μέρες την μέτρησα ..μεσημέρι κ απόγευμα πάντα...αλλά εκεί...χαμηλά ..άρα σημαίνει ότι πάει????

Καλησπέρα! 

1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Στη 1η εξωσωματική που έμεινα έγκυος είχα φυσιολογική θερμοκρασία και κανένα σύμπτωμα!δεν σημαίνει τίποτα!καλη επιτυχία!ποτε πας για χοριακη; 

Θα ήθελα και εγώ τη γνώμη σας σε κάποια πράγματα αν γνωρίζετε. 1ον) υπάρχει περίπτωση να παίζει ρόλο το εργαστήριο στην επιτυχία; Πχ στο προχώρημα των εμβρύων; 2ον) σε περίπτωση όπου το σπερμα είναι το θέμα είναι καλύτερη η μικρογονιμοποιηση ή υπάρχει περίπτωση να τραυματίζεται το ωάριο και γι αυτό να μην επιβιώνουν;

Καλησπέρα! Το εργαστήριο και οι εμβρυολογοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Επίσης,η μικρογονιμοποιηση είναι η ιδανική λύση για περιπτώσεις όπως η ολιγοσπερμια(το έχει ο άντρας μου δυστυχώς).

Έκανα ωοληψια και την ίδια μέρα προχώρησαν οι εμβρυολογοι στην μικρογονιμοποιηση με φρέσκο σπέρμα,ενώ είχαμε και κατεψυγμένο. Από τα δέκα ωάρια, γονιμοποιηθηκαν τα 7 , πήραμε πέντε άριστες βλαστοκυστες και έχω μια μπέμπα 3,5 μηνών. Σκέφτομαι από Σεπτέμβρη να πάω πάλι στην κλινική για να ξεκινήσω τη διαδικασία για εμβρυομεταφορα,μου έμειναν άλλα δύο εμβρυακια. Σου εύχομαι καλή επιτυχία και σύντομα φουσκωμενη κοιλίτσα❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα! 

Καλησπέρα! Το εργαστήριο και οι εμβρυολογοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Επίσης,η μικρογονιμοποιηση είναι η ιδανική λύση για περιπτώσεις όπως η ολιγοσπερμια(το έχει ο άντρας μου δυστυχώς).

Έκανα ωοληψια και την ίδια μέρα προχώρησαν οι εμβρυολογοι στην μικρογονιμοποιηση με φρέσκο σπέρμα,ενώ είχαμε και κατεψυγμένο. Από τα δέκα ωάρια, γονιμοποιηθηκαν τα 7 , πήραμε πέντε άριστες βλαστοκυστες και έχω μια μπέμπα 3,5 μηνών. Σκέφτομαι από Σεπτέμβρη να πάω πάλι στην κλινική για να ξεκινήσω τη διαδικασία για εμβρυομεταφορα,μου έμειναν άλλα δύο εμβρυακια. Σου εύχομαι καλή επιτυχία και σύντομα φουσκωμενη κοιλίτσα❤️

Ευχαριστω παρά πολύ!!να χαίρεστε τη μπεμπουλα σας και με το καλο τα επόμενα!!εμεις πήραμε 9 ωάρια, τα 7 ήταν καλά, γονιμοποιήθηκαν τα 4, βάλαμε 2 αλλά τα άλλα 2 δεν προχώρησαν και δεν κρυοσυντηρησαμε. Το σπερμα της κρύο συντηρημένο. Αν θέλεις στειλε μου μήνυμα με γιατρό και κέντρο. 

1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Ευχαριστω πολύ για την απάντηση. Ναι εμάς το θέμα μας είναι με το σπερμα αλλα η μικρογονιμοποιηση έγινε με φρέσκα ωάρια. Μάθαμε τώρα για μια αντίστοιχη περίπτωση με τη δική μας  όπου έγινε με τη κλασική και είχαν μεγάλη επιτυχία και αναρωτιόμαστε αν φταίει αυτό…

Καλησπερα κι εμείς με σοβαρό  θέμα με το σπέρμα κάναμε μόνο μικρογονιμοποιηση (ICSI) αφού δεν είχε νόημα άλλη μέθοδος, η ταχύτητα των σπερματοζωαρίων ήταν 0, πως θα έφταναν να γονιμοποιησουν...ποτέ...το αποτέλεσμα ήταν θετικό! Καλή επιτυχία, εάν δεν ήταν καλή μέθοδος δεν θα την εφάρμοζαν.

πρίν από 9 λεπτά , Αγάπ είπε:

Καλησπερα κι εμείς με σοβαρό  θέμα με το σπέρμα κάναμε μόνο μικρογονιμοποιηση (ICSI) αφού δεν είχε νόημα άλλη μέθοδος, η ταχύτητα των σπερματοζωαρίων ήταν 0, πως θα έφταναν να γονιμοποιησουν...ποτέ...το αποτέλεσμα ήταν θετικό! Καλή επιτυχία, εάν δεν ήταν καλή μέθοδος δεν θα την εφάρμοζαν.

Ευχαριστω πολύ!!καλη τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι εκτός και αν το χαίρεστε ήδη το παιδάκι σας 😊

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Το εργαστήριο και ο εμβρυολογος παίζουν σιγουρα πολύ μεγάλο ρόλο. Όμως τα περισσότερα κέντρα νομίζω ότι είναι ενταξει στο θέμα αυτό. 
Εμεις που έχουμε θέμα με το σπερμα, την 1η και 2η φορά που δεν ήταν καθόλου καλό κάναμε μικρογονιμοποιηση. Και τις 2 φορές είχα θετικό αλλά η 1η βιοχημική και η 2η παλινδρόμησε.

Εχω διαβάσει οτι με τη μικρό έχουμε καλύτερα αποτελέσματα όταν το σπερμα δεν είναι καλό, ωστόσο και εγώ προβληματίζομαι σχετικά με το συσχετισμό μικρό και αποβολής. Μηπως τελικα αν είχαμε αφήσει τη φύση να επιλέξει και δεν γονιμοποιούνταν θα γλίτωνα την αποβολη; Ιδίως η τελευταία ήταν πολλή δύσκολη επέμβαση…
Αν κάποια κοπέλα ξέρει περισσότερα πολύ θα ήθελα να μάθω. 
Φρεσκα ήταν τα ωάρια  και τις 2 φορές. 
Ακόμα ψάχνουμε τι έγινε τη 2η αποβολη. Η εμβρυολογος το μονο που ειπε αρχικά ήταν να αποφύγουμε  την κατάψυξη την επόμενη γιατί αφού έχουμε θέμα με το σπερμα και ένα μονο κύτταρο να χάσουμε με το στρες απο την ψύξη και απόψυξη με αδύναμο σπερμα είναι θέμα. 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Pagor είπε:

Αχ βρε κορίτσια ...έχω μια απορία ..διαβάζω παντού για την θερμοκρασία που πρέπει να έχουμε εάν όλα έχουν πάει καλά ..να φανταστώ ότι εμείς που περιμένουν για χοριακη κ θέλουμε να δούμε θετικό πρέπει να είναι γύρω στους 37 εεε??? 

Απλά εμένα ούτε καν ...κ λέω αυτό ήταν δηλαδή ...πάει...να μην περιμένω να δω κατι καλό??? Είχε καμία θετική χοριακη αλλά η θερμοκρασία της να ήταν στα φυσιολογικά????

Τι ήθελα κ διάβασα κάτι άρθρα...με επηρέασαν...κ λέω κατάλαβα...μαύρα χάλια δηλαδή εάν πρέπει να έχουμε 37... 

Έτσι για πλάκα την μέτρησα μια μέρα είχα 36,4 κ εδώ κ λίγες μέρες την μέτρησα ..μεσημέρι κ απόγευμα πάντα...αλλά εκεί...χαμηλά ..άρα σημαίνει ότι πάει????

Μην διαβάζεις όλα αυτά.....Κι εγώ τα διάβαζα....τα σύμπτωματα είναι διαφορετικά σε κάθε γυναίκα

Πολυ καλή επιτυχία!!!

πρίν από 11 λεπτά , Chris_V είπε:

Το εργαστήριο και ο εμβρυολογος παίζουν σιγουρα πολύ μεγάλο ρόλο. Όμως τα περισσότερα κέντρα νομίζω ότι είναι ενταξει στο θέμα αυτό. 
Εμεις που έχουμε θέμα με το σπερμα, την 1η και 2η φορά που δεν ήταν καθόλου καλό κάναμε μικρογονιμοποιηση. Και τις 2 φορές είχα θετικό αλλά η 1η βιοχημική και η 2η παλινδρόμησε.

Εχω διαβάσει οτι με τη μικρό έχουμε καλύτερα αποτελέσματα όταν το σπερμα δεν είναι καλό, ωστόσο και εγώ προβληματίζομαι σχετικά με το συσχετισμό μικρό και αποβολής. Μηπως τελικα αν είχαμε αφήσει τη φύση να επιλέξει και δεν γονιμοποιούνταν θα γλίτωνα την αποβολη; Ιδίως η τελευταία ήταν πολλή δύσκολη επέμβαση…
Ακόμα ψάχνουμε τι έγινε τη 2η αποβολη. Η εμβρυολογος το μονο που ειπε αρχικά ήταν να αποφύγουμε  την κατάψυξη την επόμενη γιατί αφού έχουμε θέμα με το σπερμα και ένα μονο κύτταρο να χάσουμε με το στρες απο την ψύξη και απόψυξη με αδύναμο σπερμα είναι θέμα. 

Εμενα μου είχαν πει να μην καταψυξουμε ποτέ το σπέρμα, προτιμούσαν να έδινε 2 φορές την ίδια μέρα παρά να το καταψυξουμε. Επίσης εάν δεν πετύχαινε τώρα η επόμενη μας λύση θα ήταν microtese.

Έχει λογική αυτό που λες γιατί με την μικρογονιμοποιηση διαλέγουν αυτοί τα φαινομενικά καλά, αλλά πιστευω οτι και σε φυσιολογική σύλληψη θα μπορούσε και πάλι να γονιμοποηθει και να μην προχωρήσει. Εάν δεν ήταν καλά δεν θα γονιμοιουνταν ούτε στο εργαστήριο. Μπορει απλά να μην σας έχει τύχει το καλό ακόμα. Φανταζομαι πως εχετε κάνει καρυοτυπο ζεύγους. Βάζεις 3ων ημερών?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Chris_V είπε:

Ευχαριστω πολύ για την απάντηση. Κατακερματισμό είχατε ελέγξει; Λένε ότι σχετίζεται με αποβολή ακόμη και αργότερα στη κύηση. 

Λυπάμαι πολύ πάντως για τις απώλειες σου 😢 εύχομαι την επόμενη να πάνε όλα καλά!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Pagor είπε:

Εγώ ποτέ δεν είχα θέρμοκρασια πάνω από 36.5 και είδα θετική χοριακη όποτε μην ανησυχείς για αυτό 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Αγάπ είπε:

Μην διαβάζεις όλα αυτά.....Κι εγώ τα διάβαζα....τα σύμπτωματα είναι διαφορετικά σε κάθε γυναίκα

Πολυ καλή επιτυχία!!!

Εμενα μου είχαν πει να μην καταψυξουμε ποτέ το σπέρμα, προτιμούσαν να έδινε 2 φορές την ίδια μέρα παρά να το καταψυξουμε. Επίσης εάν δεν πετύχαινε τώρα η επόμενη μας λύση θα ήταν microtese.

Έχει λογική αυτό που λες γιατί με την μικρογονιμοποιηση διαλέγουν αυτοί τα φαινομενικά καλά, αλλά πιστευω οτι και σε φυσιολογική σύλληψη θα μπορούσε και πάλι να γονιμοποηθει και να μην προχωρήσει. Εάν δεν ήταν καλά δεν θα γονιμοιουνταν ούτε στο εργαστήριο. Μπορει απλά να μην σας έχει τύχει το καλό ακόμα. Φανταζομαι πως εχετε κάνει καρυοτυπο ζεύγους. Βάζεις 3ων ημερών?

Το σπερμα είναι φρέσκο πάντα. Τα γονιμοποιημένα καταψύξαμε.

Την 1η φορά ήταν 3ων ημερών φρέσκα, βιοχημική. Τη 2η τα αφήσαμε να γίνουν βλαστοκυστες και τα είχαμε κατάψυξη ακριβώς για το λόγο αυτό και ήταν καραμπινάτη παλίνδρομη. 
Εντωμεταξυ κανω και εγώ πολύ λίγα, 1 μόνο την 1η φορά και 2 τη δεύτερη. Κάθε φορά όλα γονιμοποιούνταν όλα προχωρούσαμε σε καλής ποιότητας έμβρυα, δεν χάσαμε ποτε κανένα, πάντα θετικό τεστ. 
Ξεκινησαμε βελονισμό μετά τη 2η ωοληψια γιατί θέλαμε να κάνουμε και ένα φυσικό, μηπως πάρουμε και ένα τρίτο. Το σπερμα είχε βελτιωθεί σημαντικά. Το αφήσαμε για γονιμοποίηση κανονική, έγινε αλλά δεν μας έδωσε βλαστοκύστη γιατί είχε θέμα το ωάριο. Το είχαμε πάρει πολύ μικρούλη (είχα 2 ωοθηλακια εκείνο το μηνα και δυστυχώς το μεγάλο ήταν κενό).

πρίν από 17 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ευχαριστω πολύ για την απάντηση. Κατακερματισμό είχατε ελέγξει; Λένε ότι σχετίζεται με αποβολή ακόμη και αργότερα στη κύηση. 

Λυπάμαι πολύ πάντως για τις απώλειες σου 😢 εύχομαι την επόμενη να πάνε όλα καλά!!

Τα πάντα όλα. Κατακερματισμό και καρυοτυπο.

Έχουμε περάσει και από την Οικονομόπουλου και εχω κάνει και όλες τις εξετασεις. 

πρίν από 15 λεπτά , Chris_V είπε:

Το σπερμα είναι φρέσκο πάντα. Τα γονιμοποιημένα καταψύξαμε.

Την 1η φορά ήταν 3ων ημερών φρέσκα, βιοχημική. Τη 2η τα αφήσαμε να γίνουν βλαστοκυστες και τα είχαμε κατάψυξη ακριβώς για το λόγο αυτό και ήταν καραμπινάτη παλίνδρομη. 
Εντωμεταξυ κανω και εγώ πολύ λίγα, 1 μόνο την 1η φορά και 2 τη δεύτερη. Κάθε φορά όλα γονιμοποιούνταν όλα προχωρούσαμε σε καλής ποιότητας έμβρυα, δεν χάσαμε ποτε κανένα, πάντα θετικό τεστ. 

Τα πάντα όλα. Κατακερματισμό και καρυοτυπο.

Έχουμε περάσει και από την Οικονομόπουλου και εχω κάνει και όλες τις εξετασεις. 

Και από την Οικονομόπουλου δεν βρήκες τίποτα? Λένε ότι φταίνε τα έμβρυα?

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...