Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

35 minutes ago, Σποράκι said:

Πρωί ή βράδυ; Συνήθως ξεκινούν βράδυ όποτε είσαι μια χαρά, σου βγαίνουν οι μέρες γιατί κανονικά θέλουν 5,5 μέρες

ξεκινώ προγεστερόνη 23 πρωι, κ κάνουμε ετ 28 στις 12 το μεσημέρι, οπότε ναι βγαίνει 5μιση όπως λες. ευχαριστώ, νόμιζα έπρεπε 5η μέρα προγεστερόνης να γινεται η ετ

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 18 λεπτά , dec-e είπε:

ξεκινώ προγεστερόνη 23 πρωι, κ κάνουμε ετ 28 στις 12 το μεσημέρι, οπότε ναι βγαίνει 5μιση όπως λες. ευχαριστώ, νόμιζα έπρεπε 5η μέρα προγεστερόνης να γινεται η ετ

Πολύ καλή επιτυχία!!!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Εμένα για αυτό μου έδινε και prolutex γιατί μάλλον δεν απορροφά σωστά ο οργανισμός μου την προγεστερόνη. Στόμα δεν ήθελε ο γιατρός μου με τίποτα να πάρω. Λόγω ευαισθησίας στομάχου. Τι να πω. Τώρα είμαι σε διαδικασία που μειώνω τα χάπια. Ευελπιστώ για το καλύτερο!! Είσαι έγκυος τώρα; 

Σε ευχαριστώ πολύ ❤️❤️

Αα τα μειωνεις σταδιακα! Ωραια! Οποτε ετοιμάζεσαι κ για αυχενικη 11η ενδομαδα.με το καλο ! Οταν τα κοψεις τα φάρμακα θα πετας! Έχω διδυμα 2 χρονων. αδιαθετησα σημερα και θα παω τη δευτερα 7η μερα κυκλου για το φυσικο του μηνα .θα το κανω 2 μηνες κ οτι κατσει..μετα κλεινω το κέφαλαιο αυτο ησυχα. :)

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα κορίτσια. 

Είχα τον 3ο υπέρηχο σήμερα - μου βρήκαν 8 ωοθυλάκια. Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω μέγεθος για όλα, νομίζω δύο ήταν γύρω στο 16-16,5, ένα στο 18, άλλα δυο κάπου μεταξύ 12-16 και τρία γύρω στο 10. LH 1.8, Οιστραδ 583. Μου είπαν άλλον έναν υπέρηχο την πέμπτη, θα μου δοθούν οδηγίες για οβιτρέλ, και ωοληψία το Σάββατο. Περιττό να πω ότι έχω μεγάλη ανυπομονησία και ανησυχία - τα βράδια δεν κοιμάμαι καλά επίσης. Δεν μου είπαν να μείνω ξάπλα ή κάτι τέτοιο, είμαι βέβαια πολύ προσεκτική. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω κατά την γνώμη σας; Σας ευχαριστώ όλες. 

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, dec-e said:

Κανονικά 22 πρωί έπρεπε να πας για την ετ. 4 ολόκληρες μέρες προγεστερόνης πρέπει και την επόμενη ετ. Τι να πω παιδιά; Ότι θέλει κάνει ο καθενας μου φαίνεται 

eardp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

και εγώ τώρα έχω καταμπερδευτει 😮💨 πάω για εμβρυομεταφορά 28/2 με βλαστοκύστες. Ο γιατρός μου είπε να ξεκινήσω προγεστερόνη από τις 23/2, άρα θα παίρνω 6 μέρες κ μετά εμβρυομεταφορά, δεν είναι παράξενο?

Κορίτσια εγω πηρα 2,5 μέρες προγεστερονη και κολπικα κ απο το στόμα και προχωρήσαμε σε ετ με έμβρυα 3ων ημερών. Φυσικός κυκλος. Την ημερα της ετ ειχα Prg 51 κ Ε2 295

6 ώρες πρίν, Butterfly 92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.. ποιες περιμένουν να περάσουν οι μέρες για χοριακη??? Νιώθω ότι δεν περνάνε οι ώρες και οι μέρες... και συμπτώμα κανένα.. 

Είμαι ακριβώς στην ιδια φαση!! Σε νιωθω!!! 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Αα τα μειωνεις σταδιακα! Ωραια! Οποτε ετοιμάζεσαι κ για αυχενικη 11η ενδομαδα.με το καλο ! Οταν τα κοψεις τα φάρμακα θα πετας! Έχω διδυμα 2 χρονων. αδιαθετησα σημερα και θα παω τη δευτερα 7η μερα κυκλου για το φυσικο του μηνα .θα το κανω 2 μηνες κ οτι κατσει..μετα κλεινω το κέφαλαιο αυτο ησυχα. :)

Α υπέροχα να σου ζήσουν! Και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου. Στην αυχενική θα είμαι 13+3 ημερών. Η αυχενική γίνεται από 11η έως 13+6 εβδομάδων. Ελπίζω για το καλύτερο αποτέλεσμα!! Αχ μακάρι να μου φύγουν και οι ζαλάδες!!! 

• Μου αρέσει 1

4 hours ago, kateriiina25 said:

Κανονικά 22 πρωί έπρεπε να πας για την ετ. 4 ολόκληρες μέρες προγεστερόνης πρέπει και την επόμενη ετ. Τι να πω παιδιά; Ότι θέλει κάνει ο καθενας μου φαίνεται 

27 εννοείς? θα τον ρωτήσω στο ραντεβού που έχουμε στις 20, φαντάζομαι για να δει το ενδομήτριο κ να μετρήσουμε ορμόνες. Με μια πρόχειρη έρευνα διαδικτυακά λέει για βλαστοκύστες 5 ημερών 6η μέρα. δεν ξέρω, πολύ μπέρδεμα. ενώ για τα 3 ημερών έγραφε 3 μέρες προγεστερόνη 

5 hours ago, Σποράκι said:

Πολύ καλή επιτυχία!!!

ευχαριστώ πολύ, επίσης!

Αχ βρε κορίτσια ...έχω μια απορία ..διαβάζω παντού για την θερμοκρασία που πρέπει να έχουμε εάν όλα έχουν πάει καλά ..να φανταστώ ότι εμείς που περιμένουν για χοριακη κ θέλουμε να δούμε θετικό πρέπει να είναι γύρω στους 37 εεε??? 

Απλά εμένα ούτε καν ...κ λέω αυτό ήταν δηλαδή ...πάει...να μην περιμένω να δω κατι καλό??? Είχε καμία θετική χοριακη αλλά η θερμοκρασία της να ήταν στα φυσιολογικά????

Τι ήθελα κ διάβασα κάτι άρθρα...με επηρέασαν...κ λέω κατάλαβα...μαύρα χάλια δηλαδή εάν πρέπει να έχουμε 37... 

Έτσι για πλάκα την μέτρησα μια μέρα είχα 36,4 κ εδώ κ λίγες μέρες την μέτρησα ..μεσημέρι κ απόγευμα πάντα...αλλά εκεί...χαμηλά ..άρα σημαίνει ότι πάει????

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Pagor είπε:

Αχ βρε κορίτσια ...έχω μια απορία ..διαβάζω παντού για την θερμοκρασία που πρέπει να έχουμε εάν όλα έχουν πάει καλά ..να φανταστώ ότι εμείς που περιμένουν για χοριακη κ θέλουμε να δούμε θετικό πρέπει να είναι γύρω στους 37 εεε??? 

Απλά εμένα ούτε καν ...κ λέω αυτό ήταν δηλαδή ...πάει...να μην περιμένω να δω κατι καλό??? Είχε καμία θετική χοριακη αλλά η θερμοκρασία της να ήταν στα φυσιολογικά????

Τι ήθελα κ διάβασα κάτι άρθρα...με επηρέασαν...κ λέω κατάλαβα...μαύρα χάλια δηλαδή εάν πρέπει να έχουμε 37... 

Έτσι για πλάκα την μέτρησα μια μέρα είχα 36,4 κ εδώ κ λίγες μέρες την μέτρησα ..μεσημέρι κ απόγευμα πάντα...αλλά εκεί...χαμηλά ..άρα σημαίνει ότι πάει????

Στη 1η εξωσωματική που έμεινα έγκυος είχα φυσιολογική θερμοκρασία και κανένα σύμπτωμα!δεν σημαίνει τίποτα!καλη επιτυχία!ποτε πας για χοριακη; 

Θα ήθελα και εγώ τη γνώμη σας σε κάποια πράγματα αν γνωρίζετε. 1ον) υπάρχει περίπτωση να παίζει ρόλο το εργαστήριο στην επιτυχία; Πχ στο προχώρημα των εμβρύων; 2ον) σε περίπτωση όπου το σπερμα είναι το θέμα είναι καλύτερη η μικρογονιμοποιηση ή υπάρχει περίπτωση να τραυματίζεται το ωάριο και γι αυτό να μην επιβιώνουν;

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

πρίν από 22 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Στη 1η εξωσωματική που έμεινα έγκυος είχα φυσιολογική θερμοκρασία και κανένα σύμπτωμα!δεν σημαίνει τίποτα!καλη επιτυχία!ποτε πας για χοριακη; 

Θα ήθελα και εγώ τη γνώμη σας σε κάποια πράγματα αν γνωρίζετε. 1ον) υπάρχει περίπτωση να παίζει ρόλο το εργαστήριο στην επιτυχία; Πχ στο προχώρημα των εμβρύων; 2ον) σε περίπτωση όπου το σπερμα είναι το θέμα είναι καλύτερη η μικρογονιμοποιηση ή υπάρχει περίπτωση να τραυματίζεται το ωάριο και γι αυτό να μην επιβιώνουν;

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...μου έδωσες μια ανάσα...αύριο έχω....τόσες μέρες καλά ήμουν αλλά σήμερα είμαι στα κοκκινα...όσο κ να θέλω να κάνω αλλά πράγματα το μυαλό μου μόνο εκεί...!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 42 λεπτά , Pagor είπε:

Να μη δίνεις σημασία θα έλεγα και εμένα στα φυσιολογικά της ήτανε η θερμοκρασία μου δεν είχα κάποια αύξηση και ήταν θετικη η χοριακη . Σου εύχομαι πολύ καλά αποτελέσματα με μια τεράστια χοριακη ❤️

• Μου αρέσει 2

πρίν από 14 λεπτά , Ria_ είπε:

Να μη δίνεις σημασία θα έλεγα και εμένα στα φυσιολογικά της ήτανε η θερμοκρασία μου δεν είχα κάποια αύξηση και ήταν θετικη η χοριακη . Σου εύχομαι πολύ καλά αποτελέσματα με μια τεράστια χοριακη ❤️

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ ..ναι χαζομάρα μου που επηρεάστηκα έτσι ..αλλά λέω κάτσε να σας ρωτήσω κ εσάς ..

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια ...Αμήν!!!

• Μου αρέσει 1

15 minutes ago, Pagor said:

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ ..ναι χαζομάρα μου που επηρεάστηκα έτσι ..αλλά λέω κάτσε να σας ρωτήσω κ εσάς ..

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια ...Αμήν!!!

εύχομαι μια τεράστια χοριακή!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...