Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Ήθελα να σας ρωτήσω. Σε ποιες περίπτωσεις ο γιατρός δίνει κορτιζόνη? Έχω κάνει εξωσωματικες με 3 διαφορετικους γιατρούς και κανένας δε μου έδωσε ακόμη και όταν το ανέφερα. Σε 5 εμβρυομεταφορες πήρα μηδενική χοριακη. Να πω ότι είχα στο παρελθόν 4 αποβολές από φυσική συλληψη και 1 παιδάκι μετά από τις αποβολές πάλι με φυσικη συλληψη. Υπάρχει περίπτωση να βλέπει ο οργανισμός μου το έμβρυο σαν ξένο σώμα ενώ έχω μείνει έγκυος στο παρελθόν? 

Κορίτσι μου δε ξέρω αν δίνουν κορτιζόνη μόνο όταν υπάρχει πρόβλημα πάντως εμένα στη τελευταία μεταφορά που έκανα μου έδωσε ο γιατρός προληπτικά από την μερα της μεταφορας και έπαιρνα και μέχρι που ακούσαμε καρδιά 6-7η εβδομάδα κάπου εκεί...δε ξέρω αν ήταν υπερβολή από το γιατρό αλλά μου είπε πως θα την πάρουμε προληπτικά για να μην θεωρήσει τα έμβρυα σαν ξένο σώμα ο οργανισμος και τα αποβάλλει...

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Nicool είπε:

10/07 εμβρυομεταφορα 19/07 χοριακη….αναμένουμε 😊

Εγω εκανα στις 4/7 και πάω στις 18/7! Επιμένει στις 2 βδομαδες ο γιατρός! Καλη μας επιτυχία!!!

• Μου αρέσει 2
  • Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 7

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 44 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγω εκανα στις 4/7 και πάω στις 18/7! Επιμένει στις 2 βδομαδες ο γιατρός! Καλη μας επιτυχία!!!

Δεν ξέρω τι προτιμώ! Στην κόρη μου ήταν πάλι στις 9 μέρες αλλά μέχρι να φτάσουμε στον υπέρηχο έγιναν τα νεύρα μου χάλια με τις συνεχόμενες χοριακες…είχαμε κάνει 6 ή 7 νομίζω ανα δυο/τρεις μέρες …όποτε ίσως είναι καλύτερα να αρχίσεις πιο μετά με υψηλότερες τιμές από άποψη άγχους τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

qhpZp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι μου λέει πιο μετά για να είμαστε πιο σίγουροι..

Μια χαρά σίγουρος είσαι και στις 9 μέρες χωρίς το άγχος των επιπλέον 5 ημερών. Οι γιατροί, ως επί το πλειστον άντρες, ούτε τετοια αγωνία είχαν ποτέ για να νιώσουν πως είναι, ούτε επιβαρύνουν τον εαυτό τους με ορμόνες. 

Αν είναι θετικό ούτως ή άλλως θα κάνεις επαναληπτική, όσο νωρίτερα δεις και το ποσό ανεβαίνει τόσο καλύτερο συμπέρασμα βγάζεις. Ακόμη και στην ασχημη περίπτωση που μετά πέσει ξέρεις τουλάχιστον οτι ήταν βιοχημικη. Αν παλι είναι εξαρχής αρνητική η χοριακη γλιτώνεις 5 μέρες επιπλέον φάρμακα.

Καλά αποτελέσματα εύχομαι και καλούς διπλασιασμους!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 5 λεπτά , Nels είπε:

Μια χαρά σίγουρος είσαι και στις 9 μέρες χωρίς το άγχος των επιπλέον 5 ημερών. Οι γιατροί, ως επί το πλειστον άντρες, ούτε τετοια αγωνία είχαν ποτέ για να νιώσουν πως είναι, ούτε επιβαρύνουν τον εαυτό τους με ορμόνες. 

Αν είναι θετικό ούτως ή άλλως θα κάνεις επαναληπτική, όσο νωρίτερα δεις και το ποσό ανεβαίνει τόσο καλύτερο συμπέρασμα βγάζεις. Ακόμη και στην ασχημη περίπτωση που μετά πέσει ξέρεις τουλάχιστον οτι ήταν βιοχημικη. Αν παλι είναι εξαρχής αρνητική η χοριακη γλιτώνεις 5 μέρες επιπλέον φάρμακα.

Καλά αποτελέσματα εύχομαι και καλούς διπλασιασμους!

Σ Ευχαριστω παρά πολύ!! Μακαρι!!! ✌🏻🏻

η αλήθεια είναι ότι μέχρι την ημέρα της χοριακης είμαι αρκετά ήρεμη και μόνο εκείνη την ημέρα που περιμένω το αποτέλεσμα, δεν την παλεύω!! 

• Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Τα κορίτσια που έχετε κάνει εμβρυομεταφορα, ποτε πατε για χοριακη; 

3/7 εμβρυομεταφορα, 14/7 χοριακη!! 

Στην κόρη μου έκανα στις 12μερες, αυτή τη φορά μου χαρισε 1μερα ι γιατρός!! 

πρίν από 5 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Σ Ευχαριστω παρά πολύ!! Μακαρι!!! ✌🏻🏻

η αλήθεια είναι ότι μέχρι την ημέρα της χοριακης είμαι αρκετά ήρεμη και μόνο εκείνη την ημέρα που περιμένω το αποτέλεσμα, δεν την παλεύω!! 

Στην κόρη μου που ήθελε στις 12μερες, έκανα τεστ την προηγούμενη μέρα με μεσημεριανά ουρά κιόλας κ έδειξε αμέσως θετικό.. Είχαν πιάσει βέβαια κ τα δυο εμβρυακια μου.. Η χοριακη βγήκε 1400..ελπιζω αυτό το νουμερο να μη με αγχώσει σε αυτή την προσπάθεια γτ έβαλα ένα κ θα παω για χοριακη κ μια μέρα νωρίτερα!! 

Καλή σου επιτυχία... Αν δε σε αγχώνει το τέστ κάνε ένα στις 11-12 μέρες.. Μια μέρα πριν θα κάνω κ αυτή τη φορά για να μαι προετοιμασμένη στο τι θα περιμενω.. 

j7W7p3.png

Καλησπέρα σε όλες! Εύχομαι ολόψυχα να γεμίσει η ομάδα μωράκια!

Σας διαβάζω κατά καιρούς και ξέρω ότι έχει αναφερθεί καποιες φορές ότι ενδείκνυνται κάποιες τροφες μετά την εμβρυομεταφορα. Θυμάμαι τα ασπράδια αυγών,το αβοκάντο, στηθος κοτόπουλο και χυμό ροδι αν δεν κάνω λάθος. Μπορεί κάποια να πει ποσότητες ή αν προτείνεται και κάτι άλλο να βοηθήσει την εμφύτευση?

Η κουμπάρα μου ετοιμάζεται για την πρώτη εμβρυομεταφορα της στα 41 και ρωτάω για λογαριασμό της. 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και εύχομαι ότι καλύτερο σε όλες!

1 hour ago, Kathrin17 είπε:

3/7 εμβρυομεταφορα, 14/7 χοριακη!! 

Στην κόρη μου έκανα στις 12μερες, αυτή τη φορά μου χαρισε 1μερα ι γιατρός!! 

Στην κόρη μου που ήθελε στις 12μερες, έκανα τεστ την προηγούμενη μέρα με μεσημεριανά ουρά κιόλας κ έδειξε αμέσως θετικό.. Είχαν πιάσει βέβαια κ τα δυο εμβρυακια μου.. Η χοριακη βγήκε 1400..ελπιζω αυτό το νουμερο να μη με αγχώσει σε αυτή την προσπάθεια γτ έβαλα ένα κ θα παω για χοριακη κ μια μέρα νωρίτερα!! 

Καλή σου επιτυχία... Αν δε σε αγχώνει το τέστ κάνε ένα στις 11-12 μέρες.. Μια μέρα πριν θα κάνω κ αυτή τη φορά για να μαι προετοιμασμένη στο τι θα περιμενω.. 

καλη επιτυχία σου ευχομαι!!!

εγω στη 1η κύηση που ειχα, ειχαμε βάλει 3 ημερών και στις 15 ημέρες η χοριακη ήταν 235. Έγκυος σε ένα έμβρυο. 

με αγχώνει να κάνω τεστ.. 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα!!! Σήμερα έγινε η ωοληψία μου 20 ωάρια...αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ξανά έστειλαν τον άνδρα μου για δεύτερο δείγμα που στην πορεία μας είπαν ότι τελικά δεν το χρειάστηκαν. Επίσης μιλήσαμε με τον γιατρό και μας είπε ότι έχουμε θέμα με το σπέρμα γι'αυτό και στην προηγούμενη ωοληψία είχαμε λίγα γονιμοποιημένα ωάρια και στο τέλος καμία βλαστοκύστη. Ενώ τότε μας είχαν πει ότι έφταιγε η κακή ποιότητα των ωαρίων. Έχω κατά μπερδευτεί. Τέλος πάντων ευελπιστω αύριο να έχουμε καλά αποτελέσματα και να κάνω κ εγώ τις πρώτες Μ βλαστοκυστες. 

• Καλή τύχη! 7
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Βάσω91 είπε:

Καλημέρα!!! Σήμερα έγινε η ωοληψία μου 20 ωάρια...αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ξανά έστειλαν τον άνδρα μου για δεύτερο δείγμα που στην πορεία μας είπαν ότι τελικά δεν το χρειάστηκαν. Επίσης μιλήσαμε με τον γιατρό και μας είπε ότι έχουμε θέμα με το σπέρμα γι'αυτό και στην προηγούμενη ωοληψία είχαμε λίγα γονιμοποιημένα ωάρια και στο τέλος καμία βλαστοκύστη. Ενώ τότε μας είχαν πει ότι έφταιγε η κακή ποιότητα των ωαρίων. Έχω κατά μπερδευτεί. Τέλος πάντων ευελπιστω αύριο να έχουμε καλά αποτελέσματα και να κάνω κ εγώ τις πρώτες Μ βλαστοκυστες. 

20 ωαρια μικρη σε ηλικια κ κακη ποιοτητα ωαριων ειναι σχεδον απιθανο. Μαλλον ψαχνουν δικαιολογιες για την κακη δουλεια στο εργαστηριο. Δεν ειχατε κανει σπερμοδιαγραμμα πριν την εξωσωματικη? 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια..να σας μεταφέρω λίγο τις ανησυχίες μου; 
μετρησα σήμερα 1 βδομαδα μετά την εμβρυομεταφορα (1 βλαστοκυστης & 1 αρχομένης βλαστοκυστης) Ε2: 460 & PRG: 32 και ο γιατρός μου είπε να προσθέσω μια ένεση προγεστερονης. 
Φοβάμαι μήπως ειναι χαμηλές οι τιμές..και δεν θα έχω μείνει έγκυος..

πρίν από 8 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

μετρησα σήμερα 1 βδομαδα μετά την εμβρυομεταφορα (1 βλαστοκυστης & 1 αρχομένης βλαστοκυστης) Ε2: 460 & PRG: 32 και ο γιατρός μου είπε να προσθέσω μια ένεση προγεστερονης. 

Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ανησυχείς για αυτό κοριτσι μου! Κ εγώ είχα 13 προγεστερόνη σε εξέταση που έκανα την 4η μέρα από την εμβρυομεταφορα κ 9η μέρα από όταν είχα αρχίσει να παίρνω προγεστερόνη. Ο γιατρός μου ζήτησε κ εμένα να αυξήσω την προγεστερόνη που έπαιρνα και τελικά ήμουνα έγκυος στο τέλος της αναμονης. Δε νομίζω ότι το αν είναι χαμηλή ή υψηλή παίζει ρόλο στο αποτέλεσμα αλλά σίγουρα σου δίνουν πολύ για να είναι ψηλά κ να υποστηρίξουν την εγκυμοσύνη. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , Lela79 είπε:

Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ανησυχείς για αυτό κοριτσι μου! Κ εγώ είχα 13 προγεστερόνη σε εξέταση που έκανα την 4η μέρα από την εμβρυομεταφορα κ 9η μέρα από όταν είχα αρχίσει να παίρνω προγεστερόνη. Ο γιατρός μου ζήτησε κ εμένα να αυξήσω την προγεστερόνη που έπαιρνα και τελικά ήμουνα έγκυος στο τέλος της αναμονης. Δε νομίζω ότι το αν είναι χαμηλή ή υψηλή παίζει ρόλο στο αποτέλεσμα αλλά σίγουρα σου δίνουν πολύ για να είναι ψηλά κ να υποστηρίξουν την εγκυμοσύνη. 

Ευχαριστω πολύ για την απάντηση και την υποστήριξη 🥰🥰🥰

το ξέρω ότι δεν μπορείς να συμπεράνεις κάτι αλλα με έχουν πιάσει οι φόβοι τώρα..

πρίν από 37 λεπτά , linaa είπε:

20 ωαρια μικρη σε ηλικια κ κακη ποιοτητα ωαριων ειναι σχεδον απιθανο. Μαλλον ψαχνουν δικαιολογιες για την κακη δουλεια στο εργαστηριο. Δεν ειχατε κανει σπερμοδιαγραμμα πριν την εξωσωματικη? 

Άπειρα σπερμοδιαγραμματα. Έχουμε ολιγοσπερμια ,χαμηλή κινητικότητα και τερατοσπερμια Παρόλο αυτά την προηγούμενη φορά θεώρησαν πως η αποτυχία οφειλόταν στα ωάρια καθώς το σπέρμα ήταν στα 17 εκατομμύρια. Αυτή την φορά δεν ενημερώθηκα για την ποσότητα του σπέρματος. Περιμένω αύριο να μ πουν πως προχώρησαν τα έμβρυα 

πρίν από 43 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο. Αυτές οι εξετάσεις γίνονται για να δουν αν είναι επαρκείς οι δόσεις των φαρμάκων. Εμένα τις είχαν βρει καλές αλλά δεν ήμουν τελικά έγκυος 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...